Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.024
|
čitano: 16.531.832
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
7 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Polozio sam pred tjedan dana vozacki i namjeravam uzeti golf pa me zanima vase misljenje o ovom autu za pocetak ??  https://www.njuskalo.hr/auti/vw-golf-iv-1.6-oglas-31746304

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.7.2020 17:53 (Arci5).
15 godina
Re: Auti - ultimativna tema

Mali fact je da auto ima noviju seriju tablica (slovo D), dakle netko ga je kupio pred malo i vec prodaje, pa obratit pozornost na razlog prodaje.

Di2 & EPS FTW!
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.7.2020 18:19 (ivanoile).
7 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Nisam znao to hvala... Gledao sam i ovaj koji izgleda predobro za cijenu kilometre ocuvanost i sta sve nudi prodavaoc sta mislite https://www.njuskalo.hr/auti/seat-ibiza-1.4-16v-spirit-mobil-automobili-reg-1-god-full-op-oglas-31666843

14 godina
Auti - ultimativna tema

Taj 1.4  jedva 200k km prebaci ako i toliko. Clio Mk2 1.2 trazi. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.7.2020 18:24 (ivanzu).
13 godina
Auti - ultimativna tema

Samo gledaj te vw digitalce za koje skinut kilometre može svaki meho koji zna naručiti alat sa ebaya.

A motori su šrot svoje vrste, kad te krene klapna drkati električna, i ulje kad počne sisati, oženit ćeš ga. 

Živjeti u svijetu i pritom ne biti svjestan smisla svijeta isto je kao i lutati velikom knjižnicom i pritom ne doticati knjige
8 godina
protjeran
Auti - ultimativna tema
Steel for Humans, Silver for Monsters, Gold for the Witcher...
15 godina
Stane256 kaže...

pozz, imam kawasakija z300 2016. god i namjeravam napraviti mali servis (zamjena ulja i filtera), nisam do sad nikad ništa dirao na motoru te me zanima, kako promijeniti ulje i filter te koje ulje staviti. ulje za kocnice ne mislim jos dirati jer je puno.

imaš na youtubeu hrpu tutorijala/snimki izmjene ulja na Ninja 300, AFAIK to je isti motor. LINK

14 godina

Mogao je napisati da prodaje auto sa cetiri kotaca, imalo bi vise informacija.

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.7.2020 18:46 (ivanzu).
7 godina
neaktivan

Sta onda najbolje traziti za 2000e za pocetak a da nije 50kw masina

14 godina
Auti - ultimativna tema

Clio 1.2

15 godina
Auti - ultimativna tema

Vozio prvi 1.5 tsi bez tih pizdarija opf i sl.

Auto leti, prijelaz sa 4 na 2 i natrag cilindara, se ne osjeti...

Octavia karavan, potrosnja ispod 6.5

Sve pohvale (i lijepo se cuje)

6 godina
Arci5 kaže...

https://www.facebook.com/marketplace/item/322016872146923/?ref=product_details

pogledaj ovo :)

7 godina
neaktivan

NE preferiram fiat :D

13 godina
Arci5 kaže...

NE preferiram fiat :D

Kupi onda vw benzince šta gledaš, pa ili ćeš dobro proći, ili ćeš taman nekom mehaničaru dobro doći za opremit mu dijete za iduću školsku godinu. 

Živjeti u svijetu i pritom ne biti svjestan smisla svijeta isto je kao i lutati velikom knjižnicom i pritom ne doticati knjige
15 godina
neaktivan
minarelli kaže...

Skrati si muke i naruči taj "original" iz vana koliko god da košta, to zaboravi da ćeš kupit u Pevecu i sličnim dućanima, a kaj se tiče Elke, koliko god je velika firma iz prve ruke znam da nemaju aparaturu za proizvest tak fino pleteni kabel, taj kontak za masu je jako fino pletena licna i takvo kablovinje je inače jako skupo bez obzira kaj je ficlek od 20cm sa dva pleha ili stopice na krajevima

Napravio sam si sve na poslu na kraju, ipak je kvalitetnije od ovoga šta mogu kupit

A kaj se tiće Elke, bio sam poslje posla do njih, čisto da vidim što nude i pošto...
Poljubio sam vrata i okrenuo se na peti...
Rade do 15...kao da im nije u interesu išta prodat, pa nema šanse poslje posla da itko stigne do njih...

