Ja bih htio nešto vidjet kao mala škola programiranja u više dijelova
ono najbolji jezici i popis najvažnijih ili najpopularnijih naredbi sa objašnjenjem i primjerom
ako ne to
onda konfiguracije sa periferijom i monitorom do 10.000 kn
Hvala, Mitch.
Ja bih htio nešto vidjet kao mala škola programiranja u više dijelova
ono najbolji jezici i popis najvažnijih ili najpopularnijih naredbi sa objašnjenjem i primjerom
ako ne to
onda konfiguracije sa periferijom i monitorom do 10.000 kn
Hvala, Mitch.
evo da se ponovo javim-volio bi više čitati o recenzijama različitih vrsta softera različitih namjena i različitih verzija(free/$$)..i to u svakom broju više o softveru jer mi je ovo malo.
hvala 
Da evo cool tema, svaka čast!
Mene recimo od SW najviše zanimaju sigurnosna rješenja, OS i utilities za održavanje Windowsa (od posljednjeg registry, defragmentacija, desktop, performance boost)
E,da,bilo bi super kad bi napravili temu kako ubrzati sistem jer puno nas ima već Windowse koji se relativno dugo koriste i već su usporeni.Pa bi dobro došlo koje programe koristiti i koje postupke.I htel bi da se izbace opisi laptopa,netbooka i toga te printera jer toga ima u skoro svakom broju.
Možda da napokon testiraju vražji Fermi!!!!!
U idućem broju je garant Adobe CS5 tema... 
Možda da napokon testiraju vražji Fermi!!!!!
ja sam se nadao postenom testu
u vidiju su napravili recenziju & test fermija i phenoma II X6, testovi su sramota (ne samo da su jadni nego imaju i greške), a rekli su da ih imaju u vidilab
Volio da jos vise pisu o grafuljama,procesorima,memorije,kucista,monitori,klokanje procesora,test gaming laptopa i takve fore :)
Školu photoshopa definitivno.
Pitanje:
kolko ce biti nastavaka samogradnje mikrokontrolera?
U kojem broju kontate testirati 'digitalne' fotoaparate? Ovaj zadnji broj je bezvezze... Ne znam jeste šta testirali ili ste onako ofrlje rekla-kazala pisali recenzije
.
...mozda bi moglo biti tema...izgled sobe ili stana jednog developera ili geek-a....mislim kao bi trebalo izgledati...
...mozda bi moglo biti tema...izgled sobe ili stana jednog developera ili geek-a....mislim kao bi trebalo izgledati...
Uzmeš njihov ured u kojem rade i voila! :P
usb dildoe
Microsoft Kin ;)
Test gamerskih tipkovnica.
U idućem broju je garant Adobe CS5 tema... 
Školu photoshopa definitivno.
ako ne tema, onda mogu u svakom broju posvetit 5-6 stranica za photoshop tutorijale..ne onake da mjenjam boju autu ( za to me zaboli) vec nesto korisno...kako neki skin promjeniti iz crvenog u plavi, kako ukloniti npr. tekst sa neke slike...itd..
Mogao bi i jedan test monitora biti, nije ga već dugo bilo
Također novi linux ili možda tema broja o linuxu i sve o njemu. Ako ste se mogli lijepo za apple raspisat, sad je vrijeme za linux. Moramo se malo odmoriti od windowsa
Također test antivirusa ne bi bio naodmet.
Mogla bi tema broja jednom postati linux...=)
Ne znam jeli ikada i bilo (nažalost ne čitam bug godinama..
)
Također novi linux ili možda tema broja o linuxu i sve o njemu. Ako ste se mogli lijepo za apple raspisat, sad je vrijeme za linux. Moramo se malo odmoriti od windowsa
Kad dodju na lvl Windows-a 95, moze.
(Ne dajte thumb downove).
Kad dodju na lvl Windows-a 95, moze.
(Ne dajte thumb downove).
Kako neću dati kad pričaš gluposti?
Testiranje windows CeMeNT-a
Microsoft Kin ;)
Psssst, neznaju ljudi ovdje što je to 
Recenzije :
Assassin's Creed 2
Full HD televizori od 3000 do 7500 kn (onako par katergorija 3000 - 4000,4000-5000,5000-6000,6000-7500 kn)
Digitalni fotoaparati (dolazi ljeto pa bi bilo dobro vidjet podvodne i ostale)
Hardver :
Test grafičkih kartica (max. 20 modela ali od različitih proizvođača XFX,Sapphire,VTX itd.) :
- Ati 5XXX vs. NVidia Fermi
Cijene USB 3.0 PCI kartica i matičnih ploča
Tutorijali :
Što ometa digitalni televizijski signal,npr. živite u staroj zgradi pa metalni dijelovi pročelja ometaju signal - kako se riješiti toga
- Koju antenu kupiti (5db,10db)
- grafički prikazati pomoću stupnjeva ometanja (kvalitete,lovljenja) signala
Kako instalirati Mac OS na PC ili Windowse na Mac ?
Softver :
iZ3D driver
Softveri za kontroliranje brzine ventilatora na graf. karticama ili na procesoru
A najviše bih molio kad bi se izvadio moj tutorijal za stavljanje tema ili otključavanje LG Cookiea pod savjet više s bugovog foruma :)
HVALA, Mitch !
Moze opsiran clanak o progamingu, hrvatskim poznatim progamerima, teamovima, dostignucima itd. (kao sto jednom bila reportaza na hrt).
p.s. Ide mi na zivce kad se potrosi pola stranice na pljuvanje neke low budget igre. :))
Moze opsiran clanak o progamingu, hrvatskim poznatim progamerima, teamovima, dostignucima itd. (kao sto jednom bila reportaza na hrt).
p.s. Ide mi na zivce kad se potrosi pola stranice na pljuvanje neke low budget igre. :))
Da, mogli bi onda i mene sa mojih 5-6 programčića prezentirat 
To o programiranju stave u Mreži možda. Čisto sumnjam da će biti u Bugu, jer i nije neko zanimljivo štivo za čitanje.
E vidiš ja baš to obožavam, tu autori imaju mjesta za ispucat svoj humor... prije je toga bilo puno više....