BS Player problem sa titlovima

poruka: 7
|
čitano: 3.131
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Neki dan krenuo sam gledati seriju "Only fools and horses"(mućke).Imam BS player i gledam preko njega.Problem je sto je serija na slovenskom,ima SLO titlove.Nasao sam HR titlove, ali kada krenem gledati pokazuju se i SLO i HR titlovi.Nikako ne mogu maknuti slovenske titlove.Molim pomoc!

16 godina
protjeran
Re: BS Player problem sa titlovima

BSPlayer je prošlost.

Probaj GOM ili KMP..

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
18 godina
neaktivan

Mozda su slovenski titlovi integrirani u sliku? Vidi ako ima tih slovenskih titlova u nekom drugom media playeru...

From presence to silence we flow...
15 godina
neaktivan

Probao sam sa GOM Player-om ali opet isto.Jel postoji neko rjesenje za taj problem?

16 godina
protjeran

Hmm pogledaj u mapu gdje ti je film, da ti nije BSP tamo downloadao titl i imenovao ga kao i film?

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
17 godina
neaktivan

Znači u mapi treba biti:

Only Fools and Horses s01e01.avi
Only Fools and Horses s01e01.srt (ili .sub, uglavnom ovo je hrvatski titl)

Ako su i dalje dva titla, onda je 90 % hardcoded titl, to jest, slovenski titl je dio slike, dio filma. To rješiš tako da u postavkama GOM-a iza titlova staviš tamnu crnu liniju.

Kako da skinem hrpu filmova, programa i super ekstra igricu sa torrenta? Skinuo bi GTA IV, Windows Vista Super Enterprise Edition, AutoCAD 2011, neki program za uber modeliranje i pravljenje igara!
15 godina
neaktivan
Random. kaže...

Znači u mapi treba biti:

Only Fools and Horses s01e01.avi
Only Fools and Horses s01e01.srt (ili .sub, uglavnom ovo je hrvatski titl)

Ako su i dalje dva titla, onda je 90 % hardcoded titl, to jest, slovenski titl je dio slike, dio filma. To rješiš tako da u postavkama GOM-a iza titlova staviš tamnu crnu liniju.

Hvala na pomoci.Samo neznam kak da stavim tu crnu liniju.Mozes li malo objasniti ako nije problem

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice