Ovo su 16 dap, za 17 bih svoj trebao spustiti neka 3-5 cm. Imam upisano inace 15",16",17" i 18"
Zasto spustiti ? Ne znam,na 18" bi bilo gadno voziti i po iglama,jos ako spustis auto,a da uzmem 18" ja bi osobno stavio big brake kit :)
Ovo su 16 dap, za 17 bih svoj trebao spustiti neka 3-5 cm. Imam upisano inace 15",16",17" i 18"
Zasto spustiti ? Ne znam,na 18" bi bilo gadno voziti i po iglama,jos ako spustis auto,a da uzmem 18" ja bi osobno stavio big brake kit :)
ne filozofirajte, vozim po rijeci koja je puna rupa na 18kama zadnje 2g...bez ikakvog problema...C4 bio spusten, uskoro i leon ide dolje...cak planiram staviti 19ke...malo se pripazi na dijelove gdje su rupe dublje, nauci se cesta bez beda i ude u naviku...nikako neudobno...
Ne loš auto, ja bih ga definitivno pogledao.
Ako ti se sviđa i nakon servisnog pregleda ispadne dobar, zašto ne? :)
EDIT: Ovako napamet par mudrosti. Od vlasnice - provjeri DPF; Djeca u autu, provjeri fleke/poderotine(spustiš cijenu); rashladne ima preko maksimuma, ili je topao ili je nešto rađeno pa je sipana nova, pitaj.
I možda da pitaš na alfisti.hr što ne valja na autu. Sigurno ima neke sitne greške koje ne utječu na ništa, samo mogu pomoći kod spuštanja cijene.
Pitanje: Dali je moguće prenjeti tablice ili se sada moraju uzimati nove "EU" tablice kod kupnje auta?
fina krntija za sitne novce 
http://www.njuskalo.hr/auti/nissan-sunny-n14-2.0-16v-gti-oglas-22165851
Cisto radi estetike, prije sam imao golfa 4 s h&r sportskim oprugama i mogu rec da auto mnogo ljepse izgleda. Inace za golfa 5 18" nisu nista pretjerano, ovisi sta zelis s autom...
OLD FORDS NEVER DIE...THEY JUST GET FASTER /// Ride or die, remember? /// If Clarkson says that the Focus RS is brilliant, who am I to disagree..
Jedno je što se misli, a drugo su iskustva korisnika. I Dell slovi kao premium proizvođač, a njihovi laptopi su srednja žalost.
Daj promijeni dilera, i ne bi bilo loše prestat ken*at po forumu. Za to postoji WC.
Sad sam tek vidio ovaj odgovor u jednom tabu.
Imao dva Della, ne jeftina, i oba su imala probleme koji laptop za tu lovu ne bi smio imati + sranje ekrane.
A i rekao bih da ne kenjam, možda pričam što se tebi i tvojima ne sviđa 
Dell je VW laptopa, zive na staroj slavi.
ne filozofirajte, vozim po rijeci koja je puna rupa na 18kama zadnje 2g...bez ikakvog problema...C4 bio spusten, uskoro i leon ide dolje...cak planiram staviti 19ke...malo se pripazi na dijelove gdje su rupe dublje, nauci se cesta bez beda i ude u naviku...nikako neudobno...
vozis se po rijeci? a rijeka je hrvatska?
cak 2 god. strasno 
Ja na 17" umirem, ne znam sto je tebi bez beda, al sa 17" i B8 setom se nije moglo vozit po gradu, a Mihanoviceva je bila sa 20-30 na sat pa dok ne doguram do bolje ceste, mislim da ni na B12 nece bit bolje. To su udarci u sasiju, muka mi se tako bila vozit, a ti valjda imas strasnu toleranciju na tresnju u autu jer nema osobe koja se po Rijeci nije vozila sa mnom i zalila na udarce.
Ne loš auto, ja bih ga definitivno pogledao.
Ako ti se sviđa i nakon servisnog pregleda ispadne dobar, zašto ne? :)
EDIT: Ovako napamet par mudrosti. Od vlasnice - provjeri DPF; Djeca u autu, provjeri fleke/poderotine(spustiš cijenu); rashladne ima preko maksimuma, ili je topao ili je nešto rađeno pa je sipana nova, pitaj.
I možda da pitaš na alfisti.hr što ne valja na autu. Sigurno ima neke sitne greške koje ne utječu na ništa, samo mogu pomoći kod spuštanja cijene.
A kolega je rekao da ima promjenjen prednji spojler, posto je drugi vlasnik je uvoz i tu mi je vec muka.
Gledao sam na zimu BMW 228i, pa nasao slike skrsenog u Americi, izvezen u Latviju, popravljen i prodaje se u Njemackoj, takvih je dosta na Mobile, tako da uvoze izbjegavam. Pogledat cu malo po index oglasima i njuskalu jos, ali do 10k € stvarno nije veliki izbor ako se trazi nesto do 75-100k km.
zašto svi pričate o colaži felge kada su visina/širina gume i ovjes bitniji u toj priči? 
na 17" ide 215/40 guma.kakvu bi ti gumu stavljao na tu felgu?traktorsku? 
A kolega je rekao da ima promjenjen prednji spojler, posto je drugi vlasnik je uvoz i tu mi je vec muka.
Gledao sam na zimu BMW 228i, pa nasao slike skrsenog u Americi, izvezen u Latviju, popravljen i prodaje se u Njemackoj, takvih je dosta na Mobile, tako da uvoze izbjegavam. Pogledat cu malo po index oglasima i njuskalu jos, ali do 10k € stvarno nije veliki izbor ako se trazi nesto do 75-100k km.
Ja se sa tim kemijama ne bih petljao. Jedino od kolege koji to ponekad preprodaje, ali njemu vjerujem i znamo se pa eto...
