Mr. Robot

poruka: 34
|
čitano: 16.041
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: Mr. Robot
Ma nisu bile dosadne, uvertira u ono najbolje

U intervju, Rami je izjavio da će 2. sezona biti žešća
16 godina
Mr. Robot

Koji preokret u zadnjim trenutcima, ja ne vjerujem...

Red tuge, red bijesa
10 godina
neaktivan
Re: Mr. Robot

definitivno ,serije je bolescina ljuta ,mozak ljuti je radi , zanima me opasno iduca epizoda ali vjv ce se koncetrirati na druge likove a ne na eliota ,hala to god

17 godina
Mr. Robot

Ja evo u par dana pogledao svih 22 epizode i mogu reći da ako ovako nastave može rame uz rame BrBa po kvaliteti. Silicon Vallay mi je smijurija (mada je i ona naspram ove u svom smislu odlična) naspram ovog remek djela.

Glavni akter Rami malek je pogadak u sridu, nisam valjda očekivao da mi Zac Efron glumi hackera ili onaj Bradley Cooper iz Limitlessa.

Što se tiče plot holova iz mog profi (Networking) iskustva nisam puno toga našao, (vidi se da su angažirali IT profesionalce) a kasnije sam i prestao tome obraćati pažnju, kako bih mogao dohvatiti sve što se dešava u seriji.

Konačno da se nešto i desi i da je koliko toliko realno prikazano (lupam: kolaps novčanog sistema) jer mi je muka od toga kako netko ruši nešto a u 007-moj sekundi zaustavi Gospodin Bond Atomsku bomu, ili to zaista i vidite u Klubu Boraca ali samo na samom kraju. Ovo mi je realno, sviejt se i dalje bori ali problemi se vide (smeće na ulicama, nestanak struje i sl.)

Veliki minus serije je propali glumac Christian Slater, ne znam ni kako je dospio u seriju, ali izgleda da će ovo biti djelo po kojeg će ga pamtiti novije generacije (jer su stare i zaboravile gdje je glumio).

Na trenutke neki prevrati (dakle veliki plus što serija nije linearna) me posjećaju na GoT, što je svakako plus, posebno u zadnjoj epizodi kada otkrivaju koliko FBI toga zna i zapravo šta ovaj glavni akter ne zna (mada je bilo očigledno da će ga ovaj upucati).

Osjećaj Blow Mind, koji je vrlo prisutan na krajevima nekih epizoda drugih serija ili samo pred kraj same sezone (u slućaju GoT) ovdje nije slučaj, što je mislim prvi takav zabilježen. Ima serija gdje gledaju neko čudo i ti kontaš vidjet ćeš u sledećoj epizodi, ali oni to fino serviraju u istoj. Veliki plus.

Sam Esmail Pisac/Režiser je po meni novootkriveni genijalac, i ne vjerujem da će nešto staviti na kocku u ovoj seriji.. samo eto jedini možda realan problem je sama definisanost serije i kojoj skupini ljudi je namjenjena. Stoga ocjenu od 9.3 do 8.7 (u opadanju) vidim kao to kao glavni razlog. Mislim wtf. is Techno-thriller?!

Za sada od mene čista 10-tka (posebno za ljude koji je tek otkrivaju što znači da im je na raspolaganju dvije kompletne sezone), a ove godine sam promjenio ocjenu na iMDB-u GoT-u sa 10, na 9 iz čistog razloga što imam osjećaj kao i drugi: "ništa konačno da se desi". Nadam se da neće konačno i ovoj nešto slično desiti.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice