Shingeki no Kyojin ispunjava sva ocekivanja i preporuke.
Sto se tice Slam dunka ako ga je ko gledao , nekuzim zasto oni smatraju 185 tako visokim? I k tome tesko je moguce da s lakocom moze zakucat netko tko je 185...
Shingeki no Kyojin ispunjava sva ocekivanja i preporuke.
Sto se tice Slam dunka ako ga je ko gledao , nekuzim zasto oni smatraju 185 tako visokim? I k tome tesko je moguce da s lakocom moze zakucat netko tko je 185...
ne znam dal si skuzio taj anime je japanski i za japance to je visoko
a i nemoj lovit neku realnost u animeu pogotovo komediji
Ma znam ja to sve samo mi je malo glupo...
.
http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/ConvenientlySeated
Ima li tko kakvih informacija hoće li se nastaviti raditi bleach anime?
Stvarno bi bila velika šteta da ne nastave, ovako čitajući mangu teško shvaćam šta se događa.
Kad dolaze nove epp Shingeki no Kyojin-a?
Inace izasao je novi film od Shinkaija, The Garden of Words.
5 Wallpapers per Second je izgubio svoju titulu po meni
Ima li tko kakvih informacija hoće li se nastaviti raditi bleach anime?
Stvarno bi bila velika šteta da ne nastave, ovako čitajući mangu teško shvaćam šta se događa.
Bilo je nekih priča da će se nastaviti snimati nakon što se bude bilo dovoljno mange ali to je bilo dosta davno( jedan od linkova) a sad u zadnje vrijeme nema baš spomena o tome.
Kad dolaze nove epp Shingeki no Kyojin-a?
Došla je 9.epizoda noćas.
Jel netko čitao Claymore mangu?
Jel moram ispočetka čitati, ili mogu od kampanje na sjeveru krenuti, tj. prije dolaska u Pietu, jer sam čuo da se tamo počinje razlikovati radnja u animeu.
Jel netko čitao Claymore mangu?
Jel moram ispočetka čitati, ili mogu od kampanje na sjeveru krenuti, tj. prije dolaska u Pietu, jer sam čuo da se tamo počinje razlikovati radnja u animeu.
Pa da, zadnje dvije epizode se razlikuju od mange ak se dobro sjećam, ipak je prošlo podosta godina kako sam gledao ali ovako po nazivu mange, rekao bih da volume 10 ili 11 bi bili dobar početak za čitati mangu, taman te čekaju dobre scene borbi :)
To mi je isto žao što nije snimljena druga sezona, ima super stvari u mangi ili da su barem najavili da planiraju kad tad...a ovako nažalost ništa :(
Anime (claymore) koji je imao potencijala no tamo pred kraj (18.-19. epizoda) se jako sroza.
Sada idem odgledat 9. epizodu attack on titan i oreima :)
ma pročitaj sve lipo i znaš otpočetka šta se događa!!
Shingeki no Kyojin 9 EP sooo guuuuuuud
Zasad nijedna loša epizoda.
Zasad nijedna loša epizoda.
Nadajmo se da ni nece bit ;))
Evo imam jedno pitanje za one koji su čitali mangu: jesu li svi Titani ljudi?
Evo imam jedno pitanje za one koji su čitali mangu: jesu li svi Titani ljudi?
ne, bar do 40-50 chaptera koliko je tada bilo online izašlo!!
dalje neću spojlat
Jel iko ima subove od zadnje ep shingekija, oni lapani u horriblesubs (mislim najbolji su, al sad sam ljut malo :D) nisu jos uploadali svoje torrente za anime, a imam neku hd verziju al nema subba. by the way, bilo kakvo internet gledanje ne dolazi u obzir.
eh ak je horrible najbolji onda stvarno ne znam kaj ostali rade :D
svakako da nije, al uglavnom od njih i ja skidam
Preporučam vam da likeajte ovu stranicu:
https://www.facebook.com/pages/Anime-Croatia/411676465554256
A neznam koliko bolji od onoga sto oni rade mozes bit.. Jedino sta mi kasne sa mojim omiljenim shingekiom. nego, dajte mi subbove!
A neznam koliko bolji od onoga sto oni rade mozes bit.. Jedino sta mi kasne sa mojim omiljenim shingekiom. nego, dajte mi subbove!
pa kak nebi moglo bit
kaj se tice video kvalitete i subova prave fansub grupe su obicno kvalitetnije
u ovom slucaju najbolji bi bio GG
Upravo zavrsio sa gledanjem Rurouni Kenshin: Meiji Kenkaku Romantan - Tsuiokuhen meni se svidio, i preporučujem pogledati ko nije.
Pregledao sam i Shingeki no Kyojin koliko je izašlo, i kao i ostalima anime mi je super, zanima me kojim danima izlaze epizode i preporučite neki anime za gledanja ... :)
Skini od DeadFish
Upravo zavrsio sa gledanjem Rurouni Kenshin: Meiji Kenkaku Romantan - Tsuiokuhen meni se svidio, i preporučujem pogledati ko nije.
Pregledao sam i Shingeki no Kyojin koliko je izašlo, i kao i ostalima anime mi je super, zanima me 1. kojim danima izlaze epizode i 2. preporučite neki anime za gledanja ... :)
1. Subotom navečer po našem vremenu
2. Fullmetal Alchemist: Brotherhood
Pregledao sam i Shingeki no Kyojin koliko je izašlo, i kao i ostalima anime mi je super, zanima me kojim danima izlaze epizode i preporučite neki anime za gledanja ... :)
SOUL EATER <3
Jel iko ima subove od zadnje ep shingekija, oni lapani u horriblesubs (mislim najbolji su, al sad sam ljut malo :D) nisu jos uploadali svoje torrente za anime, a imam neku hd verziju al nema subba. by the way, bilo kakvo internet gledanje ne dolazi u obzir.
Ja skidam od "Commie" grupe i uglavnom sve od njih.
Ja skidam od onih koji mi prvi dođu pod ruku...