Ime serije?

poruka: 5
|
čitano: 1.111
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Ime serije ?????

Pozdrav. Bas sam se sjetio jedne serije koja je bila prije na Novoj TV ja mislim jednom sedmicno, kao neki lik (crnac cini mi se) svaki dan mu je isti, tj. prozivljava jedan te isti dan uvijek i on svaki put to pokusa odgonetnuti ali nisu pustili seriju do kraja, znam da mi je tad bila prejaka valjda ako je nadjem i sada ce biti {#}

16 godina
neaktivan
Re: Ime serije ?????
doa9494 kaže...

Pozdrav. Bas sam se sjetio jedne serije koja je bila prije na Novoj TV ja mislim jednom sedmicno, kao neki lik (crnac cini mi se) svaki dan mu je isti, tj. prozivljava jedan te isti dan uvijek i on svaki put to pokusa odgonetnuti ali nisu pustili seriju do kraja, znam da mi je tad bila prejaka valjda ako je nadjem i sada ce biti {#}

Probaj u ovoj temi :

http://www.bug.hr/forum/topic/filmovi-tv-serije-glazba/pronadimo-zajedno-film/47277.aspx?page=40&jumpto=3425452&sort=asc&view=flat

Nemam potpis osim na licnoj
17 godina
neaktivan
doa9494 kaže...

Da nije ovo?

13 godina
neaktivan
srdjan3 kaže...
doa9494 kaže...

Da nije ovo?

Jesteeee hvala puno ! :D

16 godina
neaktivan
Ime serije?

Da ne otvaram novu temu:

Ne mogu se sjetiti imena serije, mislim da je čak ima i na YouTube-u. U glavnom to je koncipirano ko neka skupina skečeva i glavnu riječ vodi jedan bradati lik. A fura se na neki redneck stil. E sad, bio je jen sekc di objasnjava kak napraviti električne podizače za prozore iz običnih, pa je izvadil ručicu i prikopcal kuhinjski mikser na baterije. U jednom skecu su "tunirali" auto koristeći duckttape, drvo, kanu i lojtre. Onda u jednom je objasnjal kak upaliti motorku i nikak nije uspel pa ju je bacil u rijeku i onda se sama od sebe upalila. 

Nadam se da će bar nešto biti prepoznatljivo :)

Pravi programeri programiraju binarno!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice