Znam samo da su to auti poznati po tome da unište crash test poligon
uf, odmah se sjetim prošle godine kad me ženskica napucala u zadnji kraj od toyote ma semaforu
izlazim van i vidim volvo star barem 10-ak godina, pa kud baš taj tenk mislim se
dolazim do auta i gledam kako mu je maska razjebana, poklopac se digao, branik zijeva... mislim se - pa na što onda liči moj auto
pogledam u zadnji kraj svoje toyote - skoro pa ništa, tek kasnije skužio da mi je vezni lim nabijen za pola centimetra unutra (stražnja vrata se malo teže zatvaraju), branik malo ogrebam i ništa drugo
čudo 

), tehnički mi je početkom 3-eg mjeseca, ono šta me zanima, veli mi ženska iz osiguranja da nemogu proć tehnički ako mi se adresa stanovanja na prometnoj ne poklapa, tj veli da moram novu prometnu radit...preselio sam se prošle godine i prijavio na novu adresu, promijenio sve dokumente osim prometne, tj nova adresa mi je na svim dokumentima osim na prometnoj, a prometnu sam ko za peh isto prošle godine mijenjao jer mi je stara bila puna, tako da u novoj imam samo jedan žig i staru adresu, jel se baš mora mijenjat praktički nova prometna zbog adrese, jel netko imao sličnu sitluaciju?

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.