...
hehe, baš me nasmijalo kad je govorio o pisanju prstom po ekranu da kod njih moraš koristiti lijevu ruku, što većini engleza nije zgodno
ko im je kriv kad su naopaki 
...
hehe, baš me nasmijalo kad je govorio o pisanju prstom po ekranu da kod njih moraš koristiti lijevu ruku, što većini engleza nije zgodno
ko im je kriv kad su naopaki 
predivna makina 
Uh, meni je konacno nest zanimljivo.
Izvana mi ljepsi nego iznutra. (obicno mi je do sad to bilo obrnuto kod Audia)
Sam shape auta je dinamican za razliku od proslog. Naravno ovaj je nakrkan opremom, klasicni koji ce se vozit kod nas ce bit mahom socijalnog paketa...
Pitanje za ekipu koja ima iskustva sa ugradnjom led zarulja.
Jedva sam ih ugradio i zanima me kak mora zarulja bit okrenuta tj. jel ledice moraju ic gore dolje ili lijevo desno? Ili mozda okrenuta u koso tako da led diode pucaju kroz ovu rupicu na koju pokazuje crvena strelica?
Vidi se po slici da snop ne valja i da treba ustimat farove zato me zanima jel problem mozda u tome sto sam zarulje okrenuo tako da ledice budu lijevo-desno, kao primjer stavit cu i sliku snopa od prije sa halogenim zaruljama
Ovo su nighteye zarulje i njihov snop mora bit jednak snopu halogenih zarulja
ima li ko iskustva sa autonavigacijom kod audi A4 B9
kod mene je ova manja navigacija MMI MIB-HS
mape su mi iz 2016/2017 rade odlicno ali eto ipak su poprilicno stare
ima li kakav nacin to samostalno da covjek uradi update,da negdje skine te mape
stavi na SD karticu i update uradi sam?
takodje koristim i android auto i lijepa je to stvar ali et ljepse mi kad fino vidim slijedece skretanje
i na displayu izmedju kazaljki
Jedva sam ih ugradio i zanima me kak mora zarulja bit okrenuta tj. jel ledice moraju ic gore dolje ili lijevo desno? Ili mozda okrenuta u koso tako da led diode pucaju kroz ovu rupicu na koju pokazuje crvena strelica?
Vidi se po slici da snop ne valja i da treba ustimat farove zato me zanima jel problem mozda u tome sto sam zarulje okrenuo tako da ledice budu lijevo-desno, kao primjer stavit cu i sliku snopa od prije sa halogenim zaruljama
Već milion puta rećeno tu na forumu...
Zašto se patiš sa led žaruljama kad nemaš adekvatne farove za led žarulje...
Za led žarulje trebaš farove sa lećom, ne sa reflektorom...
Već milion puta rećeno tu na forumu...
Zašto se patiš sa led žaruljama kad nemaš adekvatne farove za led žarulje...
Za led žarulje trebaš farove sa lećom, ne sa reflektorom...
Moze i sa reflektorom dobro bit samo treba znat koju kupit a to vecina ljudi ne zna, kupe srot koji zasljepljuje i zato se stvorila hajka oko toga, naravno sve je to nelegalno al meni je samo bitno da ne smetam ostalim vozacima..
Vozio sam se u drugom autu dok je netko vozio moj i stvarno ne zasljepljuje vozace iz suprotnog smjera, samo moram snop dobit.. Evo slika kako izgleda snop na halogenim farovima
njihove ti idu sam na dvije strane, tj na 2 strane se mogu okrenut. stavi auto do zida i isprobavaj, koliko vidim lijevu okreni sam kak je i desna. Koje zarulje imas? Ja sam imao h4 i ono sjenilo malo na njima mora biti gore okrenuto. Inace imas i u uputama koje dobijes s njima uputstvo kak okrenut
I koji auto imas? ja imam problem s night eye da je fm radio nemoguce slusat dok svjetla rade, isto tak je i frendu u audiju tt mk2
EDIT:
Jedno pitanje, gledam golf sedmice i vidim da ima vise vrsta, vidio sam njih dosta koji imaju poklopce/branik spreman za perace svjetala, no imaju halogena svjetla. Prvo kad sam vidio njih jedan, dva mislim ajde bili su lupani pa je netko stavio takav branik, al sto vise gledam vidim vise njih sa otvorima za perace i halogenim farovima, dok ima onih i bez otvora na braniku. Koja je fora s tim?
njihove ti idu sam na dvije strane, tj na 2 strane se mogu okrenut. stavi auto do zida i isprobavaj, koliko vidim lijevu okreni sam kak je i desna. Koje zarulje imas? Ja sam imao h4 i ono sjenilo malo na njima mora biti gore okrenuto. Inace imas i u uputama koje dobijes s njima uputstvo kak okrenut
I koji auto imas? ja imam problem s night eye da je fm radio nemoguce slusat dok svjetla rade, isto tak je i frendu u audiju tt mk2
EDIT:
Jedno pitanje, gledam golf sedmice i vidim da ima vise vrsta, vidio sam njih dosta koji imaju poklopce/branik spreman za perace svjetala, no imaju halogena svjetla. Prvo kad sam vidio njih jedan, dva mislim ajde bili su lupani pa je netko stavio takav branik, al sto vise gledam vidim vise njih sa otvorima za perace i halogenim farovima, dok ima onih i bez otvora na braniku. Koja je fora s tim?
Uzeo sam s1 model a315, na slici s linka bi trebale imat kao to malo sjenilo ali ovo sto je meni stiglo nema.. Cak i na kutiji pise s1 a315, nije mi jasno nikako..
Ja sam stavio tako da mi ova strana s ledicama gleda lijevo desno, obje su mi tako.. Cudno kak lijeva ne valja nikako onda
Jebenu 147 imam, nisam vise imao zivaca namjestat prsten u taj usrani mali far, sve je skuceno, skinuo sam taj dio branika i plastiku blatobrana da bi mogao skinut far tako da to na stolu napravim, a na peugeotu 406 ugradnja je 3 min trajala doslovno i snop je odmah bio kako treba..
Radio mi radi potpuno normalno, nebi trebalo bit smetnji kad ove imaju pasivni hladnjak a ne ventilatore
ja imam iste te, tvoje nemaju sjenilo jer su h7 ili koje vec, samo h4 ti imaju sjenilo jer one imaju kratka i duga u jednome. Iako nemaju ventilator, meni stvaraju jako velike smetnje, cak sam antenu mjenjao al nista, imam negdje ground loop. Al zanimljivo je da i frendu na audiju 2009 isto tak stvara probleme.
Probaj se poigrat jos, za tu tvoju bi trebalo bit svejedno kak okrenes, nesto ti nije dobro sjelo dok tak baca
Meni je tak bacalo kad sam h4 krivo okrenuo, duga su mi bila kratka, kratka duga...
https://www.facebook.com/prometnezgode/videos/2917540758346390/
Eo od mene, bas je naletio na onog koji ima dashcam
Lik je od semafora do semafora (ako je stajao vozio sigurno 150+kmh), na kraju ga stignem jer je morao stat na trece crveno, bilo smo jedan do drugog i kad se upalilo zeleno lik je doslovno nestao jer je gas bio u podu i naravno, lik skrece u ulicu di i ja i skrece u birtiju 
takodje koristim i android auto i lijepa je to stvar ali et ljepse mi kad fino vidim slijedece skretanje
Mislim da je najbolje da pitas na audihr.com forumu.
ja imam iste te, tvoje nemaju sjenilo jer su h7 ili koje vec, samo h4 ti imaju sjenilo jer one imaju kratka i duga u jednome. Iako nemaju ventilator, meni stvaraju jako velike smetnje, cak sam antenu mjenjao al nista, imam negdje ground loop. Al zanimljivo je da i frendu na audiju 2009 isto tak stvara probleme.
Probaj se poigrat jos, za tu tvoju bi trebalo bit svejedno kak okrenes, nesto ti nije dobro sjelo dok tak baca
Meni je tak bacalo kad sam h4 krivo okrenuo, duga su mi bila kratka, kratka duga...
Mislim da bih morao prsten zakretati, sad kad stavim zarulju u prsten zakrenem ju za pol cm da uhvati.. Tesko mi je pogodit kak prsten okrenut a da s tih pol cm ledice tocno gledaju gore.. Jos ak mi ispadne opet prsten iz tog kruga onda opet moram branik skidat da to stavim sve kak treba.. Trebo sam si namjestit snop dok mi je jos far bio u rukama, sad se mogu j....
Btw, ove godine nisam morao na ekotest sa autom.
Samo spajanje na OBD (auto je euro 6 benzinac).
Prosle godine na drugoj stanici su mi radili ekotest.
Ekotest se ne radi na Euro 6 motorima, kolega je prošle godine u devetom mjesecu uvezao i registrirao Golfa sedmicu 1.6 TDI 110ks, Euro 6 motor, i nije mu rađen eko test.
Btw, ove godine nisam morao na ekotest sa autom.
Samo spajanje na OBD (auto je euro 6 benzinac).
Prosle godine na drugoj stanici su mi radili ekotest.
Aha, meni su ti isto radili. Znaci preskocili ekotest, i na kraju ga spojili na obd i nesto je ceprkao tamo sa kompom tj. auto je cijelo vrijeme bio u leru ali opet sam na kraju dobio taj papir koji pise kakvi su plinovi, euro 5 dizelas. Koja je to fora ?
Edit:
iznutra je odvratna, oni otvori za zrak uzas...podsjecaju me na sklopove tipaka i poluga sa fiat una
...
Gledaj da je dizajnirana prije deset godina (malo više). I gledaj aute koje su izlazili tada pa s tim uspoređuj; bez obzira na ukuse i kak je izgledala, opet je bila 3 koplja "ljepša" od konkurencije (Golf, A3, Astra)
Ali da su fulali fulali su ... 159 i Giulieta najveći odmak od Alfa Romeo dizajna.
Ja imam taj auto i nisam jos nadogradio mape. Nesto sam prckao i vidim da ima opcija online i preko sd kartice. Isto to planiram napraviti ali nikako da nadem vremena da se sa time pozabavim. Ja imam MMI navigation+ (onaj veliki) neznam ako onaj manji ekran ima wifi.
PSN:Tomislav025
Meni Astra J GTC izgleda ljepse od Guillete.
@domac5 ima dakle mjesta za LED H7 u 406? Može se poklopac zatvoriti? Snop je ok?
Ništa ne ostavljam nezavrš
Wanli SA302 225/40 R18 92W 348 kn
Hifly HF805 225/40 R18 92W 364 kn
Platin RP-420 225/40 R18 92Y 430 kn
Uniroyal RAINSPORT 3 225/40 R18 92Y 556 kn
Fulda SPORTCONTROL 2 225/40 R18 92Y 564 kn
Sava INTENSA UHP 225/40 R18 92Y 590 kn
Pirelli P ZERO 225/40 R18 92Y 622 kn
Goodyear F1 ASYMMETRIC 5 225/40 R18 92Y 629 kn
Dunlop SPORT MAXX RT 2 225/40 R18 92Y 634 kn
Bridgestone DRIVE GUARD RFT 225/40 R18 92Y 655 kn
Continental PREMIUMCONTACT 6 225/40 R18 92Y 657 kn
Dunlop SPORT MAXX RT 225/40 R18 92Y 666 kn
Goodyear EFFICIENT GRIP PERFORMANCE 225/40 R18 92W 666 kn
Michelin PILOT SPORT 4 225/40 R18 92Y 719 kn
Goodyear EAGLE F1 (ASYMMETRIC) 2 225/40 R18 88Y 793 kn
Goodyear EAGLE F1 (ASYMMETRIC) 2 225/40 R18 92W 845 kn
Pirelli PZERO MO XL 225/40 R18 92 Y 887 kn
Imam ponudu za gume a bome neznam kaj uzeti za focusa. Ima ko kakav prijedlog?
za pocetak eliminiraj najjeftinije, "efficient" tj eko gume, i one koje imaju run flat, lista bi trebala biti dosta kraca nakon toga :D
Pa definitivno najuzi izbor je sportmaxx rt2, premium contact i pilot sport 4... ali da cujem i druga misljenja...
Uzmi Conti.
Pirelli P ZERO 225/40 R18 92Y 622 kn
ili neke ispred njega, to ti je za Focus super guma. Zlatna sredina , a opet kvalitetna guma.
Ja sam samo na Pirelli i Dunlop zadnjih 10+ godina...
Pa definitivno najuzi izbor je sportmaxx rt2, premium contact i pilot sport 4... ali da cujem i druga misljenja...
PS4.
@domac5 ima dakle mjesta za LED H7 u 406? Može se poklopac zatvoriti? Snop je ok?
Vidis i sam, na slici se ne vidi tolko razlika u boji al dosta je bijelije od obicne halogene i ne zasljepljuje.. Ugradnja traje 3 min ima mjesta i snop je odlican samo moras okrenut zarulju tako da ledice gledaju lijevo-desno
PS4.
Strpiti se molim.
PS5 je još malo vani.
Pireli,continental ili michelin. Nemres fulati sa nijednom. PS4 bi trebao najbolje drzati ali bome i krace traje.
EDIT: Da ovdje odmah pitam kad pisem. Na autu mi je maksimalna dimenzija 245/40R18 koju i imam originalno gore.
Stavio bi ljetne 19cola. Na koji nacin upisati 19 cola u prometnu? Atest ili sta?
Jel zna netko koji je ovo tocan model felgi na ovom autu na slici
PSN:Tomislav025
Ma Savu uzmes i bez brige si