Imam peugeot 307 2.0 66kw i mehaničar mi je mijenjao ulje u mjenjaču i desni prednji stabilizator.
I nakon što je došao sa servisa malo sam se provozao i skužio da mi u vožnji nakom nekog vremena krene cviliti kvačilo, znači vozim se 30 sekundi i onda random krene malo cvilit i cim stisnem kvačilo i prebacim u neku drugu brzinu odma prestane i opet random za pola minute, minutu ili dvije minute opet krene cvilit kvačilo i opet promjenim brzinu i opet prestane i opet za koju minutu tako krene cvilit i tako u krug.
Znam da vjerojatno nema nikakve veze to kvacilo s tim što je mijenjao ulje u mjenjaču, ali mi je čudno što mi to prije nije cvilio.
EDIT: 2003god, prešao 185000, nikad mijenjan set kvačila
Evo update u vezi ovog, nakon nekog vremena cviljenje u svim situacijama je prestalo, eo prešao sam nekih 100-150km i ni u jednom trenu nije zacvililo kvacilo i auto radi skroz normalno u brzini ili dok je u leru ali primijetio sam kad stisnem kvacilo do kraja onda mi se čuje neko struganje i pod nogom se kvacilo osjeti kao da nešto struže od nešto. Vjerojatno je taj druk ležaj otišao? Jel se smije tako voziti neko vrijeme ili da odma mijenjam set kvacila?

PSN - darklydexter
pa jedino možemo prigovarat i lomit živce oko nekoliko