reka bi da ti je masa na tom zadnjem svitlu/grupi neispravna. da nije punto u pitanju ili neki fiat?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
postoji jedna stvar koju često viđam i kojoj se ne mogu dovoljno načuditi..
zašto bi netko upalio spikerfon na mobu i pričao tako da mob drži u ruci ispred usta (kao mikrofon )..
Zna li iko mehanicara u splitu sta ce mi pogledat golfa na kanalu jeli lim dobar odispod?
postoji jedna stvar koju često viđam i kojoj se ne mogu dovoljno načuditi..
zašto bi netko upalio spikerfon na mobu i pričao tako da mob drži u ruci ispred usta (kao mikrofon )..
Ja ako baš moram se javiti upalim spiker i stavim ga negdje sa strane pa se derem malo jače. Isti kuki da li ti je na uhu ili u ruci ispred tebe.
Inače danas lagana kolona u gradu i naravno idol u jednosmjernoj parkira nasred ceste i to na pješački, upali sva četiri i ode iz auta u dućan, vrh.
Zna li iko mehanicara u splitu sta ce mi pogledat golfa na kanalu jeli lim dobar odispod?
Mozes i sam... Meho ce ti uzet minimalno 50 kn da ga digne. Nadi negdje trotoar visoki ili se negdje popni pa se zavuci ispod i gledaj gdje je hrda izbila. Uostalom na taj nacin sam cijelo podvozje sanirao ovo ljeto. Brusenje + temeljna + diht masa + bitumen. Gadno je bilo ali eto... obecali mi kanal 'mehanicari' i najkraju dobio kiflu pa sam u dvoristu kombinirao.
Jedno glupasto pitanje, ne kužim se puno pa me zanima.
Dakle, crkla žarulja od lijevog stop svijetla. Kad se stisne kočnica, svijetli samo desno i ono gornje, središnje svijetlo.
Kupio duplu žarulju P21/5w međutim, stara je bila P21/4w.
E sad, kad sam zamjenio, sada to isto, lijevo stop svijetlo stalno svijetli, a kad se stisne kočnice, još jače svijetli.
U čemu je caka? Treba 4w ili?
Koliko vidim, krivo si ti napisao tip žarulje, 5w i 4w ti ne označava snagu, nego je to cijelokupan naziv žarulje, znači tip žarulje je P21/4w, a snaga žarulje je 21w, i jedne i druge, P21/4w i P21/5w su iste žarulje sa različitim prihvatima...
P21/5w ti ima bočne pinove simetrične, dok P21/4w ima jedan pin pod kutem od 30°
A kako je to dupla žarulja u jednoj, valjda si kupio krivu i jedan pin ti nema kontakt, pa ti sva struja ide preko jedne žarne niti (umjesto obje) zato svijetli jače nego inaće, jer ova jedna sve preuzima.
Uglavnom pogledaj si staru koju si imao, dal piše P21/4W ili P21/5W i sa takvom istom je zamjeni...
reka bi da ti je masa na tom zadnjem svitlu/grupi neispravna. da nije punto u pitanju ili neki fiat?
Nije fiat, Peugeot je, imaš ga na prošloj stranici
BTW: da je masa, onda ta žarulja nebi opće svijetlila, već bi svijetlila neka druga do nje, najčešće žmigavac, viđao sam par starih renaulta i opela kojim probija masa na zadnjim farovima, ali općenito se svakom može dogodit...
Opel Corsa 1.7 di, 2002. godiste, crvena, trebam zadnji branik, ima li netko :D?
Opel Corsa 1.7 di, 2002. godiste, crvena, trebam zadnji branik, ima li netko :D?
(nije moje, da nebi mislio, nego sam našao na njuški, ima toga, samo treba potražit, imaju i auto otpadi sigurno...)
Ako si iz Zg-a, imaš i Auto Hrvoje, ako i nemaju dio, možeš ga naručit kod njih, jedino se treba čekat, navodno iz Italije uvoze polovne dijelove...
Jedno glupasto pitanje, ne kužim se puno pa me zanima.
Dakle, crkla žarulja od lijevog stop svijetla. Kad se stisne kočnica, svijetli samo desno i ono gornje, središnje svijetlo.
Kupio duplu žarulju P21/5w međutim, stara je bila P21/4w.
E sad, kad sam zamjenio, sada to isto, lijevo stop svijetlo stalno svijetli, a kad se stisne kočnice, još jače svijetli.
U čemu je caka? Treba 4w ili?
Koliko vidim, krivo si ti napisao tip žarulje, 5w i 4w ti ne označava snagu, nego je to cijelokupan naziv žarulje, znači tip žarulje je P21/4w, a snaga žarulje je 21w, i jedne i druge, P21/4w i P21/5w su iste žarulje sa različitim prihvatima...
P21/5w ti ima bočne pinove simetrične, dok P21/4w ima jedan pin pod kutem od 30°
A kako je to dupla žarulja u jednoj, valjda si kupio krivu i jedan pin ti nema kontakt, pa ti sva struja ide preko jedne žarne niti (umjesto obje) zato svijetli jače nego inaće, jer ova jedna sve preuzima.
Uglavnom pogledaj si staru koju si imao, dal piše P21/4W ili P21/5W i sa takvom istom je zamjeni...
Nije fiat, Peugeot je, imaš ga na prošloj stranici
BTW: da je masa, onda ta žarulja nebi opće svijetlila, već bi svijetlila neka druga do nje, najčešće žmigavac, viđao sam par starih renaulta i opela kojim probija masa na zadnjim farovima, ali općenito se svakom može dogodit...
Sve u svemu izgleda cist primjer gluposti umjesto da su napravili par zaruljica i da su standard za sva vozila i da se ljudi ne pogube pronalazeci iste, a ducani da ne narucuju 100 modela zaruljica za svakog proizvodaca

(nije moje, da nebi mislio, nego sam našao na njuški, ima toga, samo treba potražit, imaju i auto otpadi sigurno...)
Ako si iz Zg-a, imaš i Auto Hrvoje, ako i nemaju dio, možeš ga naručit kod njih, jedino se treba čekat, navodno iz Italije uvoze polovne dijelove...
hvala na pomoci, ja sam pretrazivao za 2002. godiste pa nisam bog zna sta pronasao...
Sve u svemu izgleda cist primjer gluposti umjesto da su napravili par zaruljica i da su standard za sva vozila i da se ljudi ne pogube pronalazeci iste, a ducani da ne narucuju 100 modela zaruljica za svakog proizvodaca
E a di bi oni zaradili onda, ovako mogu prodavat skoro iste žarulje po skupljoj cijeni jer ne pašu od drugog proizvođača koji ih možda prodaje jeftinije.
Ista stvar sa felgama, zašto imamo felge sa rupama 4x98, 4x100, 4x108 i 4x114 čak, mogli su napravit jednostavno 4x100, ali bi onda međusobno pasale felge od različitih proizvođača, a to nije u interesu tvornice, ajde razumijem da jači auti imaju 5 rupa, slabiji 4 (smart 3) jer više točaka bolje podnosi silu koju stvara moment motora ali da nisu mogli napravit jednu dimenziju, to je očigledno stvar interesa...
hvala na pomoci, ja sam pretrazivao za 2002. godiste pa nisam bog zna sta pronasao...
E to ne znam, trebao bi pitat na opel forumu, dal paše branik sa novijeg modela na stari, meni izgledaju isto, a dali su prihvati i rupe sa šrafima na istim mjestima, ne znam...
Evo još jedan, čini mi se godište koje tražiš...
Još jedan, treba samo tražit...
Što mislite o novom alfa romeu. Cijena mu je ista kao i npr ford mustangu. Da li je precijenjen
E a dali Ford Mustang drži rekord na nurburgring-u?
E a dali Ford Mustang drži rekord na nurburgring-u?
Ne.
https://nurburgringlaptimes.com/lap-times-top-100/
Baš nekog random kupca giulije s turbotraktorom pod haubom briga tko je brži na ringu.
Baš nekog random kupca giulije s turbotraktorom pod haubom briga tko je brži na ringu.
Jel to misliš na dizel motor 2.2 hahhaha.
Može savjet, kaj uzeti od zismkih, imam u ponudi UG9 za 430kn, Dunlop Wr2 za 411 ili Hankook WI rs2 za 311kn.
GY su overal mrvicu bolje prema zadnjim testovima, Dunlop je jači na mokrom.. Nisam pametan
Od te 3 UG9, imam ih na drugom autu i pokazale su se odličnima na snijegu i mokrom.
Može savjet, kaj uzeti od zismkih, imam u ponudi UG9 za 430kn, Dunlop Wr2 za 411 ili Hankook WI rs2 za 311kn.
GY su overal mrvicu bolje prema zadnjim testovima, Dunlop je jači na mokrom.. Nisam pametan
sava
Danas na križanju propustim fiat pandu (bijele boje, crveni križ naljepljen), kako nemam prednost, krenem za njim, kad gledam, zadnji lijevi kotač mu se vrti u osmicu i na sljedećm križanju blendam, vidim da me ženska skužila, gleda me, reko idem izać, da joj velim da joj se kotač klima, samo šta sam izašao, ova po gasu i ode, a reko hebi ga sad, bome te neću hvatat, izgleda da su joj šrafi bili slabo pritegnuti, možda je i izgubila po putu kojeg, nadam se da joj nije kotač odpal u vožnji negdje, hebate fakat sam se iznenadio kad je otišla, pa čega se ljudi boje, šta im ne smiješ prić???
Danas na križanju propustim fiat pandu (bijele boje, crveni križ naljepljen), kako nemam prednost, krenem za njim, kad gledam, zadnji lijevi kotač mu se vrti u osmicu i na sljedećm križanju blendam, vidim da me ženska skužila, gleda me, reko idem izać, da joj velim da joj se kotač klima, samo šta sam izašao, ova po gasu i ode, a reko hebi ga sad, bome te neću hvatat, izgleda da su joj šrafi bili slabo pritegnuti, možda je i izgubila po putu kojeg, nadam se da joj nije kotač odpal u vožnji negdje, hebate fakat sam se iznenadio kad je otišla, pa čega se ljudi boje, šta im ne smiješ prić???
Jesi ikada gledao russian road rage videe na youtubeu, i ja bi bjezao da mi neko krene prema autu, tko zna kakvih bolesnika sve ima
Jesi ikada gledao russian road rage videe na youtubeu, i ja bi bjezao da mi neko krene prema autu, tko zna kakvih bolesnika sve ima
Ma znam za njih, al hebemu, nismo u Rusiji, to sam u Karlovcu trenutno na faksu htio reć ženski, u Zg-u prije par mjeseci me djed vozio, ne sjećam se više di smo išli, stojimo u koloni i djed isto tako izađe i prošeće se do auta ispred i reće ženski da joj stop svijetla ne rade, tj ne kuži se opće kad koči i bez ikakvih problema ju obavjesti, jer teško da bi to sama uočila, a osim toga kad dijele letke na semaforu ili kad cigo prosi i kad ti priđe autu, ti isto biježiš glavom bez obzira???
Ne kužim šta su ljudi paranoični toliko, previše you tube gledaju, šta da joj se auto zapalio i da ne kuži, ti joj nebi pokušao ukazati na to???
BTW: kod nas se pizdarije uvijek za volanom događaju, fakat rijetko na cesti, (ja pamtim jedino slučaj u Rijeci kad su se ona dva lika pomlatila usred križanja, al ti se valjda poznaju, možda su susjedi)...
EDIT2: e da sad sam se sjetio, šta da te policajac u civilu pokušava zaustavit, isto bi bježao od njega?
EDIT:
@Pero Dinamit
hahaha pa nisam stripovski lik, kako prosječan student može izgledati ,a nisam baš ni visok
Fakat ne kužim, blendal sam i mahao jednom rukom ukazivajući na kotač dok sam izlazio, nisam ništa ni govorio, jer me tak i tak ne čuje kroz zatvoren prozor... samo da joj ne odpadne usred vožnje, ugrožava sebe i druge trenutno...
hahaha pa nisam stripovski lik, kako prosječan student može izgledati ,a nisam baš ni visok
Fakat ne kužim, blendal sam i mahao jednom rukom ukazivajući na kotač dok sam izlazio, nisam ništa ni govorio, jer me tak i tak ne čuje kroz zatvoren prozor... samo da joj ne odpadne usred vožnje, ugrožava sebe i druge trenutno...
A cuj, za vrijeme ispita dobis podocnjake i izgledas ko psihopat
UG definitivno.
Probao Michelin, Dunlop i Continental zimske, ali mi Goodyear UG8 ulijievaju najviše povjerenja u svim uvjetima.
S obzirom da se Alpin A4 ne bi trebao više proizvoditi jer ima noviji i losiji Alpin A5, onda gledaj Conti Wintercontact TS860. Ili TS 850 ak ih ima negdje jos s dobrim DOTom i nižom cijenom.
Conti nema, ovo mi je frend s nekim popustom složil, ove 3 imam u ponudi. Budem onda UG9 zel, mislim da su to nijanse između tih. Danas sam baš gledal test i UG9 su ukupno bolje nek Dunlop, mada su Dunlop bolje isključivo na mokrom.