- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Meni je tako sigurno preko pola godine, mislio sam da je do mog preglednika (koristim Brave) pa mi se nije dalo čačkati po postavkama. Ako nađeš rješenje-javi! :-)
Baš dobro pitanje i prilika da objasnim kako se ne radi o problemu, već o naprednoj osobini digitalnog izdanja!
"Zaplavljeni" naslovi su u stvari aktivni linkovi i oni omogućavaju brzi skok na željenu temu, a unutra pojedinih tema, ako sadrže hiperlinkove (bilo u opisu ili u infoboxu), vode na sadržaj o kojem se piše.
Preglednik PDF-a na desktop računalima tu zaplavljenost makne nakon par sekundi, kao što se može vidjeti u ovom videu:
Na mobitelima i tabletima ostaje zaplavljenost da bi se bolje uočila.
U videu se može uočiti kako je na reklamama zaplavljena samo donja četvrtina stranice (ta zona vodi na stranicu oglašivača), što je napravljeno baš zbog listanja PDF-a na touch screenu, kako se ne bi slučajnim dodirom na stranicu umjesto strelice, pri "listanju" otišlo nenamjerno na web oglašivača.
Pored svega i ti plavi dijelovi linkovi su ok da se pojave i da nestanu a ovako bas ne izgleda privlacno. Ne znam za druge ali meni to bas smeta do mjere da ne mogu citati na tabletu a kupio sam tablet iskljucivo da citam bug iz kreveta.