Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.252
|
čitano: 16.993.197
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Auti - ultimativna tema

obozavam 9:16 slike auta...VRH svaka cast na slikama!

12 godina
Auti - ultimativna tema

Kad sam morao izrezat pola slike i editat da stane u ovim 5 mb koliko forum dopušta

17 godina
Re: Auti - ultimativna tema
ivanzu kaže...

Cestitam na kupnji, sjecam se da si vozao 1.8 TDCI-a prije.

Puno sretnih km, pozdrav od mladeg braceka.

da da 1.8 tdci pa 1.6 tdci sad 2.5 duratec

OLD FORDS NEVER DIE...THEY JUST GET FASTER /// Ride or die, remember? /// If Clarkson says that the Focus RS is brilliant, who am I to disagree..
15 godina
Acex kaže...

Kad sam morao izrezat pola slike i editat da stane u ovim 5 mb koliko forum dopušta

smanjis rezoluciju? ne kuzim sta ces dizati slike u neznam 50 200 mpx, prebacis na 1600x900 i mozda ce ti imat pol mb slika, ionako se gledaju slike u manjem prozoru, a ne u full rezoluciji

14 godina
Lord_Marko kaže...
ivanzu kaže...

Kakve planove imaš s njime? Pustit stock ili malo samo unaprijediti ga? 

Živjeti u svijetu i pritom ne biti svjestan smisla svijeta isto je kao i lutati velikom knjižnicom i pritom ne doticati knjige
17 godina
ramzocro-HCR kaže...
Lord_Marko kaže...
ivanzu kaže...

evo iskreno neznam još. cak razmisljam prodat ga i kupit RS-a. nisam još na čisto. to mi je fakat dream car i ispunil sam si zelju. a osjecaj voznje, zvuk su mi top.

OLD FORDS NEVER DIE...THEY JUST GET FASTER /// Ride or die, remember? /// If Clarkson says that the Focus RS is brilliant, who am I to disagree..
14 godina
Lord_Marko kaže...
ramzocro-HCR kaže...
Lord_Marko kaže...
ivanzu kaže...

evo iskreno neznam još. cak razmisljam prodat ga i kupit RS-a. nisam još na čisto. to mi je fakat dream car i ispunil sam si zelju. a osjecaj voznje, zvuk su mi top.

Neznam kakav je torque steer na njima stock, ali imao sam priliku voziti ST-a koji je bio dobro iznad 400ks složen, doslovno si trebo biti fizičar na papučiti gasa u sredini zavoja. Ali def jako dobar auto iz tog doba.

Živjeti u svijetu i pritom ne biti svjestan smisla svijeta isto je kao i lutati velikom knjižnicom i pritom ne doticati knjige
14 godina
Auti - ultimativna tema

17 godina
Auti - ultimativna tema

Tko je planirao uzeti HAK a dvoumi se, uzmite ga do kraja godine jer od 1.1 dižu cijene..

" Povjerenje niza generacija članova Hrvatski autoklub gradi od 1906., daleke godine s početka prošlog stoljeća kada je osnovan. Zbog toga je sljedeća godina od posebnog značaja za Hrvatski autoklub jer ćemo tijekom 2026. obilježavati 120 godina kontinuiranog i uspješnog djelovanja, čime se malo koja organizacija može pohvaliti. Ono što je za Hrvatski autoklub uvijek bila konstanta kroz svih 120 godina postojanja, jest fokusiranje na potrebe i interese članova. Hrvatski autoklub nikada nije imao veći broj članova nego danas – povjerenje nam ukazuje više od 235.000 članova, što je broj koji su naši utemeljitelji s početka 20. stoljeća mogli samo sanjati. Tako velik broj članova zahtjeva kompleksan sustav za koji je potrebna snažna logističko-organizacijska podrška, koja uključuje stotine vozača, mehaničara, kamiona i raznih uređaja. Da bi jedan takav sustav optimalno funkcionirao te da bi se održivo razvijao, potrebno je s vremena na vrijeme uvoditi određene promjene, koje će imati za cilj usklađivanje tog sustava s aktualnim zahtjevima i globalnim okolnostima.

U tom kontekstu, pred nama su potrebne promjene u sustavu članstva koje imaju dva cilja. Prvi cilj podrazumijeva unaprjeđenje članskih modela proširivanjem članskih pogodnosti, što svakom našem članu treba donijeti nove benefite, u smislu uvođenja novih kontrolnih pregleda, novih kategorija vozila i povećavanja iznosa bonusa u pojedinim članskim modelima, itd. Drugi cilj podrazumijeva osiguravanje dugoročne stabilnosti, održivosti i djelotvornosti Sustava članstva, posebno u smislu zadržavanja najviše razine kvalitete pružanja usluga i njihove dostupnosti na cijelom teritoriju Republike Hrvatske i Europe. Zbog toga je bilo potrebno provesti određene korekcije iznosa članarina članskih modela te reducirati određene usluge i članske opcije.

Svjesni smo važnosti povjerenja i transparentnosti u komunikaciji te nam je bitno da ste pravovremeno upoznati s promjenama. U tom smislu Vas obavještavamo da sve promjene u Sustavu članstva uvodimo od 1. siječnja 2026. što znači da će članovi kojima istječe članstvo u 2026. svoje članstvo moći obnoviti po novim uvjetima. Novi opći uvjeti i pravila članskih modela bit će dostupni od 1. siječnja 2026. na mrežnim stranicama Hrvatskog autokluba, a za sva Vaša pitanja možete se obratiti korisničkoj podršci na besplatan broj telefona 0800 9987.

Vjerujemo da ćete razumijeti razloge i podržati sve promjene u Sustavu članstva. "

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
12 godina
Auti - ultimativna tema

https://www.njuskalo.hr/gume-zimske/gume-bridgestone-turanza-premium-225-55-19-4-kom-xl-m-dot24-oglas-48645598

Isplati li se ovo kupiti? 155€ su nove. 99V bi trebalo bit ok za CX5.

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.
7 godina
Auti - ultimativna tema

Mislim da se isplati, dobro izgledaju i da traju godinu manje nego nove opet dobro.

14 godina
Auti - ultimativna tema

https://www.index.hr/mobile/auto/clanak/mercedes-otkrio-iznenadjujucu-informaciju-o-novom-modelu/2741857.aspx

Prije su imali 1.5dci kao Renault, Nissan, Dacia i Mitsubishi.

Sada će imati motor od Geelya. Sve je ovih dana made in China

12 godina
Auti - ultimativna tema

Gume su na autu, jednu sezonu odvozile i brijem da sam dobro prošao. Bridgestone Turanza AllSeason 6

Ak je netko zainteresiran, na prodaju su ljetne Kumho Ectsta PS71 SUV 225/55/19, DOT 4323.

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.
17 godina

to je odlicna kupovina, nema sta

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.12.2025 12:31 (Hacker002).
17 godina
gocc01 kaže...

Ja sam prošle godine stavio AllSeason 5 isti model gume. Nakon godinu i par mjeseci, jako zadovoljan. Jedini minus što su malko bučne. Ovako sve 5; suho, kiša, snijeg, 'slinavo' od magle na niskim temp.

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel.
13 godina
Auti - ultimativna tema

Molim preporuku servisa za Audije, a da nije ili neobrazloživo preskup ili nije "pajdo moj" pristup. Da sat vremena rada na Superbu nije 25 eura, ali na A4ci 125 i takve šeme. Zagreb. Hvala

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.12.2025 10:08 (maks0806).
12 godina
maks0806 kaže...

Molim preporuku servisa za Audije, a da nije ili neobrazloživo preskup ili nije "pajdo moj" pristup. Da sat vremena rada na Superbu nije 25 eura, ali na A4ci 125 i takve šeme. Zagreb. Hvala

Nema vise jeftinog danas u svijetu auta, cak i da se radi o novootvorenoj radioni bez 80% alata. Ako se radi o malom servisu, kupi svoje dijelove i pitaj mehe dal hoce i kolko (racunaj minimalno 40€ za rad).

14 godina
Auti - ultimativna tema

Svi kupuju neke hatchbacke, pa eto ušao i ja u taj klub prvi put u životu...

Astra j OPC.

Ako sam kome danas smetao od poteza ČK-Ri(nisam išo preko 120, noćna mora za vratit se doma), ispričavam se, auto je u limp modeu radi ventila turba bio. Već je popravljen. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.12.2025 19:45 (ramzocro-HCR).
13 godina
hahhaajaads kaže...
maks0806 kaže...

Nema vise jeftinog danas u svijetu auta, cak i da se radi o novootvorenoj radioni bez 80% alata. Ako se radi o malom servisu, kupi svoje dijelove i pitaj mehe dal hoce i kolko (racunaj minimalno 40€ za rad).

Nisi me razumio, ne tražim jeftino, ali ne želim da me deru ili da su nekvalitetni i rade preko one stvari. Za nekoliko proizvođača znam servise po tim kategorijama, ali za Audi ne znam. Da se mene pitao nikad ne bi kupio Audi, ali život nije fer

17 godina
ramzocro-HCR kaže...

Neznam kakav je torque steer na njima stock, ali imao sam priliku voziti ST-a koji je bio dobro iznad 400ks složen, doslovno si trebo biti fizičar na papučiti gasa u sredini zavoja. Ali def jako dobar auto iz tog doba.

pa auto je serijala i dobio je nove gume prosli tjedan. mislim ne ganjam se nešto pretjerano pa mi je zasad ok. ali da, nepred nema gripa i da vrti ko blesav. 

čak ekipa i pozitivno reagira oko mene pošto je kod nas 2.0 tdi i 2.0 tsi svaki auto...

11 godina

Kod nas sam poprilično siguran samo kulturni voze ST Fordove. Krkani to ne gledaju jer bez bez svete krave ne mogu si ženu naći (ili dečka oni kaj na to briju).

15 godina
maks0806 kaže...
hahhaajaads kaže...
maks0806 kaže...

Nisi me razumio, ne tražim jeftino, ali ne želim da me deru ili da su nekvalitetni i rade preko one stvari. Za nekoliko proizvođača znam servise po tim kategorijama, ali za Audi ne znam. Da se mene pitao nikad ne bi kupio Audi, ali život nije fer

Auto Exclusive mozda? 

Di2 & EPS FTW!
14 godina
ramzocro-HCR kaže...

Astra j OPC.

Ako sam kome danas smetao od poteza ČK-Ri(nisam išo preko 120, noćna mora za vratit se doma), ispričavam se, auto je u limp modeu radi ventila turba bio. Već je popravljen. 

Ta generacija jako fino stari, J OPC dan danas dobro izgleda.

13 godina
Evo moje Fieste ST perfomance pack ST3, ima pravu speru pa cak ima naprijed dosta gripa i naravno dobre gume.

Jedino da je 5 vrata bila bi prakticnija posto je daily, ali jbga :D

240-250 konja na 1200 kg i više nego dovoljno za zabavu i gušte :)
3 godine
Auti - ultimativna tema

Bok, imam Hondu CX500 iz 1985 g. i zagubio sam ključ. Zanima me da li se tko bavi izradom ključeva po bravi ili budem morao mjenjati ključ i bravu, te bravu na rezervoaru? Htio bi to izbjeći, pa ako tko zna pouzdanog majstora koji bi mogao napraviti ključ, neka javi, hvala.

14 godina
ivanzu kaže...
ramzocro-HCR kaže...

Astra j OPC.

Ta generacija jako fino stari, J OPC dan danas dobro izgleda.

Čekao sam dosta dugo ovakvu priliku da ju kupim za debelo ispod trenutačne tržišne vrijednosti, sram me je uopće reć za kolko sam ju uzeo. Jer dečku je ko zakurac cijelo vrijeme bio u limp mode-u dok sam gledo auto. I dečko nažalost si sam ne radi auto i drugi su ga izmuljali/nisu znali napraviti - stavili drugi turbo, svakakve priče mu prodali. Čak su mu pokušali prodat priču za škripanje auspuha jer je puko kod fleksibilne da se zamašnjak čuje.

I da se razumijemo, mali je sam spustio cijenu kad je vidio da turbo drka i kad sam mu pokazao greške s obd-om. Ja sam ga općenito mislio lowballati za 300€ dole, on je skoro 1000€ skinuo cijenu od početne. Jer početna je sama bila niska jer je problem trebao biti samo sa 2. Brzinom famoznog čsd f40njenjača(što mi ne predstavlja problem, zato sam i htio uzet auto).

Ugl sad je tu i neide nigdje. Naslijedit će ga nečak kad nauči voziti auto(sa 24+god, ne sa 18 ko početnik) - sad ima tek 10god. Strpljen spašen 

11 godina

O majku mu svi imate te nove ST. 

Zbilja mi dođe ovu doslovno za kikiriki prodat, samo da uzmem ST dok ih još ima s malo km. 

16 godina
MarkoPoolo kaže...

Bok, imam Hondu CX500 iz 1985 g. i zagubio sam ključ. Zanima me da li se tko bavi izradom ključeva po bravi ili budem morao mjenjati ključ i bravu, te bravu na rezervoaru? Htio bi to izbjeći, pa ako tko zna pouzdanog majstora koji bi mogao napraviti ključ, neka javi, hvala.

Ako si iz ZG na tržnici u Dubravi ima nekih koji rade ključeve za automobile pa se tamo raspitaj. Izvadi cilindar od kontakt brave, na bočnoj strani je utisnut kod. Po tom kodu se može napravit ključ. Ako imaju u zalihama ključeva za tako stare bravice.

17 godina
Karlek_19 kaže...

Kod nas sam poprilično siguran samo kulturni voze ST Fordove. Krkani to ne gledaju jer bez bez svete krave ne mogu si ženu naći (ili dečka oni kaj na to briju).

pa gle. ocito je vag koncern popularan. ali maltene je i cijena tih golf-ova povoljna. sto vani sto kod uvoza. ST petarda ima 224co2. to je 3000€ uvoza samo. tak da to nije za tipičnu dječurliju koja kupuje na kredit.

a i sam zvuk toga 2.0 tsi mi je ogavan vec, pogotovo kad ima usrani aspuh plus pops and bangs. a to valjda ak ne stavis na gti ili R-a dojdu iz tvornice i uzmu ti auto...

ST mi je taman vozit se do 3000 okretaja. ima fin, dubog i specifičan zvuk sad. a nije glasan. ali dovoljno da znas da nije tipican mk2.5

13 godina
Fiesta MK8 ima top zvuk stock, 3 cilindra pa valjda zato. U gradu se može normalno vozit i tih je, a kad ga se stisne dobrano se cuje + pucketa taman lagano.

Potrosnja i vise nego dobra, gradske voznje 9-10, kad ga se stisce oko 10, vanjske normalne voznje 7

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice