UKRADENA KONA cinder cone 30.04. kod ILICE zaključana tema

poruka: 10
|
čitano: 5.040
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
UKRADENA KONA cinder cone 30.04. kod ILICE

u  zagrebu 30.04.(petak)2010.  na križanju  VINOGRADSKE ulice i ILICE (ispred konzuma)  UKRADENA JE  nova BIJELA KONA cinder cone 2009(veličina 17")

NAGRADA  700 KN za  informaciju  koja  če dovesti  do  počinitelja

serijski broj : F902K2528

sve  informacije  na  broj   095-829-34-36        slika  bicikla=  http://bikes.konaworld.com/09/09_cindercone_de.cfm

Plač   Plač   

17 godina

Sigurno cu obratit paznju na to...

Mrzim likove koji kradu mamu im j...m

17 godina
neaktivan
RE: UKRADENA KONA cinder cone 30.04. kod ILICE

Odi sutra na hrelić, to ti je najizglednija opcija.

15 godina
neaktivan

tako je i meni ukralo BMX-icu mater in...al policija je na kraju našla

17 godina
neaktivan

Nazalost tako je to bicikl se nesmije ispusat iz vidokruga na duze od pol minute.Ne vjerovat nikakvim lancima.Osobito su ovi midle class ko tvoj na udaru najlakse se prodaju.Nadam se da bus ga nasel ali vjerovatno je vec prefarban negde u dubravi ili prodan po dijelovima

Sretno 

17 godina
neaktivan
RE: UKRADENA KONA cinder cone 30.04. kod ILICE
Frend ima takav, zakljucava ga s lancom od metar kad ode i na par sekundi. Steta, sretno! btw, pogledaj jel ima di tamo kamera, mozda snimili lika, vjerojano ti budu rado dali snimke. Tako je jedna poznanica nasla svoj. Ispalo da lik imao skladiste ukradjenih bicikla.
Potpis
15 godina
neaktivan

hvala vam  svima......    AKO JE NEKOME  NEDAVNO  UKRADEN  BICIKL NA  PODRUČJU  ČRNOMERCA,ILICE CENTRA  , neka  mi  se  javi  može  sms   095-829-34-36....

....pa  da  ulovimo  kojeg  lopova......možda  nađemo  i neše  bicikle....jer  ova  naša  policija  je  za  K..... 

.....složit  čemo  mu  zamku  i  negdje  se   zbuksat  i  pijuckat  pivicu....  ako  ima  zainteresiranih????....a  možda  pokrenemo  i  lančanu  reakciju "STOP KRAĐI BICIKALA"

....da je  policija  efikasnija  manje  bi  bilo  takvih  krađa.....

15 godina
protjeran

meni su u dubravi gdje i zivim

ukrali  giant escaper

policija nis nije nasladeilni ljudi

jogurt nema kičmu
16 godina

Ma bikove treba vezat pravim "kamionskim" lancem a ne nekim lancicem kaj kupite za 100 kuna pa je izvana guma a iznura sajla..Hebes to kad nevalja nis,dodem sa klijestima za mrezu ili armaturu i gotovo.I onda nema teorije da ti ikak ukrade osim brusilicom Smijeh Sam ja imam deblji neg sta je na ovoj slici.

Self Scientific Love Allah Feat Krondon Chase Infinite DJ Khalil Rap West HipHop The Self Science
15 godina
neaktivan

u oglasniku ti je kona cinder plava hidro diskovi kao nov za 1999kn

pod brojem 0998486040

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice