pregled najvažnijih sharwave programa koji bi trebali biti na svakom računalu po nekim kategorijama(grafika, ured, muzika i sl...)naravno to možete razvući po više brojeva
Što bi željeli čitati u novom Bugu
- poruka: 2.129
- |
- čitano: 636.109
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Prikaz novih kartica ZET-a -elektronička naplata prijevoza- kako će se kontrolirati je li putnik poništio kartu? Programiranjem se dobije smanjivanje novčane vrijednosti na računu i unos tekućeg datuma.
ja ću samo reći da sto god bude u novom bugu da cu to zeljet procitat
mozda test nekih mobitela, mozda vodic kako spojit pojačalo i (5.1)7.1 sistem na kompjuter od kucnog kina... i jos pročitat svoje ime da sam dobio neku nagradu dobro aj to moze u bugu za 4. misec
stvarno neznam šta bi bilo zanimljivo za test hardwera
kad izađe nvidia onda će bit materijala
Mass Effect 2 recenzija.
Radeon HD5670 test ili test cijele amdove dx11 generacije da se vidi koliko je jači skuplji model od slabijeg i dali se isplati uzet 2 slabija u odnosu na jedan jači model (2x HD5770 vs HD5850 recimo)
Test velikog broja AM3 CPU coolera.
Recenziju Nokie E72 i općenito više recenzija vezanih za mobitele.E da i da pomogućnosti Bug video traje duže.
mogli bi testirat hladnjake za lga1156
Hard test : Full HD televizori, dx 11 grafičkih kartica (za ovo drugo možda da se pričeka gt300 serija, ali što se mene tiče ne mora), grafičke kartice za mali džep (do 1200 kn)
Igre : Mass Effect 2, Bioshock 2
Softver : programi za defragmentaciju diskova
To bih ja želio vidjeti u sljedećih par brojeva
Sve o torrentima i piratskim "organizacijama" tipa Razor1911,Skidrow itd.
To bi želio čitati u nekim od idućih brojeva.
PS:Produžite BUG tv
Test velikog broja AM3 CPU coolera.
AM3 cpu cooleri = AM2 i AM2+ cpu cooleri...
slažem se da s malo i okrenu potrošačkoj elektronici,da ne moram čitati ona snobovska hi-fi izdanja,gdje sve ispod naima ne valja
O programima za održavanje Windowsa i o programima za defragmaciju diska.
valjda za defragmentaciju
bilo je vec nesto tako samo o filmovima, oko 200-201 broja
bilo je vec nesto tako samo o filmovima, oko 200-201 broja
točnije broj 202, tema broja: Piratstvo
mogli bi testirat hladnjake za lga1156
I ja bi to vise zelio.
Kao sto je vec i spomenuto trebali bi pisati o dvbt prijemnicima i lcd/plazma tv-ima s obzirom na trenutnu situaciju u drzavi ! Takoder bi bilo dobro napraviti pregled i opis trenutne i dostupne iptv ponude,sa obzirom na stanje u drzavi naravno !
Možda nije čisto o temi ali možda ima još netko tko misli slično. Radi se o Bug-ovom DVD mediju koji dolazi uz časopis, recimo da Bug dolazi bez njega jer ja osobno večinom ni ne pogledam sadržaj DVD-a jer sve piše u časopisu a ako mi zatreba neki program skinem ga sa interneta. Oni koji kupuju Bug glavnim dijelom to rade zbog časopisa a najvjerojatnije svi imaju pristup internetu. Nekad je stvarno glavna stvar bio taj DVD medij (opet govorim o sebi) dok u današnje vrijeme to sve imamo dostupno online, dok časopis uvijek ima ono što je bolje čitati na papiru.
A sto se tice casopisa, trebalo bi nastavit 'pricu' o overclockiranju.
Bug 208:
Tema broja DVB-T
Hard test: PC kucista za zahtjevne :)
A tu je i Nexus One recenzija :D
Jos samo da je HD2 unutra...
Svoje ime među zaposlenima u redakciji
Eh, da, BTW. benko, kad ćeš stavit onaj novi avatar? :D
Zahvaljujem se i pohvaljujem redakciju za temu o DVB-T-u. Vjerujem da će mnogima pomoći.
Ja bi htio vise tema o samogradnjama.
i ja! i da bude vise onako slične kao usb svjetiljka.
ja bih htio da vrate Desktop Mjeseca !
ja bih htio da vrate Desktop Mjeseca !
I da vrate Photoshop Tutorials.
Također!
Tema je otvorena prije 2 godine(za 1 dan).