Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.905
|
čitano: 18.302.084
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Auti - ultimativna tema
Zwer54 kaže...
ivanoile kaže...
Zwer54 kaže...
jozef kaže...

Uzmes kasko i bonus protekciju koju kad iskoristis sljedecih godinu-dvije nemas protekciju, pa onda opet mozes uzet i takve fore se koriste za te popravke malih detalja kroz kasko, nikakve premije ne rastu samo treba znat odigrat...

Lako za aute od 15-20k eura, ali ko vozi auto od 50k+, svakako mu ne bi trebao bit problem platit kasko.

Zar nije logika da ako vozis skup (>50,000€) auto, popravak ti nije problem?

Pa ako imas novaca jeftinije ti je placat kasko nego riskirat popravak od 20-30k eura... o cem pricamo?

Krivo, ako ima novaca onda mu ne treba kasko.

15 godina
Auti - ultimativna tema

Neke preporuke za Wireless Android Auto adapter? Vidim da ih ima ko blata, pa kaj tu zapravo valja...?

7 godina
Promster kaže...

Neke preporuke za Wireless Android Auto adapter? Vidim da ih ima ko blata, pa kaj tu zapravo valja...?

ja imam ovaj u audiju u kojem sa ja provlacio instalacije od golfa 7 da bi imao android auto. U pitanju je Audi b9 a4 2018 godina. Radi solidno. Nekad pukne veza ali jako rijetko.... 

7 mjeseci
Promster kaže...

Već nekih godinu dana bez greške. https://a.aliexpress.com/_EQkkg3s

14 godina
Živim luksuzno! Jedem luk i lijem suze... :)
12 godina
Promster kaže...

Svi su isti i svi isto rade.. uzmi najjeftiniji onaj sta je kao USB i to je to... 

7 godina
Auti - ultimativna tema

Ova dva što su posmateač i hrža sam imao i ja...oni možda nisu našli razlog zašto je pucala veza, ja jesam...

Slabo hlađenje i adapter bi se zagrijao do te razine da se moj konkretno i napuhao... Imao 2 komada i oba završila u smeću...

Kupio jeftiniji, koji izgleda kao stick i duži je po horizontali, hladi se, nemam problema sa njim nikakvih

18 godina
Crocopzmaj12 kaže...

Ova dva što su posmateač i hrža sam imao i ja...oni možda nisu našli razlog zašto je pucala veza, ja jesam...

Slabo hlađenje i adapter bi se zagrijao do te razine da se moj konkretno i napuhao... Imao 2 komada i oba završila u smeću...

Kupio jeftiniji, koji izgleda kao stick i duži je po horizontali, hladi se, nemam problema sa njim nikakvih

E vidiš, ja isto gledam koji ću, ima ih ajmo reći nekoliko kod kineza, lai ja onda imam problem jer bi adapter bio u naslonu za ruku, unutra u kutiji. Onda pušiona?

7 godina
Crocopzmaj12 kaže...

Ma moj radi i po par sati u komadu i ne pukne veza.... Tako da s obzirom na cijenu i nije nesto strassno... Imam ja i taj stick kuciste se raspalo pa se htio ne htio hladi ;)

7 mjeseci
Crocopzmaj12 kaže...

Ne puca mi veza, ali se zna zagrijati. Najduže mi je radio u komadu do venecije kojih 4h i nisam imao problema sa vezom. Ali je bio poprilino vruć, onda opet platio sam ga 7-8 eura tada.

p.s. pitanje/dilema oko kaska s obveznim osiguranjem dolje cifre.

4 Full kasko sa fransizom - 730€
0 Bez franšize - od 900 do 1400€
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.5.2026 9:26 (Hrža).
16 godina
Auti - ultimativna tema

moj od 25 eura radi 0-24 dok god sam u autu, uopce ne koristim rlink2, osim kad treba procackati po klimi ili ako sam na stazi, pa si stavim prikaz tlakova guma preko cijele stranice monitora...

evo vec 2 godine radi ko vurica...ni ne sjecam se koja marka, nebitno je...

15 godina
Auti - ultimativna tema

na kraju sam uzeo i ja, ao+kasko i zastita bonusa 914eur, g21 2021 320xd

digli su cijene, prosle god bilo oko 800

16 godina
Auti - ultimativna tema

ajme majko sto je ovo pa se ti vozi u elektricnom autu 

SAMSUNG S26 ULTRA 512GB
7 mjeseci
dustY kaže...

na kraju sam uzeo i ja, ao+kasko i zastita bonusa 914eur, g21 2021 320xd

digli su cijene, prosle god bilo oko 800

Meni čak manje, prva god 1100.

14 godina
Promster kaže...

Uzeo ovo na amazonu, radi odlično. Baterija traje dva tjedna cca za daily kuća-posao. Najboljih 11e uloženih ikada.

Živjeti u svijetu i pritom ne biti svjestan smisla svijeta isto je kao i lutati velikom knjižnicom i pritom ne doticati knjige
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice