Anime izdvojena tema

poruka: 4.019
|
čitano: 1.065.156
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Anime

Shingeki no Kyojin ispunjava sva ocekivanja i preporuke.

Sto se tice Slam dunka ako ga je ko gledao , nekuzim zasto oni smatraju 185 tako visokim? I k tome tesko je moguce da s lakocom moze zakucat netko tko je 185...

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
14 godina
odjavljen
Anime

ne znam dal si skuzio taj anime je japanski i za japance to je visoko

a i nemoj lovit neku realnost u animeu pogotovo komediji

http://revohd.blogspot.com/
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.5.2013 13:26 (Arnold Layne).
14 godina
neaktivan

Ma znam ja  to sve samo mi je malo glupo...

17 godina
Anime

{#}.

Netko radi što zna, a netko zna šta radi LOL EUW: slinA
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.6.2013 12:04 (AmonZero).
15 godina
neaktivan
Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
16 godina
protjeran
Anime

Ima li tko kakvih informacija hoće li se nastaviti raditi bleach anime?

Stvarno bi bila velika šteta da ne nastave, ovako čitajući mangu teško shvaćam šta se događa.

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet
14 godina
neaktivan

Kad dolaze nove epp Shingeki no Kyojin-a?

14 godina
odjavljen
Anime

Inace izasao je novi film od Shinkaija, The Garden of Words.

5 Wallpapers per Second je izgubio svoju titulu po meni

Achieve your mission with all your might. Despair not till your last breath. Make your death count.
17 godina
EZY-E kaže...

Ima li tko kakvih informacija hoće li se nastaviti raditi bleach anime?

Stvarno bi bila velika šteta da ne nastave, ovako čitajući mangu teško shvaćam šta se događa.

Bilo je nekih priča da će se nastaviti snimati nakon što se bude bilo dovoljno mange ali to je bilo dosta davno( jedan od linkova)  a sad u zadnje vrijeme nema baš spomena o tome. 

Tkalle kaže...

Kad dolaze nove epp Shingeki no Kyojin-a?

Došla je 9.epizoda noćas. 

Ash nazg durbatuluk, Ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
18 godina
Anime

Jel netko čitao Claymore mangu?

Jel moram ispočetka čitati, ili mogu od kampanje na sjeveru krenuti, tj. prije dolaska u Pietu, jer sam čuo da se tamo počinje razlikovati radnja u animeu.

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
17 godina
FlyBoy kaže...

Jel netko čitao Claymore mangu?

Jel moram ispočetka čitati, ili mogu od kampanje na sjeveru krenuti, tj. prije dolaska u Pietu, jer sam čuo da se tamo počinje razlikovati radnja u animeu.

Pa da, zadnje dvije epizode se razlikuju od mange ak se dobro sjećam, ipak je prošlo podosta godina kako sam gledao ali ovako po nazivu mange, rekao bih da volume 10 ili 11 bi bili dobar početak za čitati mangu, taman te čekaju dobre scene borbi :)

To mi je isto žao što nije snimljena druga sezona, ima super stvari u mangi ili da su barem najavili da planiraju kad tad...a ovako nažalost ništa :(

Ash nazg durbatuluk, Ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
17 godina
neaktivan
Anime

Anime (claymore) koji je imao potencijala no tamo pred kraj (18.-19. epizoda) se jako sroza.

Sada idem odgledat 9. epizodu attack on titan i oreima :)

Fortune favours the brave
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.6.2013 22:58 (Hyperion).
17 godina
Anime

ma pročitaj sve lipo i znaš otpočetka šta se događa!!

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
17 godina
Anime

Shingeki no Kyojin 9 EP sooo guuuuuuud

Netko radi što zna, a netko zna šta radi LOL EUW: slinA
16 godina
neaktivan
AmonZero kaže...

Zasad nijedna loša epizoda.

14 godina
neaktivan
Lockerzboy kaže...
AmonZero kaže...

Zasad nijedna loša epizoda.

Nadajmo se da ni nece bit ;))

17 godina
Anime

Evo imam jedno pitanje za one koji su čitali mangu: jesu li svi Titani ljudi?

17 godina
Alex Mercer kaže...

Evo imam jedno pitanje za one koji su čitali mangu: jesu li svi Titani ljudi?

ne, bar do 40-50 chaptera koliko je tada bilo online izašlo!!

dalje neću spojlat

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
16 godina
neaktivan
Anime

Jel iko ima subove od zadnje ep shingekija, oni lapani u horriblesubs (mislim najbolji su, al sad sam ljut malo :D) nisu jos uploadali svoje torrente za anime, a imam neku hd verziju al nema subba. by the way, bilo kakvo internet gledanje ne dolazi u obzir.

LoL acc THCJoshi
14 godina
odjavljen
Anime

eh ak je horrible najbolji onda stvarno ne znam kaj ostali rade :D

17 godina
Arnold Layne kaže...

svakako da nije, al uglavnom od njih i ja skidam

15 godina
neaktivan
Anime

Preporučam vam da likeajte ovu stranicu:

https://www.facebook.com/pages/Anime-Croatia/411676465554256

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
16 godina
neaktivan
Arnold Layne kaže...

A neznam koliko bolji od onoga sto oni rade mozes bit.. Jedino sta mi kasne sa mojim omiljenim shingekiom. nego, dajte mi subbove!

LoL acc THCJoshi
14 godina
odjavljen
Jonja kaže...
Arnold Layne kaže...

A neznam koliko bolji od onoga sto oni rade mozes bit.. Jedino sta mi kasne sa mojim omiljenim shingekiom. nego, dajte mi subbove!

pa kak nebi moglo bit
kaj se tice video kvalitete i subova prave fansub grupe su obicno kvalitetnije

u ovom slucaju najbolji bi bio GG

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.6.2013 23:47 (Arnold Layne).
13 godina
neaktivan
Anime

Upravo zavrsio sa gledanjem Rurouni Kenshin: Meiji Kenkaku Romantan - Tsuiokuhen  meni se svidio, i preporučujem pogledati ko nije.

Pregledao sam i Shingeki no Kyojin koliko je izašlo, i kao i ostalima anime mi je super, zanima me kojim danima izlaze epizode i preporučite neki anime za gledanja ... :)

16 godina
neaktivan
Jonja kaže...
Arnold Layne kaže...

Skini od DeadFish

17 godina
neo.gz kaže...

Upravo zavrsio sa gledanjem Rurouni Kenshin: Meiji Kenkaku Romantan - Tsuiokuhen  meni se svidio, i preporučujem pogledati ko nije.

Pregledao sam i Shingeki no Kyojin koliko je izašlo, i kao i ostalima anime mi je super, zanima me 1. kojim danima izlaze epizode i 2. preporučite neki anime za gledanja ... :)

1. Subotom navečer po našem vremenu

2. Fullmetal Alchemist: Brotherhood

13 godina
neaktivan
neo.gz kaže...

Pregledao sam i Shingeki no Kyojin koliko je izašlo, i kao i ostalima anime mi je super, zanima me kojim danima izlaze epizode i preporučite neki anime za gledanja ... :)

SOUL EATER <3

I am not the one at fault, the world is. // LoL euw: Shinteki // http://www.youtube.com/user/NinjEEEk
17 godina
neaktivan
Jonja kaže...

Jel iko ima subove od zadnje ep shingekija, oni lapani u horriblesubs (mislim najbolji su, al sad sam ljut malo :D) nisu jos uploadali svoje torrente za anime, a imam neku hd verziju al nema subba. by the way, bilo kakvo internet gledanje ne dolazi u obzir.

Ja skidam od "Commie" grupe i uglavnom sve od njih.

Fortune favours the brave
15 godina
neaktivan
Anime

Ja skidam od onih koji mi prvi dođu pod ruku...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice