Prvo ni sam nisan siguran da li sam temu stavio na pravo mijesto. (Pa ako jesam nek admin slobodno prebaci)
Da li netko zna čemu služi ovakva baza podataka i koja je uopće svrha ovakvih internet stranica:
Hvala!
Prvo ni sam nisan siguran da li sam temu stavio na pravo mijesto. (Pa ako jesam nek admin slobodno prebaci)
Da li netko zna čemu služi ovakva baza podataka i koja je uopće svrha ovakvih internet stranica:
Hvala!
U idealnom svijetu služilo bi otkrivanju telefonskih spammera, telefonskih prevaranata (recimo onih koji te zovu doma pa ti vele da si dobio vrijednu nagradu i da samo nešto sitno moraš platiti dostavu, a onda dostava za bezvrijedne stvari ispadne 100 kuna, kao što je to nedavno bilo aktulano kod nas), a u realnom svijetu - ničemu. Smeće stranica. Da je to lokalna stranica još bi i imalo smisla - ovako nema.
PS pokušaj ubuduće stavljati malo informativnije naslove tema. Kad napišeš "baza podataka" obično se misli na nešto drugo, a ne na puki telefonski imenik u kojem ionako fale imena vlasnika navedenih tel. brojeva.