Gitara

poruka: 6
|
čitano: 1.845
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
Gitara Aukustika

pozdrav drugovi i drugarice.

evo pošto već duže vremena razmišljam šta da raidim u životu došao sam na ideju da zasviram gitaru.

pošto sam noob želio bih da mi vi malo pomognete.

znam razlikovat neke gitare i tako to (nisam boobčina) i kao mali sam svirao (10-12 godina) primu ili vam tamburica( bisernica).

imali smo bend i znao sam svirat.

sada želim gitaru aukustičnu. kupio sam jednu u nekoj trgovini za 200 kuna. ima 3 najelonske žice ( sutra budem kupio čelične, može pomoć kakve?)

bit će slika. tražim netom i nailazim na razne stranice kako početi pa bih želio da mi vi preopručite neke koje su vama pomogle ili nekome drugome.

unaprijed se zahvaljujem.

http://regmasters.bloger.hr/
17 godina
neaktivan
RE: Gitara Aukustika

Ne znam kakvu pomoc trazis, ali na tu gitaru nemozes staviti metalne zice, jer glava nije dovoljno jaka da izdrzi tu napetost. Na tu gitaru mogu ici samo plasticne zice. A sto se tice cinjenice da si kupio gitaru za 200 kn, to necu komentirat, ali stvarno ne vidim smisao, jer na njoj neces nista moc svirat kako treba (stalno ce se rastimavat, zvuk je jadan, pragovi su vjerojatno isto tako jadni, pa ce ti bit jako tesko svirat...). Sve u svemu, nevjerujem da ces zavolit sviranje na takvoj gitari...

Nothing is true, everything is permitted...
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.2.2010 15:23 (Assassin).
16 godina
odjavljen
Assassin kaže...

Ne znam kakvu pomoc trazis, ali na tu gitaru nemozes staviti metalne zice, jer glava nije dovoljno jaka da izdrzi tu napetost. Na tu gitaru mogu ici samo plasticne zice. A sto se tice cinjenice da si kupio gitaru za 200 kn, to necu komentirat, ali stvarno ne vidim smisao, jer na njoj neces nista moc svirat kako treba (stalno ce se rastimavat, zvuk je jadan, pragovi su vjerojatno isto tako jadni, pa ce ti bit jako tesko svirat...). Sve u svemu, nevjerujem da ces zavolit sviranje na takvoj gitari...

a i to što kažeš. kolega ima istu takvu i stavio je čelične.

onda bih trebao kupit novu, tj neku polovnu.

a pomoć tražim da mi netko da neki dobar savjet kako počet, koliko vježbat, šta svirat, di naći na netu neke dobre tutoriale...

16 godina
odjavljen
Assassin kaže...

a pomoć tražim da mi netko da neki dobar savjet kako počet, koliko vježbat, šta svirat, di naći na netu neke dobre tutoriale...

EDIT isprike na duplom postu. ovaj FireFox me ubija !

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.2.2010 15:27 (K1so).
17 godina
neaktivan
K1so kaže...
Assassin kaže...

Kolegi ce se vjerojatno uskoro pocet odljepljivat most, i mozda ce mu puknut vrat...

E sad kako ces ucit svirat, to ti nemogu puno pomoc, jer sam ja prije gitare znao svirat klavir, pa mi je to puno poglo, tako da na neki nacin nisam kretao "od nule" pa ti nemogu dat neki savjet...

Nothing is true, everything is permitted...
16 godina
odjavljen
Assassin kaže...

Kolegi ce se vjerojatno uskoro pocet odljepljivat most, i mozda ce mu puknut vrat...

E sad kako ces ucit svirat, to ti nemogu puno pomoc, jer sam ja prije gitare znao svirat klavir, pa mi je to puno poglo, tako da na neki nacin nisam kretao "od nule" pa ti nemogu dat neki savjet...

hahah reči ću mu to :D

e hvala :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice