Bračne vode - CroVersion

poruka: 165
|
čitano: 38.982
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Bračne vode - CroVersion

Ova naša verzija je smeće u usporedbi sa originalom.Nikada je nisam gledao dulje od 10 min.

Ništa mi nije smješno, posebno me nervira onaj smjeh što se čuje na neke "smješne" izjave.

17 godina
neaktivan
Bračne vode - CroVersion

kako se usudujes reci da nista nije smijesno!

smijesna je gluma

Linkuto4ever!!!
17 godina
neaktivan
Bračne vode - CroVersion

Katastrofa!

Originalu nisu ni do koljena.

add me xfire >>> razvaljot
17 godina
neaktivan
Bračne vode - CroVersion

ma kakvih koljena nisu mu do noznog palca!

Linkuto4ever!!!
17 godina
neaktivan
RE: Bračne vode - CroVersion

Kad sam je prvi put vidio izdržao sam 5 minuta. Nešto ovako loše nisam dugo vidio, iako je u biti prilično standardna za hrvatsku seriju. Znači ajme majko.

17 godina
neaktivan
Bračne vode - CroVersion

Ne valja to ništa.

0 bodova. Cool

18 godina
Bračne vode - CroVersion

Vecu glupost nisam dugo vidio na televiziji to je toliko lose tj glumci su totalno promaseni da to nije normalno samo se je mulac mogao sjetit obradit tu seriju u hrvatskoj verzij totalna katastrofa no takvih gluposti ionako ima u nasem televizijskom eteru koliko hoces pa nije nist cudno!!!Cool

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (960mhz) - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
17 godina
neaktivan
Bračne vode - CroVersion

bracne vode su jedna od rijetkih serija koje su dosle iz usa i bile zabavne. steta sto se vise ne snimaju. cro verzija idealna za genocid. tko je to snimio, smislio napisao dijaloge..........pokazite ga na televiziji u novoj tv. sramota. nemam rijeci kojim bi se opisala ta grozota. nadam se da na novoj nisu toliko poduzetni da naprave purgersku verziju "malog mista"

17 godina
Bračne vode - CroVersion

veliki minus

-------------------------------

17 godina
neaktivan
Bračne vode - CroVersion

loše, loše. zapravo katastrofa

imam prvu sezonu originalnih bračnih voda. bit će red da ih ponovno pregledam

''Samo su dvije stvari beskonačne, svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam baš siguran.'' ~ Albert Einstein
17 godina
neaktivan
Bračne vode - CroVersion

Ma ljudi, to je hrvatsko, šta ste očekivali! xD

Btw, moji rekord gledanja toga da ne prebacim program je 3 min. nakon toga sam zgrabio daljinski i histerično počeo šaltati po onih sedam programa koje imam. Čak sam rađe gledao Z1(?!) Jadan Bundy(original)... Plač

If death of one man can save thousand lives,then that one sacrifice is worth it!
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.2.2009 12:18 (Altair).
17 godina
neaktivan
Bračne vode - CroVersion

Pogodite tko ima 261 epizodu ''Married with Children'' - original? Cool I sve to na 14 DVD-a. 261 snimanje i obrada u VirtualDubModu u toku 2 godine. Da li može netko pretpostavljati koliki je to posao? Meni najomiljenija serija svih vremena ne dozvoljava da gledam Cro verziju, glavni lik kojeg tumači naš glumac je totalno promašen glumac. Ne ponovilo se, mislim da smo svi fanovi te serije duboko razočarani tako lošom obradom originala, koja kao ideja nije bila loša, samo je odabir glumaca totalna koma.

18 godina
neaktivan
Bračne vode - CroVersion

ta prerada je toliko loša da ne samo da se to trebalo ukinuti s televizije nakon prve epizode, trebalo bi čak lockati ovaj post i sve slične, samo da se što prije zaboravi na taj BS

I have a dream! I have a dream that one day I'll be able to see white girls and black girls, playing with each other!
17 godina
neaktivan
Bračne vode - CroVersion

Lose prelose nije ni cudno cim je hrvatsko.Treba li bi pokrenut peticiju protiv bracnih voda cro verzije!!

Da ju zauvijek maknu s tv i da obrisu sve dokaze o njenom postojanju kako buduci narastaji nebi saznali

za ovu sramotuxD

[IMG]http://i41.tinypic.com/dz7zmt.jpg[/IMG]
18 godina
neaktivan
Bračne vode - CroVersion

SVETOGRĐE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Al Bundy je car!!!

Ovo što su napravili trba spalit i zaboravit!!!

Drugs and alcohol are not the only addictions.Gaming is one of them too.My God i am an addict.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice