ja bi volio da coldplay snimi par dobrih albuma a ne da se raspadnu jer misle da ce uskoro "propast"
da naprave jos jedan album sigurno nebi propali
sigurno bi masno zaradili
ja bi volio da coldplay snimi par dobrih albuma a ne da se raspadnu jer misle da ce uskoro "propast"
da naprave jos jedan album sigurno nebi propali
sigurno bi masno zaradili
ne mislim da ce se coldplay raspat ali chris je objavio da ce se raspat a ja to ne zelim i nadam se da ce napravit jos par dobrih albuma
ne mislim da ce se coldplay raspat ali chris je objavio da ce se raspat a ja to ne zelim i nadam se da ce napravit jos par dobrih albuma
vi stvarno neznate da je to objavio?
ne da mi se stavljat link ali pogledajte na 4 stranicu teme
netko je vec stavio link
vi stvarno neznate da je to objavio?
ne da mi se stavljat link ali pogledajte na 4 stranicu teme
netko je vec stavio link
znate da su se prvo zvali pectoralz (tak nekak)
pa starfish i tek onda coldplay
ova prva dva imena im nebi pasala
znate da su se prvo zvali pectoralz (tak nekak)
pa starfish i tek onda coldplay
ova prva dva imena im nebi pasala
da stvarno.
axlus, koja ti je najbolja pjesma od CP?
sad je onaj satriani tuzio coldplay da su ukrali nekoliko riflova od njihove pjesme if i could fly
sto mislite o tome
evo link
http://www.rtl.hr/index.php?cmd=show_clanak&clanak_id=1651
Coldplay, bend koji u nedostatku vlastitih ideja i kreativnosti, posuđuje melodije od Joe Satriania i Kraftwerka. A ja mislio da to rade samo naši izvođači.
sad je onaj satriani tuzio coldplay da su ukrali nekoliko riflova od njihove pjesme if i could fly
sto mislite o tome
evo link
http://www.rtl.hr/index.php?cmd=show_clanak&clanak_id=1651
sad kad sam cuo pjesmu moram priznat da je jako slicno
sad kad sam cuo pjesmu moram priznat da je jako slicno

da stvarno.
axlus, koja ti je najbolja pjesma od CP?
Kada je Satriani napravio ovu njegovu pjesmu ( bla bla)? Možda nije Coldplay copirao Satrinia. Možda je Satrini copirao Coldplay-a.
Kada je Satriani napravio ovu njegovu pjesmu ( bla bla)? Možda nije Coldplay copirao Satrinia. Možda je Satrini copirao Coldplay-a.
ali nemozes rec za coldplay ono kaj je rekao the_tux!!!
procitaj njegovu poruku!
satriani je bolji na gitari priznajem,ali nemres rec da je coldplay jeo pacja g..na!
Nije mi bila vrijeđati Coldplay ali je bilo namijenjeno odgovoru kako je Satriani možda kopirao Coldplay. A to koliko su popularni mogu zahvaliti medijima i izdavačima koji svako malo izmisle nove bendove i guraju ih u prvi plan. Više o tome u dokumentarnom filmu: Merchants of cool