Gdje su sve blokde na raptoru 350?

poruka: 9
|
čitano: 2.148
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

evo pitanje sam vec postavio u naslovu....jel mi može ko reci gdje su sve blokade na yamahi...jer mislim da je pod bloku! tnx

16 godina
neaktivan
zasto mislis da ima blokadu?sporo ide?tak i tak neces moci to doma skinut pa odi do servisera...stavi neke slike zvijeri
When you are sad and you dont know what to do , just remeber that life starts at 8000 rpm. KTM <3 Husky <3
15 godina
neaktivan
RE: Gdje su sve blokde na raptoru 350?
luka_cro kaže...
zasto mislis da ima blokadu?sporo ide?tak i tak neces moci to doma skinut pa odi do servisera...stavi neke slike zvijeri

hahhaa....da nebi vozio quada do servisera...ako znas di ima reci..ja neznam

16 godina
neaktivan
Pajdo56 kaže...
luka_cro kaže...

hahhaa....da nebi vozio quada do servisera...ako znas di ima reci..ja neznam

zasto nebi?neznam tocno ali i tak i tak neces moci to doma skinuti ako nemas profesinalniji alat i znanje, ajde uslikaj malo quada pa stavi slikice

When you are sad and you dont know what to do , just remeber that life starts at 8000 rpm. KTM <3 Husky <3
16 godina
neaktivan

Sta je nista od slika?tak i tak sam si mislio da nemas motor nego samo zayebavas

15 godina
neaktivan
luka_cro kaže...

Sta je nista od slika?tak i tak sam si mislio da nemas motor nego samo zayebavas

Nemoj ga sad , cek da ga overkloka .

Slobodno klikni Hvala . Besplatno je .
17 godina

Taj raptor nema blokade, blokade ti inače idu samo na scootere (quadove) do 50 ccm.

totus mundus agit histrionem
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.10.2010 15:46 (SinCr0).
16 godina
neaktivan
SinCr0 kaže...

Taj raptor nema blokade, blokade ti inače idu samo na scootere (quadove) do 50 ccm.

Nije bas istina, blokadu ima i yamaha grizly 700, cam am outlander isto po 800ccm....quad kad kupis za homologaciju treba imati 20ks cini mi se, no medutim skines tu blokadu.

15 godina
neaktivan

ne zayebavam...imam ga i stavit cu slike....i ima blokadu 100% jer ima 20 ks a bez svih blokada znaci otvorena verzija ima 25ks

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice