Coldplay

poruka: 171
|
čitano: 39.018
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
RE: Coldplay
linkuto kaže...

ja bi volio da coldplay snimi par dobrih albuma a ne da se raspadnu jer misle da ce uskoro "propast"

da naprave jos jedan album sigurno nebi propali

sigurno bi masno zaradili

Ahm, što je Coldplay dosada radio? Ne vidiš li da su napravili još jedan novi album. I, nemaju li oni već dobre albume? Ja ne mislim da će uskoro propasti, jer su odnedavno jedan od najpopulariji bendova barem u UK. I zašto ti misliš da oni propasti?
Goodbye
17 godina
neaktivan
Ja nebih rekao da će propasti. Rjetko koji rock band propada, pogledajte U2 ili Rolling stones... ali budimo iskreni stonesi će se raspast od starosti. :)
17 godina
pa sad....coldplay je alternativni rock...a U2 i RS su (pure) rock ;)
K'eni pa te vat' ;)
17 godina
neaktivan
Coldplay

ne mislim da ce se coldplay raspat ali chris je objavio da ce se raspat a ja to ne zelim i nadam se da ce napravit jos par dobrih albuma

Viva la Linkuto
17 godina
odjavljen
linkuto kaže...

ne mislim da ce se coldplay raspat ali chris je objavio da ce se raspat a ja to ne zelim i nadam se da ce napravit jos par dobrih albuma

Da stvarno? A kada je to objavio?
Goodbye
17 godina
neaktivan
Da stvarno! Daj nam link da se i mi možemo uvjerit. Jer trenutno su to samo insinuacije.
Nadam se da neće jer stvarno su kvalitetan band alternativnog roka kojeg u zadnje vrijeme ponestaje. Viva La Coldplay!
17 godina
neaktivan
Coldplay

vi stvarno neznate da je to objavio?

ne da mi se stavljat link ali pogledajte na 4 stranicu teme

netko je vec stavio link

Viva la Linkuto
17 godina
odjavljen
linkuto kaže...

vi stvarno neznate da je to objavio?

ne da mi se stavljat link ali pogledajte na 4 stranicu teme

netko je vec stavio link

Da, netko je već stavio LINK. Ali ako želiš stvarno saznati dali će se Coldplay raspasti, onda otiđi sam na stranicu od Coldplay-a. Nemoj ići na stranice koje možda nemaju veze s Coldplay-em. Coldplay se neće raspasti.
Goodbye
17 godina
neaktivan
Axlus kaže...
 Da, netko je već stavio LINK. Ali ako želiš stvarno saznati dali će se Coldplay raspasti, onda otiđi sam na stranicu od Coldplay-a. Nemoj ići na stranice koje možda nemaju veze s Coldplay-em. Coldplay se neće raspasti.
 Pa nitko ne zna dal će se Coldplay raspasti, to su glasine...

... koje Coldplay nije porekao. A ziher neće to objavit na službenim stranicama...
They say it's mostly vanity That writes the plays we act They tell me that's what everybody knows There's no such thing as sanity And that's the sanest fact That's the way the story goes Dire Straits - One World
17 godina
odjavljen
i_rambo_plache kaže...
Axlus kaže...
 Pa nitko ne zna dal će se Coldplay raspasti, to su glasine...

... koje Coldplay nije porekao. A ziher neće to objavit na službenim stranicama...
 Upravo tako.
Goodbye
17 godina
neaktivan
Coldplay

znate da su se prvo zvali pectoralz (tak nekak)

pa starfish i tek onda coldplay

ova prva dva imena im nebi pasala

Viva la Linkuto
17 godina
odjavljen
linkuto kaže...

znate da su se prvo zvali pectoralz (tak nekak)

pa starfish i tek onda coldplay

ova prva dva imena im nebi pasala

Stvarno?
Goodbye
17 godina
neaktivan
Coldplay

da stvarno.

axlus, koja ti je najbolja pjesma od CP?

Viva la Linkuto
17 godina
neaktivan
Coldplay

sad je onaj satriani tuzio coldplay da su ukrali nekoliko riflova od njihove pjesme if i could fly

sto mislite o tome

evo link

http://www.rtl.hr/index.php?cmd=show_clanak&clanak_id=1651

Viva la Linkuto
18 godina
protjeran
Coldplay

Coldplay, bend koji u nedostatku vlastitih ideja i kreativnosti, posuđuje melodije od Joe Satriania i Kraftwerka. A ja mislio da to rade samo naši izvođači.

Developers,developers,developers...coming and coming and coming... Dao bi sto Amerika, Sve na svijetu ja bi dao Tek da sjednem na verandu Pa uz karte i bevandu brojim valove.
17 godina
neaktivan
linkuto kaže...

sad je onaj satriani tuzio coldplay da su ukrali nekoliko riflova od njihove pjesme if i could fly

sto mislite o tome

evo link

http://www.rtl.hr/index.php?cmd=show_clanak&clanak_id=1651

Kao prvo, Satriani je osoba, ne bend i kaže se riffovi, a ne riflovi...

Inače, ne slušam ga (Satrianija), ali je čovjek u pravu... Tempo i tonovi su jednaki, tj. Chris Martin pjeva točno onako kako Satriani svira...
They say it's mostly vanity That writes the plays we act They tell me that's what everybody knows There's no such thing as sanity And that's the sanest fact That's the way the story goes Dire Straits - One World
17 godina
neaktivan
Ionako su njegove verzije bile užasne :)
trebao bi im dati novac što su popravili.
17 godina
neaktivan
sub_zero kaže...
Ionako su njegove verzije bile užasne :)
trebao bi im dati novac što su popravili.
Pa čuješ, ne vole svi takvu vrstu muzike... Ali nemreš reći da ima užasne pjesme. Lik je možda najbolji živi gitarist, pa valjda onda nekog vraga zna.

BTW - prema toj pjesmi je Coldplay napravio hit singlicu i album nazvao po njoj... Kolko užasan može onda biti original?
17 godina
neaktivan
Zna! Imaš pravo.
Da nije bilo njega ne bi bilo Viva la Vide.
;)
17 godina
neaktivan
Coldplay

sad kad sam cuo pjesmu moram priznat da je jako slicno

Viva la Linkuto
18 godina
protjeran
linkuto kaže...

sad kad sam cuo pjesmu moram priznat da je jako slicno

Pjesma čak bolje zvuči sa Satriani solažom u pozadini, onako jači zvuk, više rokerski. Najbolje od svega je da su i tempom potpuno identične. Smijeh
Mogli su mu staviti creditse ili pitati za dopuštenje kako su i Kraftwerku za Computerliebe u pjesmi Talk.
Developers,developers,developers...coming and coming and coming... Dao bi sto Amerika, Sve na svijetu ja bi dao Tek da sjednem na verandu Pa uz karte i bevandu brojim valove.
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.12.2008 12:53 (the_tux).
17 godina
odjavljen
linkuto kaže...

da stvarno.

axlus, koja ti je najbolja pjesma od CP?

Ne znam. Sve su jako dobre.
Goodbye
17 godina
odjavljen
Coldplay

Kada je Satriani napravio ovu njegovu pjesmu ( bla bla)? Možda nije Coldplay copirao Satrinia. Možda je Satrini copirao Coldplay-a.

Goodbye
17 godina
neaktivan
Axlus kaže...

Kada je Satriani napravio ovu njegovu pjesmu ( bla bla)? Možda nije Coldplay copirao Satrinia. Možda je Satrini copirao Coldplay-a.

2004, album "Is There Love in Space?".
Justice Is Lost Justice Is Raped Justice Is Gone
18 godina
protjeran
Axlus kaže...

Joe Satriani je car gitare i davao je instrukcije Steve Vai-u a to dovoljno govori o njemu kolika je faca. Dok je Satriani rasturao gitaru i skladao pjesme, Chris i njegova ekipa su srali gaće i jeli pačja govna.
17 godina
odjavljen
the_tux kaže...
Axlus kaže...

Joe Satriani je car gitare i davao je instrukcije Steve Vai-u a to dovoljno govori o njemu kolika je faca. Dok je Satriani rasturao gitaru i skladao pjesme, Chris i njegova ekipa su srali gaće i jeli pačja govna.
 Da, da.
Goodbye
17 godina
neaktivan
the_tux kaže...
Axlus kaže...

pa malo cudno za bend koji je "sr.o u gace i jeo pacja go.na" da je postao jedan on najpopularnijih bandova
nemas ih pravo vrijedati oni su jednako dobri kao satriani
Viva la Linkuto
17 godina
neaktivan
linkuto kaže...
 pa malo cudno za bend koji je "sr.o u gace i jeo pacja go.na" da je postao jedan on najpopularnijih bandova
nemas ih pravo vrijedati oni su jednako dobri kao satriani
Zapravo, ne možeš reći da su oni jednaki kao Satriani. Satriani je ipak mnogo više iskusniji i bolji u sviranju gitare nego Coldplay, ali ih nema smisla uspoređivati jer je Satriani shredder, a Coldplay svira piano-rock.

Oboje su izvrsni na svojim terenima...
17 godina
neaktivan
Coldplay

ali nemozes rec za coldplay ono kaj je rekao the_tux!!!

procitaj njegovu poruku!

satriani je bolji na gitari priznajem,ali nemres rec da je coldplay jeo pacja g..na!

Viva la Linkuto
18 godina
protjeran
Coldplay

Nije mi bila vrijeđati Coldplay ali je bilo namijenjeno odgovoru kako je Satriani možda kopirao Coldplay.  A to koliko su popularni mogu zahvaliti medijima i izdavačima koji svako malo izmisle nove bendove i guraju ih u prvi plan. Više o tome u dokumentarnom filmu: Merchants of cool

Developers,developers,developers...coming and coming and coming... Dao bi sto Amerika, Sve na svijetu ja bi dao Tek da sjednem na verandu Pa uz karte i bevandu brojim valove. Votka i džin to je sada in dobra lova, brza kola, ribe oko stola
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice