Pogledao u kinu, dosadno mi je bilo za poludit. A na riganje plave vatre sam se počeo histerično smijati kao manijak, jednostavno nisam mogao vjerovati koliko glup film može biti.
Vaši dojmovi?
Pogledao u kinu, dosadno mi je bilo za poludit. A na riganje plave vatre sam se počeo histerično smijati kao manijak, jednostavno nisam mogao vjerovati koliko glup film može biti.
Vaši dojmovi?
Vaši dojmovi?
Nas dojam je da si ti isao gledati scifi+teska fantazija film, i nije ti guster od 100 metara visine bio smijesan, al si se dosao zaliti na plamen plave boje XD
Vaši dojmovi?
To nije plamen nego "Atomic Breath", to je preuzeto iz japanskih filmova što je pohvalno jer se drže nekih okvira originalne Godzille s obzirom da je američki film. Svi znamo kakva je ona američka Godzilla iz 1998 bila smeće, iako mi tada nije bio loš film kad sam bio klinac.
Kladim se da ti je i Jaws bio dosadan...
It was just a waste. Didn't liked the movie. Previous one was awesome.