Tupac je bio legenda i pol od rappera i čovjeka,brijem da iam večinu albuma,al nemreš reč da je največi rapper opčenito jer možda je nekom bolji npr..Method man. Svako ima svoje. Meni je najbolja grupa Cypress hill, a rapper pojedinačno B-real .
A kaj se tiče onog posta na prijašnjoj strani koja vrjeđa 2 pac-a dodajem :Ja bi isto dopustio Thompsona jel govori o Hrvatskoj i onak kak je zaprav bilo kolko got me takva mjuza ne zanima,al nemreš vrjeđat nekog ko je napravio zapažene stvari u svom životu i kojeg ljudi vole,pogotovo još s tim kaj je lik mrtav.Bez uvrede.
A što je to 2pac napravio tako važno po čemu bi ga svi trebali pamtiti? Pjevao o teškom životu...
WOW, idem ga obožavati!
Lik je bio kriminalac, točka. Umro je zato što se miješao u sranja, točka. U Hrvatskoj i u svijetu, ako umre neki drugi kriminalac, ljudi ga ne obožavaju. Ako želite slušati o teškom životu, nepravdi prema narodu i borbi protiv toga, imate i punk. Al ne vidim da neko obožava punkere ovdje. Vjerojatno većina misli kako su oni vandali, huligani i sl. Ali 2pac nije, neeee...
Usto, meni je bolesno vidjeti takvo obožavanje, idoliziranje 2paca kao božanstva WTF?!, ljudi znaju njegovu biografiju napamet, jednostavno dalo mu se previše pažnje...
Ti ziher slušaš hard rock,metal il punk ak te tak živcira 2pac koji je najpoznatiji rapper.
a i nebi ja ovdje to pisal da nisam videl nadrkani post od moderatorice manic. nelo ti , srecoo, imas tanke zivce za jednog moderatora. to kaj si dobila status na temelju spola mislim da moze vrlo lako izbljediti. moderatori su ionak dispouzbl.
tupaka se moze sa tomsonom usporediti u toj mjeri da su obojica zlocinci. samo steta, upucali su krivoga.
ko i onaj grafit- boze uzeo si krivog senu.
a i nebi ja ovdje to pisal da nisam videl nadrkani post od moderatorice manic. nelo ti , srecoo, imas tanke zivce za jednog moderatora. to kaj si dobila status na temelju spola mislim da moze vrlo lako izbljediti. moderatori su ionak dispouzbl.
tupaka se moze sa tomsonom usporediti u toj mjeri da su obojica zlocinci. samo steta, upucali su krivoga.
Ljudi, taj Dvopek je bio običan kriminalac, nije ni čudo što su ga koknuli...
A što je to 2pac napravio tako važno po čemu bi ga svi trebali pamtiti? Pjevao o teškom životu...
WOW, idem ga obožavati!
Lik je bio kriminalac, točka. Umro je zato što se miješao u sranja, točka. U Hrvatskoj i u svijetu, ako umre neki drugi kriminalac, ljudi ga ne obožavaju. Ako želite slušati o teškom životu, nepravdi prema narodu i borbi protiv toga, imate i punk. Al ne vidim da neko obožava punkere ovdje. Vjerojatno većina misli kako su oni vandali, huligani i sl. Ali 2pac nije, neeee...
Usto, meni je bolesno vidjeti takvo obožavanje, idoliziranje 2paca kao božanstva WTF?!, ljudi znaju njegovu biografiju napamet, jednostavno dalo mu se previše pažnje...
Ne bacajte biserje pred svinje.
Za one koji ne vole rap il barem 2 paca (i imaju hrpu pljuvački za njih) ovo nije topic, jal sam dolazite s uvredama prema njemu i rapu. Ak slušate cajke/matal/punk/hard rock il bilokaj drugo ,odite na te teme i tam raspravljajte o tim umjetnicima(sad bi mogo i ja puno tog reč o tim vrstama mjuzae al neču). Mir.

a daj, bas je postalo zabavno..
Vidim da je zamrla tema....dajte ljudi di ste nestali...xD...
evo da i ja kažem par riječi o najboljem i najkarizmatičnijem reperu svih vremena...
imao je liriku koja ruši sve ostale...jednostavno najbolji.
Jeste li čuli da je američki časopis Blender pogledaj članak svrstao Tupaca kao najprecijenjenijeg glazbenika s OSREDNJIM tekstovima.....LOOOL 
pa 2Pacova najjača strana bili su tekstovi....i tu je najbolji...
jednostavno ima pjesme za pamćenje...
Za velike fanove a i za one koji ne vole 2paca preporučujem da pogledate dokumentarac "Tupac Resurrection" koji opisuje njegov život i rad... vjerujem da ćete nakon tog filma promijeniti mišljenje u njemu.
Za velike fanove a i za one koji ne vole 2paca preporučujem da pogledate dokumentarac "Tupac Resurrection" koji opisuje njegov život i rad... vjerujem da ćete nakon tog filma promijeniti mišljenje u njemu.
eo odma na pocetku da kazem kako slusam hip hop vec preko 10 godina i svaki dan ga sve vise volim :D
sto se tice 2pac-a,moram priznat nisam nikad volio njegovu glazbu,tj. taj cijeli WestSide movement,jednostavno mi neodgovaraju njegovi beatovi/flow itd...
od ekipe s West-a mogu poslusat Ice Cube-a,od novijih Game-a! i to je to!
Oduvijek sam volio NewYork style,pogotovo Biggia,njegov flow,jos i danas ubija vecinu reppera.
Svi govore kako je 2Pac najbolji repper ikad! ma je qurac.,pogle Nas-a decko je s 16god. napisao Illmatic,neki tamo profesor pise knjigu samo o tom albumu,yebote.
takodjer Special Ed-vecina vas nije cula za njega,al taj covjek je definicija Flow-a :D
Cini mi se da je 2P malo overrated :O
pozz
Ja stvarno ne kuzim zasto ljudi imaju potrebu otici na temu necega sto ne vole (u ovom slucaju 2 pac)i govoriti sr**** o njemu. Ja nisam bas neki veliki fan rap glazbe ali volim poslusati stvar ili dvije, ali to ne znaci da cu ici na svaku temu o rap glazbi i pisati sr**** o njoj i itd.
Ako ne volite to nesto nemojte se pravit kao neki frajeri i napisati post kao "to je sr****, naibij to, itd".
da ga nisu koknuli nebi bio takva zvijezda kakva je...
vecina slavnih i mrtvih su slavni iz razloga kaj su mrtvi...
obicni niger koji je gubio bogu dane...sda ga svrstavate u umjetnika i socijalnog aktivista...ko da je *ebena Maria Tereza
Legenda!
njegova jedina greška u životu je bila kad je potpisao za Death Row.
RIP 2pac
They find that they couldn't handle us
Bloods, Crips on the same squad
with the Ese's thumpin, nigga it's time ta rob and mob
(And break the white man off somthin lovely, biddy-bye-bye
I don't love dem so they can't love me)
da ga nisu koknuli nebi bio takva zvijezda kakva je...
vecina slavnih i mrtvih su slavni iz razloga kaj su mrtvi...
obicni niger koji je gubio bogu dane...sda ga svrstavate u umjetnika i socijalnog aktivista...ko da je *ebena Maria Tereza
2pac je za mene naj rap legenda svih vremena, i od svih ostalih se najvise izdvaja po kvaliteti stihova i porukama koje je slao. bio je velika inspiracija milijunima afroamerikanaca i trajno ostao u sjecanju mnogih fanova. vecina danasnjeg rapa(komercijala=banana) je o seksu, lovi, kurvama, drogi, osobnim frustracijama... dok je on repao o stvarnom zivotu, problemima, socijali i vaznim stvarima. naj pjesme su mi Dear Mama, Changes, So Many Tears i mnoge druge... za one koji nisu upoznati s cinjenicom koliko je rasizam duboko ukorijenjen u americko drustvo nek si pogledaju film Crash(2004). 2pac je mozda mrtav ali njegove rijeci su besmrtne!!!
Oko čega se vi porječkavate... Ja sam osobno okorjela rapperica, odkad znam za sebe rap, DJ sam i plešem Hip Hop tako da mi je život ispunjen elementima Hip-Hopa... Ali držim se onog slušaj svoje poštuj tuđe i ne pljujem po nikom i niti jednoj vrsti muzike. So... 
Istina je da danas ima puno repera koji su legende kao 2 Pac, ali 2 Pac je bio poseban.