Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.025
|
čitano: 16.553.539
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Auti - ultimativna tema
RuskeGTT kaže...

monovolumen nije vise monovolumen...

(tko zeli vidjet monovolumen, sutra nastupa na aveniji u klasi 14)

Možda svratim iza 12, ne znam do kad traje opće, radio sam noćnu petak, subotu i večeras od 18-06, sad sam doma došao, idem spavat

Lijepo leži cupra

BTW:

Kad smo već kod monovolumena:

15 godina
Trenutno nakon kvalifikacija 13,6 vrijeme auta, 0,5 reakcija...meni skroz ok. Samo desetinku poboljsat reakciju i to je to :)
15 godina
Trenutno nakon kvalifikacija 13,6 vrijeme auta, 0,5 reakcija...meni skroz ok. Samo desetinku poboljsat reakciju i to je to :)
12 godina
Auti - ultimativna tema

Cura mi radi u Hotelu Navis u Opatiji...neki tip se zabio u njen auto i pobjegao. Na kamerama se vidi da je žuti Clio i da je tablica RI ali ne vidi se cijela. Policija kaze da ne mogu nista jer se ne vidi dakle cijela tablica. Sto raditi u tom slucaju? Jel bih mogao izvuci od njega policu osiguranja ili bih morao podignuti privatnu tuzbu?

9 godina
neaktivan
Kolko se vidi?
Potpis
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

kaj mup nema tehnologiju zumiranja ko CSI? 

pic related http://i.imgur.com/egXSeEK.jpg

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
8 godina
protjeran
Auti - ultimativna tema

Gledam kupiti auto radio s USBom. Jel mi se isplati dati 150-200kn više za provjereno ime (Pioneer) umjesto nekih no-name kao što su Blow ili Lark?

17 godina
Paolo Maldini kaže...

Gledam kupiti auto radio s USBom. Jel mi se isplati dati 150-200kn više za provjereno ime (Pioneer) umjesto nekih no-name kao što su Blow ili Lark?

ja sam nedavno kupio neki no name za 200kn. vidi se na njemu da je jeftin, ali ne djeluje toliko nekvalitetan. sto se kvalitete zvuka tice, ne znam, imam neka dva jvc zvucnika za 100kn i cisto je ok, dovoljno mi je glasno.

sad, ne znam sto ocekujes, ali ako ti je bitno samo da svira i cita s usb-a mislim da su ok i ti jeftini.

15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Bio sam na brzim i žestokim nekih sat vremena, pozdravio kolegu @Ruske, poprićao malo, mogu reć da hebeno ide "monovolumen", taman sam došao kad se @Ruske trkal sa nabuđenom bembarom, piše 316 na gepeku, al je neki šestak izgleda pod haubom, lik ga ogolio cijelog, a , a gledam ga i smijem se lik valjda 120 kila ima, badava ga jeogulio, ostavio ga je @Rusketov "monovolumen, a liku je taj bmw project car, nije regan, na poluslicovim, da sam na njegovom mjestu, ja bi na djetu otišao, e sad hebemu morao sam ić, al ćini mi se da je kasnije @Ruske izgubio za desetinku on nissana 350 z, opet šestak, jaku konkurenciju je kolega imao, tak mi je žao kaj nisam mogao još ostati, heboga patak, imam ja protupožarni aparat, da se na startu ohladio intercooler, imao bi ga sigurno, a usporedbe radi, taj 350z od kojeg ćini mi se kolega izgubio (nemojte me držat za rijeć, nisam siguran od galame koja je bila), je dobio corvetu sa v8com, @Ruske svaka čast, sa gotovo daily carom si naprao project carse😉

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.6.2017 20:17 (1BIT).
15 godina

Evo laganini doma po autocesti, radio antena, klimica, tempomat, ruka k dragoj u krilu koja mi pruzala podrsku i pomogla pretakati bengu i oboje smo se zamastili haha...
Nakon jebenog dana, chillana :)
Hvala 1bit na drustvu i navijanju. Kad dodem doma slike i filmici.
Runda sa bmwom je bila savrsena i toliko sam dizao gas i kocio na kraju, ispalo 14,007

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.6.2017 17:26 (RuskeGTT).
16 godina
Auti - ultimativna tema

RuskeGTT  ciji je ovo R32 ? Cisto informativno me zanima ako znas godina,kilometraza,jel radeno sta itd. ? Vidim da je u dosta super stanju...

15 godina
neaktivan
doky01akablava kaže...

RuskeGTT  ciji je ovo R32 ? Cisto informativno me zanima ako znas godina,kilometraza,jel radeno sta itd. ? Vidim da je u dosta super stanju...

znam ja jednog na fejsu, ispod tablica mu pisće "zero fuck given", al ne znam jel to taj...

uglavnom, sad sam na mobu na poslu, ako ga nađem, pošaljem ti link sutra ujutro😉

12 godina
Auti - ultimativna tema

..

PSN:Tomislav025
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.6.2017 20:52 (omomomomoomm).
16 godina
1BIT kaže...
doky01akablava kaže...

znam ja jednog na fejsu, ispod tablica mu pisće "zero fuck given", al ne znam jel to taj...

uglavnom, sad sam na mobu na poslu, ako ga nađem, pošaljem ti link sutra ujutro😉

Znam dva R32,Santek iz Rijeke mislim,ulozena masa para i iz Virovitice jedan R32,a ovog sam vidao kod ovog iz Rijeke zajedno na fotkama.

Sve u svemu lijep primjerak i vjerujem zvucna kulisa :D

14 godina
Auti - ultimativna tema

Da li su bili bulicic i konopek na raceu?

12 godina
Auti - ultimativna tema

Odlicno vrijeme za cupru. Ne pratim skroz kolko ima konja i momenta taj auto? Ovo je jebeno vrijeme.

PSN:Tomislav025
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

lol

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
15 godina
R32 bivsi od poznanika. Kako znam samo ispuh
Cupra oko 330ks i 450nm
16 godina
Haker_x kaže...

Imal ko da se razumije u protokomjere zraka ? Prijatelj je promijenio protokomjer(samo senzor je mijenjao, nije komplet ako i to ima veze) u VW Bore 1.9 TDI 85KW i ne vuče kao što je vukao s prijašnjim orginalnim Boschovim. Novi je platio oko 70€ neki Pierburg ako se ne varam, Boschov je skuplji za cca 35€. Malo sam googlao i pronašao da ga možda treba kalibrirati i da treba da pritisak vazduha na leru treba da bude 1020mbara a u njeg pokazuje 940mbara. Pokušali smo naći negdje opciju kalibriranja na Wurth WOW programu za dijagnostiku ali izgleda da je nema ili je malo zavučena. Je li iko imao sličan problem ? Vuče ono, ali vuče kao da ima 70 a ne 85KW, prije je bolje vukao, prije nego je crkao orginalni Boschov senzor.

Sta znaci cijeli? MAF je senzor koji se nalazi poslije filtera zraka i mjeri kolicinu zraka koji ulazi. Pogledajte koji MAF treba uzeti ( npr Autodata ) i provjerite  koja je kolicina zraka u leru mjerodavna. BTW maf hoce riknuti ako ga ustekavas dok je akumulator spojen. Dosta su osjetljivi.

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
9 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...
Runda sa bmwom je bila savrsena i toliko sam dizao gas i kocio na kraju, ispalo 14,007

kak sam se poceo smijat kad si okreno glavu tijekom utrke i pogledo tog lika iz bmw-a 
al svaka cast malo je falilo da probijes vrijeme 

15 godina
15 godina
Gdje si vidio to da sam pogledao lika haha
15 godina
Gdje si vidio to da sam pogledao lika haha
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Jebeno 

Da si imao start kao sa BMW-om, mislim da bi dobio Nissana. Vidi se da je "people carrier" brži, ali, šta ćeš 

I lijepo zvuči auto.

Koja bude brzina kod tebe na cilju?

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
12 godina
Auti - ultimativna tema

R32 je od decka s krka, kupio ga nedavno. Na njemu je samo miltek ispuh, ali auto je uscuvan da boli glava. 

15 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

Sta znaci cijeli? MAF je senzor koji se nalazi poslije filtera zraka i mjeri kolicinu zraka koji ulazi. Pogledajte koji MAF treba uzeti ( npr Autodata ) i provjerite  koja je kolicina zraka u leru mjerodavna. BTW maf hoce riknuti ako ga ustekavas dok je akumulator spojen. Dosta su osjetljivi.

Neki dođu kompletni sa onom plastikom gdje stoje, on je kupio samo senzor, bez one plastike, mada nekako mi izgleda da to nije ni bitno, to je opet plastika, nije njoj ništa, nije napukla ili slično, nebi trebala ona imati veze. Kupio je tačno za ovaj motor, dao saobračajnu na uvid i oni mu našli tačno koji mu treba. Jedino sad da nije do ovog proizvođača, možda su puno slabiji i lošiji senzori od ovog proizvođača.

To+je+ta+plastika+na+koju+mislim To+je+ta+plastika+na+koju+mislim
http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.6.2017 1:12 (Haker_x).
16 godina
Haker_x kaže...
Fake_Alert kaže...

Neki dođu kompletni sa onom plastikom gdje stoje, on je kupio samo senzor, bez one plastike, mada nekako mi izgleda da to nije ni bitno, to je opet plastika, nije njoj ništa, nije napukla ili slično, nebi trebala ona imati veze. Kupio je tačno za ovaj motor, dao saobračajnu na uvid i oni mu našli tačno koji mu treba. Jedino sad da nije do ovog proizvođača, možda su puno slabiji i lošiji senzori od ovog proizvođača.

Znas li godinu auta? Plastika nebi trebala biti problem. Mozda najbolje da vidi kod mehanicara koji VAG-COM dijagnostiku ( ne one čunga lunge velicine mobitela za sve aute... ), i da se kuzi u to jer je stvar izgleda elektronske prirode. Ta marka koju je uzeo je kvalitetna, bitno da nije Topran i bez brige.

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.6.2017 1:20 (Fake_Alert).
15 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

Znas li godinu auta? Plastika nebi trebala biti problem. Mozda najbolje da vidi kod mehanicara koji VAG-COM dijagnostiku ( ne one čunga lunge velicine mobitela za sve aute... ), i da se kuzi u to jer je stvar izgleda elektronske prirode. Ta marka koju je uzeo je kvalitetna, bitno da nije Topran i bez brige.

2001 je godina, čini mi se AJM oznaka motora 1.9 TDI 85kw. Prije nego što mu je crkao orginalni Boschov auto je letilo. Ide i sad, ali kao da ima 65-70 a ne 85kw, ne nabija toliko brzo koliko je nabijao, a kaže da mu ne puši nikako a prije je malo pušio kad mu dadne jači gas. Probat ćemo naći nekog sa VAG-COM(VCDS) dijagnostikom jer sam negdje čitao da je ona najbolja što se tiče VW i Audi automobila.

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.6.2017 1:55 (Haker_x).
15 godina
neaktivan
doky01akablava kaže...
 Znam dva R32,Santek iz Rijeke mislim,ulozena masa para i iz Virovitice jedan R32,a ovog sam vidao kod ovog iz Rijeke zajedno na fotkama.

Sve u svemu lijep primjerak i vjerujem zvucna kulisa :D

Link, ne vidim regu,al mislim da je iz Zagreba ovaj...

Inaće kolko vidim po fejsu, dosta se vag-ovca skuplja u autopraoni clean cartel, pa tako i taj R32, mada njega sam prvi put vidio na car meet-u na Garden mallu...

BTW:

Evo moj video di je @Ruske ostavio ovog bmw-a, iza se vidi 350z od kojega je @Ruske izgubio, a taj 350z je prije te utrke dobio ovu corvette-u, velim dost jaka konkurencija, 6 cilindra i 8 cilindra...

EDIT:

@ivanzu

Kaj bi ja znal nisu ni Bulicic ni Konopek bili, tj mislim da sam negdje procitao da Bulicica nema, a Konopeka nisam vidio...

Al bila im je konkurecija...

Lancer Evo 3

2.0 Turbo 3.5Bar

1000+Ks

Ide na etanol

930Kg

INFO

EDIT2: @RuskeGTT

Jel ovo ona ljubičasta honda civic?

Majke ti Božje kaj to ide, pa liku su se vrata u vožnji otvorila od brzine

EDIT3:

Kad dalmoš vozi hondu

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.6.2017 15:48 (1BIT).
15 godina
Auti - ultimativna tema

obavljen jucer rejs na aveniji...za prvi put sam vise nego zadovoljan...

najbolji rezultati (kombinirano iz vise voznji):

RT 0,35

60ft 2,09

402m ET 13,5

402m TT 14,007

izlazna 175kmh (najbrzi u klasi xD)

odvozio prvi trening 14,5 i 14,3, pa onda kvale 14,127, odlucio da ne idem riskirati dalje i probiti, jer sam se jos trazio sa reakcijom...bio 10. za top 16, pa isao protiv trice compact koja je brat bratu imala 800kg i neki sestak unutra, oderao ga bez beda, toliko dobro startao (RT i skoro nista proklizavanja) da sam na kraju sasvim slucajno pustao gas jedno 70-80m prije cilja i cak kocio, da bi napravio tih 14,007, pa sam u top 8 spusio od 350Z turbo, radi mrvicu losijeg RT i vise proklizavanja, iako mislim da bi ga oderao, ali stvar je da bi oboje probili u 13ku (kako smo mjerili stvaran ET, bili bi nam 13,7 cirka vremena obojici), ja sam napravio 14,095, a on 14,016...i tu je bilo gotovo jbg, ali sam se zabavio masu, uzivancija, sunjara, oktani...

za iduci rejs gume, bolji start i RT, mooozda jos nesto iskemijati s autom i skinuti jos nesto iz njega, pa u 13ku (uz malu nizbrdicu na grobniku)

1bit: ljubim te, snimao si cijeli run i namjestanjeeee...lijepo se cuje dok puca iz spuha <3

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.6.2017 17:28 (RuskeGTT).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice