Pozdrav ljudi,
Molim Vas pomoć, naime na Clio III 1.5 dci mi se pokazuje kvar (lampica ključ). U slikama je vidljiva greška DF1020 (253F), što je zapravo engine oil dilution (loše/zagađeno ulje), a novo original ulje koje piše na autu je stavljeno prije 2 mjeseca i s autom je napravljeno niti 2000km. Automehaničar mi je napravio regeneraciju dpf filtera (rekao je da je to povezano) i nekoliko dana se greška nije pojavljivala. Greška se ponovno pojavila, te je automehaničar ponovno pokrenuo regeneraciju dpf-a ali je dijagnostika odmah ugasila regeneraciju i pisalo je da je završena. Nakon toga mi je automehaničar rekao da je dpf filter čist i da je najvjerojatnije potrebno promijeniti neke senzore na tom dpf filteru ili nešto. Molim Vas ako je netko imao slična iskustva i kako bi se to dalo popraviti ili koji dio je potrebno kupiti i zamijeniti. Slike u prilogu. Hvala Vam. https://imgur.com/a/pUCBAqR

nego otiđi kod servisera te neka ti pomoću programa pogasi sve vezano što se tiče DPF,EGR itd.
 nego otiđi kod servisera te neka ti pomoću programa pogasi sve vezano što se tiče DPF,EGR itd.