Chuck

poruka: 321
|
čitano: 68.073
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Chuck

Nisam stigao pogledati epizodu 11, tako da danas navecer gledam epizodu 11, 12 i 13.

Ne mogu vjerovat da je serija gotova {#}

Ne vjeruj sjaju u njenim očima! To je samo svjetlost što joj prolazi kroz šuplju glavu!- Albert Einstein
17 godina
neaktivan
Chuck

Manly tears.

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
14 godina
Chuck

Ja se sad spremam pogledati 9. 10. 11. 12. i 13. u komadu :) Ahh, žao mi je šta je kraj.

http://key-storm.com/ ŽELJKO BJELIĆ JE LOPOV || ŽELJKO BJELIĆ JE LOPOV
15 godina
neaktivan
Chuck

Ja sam tek na trećoj epizodi 5. sezone {#}

www.key-storm.com
14 godina
neaktivan
Chuck

Ja još čekam titlove za ove zadnje 2 epizode, pa onda ću pogledat:)

STOP ACTA!
14 godina
neaktivan
Chuck

Ja pogledao zadnje 2 epizode te sto reci nego jedino da mi je zao sto je kraj serije 

Definitivno jedna od boljih serija u zadnjih par godina 

Goodbye CHUCK {#}

17 godina
neaktivan
Re: Chuck

Nikako zbogom, samo doviđenja :D

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
17 godina
neaktivan
Chuck

skidam 4. sezonu

odlicna serija,neki me pitaju sta bi tu trebalo bit smijesno?

pa i nije meni toliko smijesno koliko mi je napeto 

uzitak za gledat

s tim uzitkom sam i mentalista pratio

tako mi je zao sta je gotova serija,definitivno zasluzuje nastavak

nego,zasto je prekinuta?znam da je nakon prve sezone ukinuta pa su ju vratili nakon sta su se pobunili obozavatelji

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
neaktivan
Chuck

chuck je super serija. na vrhu uz mentalista i mućke.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
16 godina
neaktivan
šiloman kaže...

skidam 4. sezonu

uzitak za gledat

nego,zasto je prekinuta?znam da je nakon prve sezone ukinuta pa su ju vratili nakon sta su se pobunili obozavatelji

ha?? Prva sezona je bila najgledanija od svih i imala je jako veliku gledanost u usporedbi s ostalim serijama, tako da ne kuzim stvarno to sta si napisao o.o

17 godina
neaktivan
Shadyman kaže...
šiloman kaže...

skidam 4. sezonu

uzitak za gledat

ha?? Prva sezona je bila najgledanija od svih i imala je jako veliku gledanost u usporedbi s ostalim serijama, tako da ne kuzim stvarno to sta si napisao o.o

ako nisi znao serija je bila ukinuta

neznam dali prva ili druga sezona zbog lose gledanosti

jednostavno kuca vise nije htjela financirat

i onda su se obozavatelji skupili i ipak je nastavljeno snimanje

16 godina
Chuck

Nakon ovakvog kraja koji ne otkriva baš previše, mislim da se možemo barem malo nadati 6. sezoni. :D

LoL EU West - KingNothing666
15 godina
neaktivan

Šteta što je serija gotova. Da sad najave 6. sezonu ja mi si rebra odrao od sreće.

Kod mene je bilo i suza, a malo me razočarala zadnja epizoda, mogla je duže trajati... Stalno

sam gledao kolko je trajala i činilo mi se nekako malo, da su trebali staviti bar 1 h staviti.

Ali nema se tu što više reći... Radnja je kompletno završena, ali kao što rekoh, mogli su dulju epizodu

staviti da vidimo nešto više što će se događati između Chucka i Sare, ali ok...

Chuck je bila najbolja serija koju sam/ću u životu gledao/gledati. {#}

Buzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
16 godina
Games 4 life kaže...

Chuck je bila najbolja serija koju sam/ću u životu gledao/gledati.  {#}

Indeed. {#}

LoL EU West - KingNothing666
16 godina
Chuck

Moze par reci o radnji? Koliko sam nacuo neki infomaticar?

Ziv je Moskri, umro nije dok je gudre i murije..
14 godina
neaktivan

Znaći, on je zaposlen u "dućanu" Buy More, koji prodaje informatičku opremu. On je neka vrsta genijalca koji popravlja računala i i rado igra računalne igre s prijateljem Morganom Grimes. Jednog dana dolazi mu e-Mail od prijetalja s sveučilišta Harvard sa programom zvanim Intersect. Ime tog prijatelja je Bryce Larkin koji trenitno radi za CIA. Radi se o programu koji ubaci čovjeku znalje bez učenja iz knjige već samo slikama koje se brzo prebacuju s jedne na drugu. Ovo nije rijeć o biologiji već o CIA-inim protivnicima-FULCRUM. On kad vidi nećje lice iz FULCRUMA, jednostavno "bljesne" te sazna sve o toj XY osobi. 

Zašto baš Chuck Bartowski?

-Bryce je bio u smrtnoj opasnosti jer je posjedovao taj program pa je jedino njemu moga vjerovati. 

Tu se pojavlčjuje agentinca Sarah Walker kako bi zaštitila Intersect od zlouporabljenja, te se pokušava svidjeti njemu i postati mu (lažna(tj. na misiji)) cura. Ona jednostavno preseksi-Yvone Strahovski. 

Tu dolaze mnogi zapleti pa se svašta otkriva. SERIJA IMA MNOGO HUMORA, TE JE IZUZETNO ZABAVNA.

UŽIVAJ!!!

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.1.2012 21:14 (VALVE).
17 godina
neaktivan
VALVE kaže...

Znaći, on je zaposlen u "dućanu" Buy More, koji prodaje informatičku opremu. On je neka vrsta genijalca koji popravlja računala i i rado igra računalne igre s prijateljem Morganom Grimes. Jednog dana dolazi mu e-Mail od prijetalja s sveučilišta Harvard sa programom zvanim Intersect. Ime tog prijatelja je Bryce Larkin koji trenitno radi za CIA. Radi se o programu koji ubaci čevjeku znalje bez učenja iz knjige već samo slikama. Ovo nije rijeć o bilogigi već o CIA-inim protivnicima-FULCRUM. On kad vidi nećje lice iz FULCRUMA, jednostavno "bljesne" te sazna sve o toj XY osobi. 

Zašto baš Chuck Bartowski?

-Bryce je bio u smrtnoj opasnosti jer je posjedovao taj program pa je jedino njemu moga vjerovati. 

Tu se pojavlčjuje agentinca Sarah Walker kako bi zaštitila Intersect od zlouporabljenja, te se pokušava svidjeti njemu i postati mu (lažna(tj. na misiji)) cura. Ona jednostavno preseksi-Yvone Strahovski. 

Tu dolaze mnogi zapleti pa se svašta otkriva. SERIJA IMA MNOGO HUMORA, TE JE IZUZETNO ZABAVNA.

UŽIVAJ!!!

stanford

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
16 godina

Nikakva serija s takvim genijalcima,nešto poput intersecta da imaju ili slično ne postoji? Osim Chuck-a?

Zagorje u srcu
14 godina
Chuck

Evo, pogledao sam zadnje dvije epizode.

SPOILER, ali molim vas pročitajte

I mogu reći samo jedno. Nije me baš oduševila. Najbolje što sam u te dvije epizode vidio je Jeffsterov nastup u Berlinu.

U 12. epizodi se od početka slaže slagalica s Sarinim sječanjima i onda sve padne u vodu. Trebali su napraviti ovo kako je bilo, ali onda još pokazati min-dvije, Saru kako se svega sjetila, ili kako su u onoj kući, ovako serija koja je ovime trebala završiti se još uvijek čini da nema kraj, odnosno da nešto nedostaje, meni nedostaje taj zadnji dio slagalice, odnosno SĆŽSDKŽ, u prijevodu, Svi Će Živjeti Sretno Do Kraja Života. 5. sezona koja je do 7. sezone bila dobra je sa 8. epizodom postala lošija (Sarah i ona mala klinka), a onda joj je tempo pao, dok nije došao onaj japanski vlak. Ta epizoda s japanskim vlakom je najbolja u cijeloj seriji.

Moram ovdje pohvaliti i kolegu s drugog forum (Nextlevel), nadimak mu je CroZac Drake, i nadam se da će ovo pročitati (on je zasigurno najveći fan Chucka u cijeloj Europi). Često sam listao njegovu temu na već spomenutom forumu. Tamo sam i dobio podatak da 6. sezonu Chucka nemožemo očekivati (ovo sam saznao zbrajanjem 2 i 2), jer je gazda NBC-a rekao da je Chuck gotov (pristajte par zadnjih stranica te teme).

Znači, siguran sam da svi koji su pogledali sve epizode serije su očekivali happy end, jer, ipak smo svi to čekali, a ne da sve padne u vodu.

Dečki (i cure)! Serija je gotova! Ja sam već napisao da se prebacujem na TopGear.

Možemo potegnuti zaključak: NBC je godinama pokušavao zaustaviti seriju i sad su ovim krajem samo potaknuli fanove za 6. sezonu. Ponavljam, fali 5min u kojima vidimo Saru koja se svega sjetila, kako drži bebača u rukama s Chuckom u onoj kući. Zac je dpsada od nečega "populrnijeg", ili od nečega za što se čulo glumio u Alvinima i vjevericama, nekako mi se ćini da će tako i ostati. Yvonni je čak pasalo da se riješi serije, lani je snimila Killer Elite, zajedno s De Nirom (!), i ona, ako se mene pita za razliku od Zaca ima budučnost. Ostali glumci, Adam je u drugoj seriji kao što je kolega napisao, a za ostale ne vjerujem da će doči dalje od toga.

Ponavljam ponovno, gledali smo Chukovog tatu kako ga Shaw ubija, kao Inretsect muči Chucka (3. sezona), kako frajer iz "Ringa" ubija Brycea, itd, itd, i sigurno nismo očekivali da sve padne u vodu, znam da sam vam s ovime dosadan, ali fali 5 minuta.

Dalje, sad se bacam na oživljavanje teme TopGear (kao što sam i ovu oživio, znam da ću za ovo dobiti minuse). I to ostaje jedina stvar na telki koju gledam uz Formulu 1. Filmovi se podrazumijevaju.

BTW: Ja neću pogledati sve epizode ponovno, već sam 344070 puta napisao zašto.

Drugovi dragi, uzdravlje!

dont tač prekidač, bi koz struja going tu kil!
14 godina
neaktivan
Chuck

ne ubija Bryca jer je on mrtav kada je pokušao uploadati Intersect 2.0

već #ubija" Shawa

14 godina
Chuck

Napisao sam da agent iz RINGA ubija Brycea.

Shawa "ubija" Chuck u Parisu da spasi Saru.

17 godina
neaktivan
speedy56 kaže...

Napisao sam da agent iz RINGA ubija Brycea.

Shawa "ubija" Chuck u Parisu da spasi Saru.

al je prezivio i kasnije u buy moreu kad je imao guvernera shaw su ga rijesili,sara letvom po glavi zapravo

14 godina
Chuck

Da skratim svoj gornji post.

Chuck je na početku serije bio obični šmokljan, koji radi u BuyMoreu, bez cure......

Gledali smo 4 sezona kako on postaje špijun i ima Saru, a na kraju se sve svede na početak, odnosno Chuck je opet obični šmokljan, koji radi u BuyMoreu, bez Sare...

14 godina
speedy56 kaže...

Da skratim svoj gornji post.

Chuck je na početku serije bio obični šmokljan, koji radi u BuyMoreu, bez cure......

Gledali smo 4 sezona kako on postaje špijun i ima Saru, a na kraju se sve svede na početak, odnosno Chuck je opet obični šmokljan, koji radi u BuyMoreu, bez Sare...

?? Uopće nije istina. Jesi ti pogledao kraj? Kakav BuyMore.

Meni je ovih zadnjih 5 epizoda koje sam sad u komadu pogledao bilo najsmješniji i najtužniji do Chucka dosada, čak su i suze potekle {#} Ovo stvarno jest meni najbolja serija ikad (ne računamo anime, tu bi se borio sa Clannadom).

Što se završetka tiče, meni je zaodovljavajući, zadnja scena stavlja taj sretni ton koji smo svi očekivali. Žao mi je što neće biti 6. sezone, nitko ne bi bio sretniji od mene. Da sam barem multimilijuner, ja bih im platio seriju.

15 godina
Chuck

Al ipak on na kraju ima intersekt tako da se svasta moze ocekivat mada sumnjam da ce bit 6.

xf: recod8600
14 godina
Chuck

6. sezone sigurno neće biti, sumnjam da će ih kupiti neka druga kuča a predsjednik NBC-a je nas (fanove) lijepo od***ao.

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.1.2012 23:14 (OriginalEXE).
14 godina
neaktivan
Chuck

Iako sam pesimist, nadam se nastavku...

15 godina
Ma neće bit 6. sezone ni da im vrag zaprijeti :( Snimanje je završilo prije nekih mjesec i pol dana. Operacija Chuck je gotova! A sad, odoh plakat :D
Ne vjeruj sjaju u njenim očima! To je samo svjetlost što joj prolazi kroz šuplju glavu!- Albert Einstein
14 godina
Ma i nije baš TAKO nemoguče da neka druga kuća kupi prava. Mislim da će večil problem biti okupiti glumce, prvenstveno Yvonnu.
15 godina
Chuck

Yvonne je najvise plakala kad je zavrsila serija, tako da ce nju biti najlakse vratiti.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice