2pac Shakur

poruka: 317
|
čitano: 116.767
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
2pac Shakur

Tupac je bio legenda i pol od rappera i čovjeka,brijem da iam večinu albuma,al nemreš reč da je največi rapper opčenito jer možda je nekom bolji npr..Method man. Svako ima svoje. Meni je najbolja grupa Cypress hill, a rapper pojedinačno B-real .

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
2pac Shakur

A kaj se tiče onog posta na prijašnjoj strani koja vrjeđa 2 pac-a dodajem :Ja bi isto dopustio Thompsona jel govori o Hrvatskoj i onak kak je zaprav bilo kolko got me takva mjuza ne zanima,al nemreš vrjeđat nekog ko je napravio zapažene stvari u svom životu i kojeg ljudi vole,pogotovo još s tim kaj je lik mrtav.Bez uvrede.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
18 godina
neaktivan
2pac Shakur

A što je to 2pac napravio tako važno po čemu bi ga svi trebali pamtiti? Pjevao o teškom životu... Neodlučan WOW, idem ga obožavati!

Lik je bio kriminalac, točka. Umro je zato što se miješao u sranja, točka. U Hrvatskoj i u svijetu, ako umre neki drugi kriminalac, ljudi ga ne obožavaju. Ako želite slušati o teškom životu, nepravdi prema narodu i borbi protiv toga, imate i punk. Al ne vidim da neko obožava punkere ovdje. Vjerojatno većina misli kako su oni vandali, huligani i sl. Ali 2pac nije, neeee...Neodlučan

Usto, meni je bolesno vidjeti takvo obožavanje, idoliziranje 2paca kao božanstva WTF?!, ljudi znaju njegovu biografiju napamet, jednostavno dalo mu se previše pažnje...

Rambo is watching you!
17 godina
neaktivan
2pac Shakur

Ti ziher slušaš hard rock,metal il punk ak te tak živcira 2pac koji je najpoznatiji rapper.

18 godina
neaktivan
RE: 2pac Shakur
tupak je bil supak. isto ko i dobar dio repera. najisfuranija muzika ikad. iskreno mi se gade sve te spike sa ma nigga izljevimma, sirokim hlacama. maramama na glavama. ima tu u hrvackoj repera koji repaju o teskom zivotu.. joj dajte.
a i nebi ja ovdje to pisal da nisam videl nadrkani post od moderatorice manic. nelo ti , srecoo, imas tanke zivce za jednog moderatora. to kaj si dobila status na temelju spola mislim da moze vrlo lako izbljediti. moderatori su ionak dispouzbl.
tupaka se moze sa tomsonom usporediti u toj mjeri da su obojica zlocinci. samo steta, upucali su krivoga.
ko i onaj grafit- boze uzeo si krivog senu.
i nogom u guzicu je korak naprijed
18 godina
neaktivan
devil kaže...
tupak je bil supak. isto ko i dobar dio repera. najisfuranija muzika ikad. iskreno mi se gade sve te spike sa ma nigga izljevimma, sirokim hlacama. maramama na glavama. ima tu u hrvackoj repera koji repaju o teskom zivotu.. joj dajte.
a i nebi ja ovdje to pisal da nisam videl nadrkani post od moderatorice manic. nelo ti , srecoo, imas tanke zivce za jednog moderatora. to kaj si dobila status na temelju spola mislim da moze vrlo lako izbljediti. moderatori su ionak dispouzbl.
tupaka se moze sa tomsonom usporediti u toj mjeri da su obojica zlocinci. samo steta, upucali su krivoga.
 Je mislim da sam pokazala da imam dovoljno debele živce time što uopće nisam reagirala na neke pokušaje provociranja u zadnjih par dana. Ali eto kada si me prozvao imenom i sve, pristojno je i odgovoriti.  Ako ti misliš na ono kada sam rekla nekome da odj***, to je bila moja reakcija na nečiji debilni pristup da dođe u neku temu koja ga uopće ne zanima i kaže  "boli me ku***". Cuneus cuneum trudit.  Kako bi to bilo kada bi svi tako ulazili u neke teme koje nas ne zanimaju i usred neke rasprave napišeme a boli me ovo ili ono.
Ako ti misliš da sam ja dobila svoj mod status čisto na temelju spola, izazivam te da se natječemo u bilo čemu što ima veze s informatikom i sl. i tako ću te potući da neće od tebe ništa ostat. I da znaš, status moderatora sam dobila nakon što sam to napisala, stoga što će izbljediti molim te lijepo? Znaš što je najbolje, dobro si me nasmijao, u hr samo muške osobe dobijaju nešto na temelju spola, ženske dobijaju na temelju toga samo sr*** od dana rođenja, tako da znaš.

Ako ti se ne sviđa 2pac nemoj ga slušat i riješen problem. I meni je većina rapa danas isfurana, ali 2pac nije.
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.7.2008 15:48 (manic).
18 godina
neaktivan
manic kaže...

Ako ti misliš da sam ja dobila svoj mod status čisto na temelju spola, izazivam te da se natječemo u bilo čemu što ima veze s informatikom i sl. i tako ću te potući da neće od tebe ništa ostat. I da znaš, status moderatora sam dobila nakon što sam to napisala, stoga što će izbljediti molim te lijepo?

wanna put money where your mouth is?

nemoj pricat budalastine.  tupak i znanje o racunalima nema nist zajednicko osim mozda da ga slusaju oni koji o informatici pojma nemaju:)
nemoj se samo precjenjivat. obit ce ti se o glavu. vjeruj mi.
i nogom u guzicu je korak naprijed
18 godina
neaktivan
devil kaže...
manic kaže...

Ako ti misliš da sam ja dobila svoj mod status čisto na temelju spola, izazivam te da se natječemo u bilo čemu što ima veze s informatikom i sl. i tako ću te potući da neće od tebe ništa ostat. I da znaš, status moderatora sam dobila nakon što sam to napisala, stoga što će izbljediti molim te lijepo?

wanna put money where your mouth is?

nemoj pricat budalastine.  tupak i znanje o racunalima nema nist zajednicko osim mozda da ga slusaju oni koji o informatici pojma nemaju:)
nemoj se samo precjenjivat. obit ce ti se o glavu. vjeruj mi.
Ja nisam niti malo rekla da 2pac ima veze sa računalima, ti si unutar ove teme rekao da sam ja dobila status moderatora na temelju spola i to je tvoja greška.Pošto status moderatra koji je meni dodijeljen nema veze s ovom temom, ali ima veze s mnogim drugim temama u kojima sam postala, jer mi je na temelju njih i dodijeljen status moderatora, ti si taj koji priča budalaštine. Nemoj se sada izvlačiti lijepo piše što si rekao. Pogledaj u koje sam još 4 grupe moderator i biraj u čemu ćeš se natjecati sa mnom.
EDIT, može i u hardveru ili u mrežama, iako nisam tamo mod, ali eto da ti proširim izbor.

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.7.2008 16:21 (manic).
18 godina
neaktivan
the_tux kaže...
manic kaže...
bor4c kaže...

Ljudi, taj Dvopek je bio običan kriminalac, nije ni čudo što su ga koknuli...

Ako ti od svih stvari koje je taj čovjek napravio u životu  samo vidiš činjenicu da je u mladosti bio član bande (btw. zamisli sebe u situaciji u kojoj je on bio), onda stvarno...  I btw. ubili su ga iz ljubomore, ta tuča je izbila iz ničeg drugog nego što je zasmetao nekim seronjama. I što ti slušaš, cajke?
Što je to on to tako važno napravio u životu? Living in tha ghetto, yo man? Get an education, mfucker. Mogao je onda otići u Darfur ili Južnu Afriku "to fight for da' caouse, if you know what I mean, man". O čemu mi prićamo? Mi krimilaliziramo Thompsona koji pjeva o hrvatstvu, a jednu kmicu dižemo u zvijezde kao da je Homer. STFU. Mislim ono, u kojoj je to on situaciji bio? To što se nije želio educirati, tj. škololovati. Naravno lakše je prodavati drogu, "in tha hood" i prodavati maglu kako je teško "in tha ghetto". Dođi u Hrvatsku majmune, pa doživi kad ti kasni plaća za ono što radiš, pa onda prodavaj maglu kako imaš teško djetinjstvo "mfucker".
Djelomično si u pravu, ali isto tako moraš imati na umu da je za glazbenu industriju i umjetnost glazbenog stvaranja bio ikona i idol je većini rappera danas.
Njegov "sukob sa zakonom" vrlo je sumnjivog karaktera:

"In October 1991, he filed a $10 million civil suit against the law enforcement of the Oakland Police Department, alleging they brutally beat him for jaywalking. The suit was later settled for $42,000.[19][20] In October 1993, in Atlanta, Shakur shot two off-duty police officers (one in the leg, one in the buttocks) who were harassing a black motorist. Charges against Shakur were dismissed when it was discovered that both officers were intoxicated and were in possession of stolen weapons from an evidence locker during the occasion.

In December 1993, Shakur and others were charged with sexually abusing a woman in a hotel room. He had prior relations days earlier with the woman who was pressing the charges against him. She performed oral sex on him on a club dance floor and the two later had consensual sex in his hotel room. The allegations were made after she revisited his hotel room for the second time where she engaged in sexual activity with his friends and alleged that Shakur and his entourage had gang-raped her, saying to him while leaving, "How could you do this to me?"[22] Shakur stated he had fallen asleep shortly after she arrived and later awoke to her accusations and legal threats. He later said he felt guilty for leaving her alone and did not want anyone else to go to jail, but at the same time he did not want to go to jail for a crime he didn't commit. Shakur was convicted of sexual abuse. In sentencing Shakur to one-and-a-half years in a correctional facility, the judge described the crime as "an act of brutal violence against a helpless woman"

Toliko o sumnjivim sukobima sa zakonom.

devil kaže...
 Ako se tebi nešto gadi, to je OK, ali onda nemaš pravo komentirati da to nešto ne valja. Ja ne slušam rap i alergičan sam na veći dio (iako su često riječi rap pjesama daleko kvalitetnije od bilo čega na sceni; uzmi TBF kao domaći primjer).

Također, ti nisi taj koji je zadužen niti te se pita o živcima moderatora, a ovaj post je napisan čak i prije njene akvizicije kao što sama kaže.

Nadalje, ne znam po kojoj logici ti imaš pravo nekoga prozvati zločincem, pogotovo jednog Thomposona. Meni je jasno da je današnja hrvatska mladež zatrovana ustaškim idolopoklonstvom, ali isto tako i četničkom propagandom. Nažalost, nizak kvocijent inteligencije i loše obrazovanje uvjetuju da se hrpa gluplje mladeži vezuje uz fašističko-nacističke ustašoide koji se opet lijepe na Thompsonovo domoljublje.
Unatoč tome, sama činjenica da vjerojatno nisi ni guzicu sam brisao kada je Thomposon pjevao i same tvoje glupave izjave koje su blueprint mozga ispranog propagandom, samo potvrđuju da nemaš pravo ni Thompsona ni 2paca nazivati zločincem.
Veći je zločin biti glup, nego biti domoljub ili crnac iz getoa.
If it's sent by ship then it's a cargo, if it's sent by road then it's a shipment.
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.7.2008 16:39 (naxeem).
18 godina
i_rambo_plache kaže...

A što je to 2pac napravio tako važno po čemu bi ga svi trebali pamtiti? Pjevao o teškom životu... Neodlučan WOW, idem ga obožavati!

Lik je bio kriminalac, točka. Umro je zato što se miješao u sranja, točka. U Hrvatskoj i u svijetu, ako umre neki drugi kriminalac, ljudi ga ne obožavaju. Ako želite slušati o teškom životu, nepravdi prema narodu i borbi protiv toga, imate i punk. Al ne vidim da neko obožava punkere ovdje. Vjerojatno većina misli kako su oni vandali, huligani i sl. Ali 2pac nije, neeee...Neodlučan

Usto, meni je bolesno vidjeti takvo obožavanje, idoliziranje 2paca kao božanstva WTF?!, ljudi znaju njegovu biografiju napamet, jednostavno dalo mu se previše pažnje...

A ko si ti da komentiraš ko je kriminalac i zbog čega je tko umro?! Nije umro, već je ubijen što također nije 100% dokazano iako je vjerojatno istinito. Nadalje, kako ti i s kojim pravom stavljaš TOČKU na nekaj o čemu malo znaš. Da znaš i više, ne bi imal pravo na to.
Punk veliš, to je tvoja zanimacija, e vidiš da ja sad tebi dam mišljenje o toj "rasi": veliš vandali, huligani-to stoji, treba još nadodati da su i klošari i vrlo neuredni ljudi isto tako debilno obučeni/obuveni.
U temi koja te ne zanima ne bacaj uvredljive komentare, bolje šuti.
devil kaže...
Kao prvo, ti mi odma upadaš u oči kao 666 iliti masonac, tj. slušaš takvu glazbu i pokušavaš nekaj s njom postići.
Tebi su znači svi reperi šupci, istina ima budala ali ovdje se raspravlja o 2pacu.
Nadalje, očito DEBELO VRIJEĐAŠ moderatoricu manic na ljudskoj i spolnoj razini.
Ti si očito neki teški freak kad još nisi čul za demokraciju i RAVNOPRAVNOST spolova.
Nadalje vrijeđaš Thompsona i želiš mu smrt-pa kaj si ti za čovjeka onda-očito ovo gore prvo napisano.
Sram te može biti

EDIT: @rambo&devil-  I "nigger" nisu izmislili crnci već bijelci kao znak omalovažavanja crnaca. 2pac je živjel u vremenu dok stvari još nisu bile bajne za crnce, bijelci su pjevali kaj su htjeli dok bi crnačke pjesme budno motrila policija. Sve te bande nastale su kao jedan akt osvete bijelcima za svu pretrpljenu nepravdu. Tek je kasnije izbio i međucrnački obračun Westa i Easta.
Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.7.2008 17:25 (Armor).
18 godina
2pac Shakur

Ne bacajte biserje pred svinje.

Doć će Zoka da vas roka
17 godina
neaktivan
2pac Shakur

Za one koji ne vole rap il barem 2 paca (i imaju hrpu pljuvački za njih) ovo nije topic, jal sam dolazite s uvredama prema njemu i rapu. Ak slušate cajke/matal/punk/hard rock il bilokaj drugo ,odite na te teme i tam raspravljajte o tim umjetnicima(sad bi mogo i ja puno tog reč o tim vrstama mjuzae al neču). Mir.

18 godina
neaktivan
Armor kaže...
 A ko si ti da komentiraš ko je kriminalac i zbog čega je tko umro?! Nije umro, već je ubijen što također nije 100% dokazano iako je vjerojatno istinito. Nadalje, kako ti i s kojim pravom stavljaš TOČKU na nekaj o čemu malo znaš. Da znaš i više, ne bi imal pravo na to.
Punk veliš, to je tvoja zanimacija, e vidiš da ja sad tebi dam mišljenje o toj "rasi": veliš vandali, huligani-to stoji, treba još nadodati da su i klošari i vrlo neuredni ljudi isto tako debilno obučeni/obuveni.
1. Čovjek koji se miješa s bandama, i kojeg "koknu" nije nevin jer ga moraju "koknuti" s razlogom. A onaj koji nije nevin, je kriminalac...
2. Umorstvo - nasilna smrt, kad već tako cjepidlačiš, on je umro jer da nije umro, bio bi živ. Sad sam i ja cjepidlaka Namigiva
3. Ja stavljam točku zato što je to pitanje pravopisa i ne možeš mi zabraniti da stavljam točku i TOČKA.
4. Kao prvo i prvo, bolje čitaj što sam napisao. Ja ne slušam punk, niti ću ga ikada slušati, već sam rekao da punk govori o nepravdi i borbi protiv vlasti. U grubim crtama je punk sličan rapu - napominjem, u grubim crtama. Hvala ti što si me nadopunio, punkeri jesu klošari i većinom propaliteti, ali nisu svi neuredni. Nadalje, tebi se ne sviđa punk stil kao ni meni i imaš pravo na mišljenje o punku, kao što i ja mogu reći da je rap najnekvalitetniji oblik glazbe, doslovno recitacija.
5. Ja ni u jednom djelu svojeg pisanja i izražavanja nisam ni na koji način uvrijedio ili pogrdno nazvao crnce nazivom "nigger". Istina je da je to pogrdno, ali se moram osvrnuti na to da se crnci međusobno oslovljavaju s "nigga", ali da im običan bijelac kaže "nigga", smatrali bi to uvredom.
Rambo is watching you!
18 godina
i_rambo_plache kaže...
Armor kaže...
1. Čovjek koji se miješa s bandama, i kojeg "koknu" nije nevin jer ga moraju "koknuti" s razlogom. A onaj koji nije nevin, je kriminalac...
2. Umorstvo - nasilna smrt, kad već tako cjepidlačiš, on je umro jer da nije umro, bio bi živ. Sad sam i ja cjepidlaka Namigiva
3. Ja stavljam točku zato što je to pitanje pravopisa i ne možeš mi zabraniti da stavljam točku i TOČKA.
4. Kao prvo i prvo, bolje čitaj što sam napisao. Ja ne slušam punk, niti ću ga ikada slušati, već sam rekao da punk govori o nepravdi i borbi protiv vlasti. U grubim crtama je punk sličan rapu - napominjem, u grubim crtama. Hvala ti što si me nadopunio, punkeri jesu klošari i većinom propaliteti, ali nisu svi neuredni. Nadalje, tebi se ne sviđa punk stil kao ni meni i imaš pravo na mišljenje o punku, kao što i ja mogu reći da je rap najnekvalitetniji oblik glazbe, doslovno recitacija.
5. Ja ni u jednom djelu svojeg pisanja i izražavanja nisam ni na koji način uvrijedio ili pogrdno nazvao crnce nazivom "nigger". Istina je da je to pogrdno, ali se moram osvrnuti na to da se crnci međusobno oslovljavaju s "nigga", ali da im običan bijelac kaže "nigga", smatrali bi to uvredom.
 Ni ti nisi nevin jer imaš barem jedan komad ilegalnog softvera doma, znači treba te "koknuti s razlogom" po tvojim vlastitim predodžbama.
Nadalje, ti se nisi boril za ničija prava već samo za ulizavanje moderatorima kroz mnogo mnogo postova(da nisam to videl, ne bi napisal), ne boj se, nećeš to postati. Vidim da ti je to cilj.
Stavi ti i 10000 točki i nijedna ti se neće priznati jer nisi na nivou, onom realnom već provokatorskom.
Rap je "najnekvalitetniji oblik glazbe", haha, dok je bilo o Thompsonu onda je bil njegov, dok su bile "cajke" onda su bile one-sve od mistera mladog ramba-daj se skuliraj.
Ak ti tema ne paše, ak ti vrsta muzike ne paše, get out
Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
18 godina
neaktivan
Armor kaže...
 Ni ti nisi nevin jer imaš barem jedan komad ilegalnog softvera doma, znači treba te "koknuti s razlogom" po tvojim vlastitim predodžbama.
Nadalje, ti se nisi boril za ničija prava već samo za ulizavanje moderatorima kroz mnogo mnogo postova(da nisam to videl, ne bi napisal), ne boj se, nećeš to postati. Vidim da ti je to cilj.
Stavi ti i 10000 točki i nijedna ti se neće priznati jer nisi na nivou, onom realnom već provokatorskom.
Rap je "najnekvalitetniji oblik glazbe", haha, dok je bilo o Thompsonu onda je bil njegov, dok su bile "cajke" onda su bile one-sve od mistera mladog ramba-daj se skuliraj.
Ak ti tema ne paše, ak ti vrsta muzike ne paše, get out
1. Nisam mislio na takvu nevinost, ne "kokaju" se ljudi zato što imaju ilegalni softver. Nadam se da si shvatio što sam mislio pod tim da 2pac nije nevin, inače ako nisi shvatio onda si idiot...
2. Nije mi cilj postati moderator (pitanje kolko ćeš mi sad vjerovati), jer da mi je to cilj, ne bi se upuštao u svađe... I znam da neću postati moderator, vjerojatno ću samo zaraditi žuti karton.
3. Ovo moje je provokacija, ali to je ujedno i moje istinsko mišljenje o 2pacu. Mislim, forum je ovdje da se razmjenjuju mišljenja... I ja imam mišljenje o 2pacu, a to što se tebi ne sviđa... E pa ima puno stvari u životu koje ti se ne sviđaju.
4. Dobro, imaš pravo, rap nije najnekvalitetniji oblik muzike, ali je daleko od kvalitetne muzike.

Tak da, ja ovdje prestajem s komentiranjem ove teme, i "I'm gettin' out of here, yo".

Peace out!
Rambo is watching you!
18 godina
neaktivan

a daj, bas je postalo zabavno..

Pobrkao sam svoje namjere sa svojim mogućnostima.
18 godina
neaktivan
2pac Shakur

Vidim da je zamrla tema....dajte ljudi di ste nestali...xD...

evo da i ja kažem par riječi o najboljem i najkarizmatičnijem reperu svih vremena...

imao je liriku koja ruši sve ostale...jednostavno najbolji.

Jeste li čuli da je američki časopis Blender  pogledaj članak svrstao Tupaca kao najprecijenjenijeg glazbenika s OSREDNJIM tekstovima.....LOOOL Smijeh

pa 2Pacova najjača strana bili su tekstovi....i tu je najbolji...

jednostavno ima pjesme za pamćenje...

Za velike fanove a i za one koji ne vole 2paca preporučujem da pogledate dokumentarac "Tupac Resurrection" koji opisuje njegov život i rad... vjerujem da ćete nakon tog filma promijeniti mišljenje u njemu.

when my mama ask me will I change I tell her yeah, but it's clear I'll always be the same Until the end of time
18 godina
Core2Duo2 kaže...

Za velike fanove a i za one koji ne vole 2paca preporučujem da pogledate dokumentarac "Tupac Resurrection" koji opisuje njegov život i rad... vjerujem da ćete nakon tog filma promijeniti mišljenje u njemu.

Da, to sam pogledal.
Postoji ukupno nekih 5-6 dokumentaraca o 2pacu za koje ne znam točna imena ali znam da postoje-kad sam ih skidal.
Uz te, postoje i neki vezani konkretno uz rivalstvo 2pac-B.I.G.
Uglavno, kad čovjek gleda na prava mjesta, da se otkriti "tone" informacija o legendi zvanoj 2pac.

Kaj se tiče njegovih tekstova, "osrednjim" su ih nazvali neuspjeli reperi i neobrazovani ili bolesni kritičari.

Broj publike govori o kvaliteti, ne neki "bolteki"!
18 godina
neaktivan
2pac Shakur

eo odma na pocetku da kazem kako slusam hip hop vec preko 10 godina i svaki dan ga sve vise volim :D

sto se tice 2pac-a,moram priznat nisam nikad volio njegovu glazbu,tj. taj cijeli WestSide movement,jednostavno mi neodgovaraju njegovi beatovi/flow itd...

od ekipe s West-a mogu poslusat Ice Cube-a,od novijih Game-a! i to je to!

Oduvijek sam volio NewYork style,pogotovo Biggia,njegov flow,jos i danas ubija vecinu reppera.

Svi govore kako je 2Pac najbolji repper ikad! ma je qurac.,pogle Nas-a decko je s 16god. napisao Illmatic,neki tamo profesor pise knjigu samo o tom albumu,yebote.

takodjer Special Ed-vecina vas nije cula za njega,al taj covjek je definicija Flow-a :D

Cini mi se da je 2P malo overrated :O

pozz

Ken leeeee
18 godina
neaktivan
2pac Shakur

Ja stvarno ne kuzim zasto ljudi imaju potrebu otici na temu necega sto ne vole (u ovom slucaju 2 pac)i govoriti sr**** o njemu. Ja nisam bas neki veliki fan rap glazbe ali volim poslusati stvar ili dvije, ali to ne znaci da cu ici na svaku temu o rap glazbi i pisati sr**** o njoj i itd.

Ako ne volite to nesto nemojte se pravit kao neki frajeri i napisati post kao "to je sr****, naibij to, itd".

MY ROFLWC GOEZ FLUSH FLUSH FLUSH THE B***H 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
protjeran
2pac Shakur

da ga nisu koknuli nebi bio takva zvijezda kakva je...

vecina slavnih i mrtvih su slavni iz razloga kaj su mrtvi...

obicni niger koji je gubio bogu dane...sda ga svrstavate u umjetnika i socijalnog aktivista...ko da je *ebena Maria Tereza

Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 @ 2.00GHz (2 CPUs) 2048MB RAM 250 GB Total ASUS EAH3650 Series 1024 MB xFire-->ddoxy
18 godina
protjeran
2pac Shakur

Legenda!

njegova jedina greška u  životu je bila kad je potpisao za Death Row.

18 godina

RIP 2pac

RIP
JMJ
PROFESSOR X
Mac Dre
Yusef Afloat
Big Proof, Pimp C, Stack Bundles & K.L.
Pretty Black
Scott La Rock, Big L, Freaky Tah, Big Pun
Keith Cowboy, Trouble T-Roy, MC Trouble, Buffy The Human Beat Box, Sugar Shaft, Marlon Brando of Sporty Thievz, Left-Eye, Subroc

Zašto hip hop izgleda kriminalno u očima bijelaca...zato što ne razumiju...

woop woop
18 godina
protjeran
rashomon kaže...

RIP 2pac

Zašto hip hop izgleda kriminalno u očima bijelaca...zato što ne razumiju...

Yap my nigga, honkey's don't get it. Ni meni nije jasno zašto izgleda kriminalno. Pa...možda zbog ovakvih tekstova?

Dr. Drek (feat. Snoop Doggy Dogg, RBX, Dat Nigga Daz)
Like my niggas from South Central, Los Angeles
They find that they couldn't handle us
Bloods, Crips on the same squad
with the Ese's thumpin, nigga it's time ta rob and mob
(And break the white man off somthin lovely, biddy-bye-bye
I don't love dem so they can't love me)
"The Day the Niggaz Took Over"

Ice Cube:
"Bust a Glock; devils get shot … when God give the word me herd like the buffalo through the neighborhood; watch me blast … I'm killing more crackers than Bosnia-Herzegovina, each and everyday … don't bust until you see the whites of his eyes, the whites of his skin … Louis Farrakhan … Bloods and CRIPS, and little old me, and we all getting ready for the enemy"

"Enemy"

Mene fascinira koliko kod tih repera ima doktora, kraljeva, kraljica, prinčeva i princeza.
Developers,developers,developers...coming and coming and coming...
18 godina
neaktivan
doxy kaže...

da ga nisu koknuli nebi bio takva zvijezda kakva je...

vecina slavnih i mrtvih su slavni iz razloga kaj su mrtvi...

obicni niger koji je gubio bogu dane...sda ga svrstavate u umjetnika i socijalnog aktivista...ko da je *ebena Maria Tereza

GUBIO BOGU DANE - Vidim da nisi upoznat s informacijom da je prije svoje smrti radio po 3 PJESME DNEVNO.

vidim da si upoznat s njegovim radom i životom....
ajd molim te nemoj više postati u ovoj temi....i biti tako destruktivno raspoložen
Hvala!
when my mama ask me will I change I tell her yeah, but it's clear I'll always be the same Until the end of time
18 godina
neaktivan
2pac Shakur

2pac je za mene naj rap legenda svih vremena, i od svih ostalih se najvise izdvaja po kvaliteti stihova i porukama koje je slao. bio je velika inspiracija milijunima afroamerikanaca i trajno ostao u sjecanju mnogih fanova. vecina danasnjeg rapa(komercijala=banana) je o seksu, lovi, kurvama, drogi, osobnim frustracijama... dok je on repao o stvarnom zivotu, problemima, socijali i vaznim stvarima. naj pjesme su mi Dear Mama, Changes, So Many Tears i mnoge druge... za one koji nisu upoznati s cinjenicom koliko je rasizam duboko ukorijenjen u americko drustvo nek si pogledaju film Crash(2004). 2pac je mozda mrtav ali njegove rijeci su besmrtne!!!

17 godina
neaktivan
2pac Shakur

Oko čega se vi porječkavate... Ja sam osobno okorjela rapperica, odkad znam za sebe rap, DJ sam i plešem Hip Hop tako da mi je život ispunjen elementima Hip-Hopa... Ali držim se onog slušaj svoje poštuj tuđe i ne pljujem po nikom i niti jednoj vrsti muzike. So... Namigiva

18 godina
neaktivan
2pac Shakur - LEGENDA koja se ne zaboravlja

Istina je da danas ima puno repera koji su legende kao 2 Pac, ali 2 Pac je bio poseban.

Nema pitanja na koje ne postoji odgovor.
17 godina
neaktivan
2pac Shakur

Jeli 2pac živ? Pogledajte ovo...

Thread lurker...hehe

Nemoguće je čovjeka naučiti onome što misli da već zna.
17 godina
protjeran
Smooth Operator kaže...

Jeli 2pac živ? Pogledajte ovo...

Thread lurker...hehe

hahaha

pola nigera totalno identična...u sat vremena možeš samo na netu nać bar 10 likova sličnih njemu
prošeći se po bronxu i naći ćeš 50 2pana
www.ddoxy.blogspot.com I am the Lord, master of the sword
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice