Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.024
|
čitano: 16.528.861
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
protjeran
Re: Auti - ultimativna tema
Stane256 kaže...
minarelli kaže...

Vezano za filtere, ja koristim ovaj alat i odličan je

https://tinyurl.com/yaswo6a2

'page found'

Steel for Humans, Silver for Monsters, Gold for the Witcher...
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.7.2020 14:33 (Čitatelj).
14 godina
Auti - ultimativna tema

Bude toga ponekad u Lidlu za 20kn.

15 godina
Auti - ultimativna tema

Ja sam uzeo u kini onaj što ide na račnu, sa 3 ruke koje se skupljaju i tako stisnu filter, ali nisam baš oduševljen. Em nemam mjesta za to, em ne sjedne baš dobro na račnu već ispada svako malo.

Ovaj kaiš mi se čini bolja solucija. 

Ništa ne ostavljam nezavrš
17 godina
gamer34 kaže...

Pa zapravo taj Partner (ako je 2.0 hdi, 90ks) i nema nesto puno momenta nisko. Cesto sam u jednom i uvijek me iznenadi kako krene vuc tek blizu 2000 okretaja, sto je za moje pojmove visoko za dizelasa. U svakom slucaju, ne znam kako moze vuc bolje od Astre, meni tu smrdi da nesto ne stima. Jedino da nije subjektivni dojam, a da je realnost drugo, ta Astra je navodno dosta dobro izolirana za razliku od Partnera.

vozio sam u firmi Partnera 2.0 HDI, to je išlo prazan kao raketa.... kad je napravio 28x.xxx km prodan je i kupljen je novi s 1.6HDi motorom... to qrca nije valjalo

12 godina
Auti - ultimativna tema

Gdje da kupim akumulator za peugeot 206 1.4 benzin u ZG-u.

Znaci najjeftinije i moze sa godinom garancije. Auto ce se voziti do isteka registracije i ide u cios.

PSN:Tomislav025
14 godina
Ziga kaže...

vozio sam u firmi Partnera 2.0 HDI, to je išlo prazan kao raketa.... kad je napravio 28x.xxx km prodan je i kupljen je novi s 1.6HDi motorom... to qrca nije valjalo

Je, dobro ide prazan, ali ne iz podruma.

omomomomoomm kaže...

Znaci najjeftinije i moze sa godinom garancije. Auto ce se voziti do isteka registracije i ide u cios.

Njuskalo? Ako zaista treba samo do kraja rege, mislim da ces s rabljenim najbolje proc.

12 godina
omomomomoomm kaže...

Mislim da su Vam ovdje najjeftiniji akumulatori, a da je novi sa garancijom 

https://motorna-ulja.hr/kategorija-proizvoda/akumulatori/

17 godina
omomomomoomm kaže...

Beren akumulatori u Zagrebačkoj

12 godina
Auti - ultimativna tema

Ovo na zagrebackoj mi je jako blizu. Par kilometara od mene. Mogao bi sutra poslje posla otici tamo kupiti nesto.

17 godina
omomomomoomm kaže...

Ovo na zagrebackoj mi je jako blizu. Par kilometara od mene. Mogao bi sutra poslje posla otici tamo kupiti nesto.

Dođeš tamo, ponude ti sve što imaju, izabereš koji hočeš....

sami ti besplatno promijene akumulator na licu mjesta i zbrinu ti stari

12 godina
gamer34 kaže...
Ziga kaže...

Je, dobro ide prazan, ali ne iz podruma.

omomomomoomm kaže...

Njuskalo? Ako zaista treba samo do kraja rege, mislim da ces s rabljenim najbolje proc.

Jedino sta na njusci ima hrpa prevaranata... Uzmu neki akumulator koji je pri kraju svog vijeka, napune ga, promijene datum i prodaju ga pod solidnim akumulatorom izvadjenim iz razbijenog auta. Platis ga 400kn da bi ti na kraju otiso u vjecna lovista nakon par mjeseci.

14 godina
hahhaajaads kaže...

Jedino sta na njusci ima hrpa prevaranata... Uzmu neki akumulator koji je pri kraju svog vijeka, napune ga, promijene datum i prodaju ga pod solidnim akumulatorom izvadjenim iz razbijenog auta. Platis ga 400kn da bi ti na kraju otiso u vjecna lovista nakon par mjeseci.

Naravno, to je uvijek tako s rabljenim stvarima, macak u vreci. Mada za taj auto se novi aku nade za 300-400kn, tako da ja za rabljeni ne bi dao preko 100-150kn.

15 godina
Ziga kaže...
gamer34 kaže...

Pa zapravo taj Partner (ako je 2.0 hdi, 90ks) i nema nesto puno momenta nisko. Cesto sam u jednom i uvijek me iznenadi kako krene vuc tek blizu 2000 okretaja, sto je za moje pojmove visoko za dizelasa. U svakom slucaju, ne znam kako moze vuc bolje od Astre, meni tu smrdi da nesto ne stima. Jedino da nije subjektivni dojam, a da je realnost drugo, ta Astra je navodno dosta dobro izolirana za razliku od Partnera.

zasto 1.6 hdi ne valja? Ja neznam al to je najuniverzalniji motor ikad + izdrzljiv, klao sam ga svaki dan 110tkm u crveno  i nikad nista, servisi svakih 20tkm, 3mj i mir. Jedini problem gore navedeni dpf

Da ne ide kao 2.0 hdi iste snage ne ide, al rec da ne valja jer ide slabije, nije u redu. Motor je cudo i gledam uzet V40 s tim motorom, prije nego 2.0 5 ili 4 cil, radi jeftinijeg odrzavanja

12 godina
Auti - ultimativna tema

koliko sam gledao cca 350kn za 45ah. Blazeni auti bez S/S. Za svoj auto me uopce strah pogledati 😀

15 godina
neaktivan
omomomomoomm kaže...

koliko sam gledao cca 350kn za 45ah. Blazeni auti bez S/S. Za svoj auto me uopce strah pogledati 😀

Zaputi se ti fino u Sesvete i uzmi novi 45Ah za 286Kn i ostane ti taman za čevape u povratku

Maks power u Sesvetama također nudi besplatnu izmjenu i zbrinjavanje starog akumulatora...

Prodaju sve vrste akumulatora, kamionskih, za osobna vozila, motocikle/skutere, ups uređaje, laptope, smarthpone, AAA, AA, dugmaste, za aku bušilice itd...

Samo su friško izradili stranicu, pa nemaju još sve ponuđeno online...

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.7.2020 23:19 (1BIT).
12 godina
omomomomoomm kaže...

...pa jel takav problem trajno isključiti start/stop ?

14 godina
omomomomoomm kaže...

Ko za vraga, jutros sjedam u svoju 206icu i akumulator mrtav 

8 godina
protjeran
Auti - ultimativna tema

STELLANTIS

Dobro je, bar se ne zovu PSAFCA/FCAPSA

E sad je pitanje, hoce li FCA automobili postati kvalitetniji, ili ce PSA kvalitetom pasti?

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.7.2020 10:54 (Čitatelj).
14 godina
Auti - ultimativna tema

Nisam znao da FCA pravi nekvalitetne aute dok mi ti to nisi rekao. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.7.2020 11:37 (ivanzu).
17 godina
Čitatelj kaže...

STELLANTIS

Dobro je, bar se ne zovu PSAFCA/FCAPSA

E sad je pitanje, hoce li FCA automobili postati kvalitetniji, ili ce PSA kvalitetom pasti?

ili ce pustit dodge challenger na EU trziste sa 1.6 HDi 🙄

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
17 godina
neaktivan
nixass kaže...

Kad otvoris haubu Mustanga V6, a ono plavozelenim Comic Sans fontom - ECOBOOST.

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
17 godina
wyks kaže...
nixass kaže...

Kad otvoris haubu Mustanga V6, a ono plavozelenim Comic Sans fontom - ECOBOOST.

let me tell you a secret..

EcoBoost je 2.3L 4cyl motor 😶

V6 je jos i ok

mada EcoBoost ima sasvim ok snagu i potegne, ne bih ga uzeo kao prvi izbor 

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
8 godina
protjeran
Auti - ultimativna tema

Mislim da se V6 ne prodaje, samo 2.3 EcoBoost i 5.0 V8.

12 godina
Auti - ultimativna tema

Gamer haha ocito su ovo losi dani za p206 😀. Inace ja sad kupio beren na zagrebackoj za 360kn. 

Evo danasnje potrosnje mojeg dizla

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.7.2020 16:19 (omomomomoomm).
14 godina
Auti - ultimativna tema

Normalna potrosnja u gradu samo sto to ne mozes dokazati nekima. Prijatelj sada trazi auto za kupiti i uvjeren je kako ce dizel po gradu trositi 5,5-6L u autima od 1500-1600 kg.

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.7.2020 16:17 (ivanzu).
12 godina
Auti - ultimativna tema

Ivane editirao sam post pogledaj sada. Pa normalno da trosi zato i stavljam jer mi nije dobro kad mi napisu 6l po zagrebu 😀

12 godina
omomomomoomm kaže...

Ivane editirao sam post pogledaj sada. Pa normalno da trosi zato i stavljam jer mi nije dobro kad mi napisu 6l po zagrebu 😀

Ti si jos dobar, meni tolko po Gorici trosi 

14 godina
omomomomoomm kaže...

Gamer haha ocito su ovo losi dani za p206 😀. Inace ja sad kupio beren na zagrebackoj za 360kn. 

Evo danasnje potrosnje mojeg dizla

Predosjetila je da sam jucer googlao akumulatore pa se i ona zazelila 

Ja sam uzeo Fiamm u Topstartu na Ribnjaku, 440kn  s povratom starog, 36mj. garancije. Zapravo bacanje love, ali nisam jos imao Fiamm pa da i to probam. Vrlo je moguce da ce auto prije u CIOS nego sto ce aku dat svoje 

15 godina
neaktivan
wyks kaže...

Kad otvoris haubu Mustanga V6..

kad otvoriš haubu, a ono TDI 

https://www.njuskalo.hr/auti/ford-mustang-1.9-tdi-oglas-15195950

jbt mislim da smo se ovim oglasom još prije 5+ godina tu šprdali i još je na prodaju.. 

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
12 godina
Auti - ultimativna tema

Moj ce sigurno u CIOS. 2002 godiste. Sza je najbolje motor radi ko urica, automatska klima takoder.  Limarija mi je u totalnoj banani. Boja je apšisala, poceo je truliti svugdje. U 10 mjesecu sam stavio novi zadnji most,diskove,plocice,pakne,bubnjeve,sajlu od rucne,ulje u motoru i sve filtere. Ali zena mi vozi klinca svaki dan s njim u vrtic  i jednostavno mi djeluje nesigurno.

Cak razmisljam da kupim ovaj i30 za 104tkn i prst u uho.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice