Auto i muzika preko moba

poruka: 35
|
čitano: 105.867
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Auto i muzika preko moba

Pozdrav

Zelim slusati pjesme sa mobitela/mp3-a u autu. Problem je u tome šta mi auto ima stari radio koji prima kazete, te nema AUX-a niti USB-a...:D

Kupio sam si ovo, ne isto ali ugl to je to. I sad ja to ustekam u auto di je upaljac za cigarete, onda imam kabel koji je na jednu stranu USB a na drugu 3.5 audio jack.

To spojim s mobom i stavim da svira mob, ali nista se ne dogada...

Dali je to uopce moguce?

Ako je kako se to moze napravit?

Hvala!

Windows Phone FTW
14 godina
neaktivan
Re: Auto i muzika preko moba

Krivo si kupio, to ti je obični punjač. Tebi treba FM transmitter.

15 godina
Auto i muzika preko moba
Jesi probao spojit mob direktno sa usb kablom ili usb memoriju? I sto nisi kupio fm transmitter, puno je jednostavnije...
the sound of engine is cure for everything!
16 godina
FrEaK94 kaže...

Krivo si kupio, to ti je obični punjač. Tebi treba FM transmitter.

Dobro nije bitno, ionako je bio niti dva dolara:)
Koliko dode FM transmitter i kako funkcionira? 

Genoxxx kaže...
Jesi probao spojit mob direktno sa usb kablom ili usb memoriju? I sto nisi kupio fm transmitter, puno je jednostavnije...

Kako mislis? Ustekao sam ovaj adapteric u auto, na njega usb kabel koji je spojen s mobom na 3.5 jack. 

Da probam stavit stick sa pjesmama ili?

Windows Phone FTW
14 godina
neaktivan
DommY kaže...

Evo imašovakav, upališ glazbu na mobitelu, odabereš frekvenciju na tom uređaju i radio samo staviš na tu istu frekvenciju i sviraju ti pjesme s mobitela, a imaš i ovakav, u njega ide sd kartica, ili usb, ili njega spojiš s mobitelom i isto odabereš samo frekvenciju, i slušaš.

15 godina
Auto i muzika preko moba
Da, stick sa pjesmama... Fm transmitter nastimas na neku frekvenciju koju ne koristi ni jedan radio npr 88.8 i on ti preko antene pusta muziku koju imaš na usbu, mem kartici ili na mobitelu, sve ovisi kojeg uzmes....
17 godina
odjavljen
DommY kaže...

Pozdrav

Zelim slusati pjesme sa mobitela/mp3-a u autu. Problem je u tome šta mi auto ima stari radio koji prima kazete, te nema AUX-a niti USB-a...:D

Kupio sam si ovo, ne isto ali ugl to je to. I sad ja to ustekam u auto di je upaljac za cigarete, onda imam kabel koji je na jednu stranu USB a na drugu 3.5 audio jack.

Dali je to uopce moguce?

Hvala!

Prvo provjeri da li ti mobitel svira na obične slušalice jer postoji mogućnost da si spalio izlaz, s obzirom da su mu doveo 5V na izlaz za slušalice. Tek onda nastavi s daljnjim savjetima.

Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.
16 godina
FrEaK94 kaže...
DommY kaže...

Evo imašovakav, upališ glazbu na mobitelu, odabereš frekvenciju na tom uređaju i radio samo staviš na tu istu frekvenciju i sviraju ti pjesme s mobitela, a imaš i ovakav, u njega ide sd kartica, ili usb, ili njega spojiš s mobitelom i isto odabereš samo frekvenciju, i slušaš.

Hvala ti.

Ovaj prvi mi se cini dosta skup, a ja gledam proc jako jeftino ili se necu niti zamarat, nije da je tolko bitno al ako se moze za gotovo nikakve pare zasto ne:D

Ovo je super, nisam znao da takvo nesto uopce postoji...Samo je 27dolara, preko 150kn..

Ovaj drugi je interesantan, 27 puta jeftiniji:D  tek sad sam skuzio da je nesto manje od 4 dolara, dolar su bile neke sluske..

Samo ne kuzim, kako da njega spojim s mobitelom? Isto ide preko frekvencija? Al sta nebi onda trebao imat nesto da ustekam na 3.5jack za frekvencije kao sta je u ovom tvom prvom fm transmiteru sta si stavio?

Windows Phone FTW
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.1.2013 22:51 (DommY).
14 godina
neaktivan
DommY kaže...
FrEaK94 kaže...
DommY kaže...

Hvala ti.

Ovaj prvi mi se cini dosta skup, a ja gledam proc jako jeftino ili se necu niti zamarat, nije da je tolko bitno al ako se moze za gotovo nikakve pare zasto ne:D

Ovo je super, nisam znao da takvo nesto uopce postoji...Samo je 27dolara, preko 150kn..

Ovaj drugi je interesantan, 27 puta jeftiniji:D

Samo ne kuzim, kako da njega spojim s mobitelom? Isto ide preko frekvencija? Al sta nebi onda trebao imat nesto da ustekam na 3.5jack za frekvencije kao sta je u ovom tvom prvom fm transmiteru sta si stavio?

Kod ovog drugog skrolaj skroz dolje i pogledaj zadnju sliku, ovaj crni transmitter, vidiš da krajem njega stoji 3.5 jack za spojiti s mobitelom recimo, ali sad ne znam dali će ti taj lik poslati taj kabel zajedno s transmitterom, pogledaj još malo na ebayu specifikacije svakog pa si odaberi koji ti paše ima ih mali milijun. :)

Evo pronašao sam ti ovaj prvi, ali jeftiniji, samo što ti je kod njega sje*ano jer ga moraš puniti. link

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.1.2013 22:33 (FrEaK94).
15 godina
Auto i muzika preko moba
Ovaj drugi vjerojatno ide preko usb-a.... Ali pazi, ja imam jedan sličan i isto ima usb ali ne radi sa mobitelom već je taj utor za usb memoriju i samo s njom radi, i imam još jedan koji me koštao 30$ i isto ima usb i radi normalno sa mobitelom... Dakle koliko para toliko muzike/mogućnosti... Najbolja solucija ti je ovaj sa 3.5mm jackom
16 godina
MrBlc kaže...
DommY kaže...

Pozdrav

Dali je to uopce moguce?

Hvala!

Prvo provjeri da li ti mobitel svira na obične slušalice jer postoji mogućnost da si spalio izlaz, s obzirom da su mu doveo 5V na izlaz za slušalice. Tek onda nastavi s daljnjim savjetima.

Svira svira, šta mogao sam spalit izlaz? Nisam znao, imam srece, znaci to vise da ne radim a?

Hvala:D

FrEaK94 kaže...
DommY kaže...
FrEaK94 kaže...
DommY kaže...

Hvala ti.

Ovaj drugi je interesantan, 27 puta jeftiniji:D

Kod ovog drugog skrolaj skroz dolje i pogledaj zadnju sliku, ovaj crni transmitter, vidiš da krajem njega stoji 3.5 jack za spojiti s mobitelom recimo, ali sad ne znam dali će ti taj lik poslati taj kabel zajedno s transmitterom, pogledaj još malo na ebayu specifikacije svakog pa si odaberi koji ti paše ima ih mali milijun. :)

Evo pronašao sam ti ovaj prvi, ali jeftiniji, samo što ti je kod njega sje*ano jer ga moraš puniti. link

Da vidio sam..pitat cu dal ide i kabel s transmiterom..

Hvala!

Genoxxx kaže...
Ovaj drugi vjerojatno ide preko usb-a.... Ali pazi, ja imam jedan sličan i isto ima usb ali ne radi sa mobitelom već je taj utor za usb memoriju i samo s njom radi, i imam još jedan koji me koštao 30$ i isto ima usb i radi normalno sa mobitelom... Dakle koliko para toliko muzike/mogućnosti... Najbolja solucija ti je ovaj sa 3.5mm jackom

Kako mislis preko USB-a? Šta nebi onda isao spajat preko AUX-a sa 3.5?

Dali postoji neka bezicna mogucnost kod ovog drugog?

Windows Phone FTW
14 godina
neaktivan

postoji jos jedna opcija...znaci gurnes kazetu u kazetofon, a ovaj kabel koji je spojen na nu ukopcas u mob, mp3 player il sta vec...

ja koristim fm transmitter (zapravo, vise ne koristim jer je kvaliteta katastrofa, bar ovog mog za 5 dolara s ebay-a)...ne znam jel bi s ovom kazetom bilo sta bolje, jel netko probao usporediti fm transmitter i ovu kazetu? 

16 godina
reebeech kaže...

postoji jos jedna opcija...znaci gurnes kazetu u kazetofon, a ovaj kabel koji je spojen na nu ukopcas u mob, mp3 player il sta vec...

ja koristim fm transmitter (zapravo, vise ne koristim jer je kvaliteta katastrofa, bar ovog mog za 5 dolara s ebay-a)...ne znam jel bi s ovom kazetom bilo sta bolje, jel netko probao usporediti fm transmitter i ovu kazetu? 

Kupio sam to i imam doma, probao sam kvaliteta katastrofa, nemoze se slusat...pa onda sam narucio ove usb-e i tako.. pa sam sad postavio temu jer neznam kako to napravit.

Sta loša je kvaliteta? Koliko loša? 

Kazeta je uglavnom katastrofa...ne valja nista..

Windows Phone FTW
16 godina
neaktivan
Auto i muzika preko moba

Kolko cca kosta FM transformator?

Samo su dva tipa ljudi na ovom svijetu – dobri i loši. Dobri bolje spavaju, ali čini se da loši više uživaju u satima kad su budni. Woody Allen
14 godina
neaktivan
DommY kaže...
reebeech kaže...

Kupio sam to i imam doma, probao sam kvaliteta katastrofa, nemoze se slusat...pa onda sam narucio ove usb-e i tako.. pa sam sad postavio temu jer neznam kako to napravit.

Sta loša je kvaliteta? Koliko loša? 

Kazeta je uglavnom katastrofa...ne valja nista..

znaci nastimas si na fm transmitteru frekvenciju, stavis stick, memory card ili ukopcas mob i na radiju podesis istu tu frekvenciju...e sad, kak se ti vozis, tako su od drugih radio stanica slabiji i jaci signali i svako malo imas neke smetnje, sumove, ubacivanje stanica....a kad nema sumova i smetnji, onda skuzis da je zvuk dosta los i iskrivljen, bass slab i slicno.. ovo vrijedi za moj transmtter koji sam platio nekih 5 dolara...ove skuplje od nisam probao, ne znam, mozda sa cijenom ide i kvaliteta gore....

ima zapravo jos jedna opcija...nisam isprobao, ali sam citao na netu i kazu da funkcionira...

koja ukljucuje rastavljanje radija...i malo lemljenja....

znaci rastavis radio, i na pinove od glave kazetofona nalemis 2 zice i na njih 3.5mm konektor...a kazetu bez trake stavis u kazetofon...

trebalo bi ovo probat s nekim starim kazicem pa vidit jel funkcionira...

15 godina
neaktivan
Auto i muzika preko moba

Ja osobno mislim da je to bacanje novca.

Treba probati još kakve alternative i ako je financijska situacija OK kupiti novi radio.

Ja imam Bluetooth/USB jack u autu, tvorniči, ali sam probao taj transmitter čisto radi informacije i nisam zadovoljan. Šumi. Može se srediti da ne šumi ali samo ako se koristi player za produkciju zvuka, a ne stick!

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
14 godina
neaktivan
chutac kaže...

Ja osobno mislim da je to bacanje novca.

Treba probati još kakve alternative i ako je financijska situacija OK kupiti novi radio.

Ja imam Bluetooth/USB jack u autu, tvorniči, ali sam probao taj transmitter čisto radi informacije i nisam zadovoljan. Šumi. Može se srediti da ne šumi ali samo ako se koristi player za produkciju zvuka, a ne stick!

istina, bacanje novaca...ali kad imas (kao ja) cisto dobar tvornicki radio koji ne cita mp3, a nema tvornicki ugraden aux ni usb, zao bi mi bilo vadit ga van...em kaj je ok, em kaj se savrseno uklapa...a sad kupovat neki novi, pa trazit okvire za pripasavanje...pa ovo pa ono...i na kraju nakaradno izgleda...

13 godina
neaktivan
Auto i muzika preko moba

pozdrav,

evo, da ne otvaram novu temu, postaviti cu ovdje jedno pitanje.

mozda ce se netko dobro nasmijati na ovo, al eto :)

ugl, u auto nemam radio, pa sam mislio, da ne idem u trosak ako nije potrebno, dal bi se mobitel (sa pripadajucim mini USB portom i 3.5mm utorom) mogao nekako spojiti na one zice za radio, pa da reproducira zvuk pomocu zvucnika u autu.

ono tipa, samo ga stavim na nosac moba, spojim to na mob i svira :D

hvala unaprijed i ako nista drugo nadam se da sam vas barem nasmijao :P

12 godina
neaktivan
naughty guy kaže...

pozdrav,

ugl, u auto nemam radio, pa sam mislio, da ne idem u trosak ako nije potrebno, dal bi se mobitel (sa pripadajucim mini USB portom i 3.5mm utorom) mogao nekako spojiti na one zice za radio, pa da reproducira zvuk pomocu zvucnika u autu.

Ne.

01001010011001010110001001100101011011010010000001101111011011100110111101100111001000000111010001101011011011110010000001110000011100100110010101110110011011110110010001101001
15 godina
neaktivan
kivic15 kaže...
naughty guy kaže...

pozdrav,

Ne.

hm mozda bi i moglo, samo ne bi se culo skoro nista {#}

12 godina
neaktivan
Auto i muzika preko moba

Zbog niske razine glasnoće na izlazu za slušalice,potrebno je pojačalo s RCA i sl. ulazom...Spajat pasivne zvučnike na mobitel je suludo...

01001010011001010110001001100101011011010010000001101111011011100110111101100111001000000111010001101011011011110010000001110000011100100110010101110110011011110110010001101001
17 godina
neaktivan
Bar danas autoradia nisu skupa... mislim da imas za 300tinjak kn LG s ugradjenim citacem sd kartica pa ti nista ne strsi. Ako oces bolji zvuk uzmes pioneer i miran si.
12 godina
neaktivan
wifi kaže...
Bar danas autoradia nisu skupa... mislim da imas za 300tinjak kn LG s ugradjenim citacem sd kartica pa ti nista ne strsi. Ako oces bolji zvuk uzmes pioneer i miran si.

Ma ima ih po njuskalu za 150kn...

17 godina
neaktivan
A i to sta kazes... za tu lovu nebi se zaj...
13 godina
neaktivan
Auto i muzika preko moba

wow, hvala vam svima na odgovorima.

gledao sam da, cijene jesu pristojne, al posto nisam bas neki eletronicar, cisto me zanimalo ta mogucnost.

hvala jos jednom :))

12 godina
neaktivan
Auto i muzika preko moba

Ja iman FM transmitter, međutim imam problema s radiom u autu (stari tvornički) pa me sad zanima bi li ja mogao na transmitter direktno priključiti neke zvučnike budući da on ima izlaz od 3.5 mm

16 godina
moderator
ccplay kaže...

Ja iman FM transmitter, međutim imam problema s radiom u autu (stari tvornički) pa me sad zanima bi li ja mogao na transmitter direktno priključiti neke zvučnike budući da on ima izlaz od 3.5 mm

Ne.

Osim onih za mobitel...

Fiat Klub Hrvatska -- fiatisti.hr
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.8.2013 14:21 (XXX-Man).
16 godina
neaktivan
Auto i muzika preko moba

Imate kakvih savjeta kako poboljšati prijem radijske stanice na autoradiju?Imam ovaj radio i rijetko kada mi uhvati banovinu,skoro pa nikada :/

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
15 godina
big_guy kaže...

Imate kakvih savjeta kako poboljšati prijem radijske stanice na autoradiju?Imam ovaj radio i rijetko kada mi uhvati banovinu,skoro pa nikada :/

pogodio si temu, svaka ti cast {#} stavi bolju antenu.

9 godina
neaktivan
Auto i muzika preko moba

Hallo dragi moji

Mozeli mi neko pomoci,molim vas.Imam telefon Sony aqua M4,kako mogu s njega slusati muziku u auto preko USB kabla za punjene,jel mi treba neka aplikacija ili ???

Hvala vam unaprijed

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice