Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.030
|
čitano: 16.569.379
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Stao na prozor, vidim kako žena sa dvoje male djece, jedno na nogama, jedno u kolicima, mora na cestu da bi obišla ovog retarda koji je tu stao. 
I sad meni nek predator kaže da ne zaslužuje da mu se polupa auto...

Registraciju ne mogu vidjeti, mislim da je RI 655 PN

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
17 godina
Auti - ultimativna tema

Je l to Tizianova ul.?

12 godina
Auti - ultimativna tema

Fino ga je majstor uparkirao.  seljacina nema tu pomoci. zovi mu pauka, 100€ ce mu lijepo pokvariti dan.

PSN:Tomislav025
15 godina
Auti - ultimativna tema

Bez obzira na to što je parkirao kao idiot, uništavanje tuđe imovine nije način/rješenje. 

12 godina
neaktivan
Re: Auti - ultimativna tema

Zaslužuje jedino kaznu za parkiranje, a nekad ni to jer u dosta slučajeva adekvatan parking prostor nije omogućen.

15 godina
neaktivan
Eyekool kaže...

Je l to Tizianova ul.?

Je.

omomomomoomm kaže...

Fino ga je majstor uparkirao.  seljacina nema tu pomoci. zovi mu pauka, 100€ ce mu lijepo pokvariti dan.

Pa da potrošim 29 lipa na takvog debila?

mystik kaže...

Bez obzira na to što je parkirao kao idiot, uništavanje tuđe imovine nije način/rješenje. 

Tako je. Ugrozio je život majci s dvoje djece(da sam vidio, što znaš koliko je još ljudi to moralo napraviti), nije dovoljno da mu netko razvali auto.

Doslovno 50 metara naprijed cestom ima parking(koji se plaća) sa slobodnim mjestima. Okomito na auto ima cesta koja vodi 100 metara u brdo i ima ogromni besplatni parking. Ali ne, ajmo stati tako da smetamo ljudima.
Da je invalid morao obilaziti, ići na cestu i da su mu kolica pala, da je ..., ...

EDIT: Predator, parking je omogućen, ali 50 metara dalje nego što njegova guzica želi.

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.5.2017 18:46 (chutac).
12 godina
Predator003 kaže...

...a nekad ni to jer u dosta slučajeva adekvatan parking prostor nije omogućen.

a to bi kao trebao biti problem pješaka?

naravno da zaslužuje kaznu, ne samo za parkiranje nego i više ako mu se ikako može natakariti još štogod, npr. troškovi pauka barem

ako nema adekvatnog parkinga, voziš dalje dok ga ne nađeš

17 godina
Auti - ultimativna tema

Izgleda li vam ova servisna knjižica imalo sumnjivo?

Link na oglas

Nemam namjeru kupovati taj auto, ali me čisto zanima da li je samo mani sumnjiva servisna...

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.5.2017 19:13 (Eyekool).
15 godina
neaktivan

Meni izgleda normalno.

Jedino sumnjam da je prvi vlasnik, a knjižica na talijanskom. Da, moguće je, ali teško.

16 godina
Eyekool kaže...

Link na oglas

Nemam namjeru kupovati taj auto, ali me čisto zanima da li je samo mani sumnjiva servisna...

Meni djeluje ko da je sve isti dan ispisano... rukopis i nijansa kemijske su isti u 3 godine?!

17 godina
Auti - ultimativna tema

Ono što je meni sumnjivo je rukopis, kao da je svaki put ista osoba popunjavala, ne kažem da to nije nemoguće, ali koliko je vjerovatno.

15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Ako ide u isti servis, zašto ne.

Ja zadnje dvije godine idem privatniku(prijatelju) i oba puta mi je zaboravio unijeti u servisnu, pa je isti dan dva unosa napravio.

16 godina
Eyekool kaže...

Ono što je meni sumnjivo je rukopis, kao da je svaki put ista osoba popunjavala, ne kažem da to nije nemoguće, ali koliko je vjerovatno.

Servisna se ti lako rijesi pogotovo preprodavaci za par stotina kuna.

14 godina
Auti - ultimativna tema

Servisna danas vrijedi isto kao i dionice u Agrokoru.

14 godina
neaktivan
sveupitni kaže...
toniancic kaže...

Kupujem u njemackoj, i stvarna je kilometraza 192.000, provjerio sam.
Automatik je, Sline
Sva oprema samo nema parking senzora( to se da naknadno ugradit)

Jel ima hladjenje/grijanje siceva, siber, zakretni bixenon,zadnji led farovi zadnju el, zavjesu, s-tronic mjenjac,F1, memorija siceva, telefon/tv/multimedija/BOSE  ?
Sumnjam da to sve ima a nema parking senzore... Inace smo imali 3 A6 3.0 tdi od verzije bez nicega od opreme pa do verzije sa podosta opreme. Pogledaj jel kazaljka okretaja miruje u leru, jel dimi na sipku, jel na kosini u D ostaje na mjestu, jel se cuje neki hum kad na niskim okretajima upalis klimu, jel alnasuje ko zvrk ili ko krepana kokos

grijanje siceva +

bixenon+

siber-

el.zavjesa-

s-tronic+

f1+

memorija siceva+

telefon BOSE +

cudno mi kako nema parking senzore al nema veze, nasao sam za 35e pa cu ugradit.

kazaljka mirujee, nema dima , mjenjac mu je dobar. i zvuk motora je odlican.
Jucer je bio do mene jedan parkiran isti 3.0tdi sa 340.000km i bucnije radi nego moj.

AA
12 godina
Eyekool kaže...

Link na oglas

Digici su poznati po tome sto vole krivotvoriti servisnu. Toga ima pun k u It. 

14 godina
Auti - ultimativna tema

Danas naletio na dragon balls na TV-u i primijetim da ona zenska vozi Renault 5 Turbo.

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.5.2017 12:23 (ivanzu).
10 godina
ivanzu kaže...

Danas naletio na dragon balls na TV-u i primijetim da ona zenska vozi Renault 5 Turbo.

Bulma.

15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

naletio si na prvu epizodu onda  BTW ženska se zove Bulma 

bilo je i drugi poznatih auta u crtiću, kao merc 450sl, buba, vw van itd..

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
14 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Najvjerojatnije pitam na krivom mjestu, al neka..trazim neku dobru ideju za naljepnicu za dijete u autu..ebay sam preletio, nema nis kaj bi mi bilo fora..one trokute tipa beba u autu i slicno ne zelim..

15 godina
neaktivan
reebeech kaže...

Najvjerojatnije pitam na krivom mjestu, al neka..trazim neku dobru ideju za naljepnicu za dijete u autu..ebay sam preletio, nema nis kaj bi mi bilo fora..one trokute tipa beba u autu i slicno ne zelim..

say no more:

EDIT:

Može se stavit i minion kako viri na staklu uz natipis imena dijeteta i u nastavku u autu (npr Ivan u autu )

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.5.2017 15:54 (1BIT).
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

jer ti se luđak neće zabiti u tebe kada doletava sa 100km/h i okom sokolovim uoči naljepnicu "beba u autu"? ne kužim svrhu tih naljepnica...

iako bolje i "beba u autu", nego "tin, borna i fran u autu" i slične "vidi kako smo mi progresivni građani specijala imena osmislili za svoju dječicu" naljepnice 

BTW baš nekidan vidio "baby jedi u autu".. čak sam osjetio da su mi se mišići mrzovoljne face mrvicu pomaknuli (mrzovoljna jer je bilo zakeljeno na smrdljivog passata b5, a pržilo je vani sunce onak na najjače i prozor mi je bio spušten). 

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
15 godina
neaktivan
nine kaže...

jer ti se luđak neće zabiti u tebe kada doletava sa 100km/h i okom sokolovim uoči naljepnicu "beba u autu"? ne kužim svrhu tih naljepnica...

iako bolje i "beba u autu", nego "tin, borna i fran u autu" i slične "vidi kako smo mi progresivni građani specijala imena osmislili za svoju dječicu" naljepnice 

BTW baš nekidan vidio "baby jedi u autu".. čak sam osjetio da su mi se mišići mrzovoljne face mrvicu pomaknuli (mrzovoljna jer je bilo zakeljeno na smrdljivog passata b5, a pržilo je vani sunce onak na najjače i prozor mi je bio spušten). 

Bold: hahahahah bajkovita imena

Ma te naljepnice "beba u autu" ti služe da kad ti kao vozač koji se voziš za autom koji to ima naljepljeno, možeš očekivati da taj isped tebe se neće brzo vozit, tj vući će se po cesti jer ima klince na zadnjoj klupi, samo zato

kao što cisterne moraju imati one znakove/naljepnice zapaljivo ili eksplozivno

15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

To je sve bezveze. Jedna je prava opcija.

15 godina
neaktivan
1BIT kaže...

Bold: hahahahah bajkovita imena

pa obično i jesu takva "look at me i'm special" imena na autima.. nisam nikada vidio "štef, đurđa i barica u autu" 

16 godina
Auti - ultimativna tema

.

15 godina
neaktivan
Pozdrav,

Zanimaju me ove mrlje na poklopcu od motora. Slicne imaju i na poklopcu od akumulatora, ali nisam siguran da li je nesto ozbiljno ili nekakav znak curenja?

I šta mogu biti uzroci curenja ulja, nigdje ne primjetim da kapa ili nešto slično, ali mi već dva mjeseca nakon zamjene svijetli žuta lampica. Da li je moguće da se zbog odredjenog kvara previše sagorijeva ili troši?
Na muci se poznaju junaci ; Ako ne počneš, nećeš ni završit ; Bez muke nema nauke.
15 godina
neaktivan
Pozdrav,

Zanimaju me ove mrlje na poklopcu od motora. Slicne imaju i na poklopcu od akumulatora, ali nisam siguran da li je nesto ozbiljno ili nekakav znak curenja?

I šta mogu biti uzroci curenja ulja, nigdje ne primjetim da kapa ili nešto slično, ali mi već dva mjeseca nakon zamjene svijetli žuta lampica. Da li je moguće da se zbog odredjenog kvara previše sagorijeva ili troši?
Na muci se poznaju junaci ; Ako ne počneš, nećeš ni završit ; Bez muke nema nauke.
13 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Kad vatrogasci vide naljepnicu beba u autu moraju još jednom pregledati sudareni auto da beba nije negdje odletila u autu.

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. // When sex was safe and motor racing dangerous. // WRC is for boys, Group B was for men.
15 godina
neaktivan
Pozdrav,

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice