Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.720
|
čitano: 17.687.710
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Auti - ultimativna tema

Već godinama bez dashcama nikam, 2023. nabavio 70mai a500s i full zadovoljan. Uzeo s hardware kitom i sam spojio, nije teško, samo malo zajebancije s plastikama. Preporučam uzeti i CPL filter, tj polarizirajuća leća. Nije nužno ali kad sunce nabija u kameru slabije se vidi a taj filter to rješava. 

Some people are like clouds. When they disappear, it’s a beautiful day.
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 19:25 (vrinho).
15 godina
hahhaajaads kaže...
hrčak kaže...

Pozdrav, ova dijagnostika sa slike koja će od sutra biti dostupna u Lidlu, da li se isplati za tih 30 eura za neke jednostavnije stvari ili ima neki drugi uređaj koji je bolji za te novce? Hvala

Radije sa temua uzmi ovak ak ti treba, kvaliteta je ista... ili uzmes onaj mali OBD2 pa instaliras car scanner ili torque na mobu... a za sve ostalo i malko vise love imas xtool a30m... konkretno 84€ sa kodom "ZNQ013", imam ga vec ~2god i to malo sranje sve moze.. od prisline regeneracije dpfa, servisnog moda automatske rucne, kalibracije sveg zivog, kodiranje injektora, citanje svih dostupnih senzora u vozilu (pogotovo ako imas dizela sa DPFom) i naravno log svih senzora.. to uvijek drzim u autu u slucaju da meni ili nekom drugom treba.

https://www.aliexpress.com/item/1005008746509557.html?spm=a2g0o.productlist.main.3.2e7e24c0r3C0WX&algo_pvid=16ec8dec-1cd9-49ac-ab7a-30230e2f0088&pdp_ext_f=%7B%22order%22%3A%22431%22%2C%22spu_best_type%22%3A%22price%22%2C%22eval%22%3A%221%22%2C%22fromPage%22%3A%22search%22%7D&utparam-url=scene%3Asearch%7Cquery_from%3A%7Cx_object_id%3A1005008746509557%7C_p_origin_prod%3A

koja razlika izmedu ovog A30M i A30D?

15 godina

Some people are like clouds. When they disappear, it’s a beautiful day.
16 godina
moderator
Tincha kaže...
Ekipa jel vozite kakav dash cam?

Zapelo mi je za oko par modela od 70mai i Viofo. Potonji su navodno dosta kvalitetni i pouzdani.

Valjda od kad postoje imam dashcam.

Svakako bih preporučio Viofo ispred 70mai.

Glavna prednost je kondenzator umjesto baterije, li-po brzo odu kad stoje cijelo ljeto u vrućem autu. Ako ti je auto garažiran kroz dan, manji problem.

Isprobao sam nekoliko modela 70mai i uvijek mi se Viofo pokazao boljim.

Trenutno imam A229Pro i super sam zadovoljan, prije toga imao A129duo i A119 i s nijednom problema.

Mijenjao sam ih kod promjene auta pa bih uzeo novi model umjesto da selim sve jer sam uvijek koristio hardwire kit i provlačio sve žice da se ne vide.

“The saddest aspect of life right now is that science gathers knowledge faster than society gathers wisdom.” - Isaac Asimov
12 godina
Tincha kaže...

Zapelo mi je za oko par modela od 70mai i Viofo. Potonji su navodno dosta kvalitetni i pouzdani.

Imao sam 2 komada 70mai, prva je bila neka jeftinija od 40€ a druga A500S.. Ne znam, ova prva mi je riknula dost brzo a A500S je imala probleme tokom hladnih dana (tipa -5) gdje kad zakljucam auto i odlazim jos cujem da unutra prica 15-20sec dok se ne isprazni baterijica... Trenutno sad imam 2x Viofo, konkretno A119 Mini i A119 Mini 2 i nema sanse da bi ikad vise uzeo 70mai.

16 mjeseci
Auti - ultimativna tema

Imam 70mai 4k omni, najbolja kamera koju sam imao do sada

7 godina
hrčak kaže...

Pozdrav, ova dijagnostika sa slike koja će od sutra biti dostupna u Lidlu, da li se isplati za tih 30 eura za neke jednostavnije stvari ili ima neki drugi uređaj koji je bolji za te novce? Hvala

To je shit... Imam varijantu toga i ne cita nista. Recimo na autu svijetli greska sijalice (led pa nekad prijavi da je crkla a nije) i nista ovo kino ne nadje dok obdeleven uredno sve nadje.Kupi neku ozbiljniju dijagnostiku koje ti kolege predlazu....

Tincha kaže...

Ja imam 70mai i super su al kolegama sam instalirao nekolilo vantrue modela sa amazona i isto tako su odlicne.... Trazi po mogucnost da vuce napajanje sa oBD konektora

manji nered sa zicama.....

9 godina
Auti - ultimativna tema

Ja sam prije par dana kupio Viofo A119 MINI-2 sa Aliexpressa za 125 eura, kamera plus polarizirani filter. U dolasku je. Dvoumio se između te i A119 V3.

7 godina
Auti - ultimativna tema

I treba obavezno gledati vidno polje u stepenima. Mada svi bolji modeli imaju 160 i vise stepeni dok one no name imaju 70  ili tako nesto a to je neupotrebljivo....

15 godina
Auti - ultimativna tema

da li mozda netko zna ovi polarizirajuci filteri da li su "univerzalni" tj kako se ljepe na objektiv?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice