Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 80.041
|
čitano: 19.772.834
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Re: Auti - ultimativna tema

fuzija ne znaci manje radijacije, jedino se otpad brze raspadne

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
13 godina
protjeran
unknown kaže...
Čitatelj kaže...

A plutonij za podmornice i svemirska plovila - i opet od toga dobijamo el. en.

Dakle nove elektricne automobile treba opremiti mini-nuklearnim reaktorom,

i rijesen je problem sa punjenjem. Jednom godisnje chekiras punjenje,

i vozis se koliko ti srce hoce.

Ideja cak i nije losa. Samo da se moze obuzdati radijacija nekako. :P
Bez zafrkacije mislim da su takao nesto i mislili raditi ali samo kada bi uspjeli nekako fuziju napraviti, onda bi i bilo jako malo radijacije...

Fallout.

https://www.youtube.com/user/ddokmanic
16 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

Si prolazil danas možda Slavonskom oko 16:50?

Videl sam jednu bijelu duju kak piči ispod podvožnjaka Av.Većeslava Holjevca, bila je gas do poda, ostavila aute iza sebe koji su se nakupili na semaforu

17 godina
1BIT kaže...
Fake_Alert kaže...

Videl sam jednu bijelu duju kak piči ispod podvožnjaka Av.Većeslava Holjevca, bila je gas do poda, ostavila aute iza sebe koji su se nakupili na semaforu

Nisam, al sam bio blizu u to doba ( kod Avenua Malla ) isto tak sam zapicio steta bas bi se trebali vidjeti i upoznati.

Nema mi gore kad sam iza prvog u redu, pa se vuku i vuku ajme... cim se napravi gap izmedu njega i ovog u drugoj traci odmah niza i gas u stranu i prvi

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.9.2018 22:40 (Fake_Alert).
11 godina
Fake_Alert kaže...
1BIT kaže...
Fake_Alert kaže...

Nisam, al sam bio blizu u to doba ( kod Avenua Malla ) isto tak sam zapicio steta bas bi se trebali vidjeti i upoznati.

Nema mi gore kad sam iza prvog u redu, pa se vuku i vuku ajme... cim se napravi gap izmedu njega i ovog u drugoj traci odmah niza i gas u stranu i prvi

Zašto boldano? Pa traktor voziš

Samo ko Jeremy, "Foot hard down"

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.9.2018 9:27 (Karlek_19).
12 godina
Auti - ultimativna tema

Nije me bilo na forumu skoro pola godine. Bio sam više po Makedoniji i Bugarskoj nego doma u Lovranu. Konačno sam kupio svježiji auto i pustio iza sebe youngtimere 

2014 CLA 220CDI sa AMG opremom i 7G tronik double clutch. Nabavio sam ga prvobitno da ga prodam kod nas ali već ga vozim 3 mjeseca i nisam ga još oglasio niti prebacio na naše tablice. Dobro da nisam vratio talijanske dokumente, pa mogu kod nas i tal tablice vozati.

Auto sam po sebi je stvarno odličan. 170ks upareni sa tim mjenjačem stvarno dobro gone.  U Makedoniji sam ga dao na poliranje i detailing. Za 100€ sasvim ok odrađen posao. Odmah sam ga i slikao za oglas. Bilo je par stvari za riješiti. Prednji diskovi su tresli prvi svakom kočenju. Dao sam ih potokariti i sada nema više vibracija. Prednji branik sam dao lakirati na novo jer je imao ogrebotinu od 15 cm. Fake AMG privjesak u bugarskoj kupljen za 3 leva

Još mi je ostalo sjedalo od vozača za srediti. Bočnice su od eko kože i na lijevoj strani je ispucala. Jel se to može nekako pokrpati? SKD u Matuljima koji su majstori za kožu su mi rekli da oni ne mogu to srediti.

15 godina
MatijaZG kaže...

Nije me bilo na forumu skoro pola godine. Bio sam više po Makedoniji i Bugarskoj nego doma u Lovranu. Konačno sam kupio svježiji auto i pustio iza sebe youngtimere 

2014 CLA 220CDI sa AMG opremom i 7G tronik double clutch. Nabavio sam ga prvobitno da ga prodam kod nas ali već ga vozim 3 mjeseca i nisam ga još oglasio niti prebacio na naše tablice. Dobro da nisam vratio talijanske dokumente, pa mogu kod nas i tal tablice vozati.

Auto sam po sebi je stvarno odličan. 170ks upareni sa tim mjenjačem stvarno dobro gone.  U Makedoniji sam ga dao na poliranje i detailing. Za 100€ sasvim ok odrađen posao. Odmah sam ga i slikao za oglas. Bilo je par stvari za riješiti. Prednji diskovi su tresli prvi svakom kočenju. Dao sam ih potokariti i sada nema više vibracija. Prednji branik sam dao lakirati na novo jer je imao ogrebotinu od 15 cm. Fake AMG privjesak u bugarskoj kupljen za 3 leva

Još mi je ostalo sjedalo od vozača za srediti. Bočnice su od eko kože i na lijevoj strani je ispucala. Jel se to može nekako pokrpati? SKD u Matuljima koji su majstori za kožu su mi rekli da oni ne mogu to srediti.

Fora autic za poziranje po gradu, ali nije AMG. Ovo su standardni branici ili su mijenjani.

Inace daj malo istrazi oko voznje na talijanskim tablicama, jer ako nisi Talijan u carinskom si prekrsaju. Ne znam sto mislis pod ovim "nisam vratio talijanske dokumente pa mogu i kod nas tal tablice vozit".

12 godina
gamer34 kaže...

Fora autic za poziranje po gradu, ali nije AMG. Ovo su standardni branici ili su mijenjani.

Inace daj malo istrazi oko voznje na talijanskim tablicama, jer ako nisi Talijan u carinskom si prekrsaju. Ne znam sto mislis pod ovim "nisam vratio talijanske dokumente pa mogu i kod nas tal tablice vozit".

Da, nije cijeli AMG. Ako se ne varam, sjedala su od AMG opreme, felge i prednja maska je isto neka posebna. Primjetio sam da nemaju svi te kvazi šljokice . Zadnji natpis je naknadno zaljepljen. Baš kao što kažeš, poziranje pred bircom. Merc sa prednjim pogonom je sam po sebi vic, ali realno, da se dobro propeljati. Maksimalac po GPSu 238.

Znam dobro za kazne koje se dobiju da me zaustave u auto talijanskih oznaka sa hrv vozačkom. Živio sam u Italiji 15 godina pa imam osobnu, dozvolu boravka...napisat ću ti preko poruke ako nisi murjak  

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.9.2018 0:19 (MatijaZG).
15 godina
MatijaZG kaže...

Da, nije cijeli AMG. Ako se ne varam, sjedala su od AMG opreme, felge. Zadnji natpis je naknadno zaljepljen. Baš kao što kažeš, poziranje pred bircom. Merc sa prednjim pogonom je sam po sebi vic, ali realno, da se dobro propeljati. Maksimalac po GPSu 238.

Znam dobro za kazne koje se dobiju da me zaustave u auto talijanskih oznaka sa hrv vozačkom. Živio sam u Italiji 15 godina pa imam osobnu, dozvolu boravka...napisat ću ti preko poruke ako nisi murjak  

Koliko znam nema posebnih AMG sjedala izuzev onih u CLA45, ako se na varam ovo je Urban paket ili tako nekako. Inace steta da nije AMG izvana, onda je jos bolji za poziranje. 

A sa 170ks mora ici, nije tezak auto, al steta da nije zandnji pogon. Zato ga po meni BMW 2 coupe pere uzduz i poprijeko u toj klasi. Makar nije tako "impozantan".

Ma ne trebas nista objasnjavat, ovo ti je vise upozorenje da se ne zeznes, cuo sam da su kazne dosta gadne. I ne, nisam murijak. 

12 godina
gamer34 kaže...

Koliko znam nema posebnih AMG sjedala izuzev onih u CLA45, ako se na varam ovo je Urban paket ili tako nekako. Inace steta da nije AMG izvana, onda je jos bolji za poziranje. 

A sa 170ks mora ici, nije tezak auto, al steta da nije zandnji pogon. Zato ga po meni BMW 2 coupe pere uzduz i poprijeko u toj klasi. Makar nije tako "impozantan".

Ma ne trebas nista objasnjavat, ovo ti je vise upozorenje da se ne zeznes, cuo sam da su kazne dosta gadne. I ne, nisam murijak. 

Eto, toliko znam o Mercedesima. Alfe, BMWi i Audiji su mi u malo prstu. Mečke malo manje haha. Sada ću i njih dobro proučiti. Realno, od kada ga imam, služi mi samo kao prevozno sredstvo. Nisam se puno zanimao za neke pojedinosti.

Da, dvojka je stepenicu iznad radi pogona. Ovoga sam nabavio jer je bio poprilično povoljan a sve u svemu dobar. 155.000km je imao. Sada sam skoro na 160. 

Zadnja sjedala su muka za osobe preko 175cm. Jedan frend ima A3 limo i u njemu se daleko bolje sjedi iza. Prednja su kod mene dobra. Položaj vožnje je dobar. Ma sve u svemu dobar auto ali ne bih ga nikada sebi uzeo i zadržao. Na ovome ću zaraditi dobru lovu, ali za te pare radije F30 320d. Moram samo izvagati da li ga uvesti ovdje kod nas ili dolje u Bugarsku pa tamo prodati.

Imam jednog poznanika koji se je prije par godina vozao sa švapskim regama i našom vozačkom. 50 soma kn kazne... 

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.9.2018 0:35 (MatijaZG).
15 godina
MatijaZG kaže...

Eto, toliko znam o Mercedesima. Alfe, BMWi i Audiji su mi u malo prstu. Mečke malo manje haha. Sada ću i njih dobro proučiti. Realno, od kada ga imam, služi mi samo kao prevozno sredstvo. Nisam se puno zanimao za neke pojedinosti.

Da, dvojka je stepenicu iznad radi pogona. Ovoga sam nabavio jer je bio poprilično povoljan a sve u svemu dobar. 155.000km je imao. Sada sam skoro na 160. 

Zadnja sjedala su muka za osobe preko 175cm. Jedan frend ima A3 limo i u njemu se daleko bolje sjedi iza. Prednja su kod mene dobra. Položaj vožnje je dobar. Ma sve u svemu dobar auto ali ne bih ga nikada sebi uzeo i zadržao. Na ovome ću zaraditi dobru lovu, ali za te pare radije F30 320d. Moram samo izvagati da li ga uvesti ovdje kod nas ili dolje u Bugarsku pa tamo prodati.

Imam jednog poznanika koji se je prije par godina vozao sa švapskim regama i našom vozačkom. 50 soma kn kazne... 

Nisam previse upoznat s Bugarskim trzistem automobila, ali rekao bih da je u RH ipak jos uvijek veca kupovna moc pa tako i cijene. Jedino ne znam koja razlika u uvozu tamo i kod nas.

A upravo zbog takvih kazni sam te i upozorio, znaci ono za tu lovu 3 puta uvezes auto u RH i prepises na sebe...

9 godina
protjeran
Auti - ultimativna tema

Zasto bi tablice, vozacka i osobna imala ikakve veze?

Zivim u Austriji, auto mi ima AT tablice, vozacka i osobna mi HR, vozam se po cijeloj EU i nemam nigdje nikakvih problema.

Sta bi trebao kupit auto u AT pa ga vozit na registraciju u HR, makar ne zivim u HR? Kakve su to gluposti.

Auto mora bit registriran sa tablicama gdje imas aktivno prebivaliste. I to je to. Ako imas aktivno boraviste

u IT, mozes imati njihove tablice, ne smije ti nitko nista.

13 godina
MatijaZG kaže...

par godina star mercedes i popucala koža???

nije ni mečka više što je nekad bila 

9 godina
protjeran
Auti - ultimativna tema

Ma to ti je eco "koza", i ako se premaze sredstvom za zastitu prave koze, rasusi se i raspadne.

12 godina
picajzla0707 kaže...

par godina star mercedes i popucala koža???

nije ni mečka više što je nekad bila 

Kao što kaže i Čitatelj, to je eko koža...sranje koje koriste za te "jeftinije" modele. To je u stvari neka vrsta plastike koja se je izgulila. Ispod je neka vrsta tkanine na koju se ta plastika zalijepi.

Isto tako je i kod ostalih premium proizvođača. Nova BMW jedinica u nekoj slabijoj opremi ima jeftiniju plastiku od Alfe MiTo. U tom mom CLA gdje god malo jače stisneš, škripi. Gore nego u Alfama 156 koje sam imao...

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.9.2018 11:58 (MatijaZG).
15 godina
MatijaZG kaže...

Kao što kaže i Čitatelj, to je eko koža...sranje koje koriste za te "jeftinije" modele. To je u stvari neka vrsta plastike koja se je izgulila. Ispod je neka vrsta tkanine na koju se ta plastika zalijepi.

Isto tako je i kod ostalih premium proizvođača. Nova BMW jedinica u nekoj slabijoj opremi ima jeftiniju plastiku od Alfe MiTo. U tom mom CLA gdje god malo jače stisneš, škripi. Gore nego u Alfama 156 koje sam imao...

Ma otisla je kvaliteta nizbrdo defitivno. Evo neki dan se vozim u novom A6 (ne c8, nego c7 facelift) i naslonim nogu na centralni greb i nekakvu plasticnu imitaciju aluminija koja skripi sto zaista nije za ocekivat u toj klasi. A auto je prakticki nov (10-15tkm). A Alfa 156 je zapravo vrlo utegnut auto iznuta, ima mi frend u obitelji razvaljenu 156, koja nikad nije bas bila mazena, al iznutra svejedno jos uvijek imas osjecaj utegnutosti i solidnosti.

15 godina
Auti - ultimativna tema

Sto se cudite kada za svabe kinezi prave interijer, naprave da na oko fino izgledaju, a unutra sve socijalna PP/PE plastika. 

18 godina
gamer34 kaže...

gamer34 kaže...

Nemaš pojma šta pričaš. Ovo je normalni CLA 220 CDI sa AMG paketom, taj paket nosi agresivnije branike eksterijera. Baš si ti urban.. CLA45 je druga priča, to je pravi AMG model, a na ovom je samo AMG paket. Velika razlika.

Što se tiče vožnje inozemnih tablica..

Zakonski smijete voziti auto stranih tablica sa HR vozačkom U HR ukoliko je vlasnik auta s vama. U inozemstvu ga možete voziti kako hoćete, ne može vam nitko ništa, što bi se reklo.

Nadalje, ukoliko živite vani i prijavljeni ste, kupili ste auto te ga registrirali na svoje ime na npr DE tablice, možete ga voziti sa HR vozačkom bilo gdje bez problema - jer je auto na vama. Problem nastaje kada auto nije na vama, ali taj dio sam objasnio u gornjoj rečenici.

100% točne informacije i iskustva ljudi koji godinama žive vani, a to je dijelom i pokriveno u onome što je Čitatelj rekao.

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.9.2018 13:47 (Hacker002).
16 godina
neaktivan
MatijaZG kaže...

Lijep je:)

Ako nađeš nešto za kožu, javi, ja sam svoj sic oštetio od ulaženja. Valjda zakovicom na trapericama sam izgrebao bočnu potporu na naslonu.

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
15 godina
Hacker002 kaže...

Nemaš pojma šta pričaš. Ovo je normalni CLA 220 CDI sa AMG paketom, taj paket nosi agresivnije branike eksterijera. Baš si ti urban.. CLA45 je druga priča, to je pravi AMG model, a na ovom je samo AMG paket. Velika razlika.

Prije nego sto druge pocnes prozivati da nemaju pojma, ajde barem izguglaj kako izgleda CLA s AMG paketom. 

Ovako samo ispadas supak.

EDIT: https://www.ebay.co.uk/itm/2014-Mercedes-Benz-CLA-220-2-1CDI-170bhp-7G-DCT-AMG-Sport-/292253110694

Evo da se ne moras ni mucit s guglanjem.

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.9.2018 14:32 (gamer34).
15 godina
Auti - ultimativna tema

Dzabe AMG kada cujem cekicanje u radijusu od 10m

15 godina
Auti - ultimativna tema

Gledam malo auta do 100 tisuca kn, imam prijatelja u njemackoj koji drzi polovna auta. Bacio sam oko na novu mazdu 3(2016-17 god)  2.2 motor(150ks) i uzeo bih sa najjacom opremom,automatik. Kako vam se cini ta mazda 3,kvaliteta unutrasnjosti i opcenito,dal ima dovoljno mjesta jer sam visok 192 cm. 

Ima li koja bolja opcija,recimo bmw 120,golf vii..

9 godina
protjeran
Auti - ultimativna tema

Meni je autic super - no ko i svi Japanci - hrdjaju i imaju mekan lak.

Sve drugo toci i vozi, mjenjaj ulje i filtre i nemas frke.

15 godina
Auti - ultimativna tema

Mazda 3 iz te serije nije nesto, dosta ljudi ima sranja sa kocnicama, lupkanjem ovjesa i lakom. Izolacija poprilicno losa, Ok auto ali nije to vise kao stare mazde kod kojih si samo pazio na limariju , volan po meni prelagan i bez osjecaja, mjenjac dobar, ovjes mekan pa naginje dosta. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.9.2018 17:30 (ivanzu).
9 godina
protjeran
Auti - ultimativna tema

Mozda zato sto dio rade francuzi? Kocnice bi trebale bit OK, to se rijesi na prvom servisu,

ako ima problema, mijenja se u jamstvu.

Al da, lak i hrdja kao i svi Japanezeri. U Sisku mi je netko Yarisa ogrebao otraga iznad straznjeg kotaca,

vidi se vratima, vjerovatno dijete izlazilo iz auta i zakacilo. Mislim nije strasno, al svejedno ostavi jebenu poruku

"gle klinac mi je ogrebao tvoj auto, nemam love da platim lakiranje" i posteno. Al ne, moraju to bit neke turbo rvatne i samo se odvest.

15 godina
Auti - ultimativna tema

Kocnice su kod njih nekakve kineske no-name naprijed i TRW. Nema to veze sa francuskom. 

16 godina
neaktivan
ivanzu kaže...

Sto se cudite kada za svabe kinezi prave interijer, naprave da na oko fino izgledaju, a unutra sve socijalna PP/PE plastika. 

Ne samo interjer, na švabske skutere već počeli tajwanske agregate ugrađivat, kvalitetu vjerujem da ne treba ni spominjat

Najbolje kad netko kaže, švabo je to, samo švabe kupujem, ispada da taj nema pojma kaj kupuje

15 godina
Auti - ultimativna tema

Nemaju ljudi pojma sta kupuju, vec oko godinu dana imam pristup podatcima odredenih marki (teh. crtezi, karakteristike, 3D modeli, proizvodac itd..), ljudi ne bi vjerovali sta se ugraduje u neke aute. 

18 godina
gamer34 kaže...

Prije nego sto druge pocnes prozivati da nemaju pojma, ajde barem izguglaj kako izgleda CLA s AMG paketom. 

Ovako samo ispadas supak.

EDIT: https://www.ebay.co.uk/itm/2014-Mercedes-Benz-CLA-220-2-1CDI-170bhp-7G-DCT-AMG-Sport-/292253110694

Evo da se ne moras ni mucit s guglanjem.

Shit, nešto sam zabrijao bio, gledao sam jednog na njuškalu sa AMG paketom i nisam ni obraćao pažnju na ovaj, mislio sam da je to onaj.. Moje isprike

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
15 godina
ivanzu kaže...

Mazda 3 iz te serije nije nesto, dosta ljudi ima sranja sa kocnicama, lupkanjem ovjesa i lakom. Izolacija poprilicno losa, Ok auto ali nije to vise kao stare mazde kod kojih si samo pazio na limariju , volan po meni prelagan i bez osjecaja, mjenjac dobar, ovjes mekan pa naginje dosta. 

Po tome sta si napisao izgleda da je auto sranje,ali auto uopce nije jeftino,drzi opaku cijenu,nesto kao golf. 

E da,automatika bi uzeo

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice