Bonbon usluge

poruka: 517
|
čitano: 420.518
|
moderatori: XXX-Man, pirat, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
5 godina
Re: Bonbon usluge
Broadwell kaže...
Orwandill kaže...

Prelazak sa bonbon bonova i novi pretplatnici:

Jako jako velika kombinacija -> 70 GB, 4000 minuta prema svim mrežama, 500 SMS-a prema svim mrežama

Zaključno sa današnjim datumom se može dobiti za svega 9,75€ -> cijena vrijedi 12 mjeseci od danas.

Produžili su ponudu do 30.4... a ako sam dobro razumio, za ovu akciju se mora potpisati ugovor na 2 godine a ovih 50% off vrijedi samo prvu godinu? Koliko je ovo dobra ponuda u odnosu na druge operatere?

Bonbon općenito nema ugovornu obavezu (na 12 ili 24 mjeseca).

Da, 50% vrijedi 12 mjeseci od aktiviranja. Toliko vrijedi ova promocija. Kako mi je prethodna promocija s manjim popust od ovoga pred istekom, ova ponud je meni osobno super.

Ostali operateri? To ovisi doslovno isključivo o tebi i tvojim potrebama. Neki ljudi uzmu unlimited kod HT-a ili A1 za 30+ EUR-a mjesečno i dalje ne razmišljaju. Telemach ne gledam.

15 godina
Kad misli bonbon uvesti esim izgleda da iphone 17 cijela serija više neće imati utor za obican sim
I kako onda
Svi drugi imaju samo oni uvik kaskaju
SAMSUNG S23 ULTRA 512GB
Moj PC  
0 0 hvala 0
5 godina
pasko kaže...
Kad misli bonbon uvesti esim izgleda da iphone 17 cijela serija više neće imati utor za obican sim
I kako onda
Svi drugi imaju samo oni uvik kaskaju

Izgleda da ti se želja ispunila. Ovo je screenshot mobilne aplikacije Bonbona na Androidu.

12 godina
Bonbon usluge

To nije to, pitanje je kad će se moć dobiti esim umjesto sim kartice. Za lokalnu upotrebu.

0 0 hvala 0
5 godina
Syke kaže...

To nije to, pitanje je kad će se moć dobiti esim umjesto sim kartice. Za lokalnu upotrebu.

Nazovi i pitaj. Ili, još bolje, piši e-mail, saznaj, prenesi nam ovdje.

Meni se ova varijanta pojavila u mobilnoj aplikaciji Bonbona i odmah sam to prenio ovdje.

Moj mobitel ni ne podržava esim, pa meni to ionako ne treba.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice