Što bi željeli čitati u novom Bugu izdvojena tema

poruka: 2.129
|
čitano: 636.497
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Što bi željeli čitati u novom Bugu

Pa,recimo nisu svi lumeni.Meni neke stvari treba ponekad i više puta objasniti.Neke stvari moram više puta ponoviti da mi sjednu.Recimo teme ostarim matičnim i procesorima-kako ih unaprijediti ili poboljšati.Kako postaviti program virtual-mashine i te stvari objasniti al' detaljno.Onako 'ko maloj djeci...

1% sam normalan,75% neuracunljiv,23%zaboravan ali sam 100% otkvacen
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

trebali bi imat xxx kutak s golišavim tetama u informatickom okruzenju =P tipa s grafickim karticama oko sebe i tak to xD(šala naravno)

Im But the blade in the Crowd [URL=http://www.speedtest.net][IMG]http://www.speedtest.net/result/538964006.png[/IMG][/URL]
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.9.2009 1:46 (Ner0).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ja da imaju neki kutak za neke posebne stvari

orks is made for two thing' fighting and winnning we are going smash hummies who isten to folk
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Svakako bih htio čitati neke teme, slično kao što imaju u Enteru "kako napraviti...", kako napraviti identičnu kopiju HDD-a tj. backup. Imao sam negativnog iskustva da mi crknu dva diska na kojima sam držao sve što mi je važno. Dio sam vratio programom za povrat a dio je otišao u vjetar, posebno mi žao slika koje sam tu držao. Zato sam uzeo još jedan disk iste veličine pa bih povremeno (bar jednom mjesečno) radio backup na taj disk ali neznam kako pa bih molio da bud eneka tema o tome. (da program sam prepozna nove promjene i ubaci ih...). Također bi valjalo više stranica o pomoći (to prvo pročitam). Teme kao što je bilo u prošlom broju o nabrijanom računalu jednostavno preskočim jer to nikad nemogu priuštiti i nema smisla da mi "zazubice rastu" na to.

Svakako bih volio čitati i kako napraviti slideshow fotografija na DVD-u da se može gledati na kućnom playeru. Imam masu slika i ubacio bi ih na dvd, dodao muzičku pozadinu, lijepe prijelaze, poneki tekst uz slike (ili između slika kao naslov od nekog događaja) sa nekim dobrim i jednostavnim programom. Nevolim kad moram ručno nekoliko stotina slika uređivati ili ubacivati prijelaz između svake slike.

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.9.2009 22:35 (stiropor).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
volio bi da recenziraju fuel pa da iz struĉnih izvora ĉujemo mišljenje o igri, pošto su tu na forumu mišljenja podijeljena
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10%
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Volio bih kada bi obradili temu digitalnih teleskopa za osobnu primjenu. Kada već mogu obrađivati fotiće i kamere, mogli bi barem jednom godišnje, za nas astronome amatere, a nema nas baš toliko zanemarivo malo, obraditi i tu temu.  Što se tiče softwarea, a da se nadovežem na jedan od odgovora, volio bih opširnu recenziju par audio-programa, točnije East West-ovih proizvoda:Symphonic orchestra platinum edition, Symphonic choirs, Voices of passion,etc. Barem jedan od tih.

carcharoth

1 0 hvala 0
16 godina

Ne znam je li netko ovo već predložio, neda mi se sad čitat stotinu postova u nazad. U ovom sad Bug-u je bilo piratstvo, moj je prijedlog da u jednom od idućih napravite veliku temu (ne mora biti baš toliko velika Cool ) o tome gdje se može nabaviti originalni softver (u nekoliko većih gradova). Osmijeh

Čemu forumi kad imamo google... :D

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja bih volio citati vise tekstova o aktualnim IT dogadjajima i trendovima u svijetu (i njihovog utjecaja na ljude kojima primarni posao nije informatika), kao i analizu nekih IT fenomena (Google npr.) - pisanih od strane ljudi koji imaju sirok pogled nad situacijom, i koji su dugo u tome, te znaju kakva je "scena". Otprilike, kao sto je piratstvo obrađeno u zadnjem broju, vise takvih tema..

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.9.2009 13:35 (!mpact35).

4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Što bi željeli čitati u novom Bugu
carcharoth kaže...

Volio bih kada bi obradili temu digitalnih teleskopa za osobnu primjenu. Kada već mogu obrađivati fotiće i kamere, mogli bi barem jednom godišnje, za nas astronome amatere, a nema nas baš toliko zanemarivo malo, obraditi i tu temu.  Što se tiče softwarea, a da se nadovežem na jedan od odgovora, volio bih opširnu recenziju par audio-programa, točnije East West-ovih proizvoda:Symphonic orchestra platinum edition, Symphonic choirs, Voices of passion,etc. Barem jedan od tih.

Tema o digitalnim teleskopima bila bi (nažalost) samo pregled onoga što se može naći vani, budući da je dostupnost dotičnih kod nas upitna. East Westovi proizvodi su kolekcije sampleova, tako da ne vidim svrhu njihovog opširnog recenziranja u BUGu (budući da su (IMHO) nezanimljivi većini čitatelja). Doduše, sjećam se da je bila recenzija kolekcije sampleova orkestra u nekom od prijašnjih brojeva.

The laws of nature are constructed in such a way as to make the universe as interesting as possible. - Freeman Dyson, Imagined Worlds
17 godina

Bilo bi dobro da naprave mali test najisplativijih laptopa za gaming u mainstream klasi...ono...nešto od 4k-8,9k kuna...laptopi na kojima se može dobro poigrati, a da nisu preskupi...

BUG je zakon!
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

Mogli bi pisati o novim Core i5 i Core i7 procesorima.

Mi.LAN
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

O novim Radeonkama....

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
OneSpy kaže...

Mogli bi pisati o novim Core i5 i Core i7 procesorima.

yep, i p55 ploče, nebi bilo lose.

Batista kaže...

O novim Radeonkama....

isto bi bilo super, i jos da uz to obrade novosti u dx11 api-u

4 tjedna i već 1 i pol zvjezdica :D
16 godina
protjeran

O ne USB slusalicama.... (U zadnjem testu nijedne nisu Razerove bile, nepravedno, nema veze sto nisu USB).

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Želio bih čitati tekst koji je 100% na hrvatskom jeziku jer unazad godinu-dvije primjećujem porast uporabe stranih riječi i stranog pravopisa.

Da li tekst koji napišu autori prolazi kroz ruke lektora ili se koristi AutoCorrect funkcija uređivača teksta?

Možda autori namjerno koriste ovakve riječi jer se Bug prodaje i u susjednim državama?

16 godina
neaktivan

o novim radeonima i i5

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Hm, vjerojatno će staviti slaganje najpovoljnijih konfiguracija, i to mi baš i treba... Uključit u to nove grafe, i5 i i7....

Pušenje skraćuje cigaretu. Ja pijem da te duplo vidim. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Cro+Warrior
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

hack kutak

Ako ocima gledamo, a mozgom vidimo, onda slijepi ljudi nemaju mozga
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
hach i oc kutak
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

O symbian aplikacijama,i opcenito aplikacijama i igrama za mobitele..

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Fanboy dio,

jedan mjesec obradite sve Razere, Jedan dan Logiteche, Steelseriese, Roccate.

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

Fanboy dio,

jedan mjesec obradite sve Razere, Jedan dan Logiteche, Steelseriese, Roccate.

haha 1 mjesec razere, a onda po 1 dan ostalo xD

Ako ocima gledamo, a mozgom vidimo, onda slijepi ljudi nemaju mozga
16 godina
neaktivan

duplericu lolololPoljubac

orks is made for two thing' fighting and winnning we are going smash hummies who isten to folk
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

O novom Mac OS X-u, 1.6 Snow Leopardu.

Gordon Gordon
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
!mpact35 kaže...

Ja bih volio citati vise tekstova o aktualnim IT dogadjajima i trendovima u svijetu (i njihovog utjecaja na ljude kojima primarni posao nije informatika), kao i analizu nekih IT fenomena (Google npr.) - pisanih od strane ljudi koji imaju sirok pogled nad situacijom, i koji su dugo u tome, te znaju kakva je "scena". Otprilike, kao sto je piratstvo obrađeno u zadnjem broju, vise takvih tema..

O ovom Apple-ovom dogadjaju koji je bio 9.9.!

Gordon Gordon
16 godina
neaktivan

@mentalist

ima Razer megalodon... one su USB!

A slazem se da je JAKO lose sto nisu ubacili razer-ove.

VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT.
16 godina
protjeran

Ja bih volio da rcenzirate top periferiju(miš,slušalice,tipkovnica,gamepad) za igrače po cjenovnim rangovima.

Takodjer bi jako volio da napravite temu o profesionalnom igranju igri u hrvatskoj i u svijetu (kako osnovat klan,kako biti pro).

Siguran sam da to mnoge zanima.

Live for nothin or die for something
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

oc

moding

nove generavije komponenata

beachmark rezultati

itd.

I`em HARD PRO GAMER!!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Neka recenzija gamepada i volana
16 godina
neaktivan
the mir kaže...

oc

moding

nove generavije komponenata

beachmark rezultati

itd.

otkad to?

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice