Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.546
|
čitano: 17.300.850
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
Auti - ultimativna tema

što mislite o kii sportage zadnji model. sto se tice motora je 1.7 crdi  od 118ks 

Bolje dvaput tri odjednom nego ni jednom jednu dvaput
17 godina
Re: Auti - ultimativna tema

stari ima tucsona s 1.7 crdi 115ks. to je krepana kokoš. doslovce moj ford je race car naspram hyundaia...

OLD FORDS NEVER DIE...THEY JUST GET FASTER /// Ride or die, remember? /// If Clarkson says that the Focus RS is brilliant, who am I to disagree..
16 godina
Auti - ultimativna tema

Sad sam vidio sliku te nove kie, uzasno izgleda prednji kraj...

10 godina
CroNk3r kaže...

stara si kupuje to ...nije ni meni baš naj naj....meni se najvise svidja tiguan i tucson mi je ljepsi medjutim problem je što tucson a pogootovo tiguan košta pun k više 

16 godina
sseennoonn kaže...
CroNk3r kaže...

stara si kupuje to ...nije ni meni baš naj naj....meni se najvise svidja tiguan i tucson mi je ljepsi medjutim problem je što tucson a pogootovo tiguan košta pun k više 

Ma proble je taj da na ceed-u i riu ok taj dizajn i sad misle da ce i na suv pasati, a ne pase ni malo...

10 godina
Auti - ultimativna tema

A sta rec....preskupi su auti danas i jedini razlog kupnje je sto smo uspjeli spustit cijenu na 170 000 (kosta preko 200)  sa  4 zimske  i ljetne gratis gume dodatno gratis.Meni je osobno drazi od starog A4 B8 iz 2011 neg ta kia iz 2016 al doro..ak nis drugo nadam se da se nece kvarit bar ne  u narednih  5god

14 godina
Auti - ultimativna tema

Zasto ljudi uopce kupuju SUV-ove pogotovo oni koji ih samo voze po gradu?

17 godina
neaktivan

jedni da pokažu "ima se može se", drugi radi mode i trendova a treći su možda kao i ja, teško im je ući u male, niske aute (što zbog visine, što zbog zdravlja) p.s. ja nisam visok, imam 172cm 

p.s.2. jel ima netko za mene koji prijedlog

*** nisam ovlašten da dajem potpis ***
14 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Pogledaj si mercedesa B klasu, imao sam ga par tjedana onog 2011 godinu, mislim da je to zadnja godina te linije.

Unutra je baš visok za sjedit i ulazit unutra, a automatika ćeš naći bez problema. 

16 godina
laux kaže...

Pogledaj si mercedesa B klasu, imao sam ga par tjedana onog 2011 godinu, mislim da je to zadnja godina te linije.

Unutra je baš visok za sjedit i ulazit unutra, a automatika ćeš naći bez problema. 

Definitivno preporuka za B klasu, stari je uzeo B 200 automatika (tj. CVT, nije klasični automatik), 2010. Lagano se ulazi u njega, solidno prostran za svoju klasu, motor je pouzdan i lijepo povuče. Nađe ih se za cca 10ak k € u jako dobrom stanju. 

15 godina
Auti - ultimativna tema

kakvih sat vremena ri-ka? ja sam sa cliom 1.9d isao ri-zg 55min

16 godina
miller1985 kaže...

jedni da pokažu "ima se može se", drugi radi mode i trendova a treći su možda kao i ja, teško im je ući u male, niske aute (što zbog visine, što zbog zdravlja) p.s. ja nisam visok, imam 172cm 

Mislim da ti nije potreban SUV, npr moja toyota je hatchback, a sjedis dosta visoko(sto se meni bas i ne svida ali ok), vjerujem da postoji jos par modela koji su takvi.

16 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Lančani sudar od 10 vozila ranio jutro na autocesti A3.

INFO

EDIT:

@RuskeGTT  to cijelim putem gas do poda, sigurno cijeli tank skuriš

Ja nisam siguran, od ZG-a do KA mi je rekord 16min, a od ZG-a do RI mislim sat i pol, nisam nikada do kraja gas držao...

Na duža putovanja je teoretski neisplativo, većom brzinom raste postotak otpora zraka i potrošnja...

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.12.2016 13:39 (1BIT).
15 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

Eventualno na praznoj cesti i 150+km/h konstante

In the name of tragedy...
17 godina
neaktivan
CroNk3r kaže...
miller1985 kaže...

Mislim da ti nije potreban SUV, npr moja toyota je hatchback, a sjedis dosta visoko(sto se meni bas i ne svida ali ok), vjerujem da postoji jos par modela koji su takvi.

osjeti se razlika u visini, 

nemora biti suv (iako sam gledao nešto kao gore spomenutu kiju, tuscona, tiguana i slične ...), može biti i nešto što izgleda kao suv, kao dacia stepway, polo cross ili slično, 

jel kod te b klase mercedesa treba puno za para za rezervne dijelove i servise 

p.s. koju toyotu imaš

16 godina
miller1985 kaže...

osjeti se razlika u visini, 

nemora biti suv (iako sam gledao nešto kao gore spomenutu kiju, tuscona, tiguana i slične ...), može biti i nešto što izgleda kao suv, kao dacia stepway, polo cross ili slično, 

jel kod te b klase mercedesa treba puno za para za rezervne dijelove i servise 

p.s. koju toyotu imaš

Auris 2011. 1-33 dual VVT-i

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.12.2016 16:51 (CroNk3r).
17 godina
neaktivan
CroNk3r kaže...
miller1985 kaže...

....

Auris 2011. 1-33 dual VVT-i

ja sam bio u novijoj (E180) pa mi je ta niska,

thx 

15 godina
1BIT kaže...

Lančani sudar od 10 vozila ranio jutro na autocesti A3.

INFO

EDIT:

@RuskeGTT  to cijelim putem gas do poda, sigurno cijeli tank skuriš

Ja nisam siguran, od ZG-a do KA mi je rekord 16min, a od ZG-a do RI mislim sat i pol, nisam nikada do kraja gas držao...

Na duža putovanja je teoretski neisplativo, većom brzinom raste postotak otpora zraka i potrošnja...

ma kakvi, potrosnja tog clia je bila cudo :D

thedream kaže...
RuskeGTT kaže...

Eventualno na praznoj cesti i 150+km/h konstante

zurio sam se na bus koji je vozio na sljeme u 10 ujutro...na naplatnima na grobniku sam bio malo prije 9, stigao sam na bus...dovoljno?

15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Rijeka-Karlovac 45 min. Par ulazaka u Ruskeov teritorij i brzo se stigne :) 

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
13 godina
neaktivan
miller1985 kaže...
Imam u planu kupit novi ( novi ili polovni) auto tocnije neki suv (jer mi je tesko uci u niske aute, zbog zdravlja), sa automatikom, moze li neka preporuka do 20.000 eura,

Ne treba mi tri reda sjedala i pickup , vazno je da malo trosi

Nebih ja bio ja kad nebi preporucio Opel Mokka?

http://www.njuskalo.hr/auti/opel-mokka-1.6-oglas-21046270

Život je jedan al Omega je 2.0 :D
15 godina
Auti - ultimativna tema

nedaj boze da odem cuprom ri-zg :D ode 300kn benzina u 1 smjeru :D a mozda sam i malo rekao

13 godina
neaktivan
ivanzu kaže...

Zasto ljudi uopce kupuju SUV-ove pogotovo oni koji ih samo voze po gradu?

Postoje ljudi koji imaju 2 metra (moja cijela familija), pa da se ipak nemoraju savit ko upitnik da uđu u auto, dovoljno mi je što mi je kičma već svinuta od prolaska kroz vrata, tu je također pitanje prostora (za planinarenje, skijanje, viksa u zagorju, na moru....).

Što se tiće ulaska, moram reći da mi se landcruiser zgadio zauvijek, toliki džip a da ja unutra jedva stanem, a ulazak obavljam kao da ulazim nekaj trkaće, lakše sam ušao u gt86

Oni koji kupuju bez razloga pogotvo ove crossovere s prednjim pogonom su prvi koji će ti reći da ljudi s bjesnim autima liječe komplekse malih genitalija, a oni sami upravo to i rade (ne)svijesno.

EDIT: evo baš gledam tu mokku, problem svih tih novih auta za nas visoke ljude je ova masovna srednja kontrolna ploča i jednostavno nema mjesta za koljeno između nje i volana

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. // When sex was safe and motor racing dangerous. // WRC is for boys, Group B was for men.
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.12.2016 21:17 (ja111).
12 godina
ja111 kaže...

Postoje ljudi koji imaju 2 metra (moja cijela familija), pa da se ipak nemoraju savit ko upitnik da uđu u auto, dovoljno mi je što mi je kičma već svinuta od prolaska kroz vrata, tu je također pitanje prostora (za planinarenje, skijanje, viksa u zagorju, na moru....).

Oni koji kupuju bez razloga pogotvo ove crossovere s prednjim pogonom su prvi koji će ti reći da ljudi s bjesnim autima liječe komplekse malih genitalija, a oni sami upravo to i rade (ne)svijesno.

imam skoro pa 2 metra (197), kitu od 20cm i očito imam sve opravdane razloge za kupiti jedan

ja111 kaže...

EDIT: evo baš gledam tu mokku, problem svih tih novih auta za nas visoke ljude je ova masovna srednja kontrolna ploča i jednostavno nema mjesta za koljeno između nje i volana

punac mi je uzeo prošle godine isti auto, ali nije opel nego onaj chevrolet trax (što je isti auto, ako se ne varam) i upravo to mi je glavna zamjerka

više mjesta ja imam u svojoj staroj toyoti corolli koja izgleda duplo manje od njegovog auta

12 godina
RuskeGTT kaže...

nedaj boze da odem cuprom ri-zg :D ode 300kn benzina u 1 smjeru :D a mozda sam i malo rekao

Meni je rekord sa 156 JTS 51 min. Natankao 100okt za 600kn i dosao u zg sa pola rezervara. Na ravnici kod karlovca je bilo 190-200.

Sada kad sam se vracao iz Splita, izasao u Senj za tocno 2 sata i par min, ali sam 10ak min tankao vec na AC...mrak, prazna i suha cesta, pretezno 180 po gpsu.

Senza cuore saremmo solo macchine
15 godina
Auti - ultimativna tema

pih na toj ravnici bi se dalo i 260-270 :)

12 godina
neaktivan
14 godina
Auti - ultimativna tema

Sa gumama da, bez guma ne.

12 godina
neaktivan
Sa gumama je sve novo skinuto sa salonskog vozila.
14 godina
Auti - ultimativna tema

Onda je ok.

Da je bez guma bolje bi bilo uzeti OZ ili team dynamic felge.

12 godina
RuskeGTT kaže...

pih na toj ravnici bi se dalo i 260-270 :)

Svasta bi se dalo sa pravim autom 

Senza cuore saremmo solo macchine
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice