Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.852
|
čitano: 18.184.276
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Auti - ultimativna tema

CarVertical ne daje točnu km, to je procjena po prosjeku.

8 godina
neaktivan
Re: Auti - ultimativna tema

Da, vidim sad po forumu da se često ljudi ne slažu s time, no u mom slučaju dao bih ipak malo više pažnje kilometraži koju stranica govori i to iz više razloga:
1. Razlika između oglašene kilometraže i stvarne (pogledano u vozilu) je bila 5000 km, a oglas je star dva dana.
2. Ovaj auto je stvarno vožen puno, otprilike 44 tkm po godini. Smatram da carVertical ipak nije samo pogledao taj prosjek i izbacio ga, jer bi tada kilometraža vjerojatno bila (puno) manja nego oglašena.

14 godina
ivanzu kaže...

CarVertical ne daje točnu km, to je procjena po prosjeku.

Mi smo čak imali slučaj di je tvrdio da je auto automatic, a nije. Niti je ikad bio. Ponekad stvarno iznenadi s svojim rezultatima.

Živjeti u svijetu i pritom ne biti svjestan smisla svijeta isto je kao i lutati velikom knjižnicom i pritom ne doticati knjige
11 godina
hahhaajaads kaže...
MedO1337 kaže...

Evo moram se pohvaliti: Prve aluminijske felge, na mom prvom autu!

Po mom mišljenju, super su mu sjele i digle izgled auta, Borbet BL5.

Predobro stoji ova boja na ovom modelu, sa felgama top. Koji motorcek je unutra ?  

Bas promatram jednog Civica 1.8 TypeS 2008 slicna takva boja i auto isto tak izgleda vrhunski, jedino kaj je skup za svoje godine :/

Boja uistinu privlaci poglede 😀

Motor je 1,6 CRDi 94 kw.

13 godina
protjeran
Stric_Jura kaže...

Bok, a performanse (krajnje)?

To svi skrivaju sad ko zmija noge, jebala ih WLTP korektnost...

Kakve su kočnice?

Koliki je odmak od tla i na kojoj visini je sjedalo?

Mene jedino muči u njemu (sjedio čim je izašao) što se pri ulasku u nj, zviznem u glavu (ali to je po definiciji pucanj u prazno :-))

Neznam kome pitanje upućeno, ako je meni onda ... kočnice koče, neznam kaj reći, u klasi po testovima ima najkraći kočioni put, krajnja brzina neznam koja je, nisam probao, iako sam išao preko 200, i do bez natezanja, ubrzava konzistentno.

Od zemlje prag je na 17 cm, sjedalo je iznenađujuće vozački nisko, ko da si u nekom coupeu. Za moji 176 cm visine nemam problema s štokom i krovom.

18 godina
Jarvan, to GT line tvoja? Ja imam isti motor, samo rucni mjenjac i 17" točkove.

Daj koju sliku pukni.
Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein
13 godina
protjeran
Ex way, žuti.
18 godina
Aaaa xceed, ja procitao samo ceed.
Onda mi je jasno da ima 18".

Jer ja imam ceed na 17", ali mislim da gt line dolazi na 18" pa sam zato pitao.

Lijepa boja, lajkujem!
Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein
14 godina
Auti - ultimativna tema

Gdje ima za kupiti kvalitetna cerada za auto? 

14 godina
ivanzu kaže...

Gdje ima za kupiti kvalitetna cerada za auto? 

Šta smatraš kvalitetnim? Ja sam prije pola godine frendu iz tokića uzeo ceradu, upošto je išao raditi u inozemstvo da mu se prašina ne skuplja na autu, i uopće nije loša cerada, još ima onu špagu s osiguračem na krajevima. Dosta je dobra cerada, brijem da je bila nekih 170kn za auto od 4.5M(e90).

Živjeti u svijetu i pritom ne biti svjestan smisla svijeta isto je kao i lutati velikom knjižnicom i pritom ne doticati knjige
15 godina
Netherwind kaže...

Gledam uzeti neke jeftine alu felge za ljetne gume. Znam da dizajn nije nesto a frend mi ih nudi za 300kn komad, stvarno su top ocuvane. Jel ovo ok cijena??

800 max bi dao za 4 takve

15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Evo moja dva malisana :P
Tko zna koji je auto u pitanju?

Kada DIRTam ja ne BRIGAm!!:D
16 godina
prototype sony kaže...

tamnocrveni!

14 godina
hahhaajaads kaže...
MedO1337 kaže...

Predobro stoji ova boja na ovom modelu, sa felgama top. Koji motorcek je unutra ?  

Bas promatram jednog Civica 1.8 TypeS 2008 slicna takva boja i auto isto tak izgleda vrhunski, jedino kaj je skup za svoje godine :/

Meni je to najdraža izvedba tog civica, taj motor uz tu boju , ali da... Jako su skupi. Svog 2.2 sam 48k prije godinu dana platio sa 120k km, a vidim da su cijene danas još gore...

12 godina
maks0806 kaže...
hahhaajaads kaže...
MedO1337 kaže...

Meni je to najdraža izvedba tog civica, taj motor uz tu boju , ali da... Jako su skupi. Svog 2.2 sam 48k prije godinu dana platio sa 120k km, a vidim da su cijene danas još gore...

Meni je ta boja perfektna, jos kad sam vidio da je Civic i 1.8 VTEC... nema dalje, jedino kaj je malo jace od 7k € za 2008 god sa skoro 180tkm (nista za taj motor ali..., cijena jbg)

14 godina
hahhaajaads kaže...
maks0806 kaže...
hahhaajaads kaže...
MedO1337 kaže...

Meni je ta boja perfektna, jos kad sam vidio da je Civic i 1.8 VTEC... nema dalje, jedino kaj je malo jace od 7k € za 2008 god sa skoro 180tkm (nista za taj motor ali..., cijena jbg)

Dap, nažalost kad sam ja kupovao nije ih bilo u ponudi. Da ima panoramu bio bi perfektan (u ove bez panorame ne stanem po visini )

18 godina
Auti - ultimativna tema

Ima tko iskustva sa ciscenjem sustava klime ?

Ne mislim pri tome one sprejeve koje odrvnes i cekas da ispare u kabini...

Moze li se to odradit kod kuce bez nekih specijaliziranih alata ?

Truth in engineering.
15 godina

U kučnoj radinosti jedino sprej od sonaxa koji se pusti autu dok radi klima i recirkulacija zraka.

Inače najbolje riješenje je ozon generator, to radi većina ljudi šta profesionalno čisti aute.

Naravno, prije toga treba biti auto kemijski očišćen iznutra da bi se zadržala svježina

16 godina
Strm kaže...

U kučnoj radinosti jedino sprej od sonaxa koji se pusti autu dok radi klima i recirkulacija zraka.

Inače najbolje riješenje je ozon generator, to radi većina ljudi šta profesionalno čisti aute.

Naravno, prije toga treba biti auto kemijski očišćen iznutra da bi se zadržala svježina

Ozon ti je za ubijanje smrada koji se uvuče u tkanine/kožu/plastiku.

One bombe za klimu su sasvim okej, mada kad se njih koristi, auto treba stojati na ravnome, pustit klimu na full tilt sa cirkulacijom da radi 15 minuta i nakon toga je preporučeno da auto stoji zatvoren 48 sat bez da se otvara/pali da sredstvo ima vremena ubijanja bakterija u ventilacijskom sustavu, ako ikako možete probajte nać tu bombu od Bilt Hambera, 3 put je veća od Sonaxove pa će vjerovatno bit još učinkovitija.

EDIT: i naravno prije bombe izvadit filter kabine i najbolje očistit ili stavit novi nakon toga.

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.3.2022 14:44 (luka94).
18 godina
Auti - ultimativna tema

Recimo ovo izgleda okey,

.

Truth in engineering.
18 godina
Auti - ultimativna tema

do kad?

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
14 godina
Auti - ultimativna tema

Neki šatro sleeper za susjeda slažemo. Drugi klipovi, glava prošireni i polirani usis/ispuh. Oem brtva glave. Kroz neko vrijeme weberi. I ispuh ima 4-2-1(nisam slikao).

18 godina
Hacker002 kaže...

do kad?

Dok ce uhljebi glasat za HDZ, SDP i slicne lopove...

Truth in engineering.
18 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Evo Bacio sam Opel astru J GTC i uzeo Skodu Octaviu iV RS

Nadam se da je lipa :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.3.2022 23:09 (unknown).
15 godina
Auti - ultimativna tema

Odlično izgleda. Zadnji kraj izgleda jedno 5x od bolje prošle generacije sa svjetlima od A4 iz 2003e.

Ništa ne ostavljam nezavrš
12 godina
Auti - ultimativna tema

Odlicna, po meni jedino fali da su zadnje sajbe zatamljene (jos ce dodat i na izgledu jer je i sam auto crn), sve ostalo top.

13 godina
Auti - ultimativna tema

Super skoda jedino mi se ne svida sto je sve crno. Da su bar felge srebrne. Nego jel to Tdi ili Tsi? DSG?

PSN:Tomislav025
15 godina
neaktivan
jozef kaže...
prototype sony kaže...

tamnocrveni!

okej boju je bilo lako za pogoditi
a koji je model? :D

Kada DIRTam ja ne BRIGAm!!:D
18 godina
neaktivan
omomomomoomm kaže...

Super skoda jedino mi se ne svida sto je sve crno. Da su bar felge srebrne. Nego jel to Tdi ili Tsi? DSG?

Te sam tvornicki dobio. Moram jos jedan set za zimu kupiti.
TSI 2,0 DSG 245 HP.
Lud je mali Trosi 5,5 litre kada se vozi normalno na autoputu.
al kad ga stisnes na gasu leti bas sa svih 245
Odlican omjer svega...

15 godina
neaktivan
unknown kaže...

Lud je mali Trosi 5,5 litre kada se vozi normalno na autoputu.

kaj znači normalno, 90 km/h?

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice