Skuter do 50 kubika

poruka: 51
|
čitano: 47.199
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Skuter do 50 kubika

Ak nemaš položeno uzmi si Peugeota - Speedfight2 ili JetForce, iako bih ti preporučio JetForce.

A ako imaš položeno uzmi si nekog od 125ccm...vidio sam u OBI-u, neki od 125ccm za 7500kn...nije marka al ko ga je*e...bitno je da ga imaš...

Stigli su nam naši vanzemljaci...a meni je srce veće i od Kine jer moj Zemo vozi leteće tanjire...
17 godina
neaktivan
Radikal kaže...
Hm.... making friends?
Not!
Ako zagovaras da si netko ne kupi skuter sudjeluj u nekoj drugoj temi jer vidim da opcenito imas ogranicena stajalista za to.
Stoga..... shoooo!
Interesantno da se nisi osvrnuo na svoju pogrešku... Šutim
Making firends? Not, ne trebaju mi nikakvi ridikuli(da, dobro sam napisao :) )...
Moje mišljenje-to je bio samo moj dobronamjeran savjet, koji on može i ne mora poslušati i iskreno mene zaboli za štogod se on odlučio.
Istina je da je skuter zakon za ljeto i gužve, ali što je s ostatkom godine te cijenom koju moraš platiti za njega?

Can't find a better Jam!
14 godina
neaktivan

reci mi molim te kak se vozi skuter

znam da se pali na kluc

ja mislim da se ovako pali i krece

upalis skuter

pritisnes kocnicu

opustas kocnicu 

dajes gas

i pritisnes dugme

jer se tako pali?

srahinja dabic
16 godina
neaktivan
Skuter do 50 kubika

staviš kontakt.pretisneš kočnicu i držiš ju dok stisnem gumb za paljenje.

14 godina
neaktivan
Skuter do 50 kubika

Sad cu u prvom mjesecu imat 14 godina.Pa me zanima el mogu plagat za motor....

14 godina
protjeran
JAKY1 kaže...

Sad cu u prvom mjesecu imat 14 godina.Pa me zanima el mogu plagat za motor....

S 15.5 moš polagat a s 16 dobiješ vozačku,ja sada ćekam do 6 mjeseca 2011 da idem polagat,inače imam Baotianera 50kubika,ako nekog išta zanima o skuterima i tim stvarima(od svoje 11 godine vozim skuter) neka mi se javi:

steam:bsmith44

gmail:mato5luks95@gmail.com

msn:mato5luks95@hotmail.com

Hvala Toru na plavoj kiši na zemlji i uzdravlje crvenom piću igre života!
16 godina
neaktivan
CarMrazomor1995 kaže...

Jel valja sta taj boatin?cuo sam da dobro ide i da je jeftin?

Jahao sam pješice.
16 godina
luka_cro kaže...
CarMrazomor1995 kaže...

ja sam čuo da se može dobro overclockat

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
16 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...

Ja sam jednom razgovaro sa onim likom, mislim da je sada protjeran,a bio je bas dobar, nick mu je bio ludak na motoru, znao je dosta o skuterima i imao je razlicite boatine, neke isto malo tunirane, kaze da su isli i do 80 na sat.

Jahao sam pješice.
14 godina
protjeran
luka_cro kaže...
CarMrazomor1995 kaže...

Meni valja sve,samo je največi problem kod njih nakon 20.000tak KM moraš radit generalku,s blokadama ti ide 55KM/h bez blokada da se navuči id o 85KM/h,ja imam verziju Speedy BT49Q-T ide ko zmaj,točkovi su mu isto mali.Kolko para tolko muzike,za te novce se isplati uzeti ga,gledam po oglasima se da naći 2007/2008 godište baotian 1000kn 100% ispravan oko 10.000km pređen.Moj ima 25.000km,po zimi moram ga na nožno palit,remenje je 150kn ali možeš s njime 10.000km preći,a ako ga ugladiš kako treba onda ti nema ravnog skutera,ja sam mog jedva ugladio,mašina hoče da iskoči.

16 godina
luka_cro kaže...
mind_challenge kaže...

Ja sam jednom razgovaro sa onim likom, mislim da je sada protjeran,a bio je bas dobar, nick mu je bio ludak na motoru, znao je dosta o skuterima i imao je razlicite boatine, neke isto malo tunirane, kaze da su isli i do 80 na sat.

ma meni je jedan rekao, zvao se mato, tako nekako prica da je svojeg tjerao i do 120 nakon sto je promjenio neke djelove

16 godina
neaktivan
CarMrazomor1995 kaže...

hvala ti legendo, mislim da scu kupit jedno, samo kako da navucem da ide malo bolje?jel mogu ga nekako poboljsati kao sto se mogu poboljsati kompjuteri sa ako se OC?ja znam kako se kompjuteri OC-aju, ali bi htio nauciti nesto i za motore da znam.

Jahao sam pješice.
14 godina
protjeran
mind_challenge kaže...
luka_cro kaže...
mind_challenge kaže...

ma meni je jedan rekao, zvao se mato, tako nekako prica da je svojeg tjerao i do 120 nakon sto je promjenio neke djelove

Nakon što se kituje ide on i 150 nije to problem,samo treba jači kit stavit,u kit ulaze:klip,karburator,rolice.Kit se može i doma napraviti.

14 godina
protjeran
luka_cro kaže...
CarMrazomor1995 kaže...

hvala ti legendo, mislim da scu kupit jedno, samo kako da navucem da ide malo bolje?jel mogu ga nekako poboljsati kao sto se mogu poboljsati kompjuteri sa ako se OC?ja znam kako se kompjuteri OC-aju, ali bi htio nauciti nesto i za motore da znam.

Oš više od 85 onda fino daš lokalnom majstoru da ti ga kituje (ili ako znaš sam) to ti je oko 900kn kit od 90kubika.Na mom je od 115 kubika kit.

16 godina
neaktivan
CarMrazomor1995 kaže...

gdje pa si to sve naucio?ja bi htio isto znati?ti znas napraviti kit doma?

Jahao sam pješice.
17 godina
CarMrazomor1995 kaže...

Meni valja sve,samo je največi problem kod njih nakon 20.000tak KM moraš radit generalku,s blokadama ti ide 55KM/h bez blokada da se navuči id o 85KM/h,ja imam verziju Speedy BT49Q-T ide ko zmaj,točkovi su mu isto mali.Kolko para tolko muzike,za te novce se isplati uzeti ga,gledam po oglasima se da naći 2007/2008 godište baotian 1000kn 100% ispravan oko 10.000km pređen.Moj ima 25.000km,po zimi moram ga na nožno palit,remenje je 150kn ali možeš s njime 10.000km preći,a ako ga ugladiš kako treba onda ti nema ravnog skutera,ja sam mog jedva ugladio,mašina hoče da iskoči.

ajde boga ti snimi kako ga voziš 85 po ravnome, jer je to prosto nevjerovatno.

I govno se kotrlja nizbrdo. {#}

A life? Cool! Where do I download one of those?
14 godina
protjeran
luka_cro kaže...
CarMrazomor1995 kaže...

Susjed par kuća niže je serviser pa sam gledao kako on radi i naučio sam,u posljednje vrjeme zajedno sredimo motor,on ima isto baotiana kao i ja samo njegov je stariji od mog 1 godinu znači moj 2007 godište njegov 2006 godište.I njegov nema ni 15.000km dok moj ima 25.000km,svaki dan se ide s njime za osijek i nazad,dok je ljeto a sad kad je zima onda stoji parkiran i miruje.Fino izgleda kada se 2 plave neonke stave na njega.Ima 2 neonke gore samo sad su skinute jer je zima pa da neodu,imam sharkonove 30cm blue iz Linksa.

16 godina
CarMrazomor1995 kaže...
luka_cro kaže...
CarMrazomor1995 kaže...

Susjed par kuća niže je serviser pa sam gledao kako on radi i naučio sam,u posljednje vrjeme zajedno sredimo motor,on ima isto baotiana kao i ja samo njegov je stariji od mog 1 godinu znači moj 2007 godište njegov 2006 godište.I njegov nema ni 15.000km dok moj ima 25.000km,svaki dan se ide s njime za osijek i nazad,dok je ljeto a sad kad je zima onda stoji parkiran i miruje.Fino izgleda kada se 2 plave neonke stave na njega.Ima 2 neonke gore samo sad su skinute jer je zima pa da neodu,imam sharkonove 30cm blue iz Linksa.

ako možeš stavi koju sliku toga s neonkama, baš me zanima kako to izgleda

14 godina
protjeran
leo_819 kaže...
CarMrazomor1995 kaže...

ajde boga ti snimi kako ga voziš 85 po ravnome, jer je to prosto nevjerovatno.

I govno se kotrlja nizbrdo. {#}

Ja sam rekao da se navući,ali nisam rekao da se svaki puta može.Manje više sve zavisi do vremena i do goriva.I on bez problema ide 85,a mnogi neznaju zašto,pa da kažem mora se AUSPUH probušiti tj.moraš ga rastaviti i odsječ onu malu cjevčicu promjera 5mm,i onda više nije cjevčica od 5mm nego je cjev od 15mm i to mu daje da bolje diše,no onda je i glasniji.

14 godina
protjeran
mind_challenge kaže...
CarMrazomor1995 kaže...
luka_cro kaže...
CarMrazomor1995 kaže...

ako možeš stavi koju sliku toga s neonkama, baš me zanima kako to izgleda

Sačekajte proljeće,jel sad neželim stavljat pa opet skidat,onda moram i akumulator prištekat,ali moro bi ga i dopunit.Ko hoče pravit kit sam doma mora imat čvrste živce inače ništa od toga.

16 godina
neaktivan
CarMrazomor1995 kaže...

Ja sam rekao da se navući,ali nisam rekao da se svaki puta može.Manje više sve zavisi do vremena i do goriva.I on bez problema ide 85,a mnogi neznaju zašto,pa da kažem mora se AUSPUH probušiti tj.moraš ga rastaviti i odsječ onu malu cjevčicu promjera 5mm,i onda više nije cjevčica od 5mm nego je cjev od 15mm i to mu daje da bolje diše,no onda je i glasniji.

kako mislis dise?zar ima pluca?

Jahao sam pješice.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice