Što bi željeli čitati u novom Bugu izdvojena tema

poruka: 2.129
|
čitano: 630.784
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Što bi željeli čitati u novom Bug-u
Pero kaže...

Po meni bi bilo bolje da s Bugom dobijemo poster.(kao Enter)

možda bi to ipak bilo malo pre djetinjasto....meni ipak izgleda kao neki ozbiljniji časopis od entera
Moj laptop:HP Compaq 6715b, Sempron 3600+
17 godina
neaktivan
poster od nove maticne sa 3 crossfire 3870 i 8gb ddr3 rama sa 2 intel quad procesora...
17 godina
neaktivan
Što bi željeli čitati u novom Bug-u

Pa ako idu po svim živim sajmovima moglii bi stavit poster sa booth babesimaCool

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition

0 0 hvala 0
17 godina

Ovi ljetni Bug bi stvarno trebao biti prava gejmerska verzija časopisa - odnosno u Games Master rubrici očekujem par recenzija na par stranica: Conan MMO, Mass Effect, GRID... bit će veselja...

Computers will never take the place of books. You can't stand on a floppy disk to reach a high shelf. -- Sam Ewing

0 0 hvala 0
17 godina
J-man kaže...

Ovi ljetni Bug bi stvarno trebao biti prava gejmerska verzija časopisa - odnosno u Games Master rubrici očekujem par recenzija na par stranica: Conan MMO, Mass Effect, GRID... bit će veselja...

mislim da ti je ovaj ljetni bug već gotov,tj.u tisku....pa teško da će nešto jako mijenjati, možeš se samo nadati da su bez tvog prijedloga stavili ovo kaj si tražio
Moj laptop:HP Compaq 6715b, Sempron 3600+
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.6.2008 11:25 (mali.ivica87).
17 godina

Ja bi da je jedan test gamepada, joysticka i volana.

Sve skupa namjenjeno za vožnje.

Neka pati koga smeta.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Da ne otvaram neku novu temu tamo u "Mreža" izdanje ali mislim da je tamo bila tema o bazi podataka u VS-u obrađena pomoću VB-a.
Da li će biti sličnih naslova bilo u BUG-u ,bilo u Mreži ali ovaj put i C# malo dotaknut.

v_maxcpp
17 godina
mali.ivica87 kaže...
J-man kaže...

mislim da ti je ovaj ljetni bug već gotov,tj.u tisku....pa teško da će nešto jako mijenjati, možeš se samo nadati da su bez tvog prijedloga stavili ovo kaj si tražio
 Upravo tako. Mislim da im tu i moj prijedlog nije uopće potreban. Conan će biti recenziran, to su već rekli u prošlom broju, dok mislim da neće propustiti priliku da također recenziraju Rpg godine, i eventualnu "trku" godine...
Computers will never take the place of books. You can't stand on a floppy disk to reach a high shelf. -- Sam Ewing
17 godina
neaktivan

Recenziju ovoga:

Line6 Toneport ux1(za snimanje vokala,bassa i gitare na racunalo)

djevice,padobranci i mineri griješe samo jednom! Quote(opifex):"Ne upustaj se u raspravu sa budalama;prvo ce te spustiti na svoj nivo pa dotuci svojim iskustvom..."
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

OFF TOPIC:

Kako ruku odlijepiti od miša i napokon uzeti u ruke nešto mekše i podatnije (ljudi su sisavci, op.a.).

Vodič kroz žene (hrvatice i strankinje) sa navedenim brzim metodama uspjeh, nešto u stilu:

akcija: function(dobraZenska){

this.fuck();

return pleasure;

}

I na kraju, obavezno jedan okvir sa dvije kartice teksta Osobna iskustva najvećeg fakera redakcije.

Disclaimer: Ovaj post je namjenjen samo u svrhu šale na račun stereotipnog h4ck3r4, svaka sličnost sa stvarnim osobama je namjerna. BABE oladite malo, svi mi volimo žene i ne želimo ih vrijeđati.

www.tomislavdekovic.iz.hr

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Možda da napišete nešto o IMAP protokolu? Po meni je protokol puno bolji od POP3, ali malo ljudi ga koristi....

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jazzfan kaže...

Možda da napišete nešto o IMAP protokolu? Po meni je protokol puno bolji od POP3, ali malo ljudi ga koristi....

bilo vec...
djevice,padobranci i mineri griješe samo jednom! Quote(opifex):"Ne upustaj se u raspravu sa budalama;prvo ce te spustiti na svoj nivo pa dotuci svojim iskustvom..."
17 godina
neaktivan

Mislim da nije bilo, a IMO je trebalo biti - test raznoraznih eksternih aktivno-pasivnih hladnjaka za laptope...ljeto je, a zwerima je vruće...prebučan mi je kad mu ventilator stalno puše na maximumu LOL (Asus G2S)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Mislim da je vrijeme za Best-buy konfe...

17 godina
neaktivan

test HD 4870

ATI up, Nvidia Down!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

JA ŽELIM DA NAS PRESTANU MALTRETIRATI SA OVIM FOTO APARATIMA U LJETNOM DVOBROJU.

BEZVEZE TEMA KOJA ZAUZME 30-40 STRANICA BUG-a .

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Monitore do 2000kn

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Opširno obrađenu GPGPU temu sa usporedbama pojednih modela kartica Namigiva

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

zelio bih procitati cijenu od 35kn na naslovnici i vise korisnih (normalnih) tema unutra.

Prosli broj su imali test low-end laptopa, ovaj dvobroj gamerskih laptopa, a sljedeci mjesec vec vidim test high-end laptopa i digitalnih aparata naravno.

Pobrkao sam svoje namjere sa svojim mogućnostima.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Ja želim svaki npr. treći mjesec usporedba grafičkih kartica, da nam kažete koja je bolja od te dvije, tri ...

Ali ne neke najbolje (grafičke kartice) jer su preskupe i nitko ih ne kupuje, neke s normalnom cijenom (oko 700 - 1000kn).

Hvala.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * ** * * * * *

Svi koji se slažu sa mojim prijedlogom neka se jave.

Crysis!

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Možda recenzije igara (PC između ostaloga) sa preporučenim konfiguracijama, testovi grafičkih i audio kartica kako dolaze nove, ostale hardware i software (PC) teme sa periferijom za kompjutere i najnovijim IT dostignućima u svijetu. Dakle, sve po starom, možda više "fancy look like".

Intel Core 2 Quad Q6600, DDR2 2x2048, ATI Radeon Sapphire HD4870, Creative Labs
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
DR.Ficho kaže...

Ja želim svaki npr. treći mjesec usporedba grafičkih kartica, da nam kažete koja je bolja od te dvije, tri ...

Ali ne neke najbolje (grafičke kartice) jer su preskupe i nitko ih ne kupuje, neke s normalnom cijenom (oko 700 - 1000kn).

Hvala.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * ** * * * * *

Svi koji se slažu sa mojim prijedlogom neka se jave.

Potpisujem! No, ne mora biti baš svaki 3. mj., može i veći razmak.
Try not to become a man of success but rather to become a man of value - Albert Einstein
17 godina
neaktivan
fps_gamer kaže...
poster od nove maticne sa 3 crossfire 3870 i 8gb ddr3 rama sa 2 intel quad procesora...

Riknuću od smijeha! Osmijeh
17 godina
protjeran

Ja bi želio da u svakom broju napišete nešto o samogradnji.Kao što ste napisali u broju 179 na stranici 144.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
HappyD kaže...
 Potpisujem! No, ne mora biti baš svaki 3. mj., može i veći razmak.
 Slažem se.
Crysis!
17 godina
neaktivan
nick kaže...

Monitore do 2000kn

Potpisujem!
I kucista do 1000 kn Neodlučan
To nije bilo dugo... Ustvari ne sjecam se kad su zadnji put i bila,al sam siguran da su bila kucista na testu... Smijeh
I like it! I like it,big time!
17 godina
neaktivan
Donnie Brasco kaže...
nick kaže...

Monitore do 2000kn

Potpisujem!
I kucista do 1000 kn Neodlučan
To nije bilo dugo... Ustvari ne sjecam se kad su zadnji put i bila,al sam siguran da su bila kucista na testu... Smijeh
  ja odkad bug kupujem(oko 2 god)hard test kućišta nisam vidio...
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. HAHA-in your face!
17 godina
protjeran

Zaželio sam se teme o digitalnim fotoaparatima......

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gion kaže...

Zaželio sam se teme o digitalnim fotoaparatima......

Ne kontamNeodlučan čega se imš oželiti?
kick and pray 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis
17 godina
neaktivan
nick kaže...
  ja odkad bug kupujem(oko 2 god)hard test kućišta nisam vidio...
 Eto vidis, a ne bi bilo lose jednom i to napraviti.... Namigiva
I like it! I like it,big time!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice