Update karata za navigaciju Audi Q5 2021

poruka: 9
|
čitano: 1.704
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
7 tjedana

Pozdrav,

trebam pomoć htio bi napraviti sam update karata za navigaciju za audi q5 2021 godiste.

Zanima me ima li netko iskustva kako se to radi, gdje skidam mape koliko sam vidio moze se napraviti i preko usb-a. 

Pa evo slobodno pisite, sta kako itd?

13 godina

I mene zanima. Q5 2018. Vjerujem da se nesto na onu njihovu MicroSD karticu stavlja.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
16 godina

3 sekunde korištenja search enginea pronalazi 

14 godina
suspendiran

Chatgpt. Neznam čemu čekanje da ti netko odgovori na forumu kad tamo dobiješ informacije em brže em detaljnije.

17 godina

U audiju A4 b9.5 2020 na dalje update jo dostupan direktno preko my audi aplikacije potrebno instalirati aplikaciju na mobitel u automobilu postaviti glavnog korisnika. I sa tim istim podacima se ulogirati na mobilnu aplikaciju i odmah onda nudi nadogradnju navigacije i da si pošaljete link na e-mail. Zatim se navgacija stavi na sd karticu ili usb i pokrene u automobilu proces traje cca 45min pa je preporučeno tokom vožnjke ažurirati radi akumulatora.

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.12.2025 21:33 (Frenkyca).
7 tjedana
Re: Update karata za navigaciju Audi Q5 2021
Frenkyca kaže...

U audiju A4 b9.5 2020 na dalje update jo dostupan direktno preko my audi aplikacije potrebno instalirati aplikaciju na mobitel u automobilu postaviti glavnog korisnika. I sa tim istim podacima se ulogirati na mobilnu aplikaciju i odmah onda nudi nadogradnju navigacije i da si pošaljete link na e-mail. Zatim se navgacija stavi na sd karticu ili usb i pokrene u automobilu proces traje cca 45min pa je preporučeno tokom vožnjke ažurirati radi akumulatora.

Da problem je sto nemam aktivacijski kod onaj od kljuca pa ne mogu aktivirati my audi aplikaciju a ne zelim placati ovima u audi servisu

17 godina
Re: Update karata za navigaciju Audi Q5 2021

Od koga su ga kupio traži ga, makar bih trebao biti na za jednakom ključu čak zna biti naljepnica u knjižici vozila. 

15 godina

https://mib-helper.com/

Sve upute su na ovoj stranici

Za MIB2 modele postoji activator kako bi omogućili lifetime update karti, carplay, video in motion itd. Mislim da su do 2019 godine bili MIB2, dalje je MIB3 za koji trenutno ne postoji activator.

15 godina

za 50e imaš ekipu koji dođu do tebe ,naprave update navigacije i stave ti kamere za brzine, probaj na audi hrvatska grupi na fejsu.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice