Ne možete uspoređivati ta dva benda. Samo su im pjesme slične, ali način sviranja i ostalo je drugačije.
Ima više Coldplay fanova (oko 900,000)
nego U2 fanova (oko 350,000)
Ima više Coldplay fanova (oko 900,000)
nego U2 fanova (oko 350,000)
A to koliko su popularni mogu zahvaliti medijima i izdavačima koji svako malo izmisle nove bendove i guraju ih u prvi plan. Više o tome u dokumentarnom filmu: Merchants of cool
evo ja baas kupio 3 paketno izdanje
prva 2 albuma i live dvd
i to jeftino!
jeli itko kupio ili preslušao njihov novi Prosperkt's March EP jer užasno zanima kakve su im nove pjesme
jeli itko kupio ili preslušao njihov novi Prosperkt's March EP jer užasno zanima kakve su im nove pjesme
je tko kupio original prospekts march?
od coldplaya su mi super shiver,fix you
the scientist
in my place
speed of sound
the hardest part
the scientist
in my place
speed of sound
the hardest part
the scientist
in my place
speed of sound
the hardest part

nedavno sam kupio X&Y
super su mi:
square one
what if
white shadows
fix you
talk
X&Y
speed of sound
a message
low
the hardest part
swallowed in the sea
twisted logic
nedavno sam kupio X&Y
super su mi:
square one
[...]twisted logic
da kazem super su mi sve pjesme lagao bih jer nisam nabrojao til kingdom come (koja mi nije super nego mi je dobra)
tako da sam napiso ovak
joj da skoro sam zaboravio napisat da su uzivo isti ko na cd-u,a to postujem
evo danas sam si kupio prospekts march ali pravi original
jako su dobre pjesme a pogotovo glass of water
ljudi šta se to govori da će se coldplay raspasti ove ili sljedeće godine? bio sam na njihovoj stranici i vidio video kako prodaju svoje stvari (gitale,ploče,klavijature, sve), ako netko zna nešto više neka napiše jer bi bila prava šteta da se raspadne
Docepao sam se albuma i nisam zadovoljan, kratko i jasno.
Ide ljeto a oni se samo pucaju depresivom i tako u nedogled...
Iskreno, ima dobrih riffova i trenutaka vrijednih paznje ali globalno nesto sto cu zaobici
Ma nije baš depresiva , krivo to doživljavaš , mislim da u njihovom zvuku ima puno melodije i sreče!
nikad čuo band pa nebi ga puno ni komentirao, možda je i dobar..
no zanima me ko če ih na novom albumu tužit za krađu pjesme, ako se ne varam več dvije takve tužbe su imali i još par žaljenja sastrane
imam doma sva tri albuma il 4 nisam siguran....obožavam ih jednostavno..pjesmu su im toliko istinite i znam da pjevaju s srcem..jedva cekam da dođu u Zagreb(makar se to neće dogoditi)..odmah idem na njih..:D
jedna od najboljih pjesama..
da malo osvježim i ovu temu sa obavjestima :P
Coldplay je izdao dana 24.10.2011 novi album pod nazivom Mylo Xyloto
moje osobno mišljenje o albumu je loše, jer nikada nisam čuo gori album od ovoga čini se da Coldplay nakon albuma X&Y mijenja svoj zvuk kako bi pridobio više publike...
album mi se čini djetinjast i napravljen na brzaka tek toliko da mogu zaradit nešto novaca.