Ali ovako da kupujem nešto čemu ne znam nikakvu povijest, ne bih. Može se to saznati preko VIN-a, ali neka hvala. Možeš i moj VIN ubaciti dati Citro ovlaštenom i ispast će da nikad nije servisa vidio, što naravno nije istina, samo ga ne radim u ovlaštenom.
Kolega prodao golfa 5 sa 210000, kočnice i kvačilo radili po duhu svetom, on bio prvi vlasnik. Kupio ga jedan, stavio rabljene dijelove, promijenio još 2 vlasnika i eno ga na oglasniku, stoji da je od prvog.
B: Pogotovo ako tražiš nešto više klase.
Na slikama se ni auto ne vidi skoro 
19" na G5,diskovi se ne vide skoro...
jep, metneš 20" i ne vidiš auto skoro...
screw logic...
Kako se ono kaže: što veću štiklu plavuša ima, to ima manje u glavi, tako i kod nekih muških, što veća felga... (osim oem veličine, naravno ako je tvornica nešto propisala...)
Nekad smo se smijali amerima, sad izgleda i kod nas to dolazi
Slažem se, meni je nakaradno kad netko stavlja ogromne felge na mali auto.
Pogotovo kad stave ogromne felge, spuste auto i stave uže gume da budu napete na felgu.
Ali opet ima nekih super. R32, DS5 sa Cairns felgama, ...
Da pitam, ne radi mi ona aplikacija za info o autu po tablici. Ima neka nova ili drugi način?
Ja na 17" umirem, ne znam sto je tebi bez beda, al sa 17" i B8 setom se nije moglo vozit po gradu, a Mihanoviceva je bila sa 20-30 na sat pa dok ne doguram do bolje ceste, mislim da ni na B12 nece bit bolje. To su udarci u sasiju, muka mi se tako bila vozit, a ti valjda imas strasnu toleranciju na tresnju u autu jer nema osobe koja se po Rijeci nije vozila sa mnom i zalila na udarce.
jedna stvar je zaliti se, druga stvar je naviknuti i znati da ipak postoje losije ceste...iako ih nema puno...sad su napravili prvih 200m mihanoviceve, tj zadnjih 200m, prema orijentovom igralistu, tamo lijepo se moze potegnut, ali onda se treba kociti da...jbg...navika sta rec...obzirom na krntije koje sam imao prije C4 i leona, u zadnjima se vozim ko na putru...
Vama u Rijeci je super što dosta magistrala i zaobilaznica imate, one su vrhunske, nema tolko rupa i oštećenja, čim se u grad uđe je užaš da, al se grad može zaobilaznicama zaobić, pa ako baš ne trebaš obavljat nešto u centru grada, nemoraš po silnim rupama vozit, u Zg-u imamo samo jednu zaobilaznicu i ta je Bogu iza nogu, takoreć u drugom gradu, jer je već Velika Gorica blizu, tj vidi se sa zaobilaznice, pa nije baš praktično...
Ja nemam auto nego čamac, ali svejedno kad vozim kroz Rijeku, bole me bubrezi i srce za autom. Ne mogu shvatiti kako je nekome u sportskom autu može biti podnošljivo.
Probajte voziti u Osijeku i Slav. Brodu rupa za rupom, izbjegnes 1 vecu uletis u 3 manje.
na 17" ide 215/40 guma.kakvu bi ti gumu stavljao na tu felgu? 
ja imam 225/45 na 17"
samo velim, za tu raspravu je najmanje bitna felga..
Još da znaju hebene šahtove napraviti. Koji mozak miraš biti da svaki šaht stave malo dalje od srednje trake, tako da se ne može izbjeći osim ako se ne uleti u drugu traku. I to još ima dubine, nisu oni koji su više manje u ravnini sa asfaltom, a i to je cesta po kojoj se ne vozi 20-30km/h nego 70-80km/h, kad upadne guma i lupne, hebem im sve po spisku...
Ništa ne ostavljam nezavrš
Hrvatski inžinjeri/inženjeri prometa at its finest!
Najlakse srat po nekome, ali morate shvatiti da to pozicioniranje sahtova djelomicno i zbog toga jer nasi gradovi su na tim svojim pozicijama vec jako dugo(nisu planski gradeni ko moderni gradovi) i ceste su se vec prosiravale vise puta, a sahtovi ostaju na istim mjestima. Po pitanju visine ste apsolutno u pravu, ali tu je jedini krivac onaj koji je odabrao svog strica za obavljanje radova.
Lako je napraviti nesto kavlitetno od 0, ali doradivati neciji tudi posao nije bas samo tako, pogotovo ako moras nesto temeljiti na tudem radu(a svi znamo da ako temelji ne valjaju, ne valja ni kuca)
Oni koji se bave programiranjem ili su se bavili modernizacijom nekih strojeva ce lako shvatiti o cemu pricam.
na 17" ide 215/40 guma.kakvu bi ti gumu stavljao na tu felgu? 
ja imam 225/45 na 17"
samo velim, za tu raspravu je najmanje bitna felga..
za tu raspravu je najbitnije ono sto pise u knjizici od auta i prometnoj. 
Probajte voziti u Osijeku i Slav. Brodu rupa za rupom, izbjegnes 1 vecu uletis u 3 manje.
To ja hocu reci,Osijek je smrt za felge i ovjes,rupa do rupe,kao da si u *ebenom Bangladesu,a ne gradu.
Jos je gore bilo onaj potez ceste od kruznog kaufland Jug 2 pa do Konzuma Jug 2,strasno poskocis prvo i odjednom nasred krizanja kod Konzuma samo te spusti 20 cm i jos uletis u rupe...