Anyway, sredio engine strap, nabavio vijke, sve složio i sad je pic pic, bolje nego tvornički

OEM vs DIY OEM vs DIY

DIY ftw DIY ftw

12 godina
Arci5 kaže...

Mozda i Honda Civic, sad ovisi na sta naletis ali do 2000€ bi trebalo bit solidnih 1.4i 66kw pa cak i 1.5 vtec od 84kw sa rijesenom limarijom.

7 godina
neaktivan
12 godina
Auti - ultimativna tema

Kolege su Vam gore sugerirale da taj Seat zaobiđete

14 godina
Auti - ultimativna tema

Neka kupi pa kasnije neka place. Ne znas sta je gore mjenjac ili motor. 

14 godina
Auti - ultimativna tema

Zna netko kako zalijepit lesonit za tkaninu automobila? Naime u gepeku mi je otpao komad lesonita sto je s donje strane poda u gepeku, pa bi ga zalijepio nazad. Ne znam dal bi slikon drzao to ili drvofix. Tvornicki je zalijepljeno, izgleda kao da je drvofix

ova tkanina poda ova tkanina poda
crveni komad lesonit crveni komad lesonit
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.7.2020 10:35 (Tony1999).
13 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Neznam baš da će to drvofix držat. Za takve stvari se koristi kontakt ljepilo. Imaš ono uhu u tubi, ili bison u spreju, samo ja sam kupio taj bison u spreju i nisam zadovoljan s njim baš.

15 godina
ZooZ kaže...

Neznam baš da će to drvofix držat. Za takve stvari se koristi kontakt ljepilo. Imaš ono uhu u tubi, ili bison u spreju, samo ja sam kupio taj bison u spreju i nisam zadovoljan s njim baš.

Bolje Bison u tubi

17 godina
Tony1999 kaže...

Zna netko kako zalijepit lesonit za tkaninu automobila? Naime u gepeku mi je otpao komad lesonita sto je s donje strane poda u gepeku, pa bi ga zalijepio nazad. Ne znam dal bi slikon drzao to ili drvofix. Tvornicki je zalijepljeno, izgleda kao da je drvofix

velcro - zalijepi ga na obje strane na par mjesta i nemas brige

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
16 godina
Arci5 kaže...

Polozio sam pred tjedan dana vozacki i namjeravam uzeti golf pa me zanima vase misljenje o ovom autu za pocetak ??  https://www.njuskalo.hr/auti/vw-golf-iv-1.6-oglas-31746304

taj je imao 160tkm prije 15 god jos...Tesko da ces nac dobrog njemca za te novce

#fsb
13 godina
ivanzu kaže...

Neka kupi pa kasnije neka place. Ne znas sta je gore mjenjac ili motor. 

Limarija 

Nemoš vjerovat, vidi kakvo smeće baš došlo na servis. Zapakirano u altei seat.

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.7.2020 11:43 (ramzocro-HCR).
12 godina
Auti - ultimativna tema

Pozdrav, treba mi novi akumulator za Mazdu 6, pa gdje se mogu najjeftinije nabaviti Yuasa akumulatori? Hvala

12 godina
hrčak kaže...

Pozdrav, treba mi novi akumulator za Mazdu 6, pa gdje se mogu najjeftinije nabaviti Yuasa akumulatori? Hvala

Jel ima start stop ? 

12 godina
hahhaajaads kaže...
hrčak kaže...

Jel ima start stop ? 

Nema

12 godina
hrčak kaže...
hahhaajaads kaže...
hrčak kaže...

Jel ima start stop ? 

Nema

Na nabavi ima dosta, tj. abrakadabra i ekupi, i onda beren.hr, sad ne znam koji ti treba ali tu bi trebalo bit najjeftinije.

15 godina
neaktivan
ramzocro-HCR kaže...

Nemoš vjerovat, vidi kakvo smeće baš došlo na servis. Zapakirano u altei seat.

ahh to je onaj 1.6 mpi piece of shit koji ima masivnih problema sa karikama i pije ulje kao klošar unučiće ako se ne varam?

BTW nisam baš uspio skužiti, u čem je fora sa onim kvačilom i zamašnjakom od 1.8tsi kaj si postao?

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice