Daj sliku pliz kojom bojom svijetle :) Moram si uzeti nešto bijelo za celicu.
Philips Bluevision ultra, najbijelije svjetlo odnosno snop, trajale oko godinu dana.
NB u raznim varijantama, nisu bijele kao Philips, cijenom povoljnije, trajale oko godinu i pol, do čak dvije.
Sve u svemu, isplativo, ali jedino ako imaš bistar far, uz leću kao neki dodatni plus.
Stari ima silverlight na A6, ništa posebno, zadržao bi stock žarulju ili išao na nešto od gore navedenog.
Kineze iz shopping centara po 50kn par bi izbjegavao, znam iz prve ruke slučaj gdje su oštetile instalaciju na autu, vjerojatno otopile onu plastiku u koju se ubadaju (H1).
Fora je proći jeftino, a dobro, ako već uzimaš - bolje se raspitati kod nekoga točno koje je uzeo. Bilo je dobrih kupnji tih raznoraznih whitevisiona, xenon looka ovog onog, ali u pravilu su trash.
Zato sam ja sebi uzeo keramiku umjesto plastike i stvarno dulje izdrži lampa, šta ti je temperatura..
A ja baš naručio iz kine par H7 žarulja da probam. Sad si me malo prepao s tim da mogu oštetit instalacije.
Doduše, za 406 nedam velike novce za žarulje. Prošli vlasnik je isprobavao sve i svašta. Od skupljih do jeftinijih i sve su bile više-manje isti qrac. Još su kineske najduže trajale.
Sta neces sebi LED sva svijetla staviti da ti manje struje trose?
Sta neces sebi LED sva svijetla staviti da ti manje struje trose?
Ma to je zanemarivo u odnosu na koliko pogon troši, a možda ugradim i dnevna vidjet ćemo.
Slike obavezno kad ga slozis
Nisam na koncu ništa od GSi-a nabavio, jedino prednju masku i branik(nisu montirani jer ne želim biti Ricer sa 1.6 motorom, iako bi auto fora izgledao) za dosta male pare.
Eto vozim se već nekih cca mjesec dana odkad je složen, sve oke, samo mi jednu maglenku nije spojio i negdje je poklopac od nje posadio, tako da sam na jednoj maglenki.
Ali ovakva je trenutačna situacija, i eto napokon prešao 300t, trenutačno imam 301t km. 16god auto u mojoj obitelji.
Jučer kupio još jedan autić, Punto 55.
1.1 motor, 40kw, 1998, na satu 13x xxx i registriran 2 mjeseca još. Uzeo sam ga najviše zbog vožnje na selu tj. tamo gdje su malo lošiji putevi, jer mi nije svejedno ići sa 406. Registracija se možda neće ni produživati.
Što se tiče auta. Limarijski nije najbolji. Nema hrđe, ali ima nekoliko udubljenja i još neke sitnice (isparan sic, gepek ne drži, brava vozača zahebava). Mislim da bi se po otpadu, ako bi htio sređivati, moglo sve srediti za ispod 100 eura.
Motor mi se čini ok. Je da troši više ulja, ali iznenadio sam se sa motorom i kočnicama. Pravi zvrk.
2 slike brzinske ovako. Na koliko bi ga vi sad procjenili? Samo da vidim kako sam prošao :D
a koliko bi ga vi sad procjenili? Samo da vidim kako sam prošao :D
3000 max
Slike obavezno kad ga slozis
Nisam na koncu ništa od GSi-a nabavio, jedino prednju masku i branik(nisu montirani jer ne želim biti Ricer sa 1.6 motorom, iako bi auto fora izgledao) za dosta male pare.
Eto vozim se već nekih cca mjesec dana odkad je složen, sve oke, samo mi jednu maglenku nije spojio i negdje je poklopac od nje posadio, tako da sam na jednoj maglenki.
Ali ovakva je trenutačna situacija, i eto napokon prešao 300t, trenutačno imam 301t km. 16god auto u mojoj obitelji.
Vidio sam slike na Opel forumu vec, sad se tek razradio motor Jel imas plin u njemu ili? Btw ako netko zna nekog majstora koji ugrađuje polovne plinske sustave u auto neka mi se javi u PP ili u temi. Hvala!
Vidio sam slike na Opel forumu vec, sad se tek razradio motor Jel imas plin u njemu ili? Btw ako netko zna nekog majstora koji ugrađuje polovne plinske sustave u auto neka mi se javi u PP ili u temi. Hvala!
Dobro je vidjeti da ima aktivnih ljudi uopće na tom forumu.
Je, na plin je, direkt ubrizgavanje. 2005 je ugrađen ak se ne varam, nismo ju od početka imali na plinu. Nekih 250 tisuća je napravila na plinu. Od toga je 210tisuća od brata dok je bila njegova, a mojih je svega 40-ak tisuća.
Neki su rekli da vole slike/videje koje ja postam, pa evo svježjeg materijala.
Uglavnom sezona je pri kraju, prijatelj nas je pozval da odfuramo koji krug u njegovoj corsi za autocross po stazi. Pošto mi je ovo prvi put da tak nekaj vozim, nisam baš briljiral al svakim krugom sam bil sve bolji i bolji... pošto je auto u slabijoj klasi, ima motor 1.8 s glavom od 2.0 i skinutom blokadom. na stazi je bilo blato, a na prošloj trci je otišla kratka getriba tak da smo ovo vozili s dugom serijskom getribom i naravno auto nije imal snage u 2 brzini. a 1 je prekratka u nekim situacijama. pošto smo skoro stalno vozili u prvoj, na kraju dana je pukla klackalica i sjebala bregastu, ventil i klip. ali nema veze, sprema se za sljedecu sezonu nkj drugo
moja malenkost s 4 piva u turu
nkj me hebe uploader pa evo link na imgur
Loš pokušaj. Pone žgancov jesti pa onda probat trollat opet.
odraden porecki rally...puno kise danas i mocenja, jucer puno komaraca...upoznao Roka Turka i popricali malo...
evo na sta je licio asfalt nakon kruznog Tara...na nekim mjestima su napravili rupe po 20-25cm dubine i grebali branicima(podnicama i slicno :D)
Ne samo onima koji se voze s dugim već i onim degenericima koji ne znaju postavit svjetla pa im strše prema gore
I onima koji drže zadnje maglenke upaljene radi lagane kišice ili nikakve magle treba tu žarulju tako vruću nabiti u prkno pa nek sijaju.
I onima koji drže zadnje maglenke upaljene radi lagane kišice ili nikakve magle treba tu žarulju tako vruću nabiti u prkno pa nek sijaju.
Prve su mi gore. Obična noć, niti kiše, magle, snijega, frajeri pale prednje maglanke.
Ili još gore mi je kad jednom na pola godine dojdem u ZG i onda ekipa s ovim novim SUV-ovima, s ledicama stražnjima dok m ina semaforu stoji na kočnici. DOjde mi da otidem napred do njega i razbijem mu svjetla. Pa tolko peće za oči da nije normalno.
Prve su mi gore. Obična noć, niti kiše, magle, snijega, frajeri pale prednje maglanke.
Ili još gore mi je kad jednom na pola godine dojdem u ZG i onda ekipa s ovim novim SUV-ovima, s ledicama stražnjima dok m ina semaforu stoji na kočnici. DOjde mi da otidem napred do njega i razbijem mu svjetla. Pa tolko peće za oči da nije normalno.
Bome zadnje ledice na svim novijim vozilima ubijaju oči...
A ovi što uredno koriste maglenke skupa s običnim svjetlima njima treba poseban tretman što se tiče nabijanja žaruljica u prkno.
Pa jasno mi je da svjetlo mora vidljivo biti, ali nisu mi jasni ljudi koji ne kuže da na semaforu može ručnu koristiti ili na 99% njih uopće ne treba kočnicu. A nije svjestan da je iza njega "betlehem"
Hebate kolki si, ko da u pseću kućicu ulaziš, a ne u auto
haha. je ja sam ogroman. pitaj nine-a. jedva da sam stao u ludu. sad znas zakaj vozim i preferiram max-a