Jericho

poruka: 6
|
čitano: 3.749
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
Jericho

Ljudi jel tko odgledao prvu i drugu sezonu ove odlićne serije  postapokaliptičnog štiha? Meni je uz 'Heroes'-e to u zadnje vrijeme najbolja serija.

Check it out!

http://www.imdb.com/title/tt0805663/

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
18 godina
neaktivan
RE: Jericho

Ma vraga je to postapokaliptični štih ! Fallout je postapokaliptični štih, a ovo je postbušoidni štih !

Bez uvrede tvom ukusu, al ja ovo ne bi gleda da mi platiš...

18 godina
neaktivan
RE: Jericho

OK svatko ima pravo na svoje mišljenje, btw nisam ni mislio da se tu radi o samim ruševinama, nego kak se ekipa snalazi bez struje, komunikacija i veze sa svijetom..  guba mi je ta čitava atmosfera bez elektronike odjednom u 21. stoljeću (EMP udar im je skršio sve sa čipovima). Problemi poput nestašice hrane, pića, vračanja lovu i čistom preživljavanju su mi nekako originalni za sadržaj serije za razliku od kojekakvih sapunica koje se vrte na HRTu recimo. Zapleti se kreću od ljubavnih do ratnih i kojekakvih teorija urote što mi isto tako drži vodu pa..  eto..   dobra mi je serija, nemrem si pomoći Namigiva

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
18 godina
neaktivan
Jericho

Dobra je tema ali bi volio da je neko drugi napravio...

18 godina
neaktivan
Jericho

Nisam uspio naci drugu sezonu... Nije da sam se trudio ali eto...

Ako ti nije problem onda jedan link bi bio super...

16 godina
neaktivan
Jericho

Pogledao neki dan sve, čak psotoji i alternativna zadnja epizoda, mogu reći da je vrlo realan scenarij - "unutarnji neprijatelj" i zavjere uvijek pale, borba za opstanak u gradiću od 5000 ljudi.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice