Anime izdvojena tema

poruka: 4.019
|
čitano: 1.071.372
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Anime

Od ovih novih anime-a sta su dosli

jedino me nekako Level E zadovoljija

malo baca na Gintamu i stvarno nije moj

tip anime-a, al pogledajte...

Wolverine- los(iako sam zna unaprid)

Dragon crisis (osrednji)

Zombie (takoder osrednji)

naravno radi se da sam pogleda samo prve epizode...

Najbolji osjećaj je upala mišića........ Krema Foruma!!!
17 godina
protjeran
Anime

Pogledao The tatami galaxy

dosta netipican anime sa zanimljivim artworkom 

Drama-Komedija 

ima samo 11 epizoda i prilicno dobar mindfuck stvarno se masu toga objasnilo u zadnje 2 epizode 

sve u svemu svidio mi se i dosta sam zadovoljan kako je zavrsio 

CyberPunk
17 godina
protjeran
Anime

Novi anime portal otvoren!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ANIMEHR.COM

Video meliora proboque deteriora sequor
15 godina
protjeran
Anime

evo ja sam odgledao par anime-a
Ergo Proxy-stvarno me iznenadio koliko je dobar. Priča zanimljiva likovi su mi se jako svidjeli, a kraj je isto odličan. Svakako preporuka.
FLCL-anime je jednostavno savršen, od muzike, do smiješnih scena i to je anime koji jednostavno možeš pogledat nekoliko puta a da ti ne dosadi. Radnja je izvrsna, a likovi isto. Ako ga niste pogledali, onda ga pogledajte (ozbiljno morate ga pogledati)
Sada sam na 4. epizodi Katanagataria i 9. epizodi evangeliona.

To je to od mene. {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.2.2011 12:24 (tonihrvat).
18 godina
Anime

FLCL, Cowboy Bebop, Death Note, GTO to su animei koje morate pogledat (ko nije, a takvih je malo), imam jos pare malo "jačih" anime za pogledat poput Elfen Lied etc. i obavezno pogledat classic poput Naruta, One Piece i Bleach (iako ni jedan nije zavrsio xDD)... peace od mene :))

Dobar grah se daleko cuje
17 godina
protjeran
RE: Anime
Toza kaže...

FLCL, Cowboy Bebop, Death Note, GTO to su animei koje morate pogledat (ko nije, a takvih je malo), imam jos pare malo "jačih" anime za pogledat poput Elfen Lied etc. i obavezno pogledat classic poput Naruta, One Piece i Bleach (iako ni jedan nije zavrsio xDD)... peace od mene :))

dobro Elfen Lied je 50% fanservice i 40% gore

CyberPunk Protocol 7
16 godina
neaktivan
Toza kaže...

i obavezno pogledat classic poput Naruta, One Piece i Bleach (iako ni jedan nije zavrsio xDD)

Ajoj pa odkad su Big 3 kasici? nemoj da to više igdje napišeš samo ces se osramotiti

18 godina
WindEmperor kaže...
Toza kaže...

i obavezno pogledat classic poput Naruta, One Piece i Bleach (iako ni jedan nije zavrsio xDD)

Ajoj pa odkad su Big 3 kasici? nemoj da to više igdje napišeš samo ces se osramotiti

Uuuu osramotit cu se na forumu ?!?!? Hhahaha, daj cojce oni se dosta dugo godina u eteru i kako se cini bit ce jos, time po meni spadaju u klasike a ti kako oces !!! :D

16 godina
neaktivan
WindEmperor kaže...
Toza kaže...

ti isto napadas covjeka bezveze...

16 godina
neaktivan
Anime

A sorry moza sam malo pretjerao ;_; ali se uznemirim kad netko te anime naziva klasicima. Misilm da to vrijeđa prave klasike.

Opet sry nisam nista lose mislio.

18 godina
neaktivan
Anime

Ja gledam trenutno:

Nodame Cantabile - odličan anime, stvarno me je iznenadio, 9.5/10

Clannad - jako mi se sviđa zanimljiva radnja i općenito je jako zanimljiv anme, 9/10

Golden Boy - nemoram ništa reči :DDD

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
16 godina
neaktivan
nailer kaže...

Hahaha najbolji anime svih vremena. Sad tek shvaćam da takve anime više neće nikada napraviti. :(

Also ako volis Golden Boya pogledaj GTOa, a pošto vjerojatno već jesi pogledaj ga OPET!

18 godina
neaktivan
WindEmperor kaže...
nailer kaže...

Hahaha najbolji anime svih vremena. Sad tek shvaćam da takve anime više neće nikada napraviti. :(

Also ako volis Golden Boya pogledaj GTOa, a pošto vjerojatno već jesi pogledaj ga OPET!

A znaš da sam i mislio sad kad završim sa par njih :DD

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
18 godina
WindEmperor kaže...

A sorry moza sam malo pretjerao ;_; ali se uznemirim kad netko te anime naziva klasicima. Misilm da to vrijeđa prave klasike.

Opet sry nisam nista lose mislio.

Ma sve 5, kazem ja nisam neki "anime freak", odgledo sam nekih 20-ak animea i to je to, ali "Big 3" kako si ih ti nazvo su mi bili prva 3 koja sam odgledo (ne računajući DB,DBZ i GT) tako da ce oni meni uvijek bit klasici... :)))
P.S. Daj mi nabroji par "pravih" klasika da imam uvid sto bi mogo sljedece pogledat... :D

15 godina
protjeran
Anime

Pogledao sam Evangelion i jako sam zadovoljan sa njim. Ponekad je malo težak za pratit, ali ima jako dobru priču. Šta još reći, ipak je ovo Evangelion. Istina da su zadnje dvije epizode u k...., ali je End of Evangelion to nekako popravio. Sljedeći na redu je GTO.

Najbolji hrvatski anime portal: animehr.com
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.2.2011 20:59 (tonihrvat).
18 godina
tonihrvat kaže...

Pogledao sam Evangelion i jako sam zadovoljan sa njim. Ponekad je malo težak za pratit, ali ima jako dobru priču. Šta još reći, ipak je ovo Evangelion. Istina da su zadnje dvije epizode u k...., ali je End of Evangelion to nekako popravio. Sljedeći na redu je GTO.

Jučer sam zavrsio s gledanjem GTO-a, i mogu ti reć ako si gledo Golden boya u GTO-u ćeš uživat sigurno... :)))

17 godina
Anime

Ja evo nakon GTO pogledao njihovu kao proslost, Shounan Jun'ai-gumi (5 epizoda), i isto je mocno, nije bas kao GTO malo drugacije ali nijednom mi se nije spavalo dok sam gledao(a traje 45 min po ep).

Sad sam počeo gledati Trigun, odmah prva epizoda mi je zakon, heh :)

P.S dečki čestitam na stranici,
mene malo obaveze smetnu pa nisam imao slobodna..
javi mi slobodno priko MSN-a za pomoc :)

“Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man how to fish; and you have fed him for a lifetime"
17 godina
protjeran
markoal kaže...

Ja evo nakon GTO pogledao njihovu kao proslost, Shounan Jun'ai-gumi (5 epizoda), i isto je mocno, nije bas kao GTO malo drugacije ali nijednom mi se nije spavalo dok sam gledao(a traje 45 min po ep).

Sad sam počeo gledati Trigun, odmah prva epizoda mi je zakon, heh :)

P.S dečki čestitam na stranici,
mene malo obaveze smetnu pa nisam imao slobodna..
javi mi slobodno priko MSN-a za pomoc :)

hehe imamo mi jednog asa u rukavu kojeg cemo kasnije pokazat,a presli smo sa MSN-a na skype

jer nam je srao sa grupama msn

inace spremam se sad pogledat golden boy-a,a onda bi cak mogo i GTO ponovo bas sam zelju dobio

animehr.com
17 godina
protjeran
Anime

uuuu pogledao Golden Boy

epic neznam zasto to prije nisam gledao

stvarno steta sa tima tako malo epizoda :S

sta sad...nemam pojma

gleda mi se onizuka pa mozda si nabavim DVDISO

animehr.com
17 godina
Anime

Ima li Onizuka ista moviea osim GTO i ona prošlost. (Vjerojatno ne..)

Ah Golden Boy je zakon.. (Study,study,study,study,...)

“Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man how to fish; and you have fed him for a lifetime"
16 godina
neaktivan

Onizuka ima 2 ili 3 live action filma i jednu cijelu live action seriju koliko se sjecam. Nisu ni do koljena animeu ali isto zabavno za pogledati.

16 godina
neaktivan
Anime

pogledao dosta stvari,ali sad jedino sto bas volim je naruto i tu jedva cekam kad ce izici nova epizoda,mada su i njega sad malo zapetljali(bar sto se tice ovih epizoda u mangi )...i planirao sam pogledati digimone ponovo--ali samo onu prvu sezonu...skoro mi naleti na youtube onaj uvod pa me nostalgija spuca :)

15 godina
protjeran
Anime

Pogledao sam Golden Boy (kao i još neki u zadnje u vrijeme)
šta reć osim da je genijalan. Šteta je što nema više epizoda, ali dobro je i ovih 6.
Sad kad zatopli uzet bicikl i cijeli dan se vozit {#} i naravno study, study, study ,study

I pogledao sam nekoliko epizoda GTO. EPIC FACES. 

Najbolji hrvatski anime portal: animehr.com
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.2.2011 23:26 (tonihrvat).
17 godina
_DuX_91 kaže...

pogledao dosta stvari,ali sad jedino sto bas volim je naruto i tu jedva cekam kad ce izici nova epizoda,mada su i njega sad malo zapetljali(bar sto se tice ovih epizoda u mangi )...i planirao sam pogledati digimone ponovo--ali samo onu prvu sezonu...skoro mi naleti na youtube onaj uvod pa me nostalgija spuca :)

Vidi volis te duže, pogledaj One Piece, prema avataru već vidim da će ti se svidjeti lik Zoro :D.
Inace meni definitivno najbolji Anime, pogotovo od maratonskih naslova.

tonihrvat kaže...

Pogledao sam Golden Boy (kao i još neki u zadnje u vrijeme)
šta reć osim da je genijalan. Šteta je što nema više epizoda, ali dobro je i ovih 6.
Sad kad zatopli uzet bicikl i cijeli dan se vozit {#} i naravno study, study, study ,study

I pogledao sam nekoliko epizoda GTO. EPIC FACES. 

haha tocno, a GTO je skroz orginalan bas ima ono nešto.

A neda mi se gledat filmove(real), mislio sam na Anime Movie, znam vec da ima, Japanci su odlicni u animeima a filmovi druga priča.

18 godina
neaktivan
Anime

Pogledao prvu epizodu Ga-Rei-Zero, zasada mi se svida i najvjerojatnije cu nastaviti.

PingPong Club isto zapoceo...jako cudno...ne znam stvarno sto reci, cudniji anime nisam nikada gledao.

I jos jednom podsjetnik za novi portal http://www.animehr.com/ obavezno posjetite i ostavite vase dojmove, prijedloge ili kritike. Knjiga žalbi nalazi se na blagajni (no sumnjam da ce vam trebati :D)

Human after all PSN: vuksa1234321 STEAM: http://steamcommunity.com/id/vuki/ http://mrfancyden.blogspot.com/
15 godina
neaktivan
Anime

Ok imam problem ne mogu se sjetit naziva jednog animea kojeg sam prije gleadao, ovakava je prica:

Glavni lik je iz porodice flame magea (ili neceg slicnog) ali je otisao od kuce i vratio se u zemlju flame magea kao jaki wind mage (inace flame mageovi smatraju wind jednim od slabijih elemenata), Onda su pocela ubojstva koja je ocito izvodio wind mage, tereti se glavni lik ali zapravo on nije krivac (ko bi rekao!?)...

Gamers Don't Die, They Respawn.
16 godina
neaktivan
GimmieCorsair kaže...

Ok imam problem ne mogu se sjetit naziva jednog animea kojeg sam prije gleadao, ovakava je prica:

Glavni lik je iz porodice flame magea (ili neceg slicnog) ali je otisao od kuce i vratio se u zemlju flame magea kao jaki wind mage (inace flame mageovi smatraju wind jednim od slabijih elemenata), Onda su pocela ubojstva koja je ocito izvodio wind mage, tereti se glavni lik ali zapravo on nije krivac (ko bi rekao!?)...

The Last Airbender? 

Also ako je, to nije anime.

15 godina
neaktivan
WindEmperor kaže...
GimmieCorsair kaže...

The Last Airbender? 

Also ako je, to nije anime.

Nope, nije tako "childish" stila.

Gamers Don't Die, They Respawn.
17 godina
protjeran
Anime

Evo da vam predstavim novu HD encode grupu

moguce da je prva u hrvatskoj :D

Nazalost nemamo svoje titlove pa posuđujemo tuđe

(nikad ne radimo reencode da nebi bilo...sve je sa bluray-a)

Torrenti bi trebali bit super brzi (idu do 12mb/s)

neki su ekskluzivni za stranicu,a neki ce se moc nac i na Nyaa torrents

Trenutno radimo na Shiki ,Katanagatari,The World Only God Knows,Black Lagoon: Roberta's Blood Trail,

The Tatami Galaxy (koji je osvojio neku nagradu za Artwork)

a u pripremi su jos ...

Evangelion 2.22

The Disappearance of Haruhi Suzumiya

Summer War

5 centimeters per second

The Girl Who Leapt Through Time

Bakemonogatari

......

Od novih Bluray-a koji dolaze najvise bi htjeli radit  Baccano(99% da hocemo)

http://protocol4.animehr.com/

hvala na podrsci :) ne trebate se bojat skinite nesto pa cak mozete i komentirat :)

animehr.com
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.2.2011 13:52 (hrvatskafarkasevec).
16 godina
neaktivan

Bravo majstori svaka cast. Evo ja cu vjerojatno skinuti Tatami Galaxy.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice