Ma zanemari kolega, samo moj loš humor. 
P.s. u pitanju je Renault Arkana koji mi izbacuje na linku ?
Ma zanemari kolega, samo moj loš humor. 
P.s. u pitanju je Renault Arkana koji mi izbacuje na linku ?
Ma sasvim legit izjava. Od jucer kad mi je rekao i trajat ce dok ne uhvatim vremena nazvat opet vrtit ce mi se svakakvi filmovi u glavi, paranoje itd.
Pa naravno da sam poslao link gdje se oglas vidi. Nemam uopce u drugom tabu otvoreno bez poveznice na auto... U 50/50 sansama 100% ofulam 
EDIT
Trenutna mi je matematika auto je 23990 + "garancija" 1400 + zimske gume=25000 all in mi nudi cijenu. Ako uzmemo da su gume 4*~150€ to bi me onda ajmo rec "garancija" izasla ~600€ to je kao na neku visu koliko toliko razumnu granicu za tako neko osiguranje. Hebiga krenuo sam okretat pricu na mlin da je sve super.
TOyota IQ - Evo ekipa ako netko traži mali gradski auto, pogotovo ako je za bolju polovicu. Najmanji auto na svijetu s 5 sjedala ( 2.97m ) ako se dobro sjećam. Klima ledi, sve ispravno, sve atestirano. Potrošnja nikakva, benzinac za grad.
cijena je jebačka :-)
TOyota IQ - Evo ekipa ako netko traži mali gradski auto, pogotovo ako je za bolju polovicu. Najmanji auto na svijetu s 5 sjedala ( 2.97m ) ako se dobro sjećam. Klima ledi, sve ispravno, sve atestirano. Potrošnja nikakva, benzinac za grad.
A jako ti cijenis bolju polovicu ako preporucujes 16 godina star mini skanicl da se zena vozi u njemu 
I jos ne dogodilo se da ju netko pobere u tom sa nekim vozilom 2t+ s obzirom da su ceste pune suv-ova.
Ja sam oglas naveo uslužno, tko se hoće cijenkati pa je cijena na kraju oglasa. U svakom slučaju ta Toyota je prije 2-3 godine plaćena 5600 ili 6500. Nešto od te dvije cifre je u pitanju.
A jako ti cijenis bolju polovicu ako preporucujes 16 godina star mini skanicl da se zena vozi u njemu 
I jos ne dogodilo se da ju netko pobere u tom sa nekim vozilom 2t+ s obzirom da su ceste pune suv-ova.
Ako je suđeno, izađeš van i zagineš jbg
Ja sam oglas naveo uslužno, tko se hoće cijenkati pa je cijena na kraju oglasa. U svakom slučaju ta Toyota je prije 2-3 godine plaćena 5600 ili 6500. Nešto od te dvije cifre je u pitanju.
Prije ovo kupiti nego te tačke, ako već mora biti toyota.
Svatko kupi šta želi
. Kažem to nije moj auto, ja sam samo objavio. Svaka roba ima svog kupca, iako vjerojatno 99% ovih auta voze žene zbog veličine. To je gradski auto
Jebiga, ti si ga objavio na njuškalu i tu ga sad na bug-u reklamiraš :-)
Jesam, ali navedeni broj u oglasu nije moj
. Naravno nema ni neke ljutnje na komentiranje cijene ili toga, nego samo kažem za koga je taj auto, tj za doslovno vjerojatno 99% publike. Moja bolja polovica se ne boji voziti pa zna nekada i od starog passata uzeti ako je njen na servisu tako da za nju auto nije. Ovo bi za neku dostavu bilo odlično također, iako realno je malo tržište za ovaj model auta
Ekipa, gdje u Slavoniji ili eventualno negdje na području Bjelovara - Daruvara - Koprivnice srediti felge? Dobio sam na autu prelijepe felge koje su nažalost crne i ubiju felgu pa bi hio srediti i lakirati