Koja se vrsta muzike sluša?
Ja pop i rock,metal
Koja se vrsta muzike sluša?
Ja pop i rock,metal
Možete napisati i koji su vam najbolji pjevači.
Iron Maiden
Možete napisati i koji su vam najbolji pjevači.
Iron Maiden
50 Cent, System Of A Down,...
Muziku počeo slušati kao klinjo, sa kojih 7-8 godina...
od 1988 do 1990 slušao i marljivo sakupljao AC/DC, Motorheade, Metallicu, Iron Maiden, U2, itd.
1989-1990 počeo slušati alternativce - Nirvana, Sonic Youth, Jesus Lizard, Teen White Rope, itd...
1991-1992 - pred sami rat, duboki noise i punk: SCH, Big Black (općenito Steve Albinijevi projekti), Dead Kennedy's, Laibach, Pixies...U ta doba se počinjem interesirati i za Rap: Public Enemy, RUN DMC, NYBDP, Rakim....
U toku rata zaokrećem ka grungeu malo opet: Pearl Jam, Sonic Youth, Sound Garden, Stone Temple Pilots - upada Rage Against The Machine, Downset, Claw Finger, Senser + Cypress Hill, Asian Dub Foundation, Fun Da Mental, Transglobal Underground...
Post-ratne godine - postajem elektroničar...Leftfield, Roni Size, LTJ Bukem, Coldcut, The Young Gods, Future Sound of London, Herbaliser, DJ Food, DJ Shadow, DJ Krush, Sven Vath, Jeff Mills
Aux 88, Underground Resistance, Drexciya (kompletna detroit-electro scena), Aphex Twin, Mira Calix, Autechre (diskografija sa Warp records generalno).......Kool Keith Dr. Octagon...Beastie Boys...Daft Punk...
Zadnji dobri albumi koje sam čuo
Lopazz - kook kook
Chloe - The Waiting Room
Cobblestone Jazz - 23 seconds
Plus što sam iskopavao Monolake i Vladislava Delaya ukratko....
Volim još čuti i dobar drum and bass, od techstepa (Black Sun Empire najdraže ime) do liquidfunka i ambient dnb-a (High Contrast i LTJ Bukem, Omni Trio, Fabio, Grooverider, i sl)...
Nisam siguran da mogu odgovoriti danas bilo šta bilo kome o tome što je to tačno što ja najviše volim slušati...
2Pac, Notorious BIG, Dr. Dre, The Game, DMX, Afroman...i sl. dakle rap, hip-hop 
Ja punk...
Slušam Gužvu (vidi se po avataru, jelte?), SixPack, Diverzante, Idijote, Alergiju etc etc.
evo koje sve likove imam trenutno na playlisti:
Jefferson Airplane, Pink Floyd, Yes, Aerosmith, Deep Purple, Janis Joplin, Dire Straits, Uriah Heep, Eric Clapton, Bruce Springsteen.
punk, metal, hardcore - rock manje-više.
najdraži bend: thrice
ostali vrijedni spomena:
isis, poison the well, nile, coheed and cambria, nofx, debeli precjednik, boy sets fire, deftones, shai hulud, strongarm, the black dahlia murder, as blood runs black, at the gates, further seems forever, minor threat, zombie apocalypse, muse, propagandhi, satanic surfers, the mars volta, walls of jericho...
ima ih dosta dobrih!
Slušam house. Od naših pjesama slušam Thompsona.
Iron Maiden, Metallica, Three Days Grace, Linkin Park, System of a down, Godsmack, Disturbed, Seether
Judas priest, Iron maiden, Motley crue, Scorpions i sl.
Iron Maiden, Metallica, Three Days Grace, Linkin Park, System of a down, Godsmack, Disturbed, Seether
Whitesnake,deep purple,AC/DC,iron maiden,black sabbath,gunsi ....