Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.030
|
čitano: 16.580.825
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Auti - ultimativna tema
sstrmi kaže...

Zna netko koliko bi bilo osiguranje za auto s V8 4,5 333ks 15god star

50% bonusa 24god ili 52god 50% bonusa?

Ako je netko dosad imao iskustva regati tako šta

Ako ti 2000 kuna razlike u osiguranju presuđuje odluku, ne uzimaj 545i, pogotovo ne star 15 godina sa tek razrađenih 350 tisuća kilometara.

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Ej mala oćeš da te furam doma?

12 godina
ivanzu kaže...

Je li danas dan retardiranih vozaca ili sta? Prvo neki lik ispred mene u centru grada prestize caddya sa A3-om preko pune crte, konjina izgleda ne razmislja da je odmah ispred caddya ostri zavoj od 90 stupnjeva i da ce najebat. Prestigne on njega i kao sto sam mislio auto mu izleti sa ceste na neko parkiraliste koje se nalazi na suprotnoj strani i valjda razjebe amortizere, da je netko vozio suprotnom trakom bio bi jeb*en sudar, mislio sam prijaviti policiji ali na kraju nisam.  Poslje toga dodem do reda parkiranih auta u mojoj traci, valjda je bila neka svadba, pogledam da li itko ide suprotnom trakom te posto nitko nije isao krenem zaobilaziti, nekih 150m ispred kolone je zavoj pa ne vidis je li itko ide ali je ogranicenje je 50 pa ne bi trebao biti problem. Dodem do sredine kolone kada dolazi baja u merdanu iz zavoja, ugleda on mene i seljacina nabije gas u pokusaju da mi zablokira put, posto mi je vise bio pun k*rac svega odlucim postati seljacina pa i ja nabijem gas, cim je skuzio ukopao se ispred kolone. Prolazim kraj njega, a on se razmahao hoce poletjet i mercedes i on, samo sam ga hladno pogledo i otisao. 

Prosli tjedan napumpao gume jer je pala temperatura pa su bile na 2.0 bara, a trebaju biti na 2.2 bara. Danas 25C, pritisak u gumama porastao na 2.35-4 bara jeb*te kao da vozim po jajima, fuj!

sta ti mislis kak je tek nama koji tek ucimo polagat (doduse na zadnjem sam satu, sutra ispit iz voznje)... iz gorice sam ali idem vozit u zg da se naucim kakvi kreteni postoje na ovom svijetu, sva sreca pa polazem direkt u gorici 

14 godina

Zašto bi platio više ako ne moraš?kakva je to logika

Uostalom tražio sam okvirno za svoje područje na kojem ionako živim SL,neću ići registrirati u Daruvar recimo

Fakat strašna logika

https://www.youtube.com/channel/UCOonno4oe7nEsXvrT2FNrrg
15 godina
Auti - ultimativna tema

Naravno da je dobro proći što jeftinije, ali ako je cijena osiguranja za nekog presudna stavka, za tog V8 nije i to je cijela mudrost.

Auto je najlakše kupiti. 

Ništa ne ostavljam nezavrš
15 godina
neaktivan
sstrmi kaže...

Uostalom tražio sam okvirno za svoje područje na kojem ionako živim SL,neću ići registrirati u Daruvar recimo

Fakat strašna logika

15 godina star V8 sa 300 konja kupuješ ako imaš novaca za mint primjerak sa malo kilometara. 

Najbolje kupi S klasu, kao ovaj jedan iz frendovog kvarta. Kupio 20 godina staru S klasu i kad ide cestom ne znaš jel auto ili cigansko vjenčanje.

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
17 godina
CyberDemonVZ kaže...

1. Kad nekome prigovaraš, citiraj ili bar napiši kome se obraćaš. Sve poruke nisu baš bajne, pa nemam pojma na koga misliš 

2. Kad već prigovaraš za greške u pisanju, onda bar napiši poruku bez gramatičkih grešaka i probaj koristiti velika slova na početku rečenice. 

3. Na ovom forumu ima ljudi iz HR, BiH, Srbije, iz vana. Ne znam čemu čuđenje kad netko piše drugačijim rječnikom.

4. Ovo je forum. Baš nas briga za gramatiku.

Jeboga Tito, pocni pit :)

Truth in engineering.
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.10.2018 21:55 (Batista).
10 godina
sstrmi kaže...

Fakat strašna logika

A strašno je logično kupovanje automobila iznad svojih mogućnosti?

Ako imaš para za bembaru boli te džon i za osiguranje i za rezervne, podrazumiojeva se da te to ne zanima. Ako pak je to presudno, gledaš jeftiniji auto, ne 15 godina staru kramu s V8.

Brine te osiguranje 2700 vs 2000 kn, a to kaj to pije 17 litara ne?

8 godina
protjeran
Auti - ultimativna tema

treba li promijeniti gorivo ako se automobil ne vozi 3 mjeseca zbog pada oktanske vrijednosti benzina ?

u automobilu je cca 15 l supera..

O nama će pričat ka i mi o Atlantidi, a možda i neće, ma jebo nas nemamo sreće
15 godina
Karlek_19 kaže...
sstrmi kaže...

Fakat strašna logika

A strašno je logično kupovanje automobila iznad svojih mogućnosti?

Ako imaš para za bembaru boli te džon i za osiguranje i za rezervne, podrazumiojeva se da te to ne zanima. Ako pak je to presudno, gledaš jeftiniji auto, ne 15 godina staru kramu s V8.

Brine te osiguranje 2700 vs 2000 kn, a to kaj to pije 17 litara ne?

Covjek pita osiguranje, dobije zivotne lekcije i savjete. Sto vas briga, ako zeli ustedit 700kn na osiguranji nek ustedi ako moze, vi se se isto hvatate svega ovdje. Zasto bi placao nesto sto ne mora?

Manite se V8-ica i koliko to pije, ako je pitao osiguranje onda 17 litara nije odgovor, jel tako?

Di2 & EPS FTW!
16 godina
Auti - ultimativna tema

da budem u okviru tema:

i je li tko vidio one nove oznake na benzinskima?

također ankete idu dolje...

da pojasnim, stavio bih samo 3 tipa goriva i po prodavatelju standardni i extra (class, premium, evo, ecto - kako se zovu - da ne izmišljam)

molim iskustveno, da glasate samo za najbolje u svakoj klasi, bez objašnjena, samo dajte glas, hvala...

Ju je je? Je ju je!
16 godina
Auti - ultimativna tema

Eurosuper 95:

2 INA
3 CRODUX
2 TIFON
7 PETROL
0 LUKOIL
0 APIOS
Ju je je? Je ju je!
16 godina
Auti - ultimativna tema

Eurosuper 95 extra (s dodacima):

1 INA
2 CRODUX
2 TIFON
4 PETROL
0 LUKOIL
1 APIOS
Ju je je? Je ju je!
16 godina
Auti - ultimativna tema

Eurosuper 100:

1 INA
5 CRODUX
2 TIFON
2 PETROL
0 LUKOIL
0 APIOS
Ju je je? Je ju je!
16 godina
Auti - ultimativna tema

Eurosuper 100 extra (s dodacima):

1 INA
1 CRODUX
1 TIFON
4 PETROL
0 LUKOIL
0 APIOS
Ju je je? Je ju je!
16 godina
Auti - ultimativna tema

EuroDiesel :

1 INA
5 CRODUX
1 TIFON
5 PETROL
1 LUKOIL
0 APIOS
Ju je je? Je ju je!
16 godina
Auti - ultimativna tema

EuroDiesel extra (s dodacima):

2 INA
1 CRODUX
1 TIFON
5 PETROL
1 LUKOIL
0 APIOS
Ju je je? Je ju je!
8 godina
protjeran
Auti - ultimativna tema

Daj radije napravi anketu u google docksima, jer ovo nema smisla.

Svaki put kad otvorim stranicu mogu ponovno glasati, sto je glupo.

14 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

https://www.njuskalo.hr/auti/bmw-serija-3-320d-ed-sport-oglas-26671252

Ovo mi se čini kao dobra cijena.Uzeo bi ovako nešto.Možda bi i spustio nekih iljadu eura.

Šteta što nije onaj model sa 186 konja,inače je auto bomba.

Dal se može recimo u autokućama se dogovorit da se polovicu novaca odmah isplati,a iduću polovicu kroz nekih 4,5 godina najkasnije. Ali u planu je prije isplatit

16 godina
DuMe kaže...

https://www.njuskalo.hr/auti/bmw-serija-3-320d-ed-sport-oglas-26671252

Ovo mi se čini kao dobra cijena.Uzeo bi ovako nešto.Možda bi i spustio nekih iljadu eura.

Šteta što nije onaj model sa 186 konja,inače je auto bomba.

Dal se može recimo u autokućama se dogovorit da se polovicu novaca odmah isplati,a iduću polovicu kroz nekih 4,5 godina najkasnije. Ali u planu je prije isplatit

Znam da je moguce u 2 rate, pola sada a pola za godinu dana, ali ne vjerujem bas da ce cekati 5 godina.

14 godina
Stric_Jura kaže...

OK, pošteno..

mislim da je ivanzu napisao: sepet ?!?!?

kako je on iz Hrvatske, otkud mu taj teški turcizam ?

ne mora napisati runjak kako je veli u kajkavskim krajevima, jer je to dedicirana velika košara s lučnim rukohvatom u koju se runji (ruli) kukuruz s klipa, ali što fali riječi koš/košara ?

Možda jer se u južnoj Slavoniji kaže sepet(Slavonija još uvijek postoji i pripada hrvatskoj, valjda) , na kajkavskom ne mislim pisati pošto od tamo nisam,a niti mislim glumiti veliku Hrvatinu jer od toga ništa nemam.

15 godina
Auti - ultimativna tema

samo crodux

16 godina
ivanzu kaže...
Stric_Jura kaže...

OK, pošteno..

mislim da je ivanzu napisao: sepet ?!?!?

kako je on iz Hrvatske, otkud mu taj teški turcizam ?

ne mora napisati runjak kako je veli u kajkavskim krajevima, jer je to dedicirana velika košara s lučnim rukohvatom u koju se runji (ruli) kukuruz s klipa, ali što fali riječi koš/košara ?

Možda jer se u južnoj Slavoniji kaže sepet(Slavonija još uvijek postoji i pripada hrvatskoj, valjda) , na kajkavskom ne mislim pisati pošto od tamo nisam,a niti mislim glumiti veliku Hrvatinu jer od toga ništa nemam.

Ja sam mislio da je cijela Slavonija vec u Irskoj...

15 godina
RuskeGTT kaže...

samo crodux

Sto je isto sto i Petrol  (i INA).

Di2 & EPS FTW!
14 godina
CroNk3r kaže...

Ja sam mislio da je cijela Slavonija vec u Irskoj...

Pa 80% kolega iz osnovne i srednje skole su izvan Hr tako da nisi daleko od istine. 

17 godina
DuMe kaže...

ne vidim zašto se nebi moglo....

ali to je kredit s 50% ušešća odmah + ostatak kako se dogovorite... i auto je u vlasništvu banke dok ga ne otplatiš

15 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

samo crodux

Samo Krčki tifon

(taman otišao na google uslikat pumpu, kad ono sa jedne strane pumpe petrolova cisterna, a sa druge strane omv-ova dok je još omv bio kod nas umjesto crodux-a)

Pa tu se ne zna ko pije ko plaća

(U Ka sam ja uhvatio ininu cisternu kako puni tifonovu pumpu, samo nemogu sliku nigdje iskopat...)

Al dobro, ovo su slike iz 2011, kolko vidim tada nije ni bilo 100-ke na tifonu, danas je ziher ima tamo, jer sam vidio kad sam tankao

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.10.2018 18:30 (1BIT).
14 godina
neaktivan
Ziga kaže...
DuMe kaže...

ne vidim zašto se nebi moglo....

ali to je kredit s 50% ušešća odmah + ostatak kako se dogovorite... i auto je u vlasništvu banke dok ga ne otplatiš

recimo ako je auto 130 tisuća kn,ja bih dao 50 hiljada odmah,a ostalo bih dao kroz 4 godine,ali ako je moguće nebih davao na kraju mjeseca,nego na kraj godine.Ako je tako uopće moguće.

Se plaća porez i tehnički pregled na početku?

17 godina
DuMe kaže...

recimo ako je auto 130 tisuća kn,ja bih dao 50 hiljada odmah,a ostalo bih dao kroz 4 godine,ali ako je moguće nebih davao na kraju mjeseca,nego na kraj godine.Ako je tako uopće moguće.

Se plaća porez i tehnički pregled na početku?

Auto je nov pretpostavljam? Ako je onda tehnički ne plaćaš, samo registraciju i osiguranje. Porez isto ne plaćaš.

Ako je rabljen, onda na sljedećem tehničkom/registraciji plaćaš sve + porez 

Ako je rabljen i nije registriran, plaćaš sve.

Ne možeš kao privatna osoba otplaćivati godišnju razliku kredita na 4 rate, koliko ja znam to nije izvedivo već isključivo na 48 jednakih rata.

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.10.2018 19:26 (Ziga).
17 godina
Auti - ultimativna tema

Na zalost, kod mene nema nikakva premium stotka.

Da ima sigurno bih ju i tocio.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. | R.I.P. What.CD 11/2016
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice