Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.030
|
čitano: 16.577.196
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Auti - ultimativna tema

Evo da se malo pohvalim.

Kupljen Peugeot 406 2.0 HDi 80kw sa stvarnih 217 000km.

Uzeo sam ga od poznanika tako da sam više-manje znao u kakvom je stanju. Redovito servisiran, nije gažen. Ima nekih par ne baš bitnih sitnica za sredit, ali sve u svemu, ja sam jako zadovoljan. Problem je što nisam dugo vozio, praktički od polaganja sam stalno na skuteru pa mi se sad teško naviknut na to sve. Malo sam izgubio moto, ali valjda će doć na svoje.

Samo 2 slike na brzinu. Uploader me hebe.

http://imgur.com/a/ZCLfj

Ništa ne ostavljam nezavrš
17 godina
neaktivan
Re: Auti - ultimativna tema

daj makni tu ogavnu navlaku s volana 

16 godina
Auti - ultimativna tema

Takav isti se mom susjedu zapalio dok je bio parkiran ( da parkiran, ugasen... ) na parkingu... Nikada nisu doznali zasto... Sad imaju Passata 1.9 TDI.

Rekao bih da je benzinac pa se benzin zapalio, ali ocito nije to nego.. francuska struja... 

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

That smile on his face is so evil

10 godina
neaktivan

Hvala na pomoći :)

15 godina
Fake_Alert kaže...

Takav isti se mom susjedu zapalio dok je bio parkiran ( da parkiran, ugasen... ) na parkingu... Nikada nisu doznali zasto... Sad imaju Passata 1.9 TDI.

Rekao bih da je benzinac pa se benzin zapalio, ali ocito nije to nego.. francuska struja... 

ma nemoj...a sta je sa opelima? insignije gore samo tako

12 godina
Auti - ultimativna tema

Izgleda nekom je tema opet postala dosadna pa malo kuri vatru

Život je jedan al Omega je 2.0 :D
15 godina
wifi kaže...

Ma volan je nikakav ispod tog. Isfucan.

Jedino razmišljam o drugoj navlaci.

12 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

Znaš li možda gore li astre iz 2014e? Da izvučem akumulator ili da ga parkiram vani? 

12 godina
Auti - ultimativna tema

Jesi to napokon skuzio sta je auto pa kupio Opela? Btw Ruske jel imas na Meganeu jos uvijek zute retrovizore?

12 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Ma ne nego prijatelj ide u Švedsku i treba mu pouzdan auto pa smo privremeno trampili. 

17 godina
neaktivan
dv14 kaže...

onda ga presvuci u eko kozu u nekog od mestara cije informacije kruze po netu (300kn ako se ne varam)... 

16 godina
RuskeGTT kaže...
Fake_Alert kaže...

Opeli gore radi previse slojeva anti korozivne zastite, sunce zasja i kemijska reakcija se dogodi   jk

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
15 godina
neaktivan
dv14 kaže...

Evo da se malo pohvalim.

Kupljen Peugeot 406 2.0 HDi 80kw sa stvarnih 217 000km.

Uzeo sam ga od poznanika tako da sam više-manje znao u kakvom je stanju. Redovito servisiran, nije gažen. Ima nekih par ne baš bitnih sitnica za sredit, ali sve u svemu, ja sam jako zadovoljan. Problem je što nisam dugo vozio, praktički od polaganja sam stalno na skuteru pa mi se sad teško naviknut na to sve. Malo sam izgubio moto, ali valjda će doć na svoje.

Samo 2 slike na brzinu. Uploader me hebe.

http://imgur.com/a/ZCLfj

Jako zahvalan auto, frendu je obiteljski već kakvih 17g. prvi vlasnici su , isto HDi. Km ko u priči. Čak i solidno ide što me iznenadilo. Ovako čim vidim 406 sjeti me na Taxi film .

Što se volana tiče skupi novac i presvuci ga, kako ti je kolega sugerirao gore, oko 250-350kn su neke normalne cijene, ne isplate ti se navlake baš za volan sve su odreda - odvratne i volan bude nezgrapan i debel, bezveze.

In the name of tragedy...
15 godina
dv14 kaže...
wifi kaže...

imam istu na navlaku na istom autu, nas je na 320 000 km + skinuto ne znam koliko, uvezen je 2006...dosad od skupljih kvarova pumpa goriva u to vrijeme nova 1500 kn a dns to uopce nije toliko strasno i jos neka pumpa oko ubrizgavanja goriva cini mi se koja za peugeot kosta puno a za renault 50 eura, tak je nesto bilo, znam da grupacija renault nema veze sa psa peugeot ali htio sam da znas da je to ta ista pumpa ako ikad budes imao slican problem... ostatak ti je klasika, balans stangice 110 kn, seleni 70, ako budes mjenjao lezaj na prednjem kotacu nedaj da ti seru s pricama kako se mijenja citava glavcina pa je to 850 kn nego odi kod drugog mehanicara, mi smo za 300 kn s rukama rijesili lezaj.. 

Auto servis Momo u bosanskoj dubici veliki servis 2.0 hdi 1200 kn, diskove plocice i sajle rucne smo isto kod njega radili dosta jeftinije nego bilo koja ponuda u hrv a dijelovi su isti ko u hrv tokicu i covjek dobar posao napravi..

Jedino zamasnjak bi trebali promjenit a lamela je stavljena nova prije 2 godine... vjv ce ici jednomaseni, ne isplati se na tako star auto koji ne vrijedi puno ulagati masne novce za dvomaseni, ionako se vozi lagano pa dokle ide ide... 

15 godina
Auti - ultimativna tema

Ma valjda će poslužit. Uglavnom sam čuo pozitivne komentare za auto. Neki govore da je jedan od boljih Peugeota. A i mislim da se ne može dobiti nešto puno bolje za nekih 3k eura kako se kreću cijenu. Hebemu, Punto 2 drži po 2k eura ako ne i više.

Volan mi je sada zadnja briga na pameti. Trenutno mi se ne daje baš 300kn za to.

12 godina
Auti - ultimativna tema

Na Laguni opet vrisnula turbina a reparirali smo ju prije 80tkm kod Pinjušića, sad ce auto ic za neke male pare sam da ga se buraz rjiesi a ako ga nitko ni tako ne bude htio ide u dijelove. Nikad vise francuz u dvoriste, Ruske,chutac,domac i ostala ekipa s francuzima no hard feelings mozda smo mi naletili na los primjerak ali auto nikad nije bio 100% ispravan koliko god ulagao u njega...

15 godina
macgyver 53 kaže...

Jesi to napokon skuzio sta je auto pa kupio Opela? Btw Ruske jel imas na Meganeu jos uvijek zute retrovizore?

ofarbao jos proslo ljeto cijeli auto

12 godina
Auti - ultimativna tema

Bio sam u ZD prosli mjesec i vidio sam meganea iste boje sa zutim retrovizorima kao sto si ti imao pa sam mislio da si ti iako su mi bile sumnjive ZD tablice na autu, imam sliku na mobu budem kasnije uploado

15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Svašta...

15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

let the fun begin

gif

INFO

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.10.2016 12:34 (1BIT).
15 godina
Auti - ultimativna tema

stigli aerotwini, naruceni sa mall.hr (206kn) 60 i 70cm duzine...inace komplet za C4 tih dimenzija dode 380-400kn...isao ih montirati, padala kisa dosta, smontirao ih, izasao iz garaze, svega par kapi...ali mozda i bolje, jer su mi prosli boschevi uzasno brisali upravo kad je bilo par kapi, tj pustali su neki masni sloj, koji je stvorio sloj razmazane vode, koji bi se osusio tek ako bi puhalo ili ako bi brzina bila veca...ovi brisu savrseno

rijec je o modelima AP24U i AP28U

15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Išao sam u Narodnu banku po kovanice od 25Kn, nema šanse parking nać, sve krcato, na kraju otišao u podzemnu od importane galerije, sve 5, al u povratku kad se izlazi iz podzemne, kaj je to strmo, a zahebano napravljeno jer je uspon-zavoj od 180° i onaj ko je prvi nemre se uključit u promet jer ga nitko ne pušta na cesti, a nas 4 do 5 čeka na usponu pod ručnom i pomičemo se za jedan auto, jer nema šanse da se više od jednog uključi na vrhu na cestu, kolko je auta ispred tebe, tolko puta krečeš pod ručnom, uvijerio sam se da mi ručna drži ko loctite, al hebate mjesto idealno za kurit kuplung kad je gužva... vjerujem da se to moglo i bolje napravit...

EDIT:

@RuskeGTT položaj brisača ko da srednjaka pokazuju

Nego jel ti to dash cam furaš pored srednjeg ogledala?

EDIT2:

give that man a cookie

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.10.2016 15:31 (1BIT).
15 godina
neaktivan
1BIT kaže...

u podzemnu od importane galerije

i sve je obrnuto kao u engleskoj, kako bi se lakše moglo ulaziti i ulaziti u garažu 

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
17 godina
Auti - ultimativna tema

faking 50 min od posla do doma za faking 24km. ja faking nemrem vjerovat. doslovce 30km/h se baba ispred mene vozi. 30!!! ja bum pukel!!! 

OLD FORDS NEVER DIE...THEY JUST GET FASTER /// Ride or die, remember? /// If Clarkson says that the Focus RS is brilliant, who am I to disagree..
15 godina
neaktivan
nine kaže...

i sve je obrnuto kao u engleskoj, kako bi se lakše moglo ulaziti i ulaziti u garažu 

hahaha da i to, kad sam ulazio, gledam lik mi u susret ide reko wtf, tek onda sam skužio da su trake kontra, na sreću nije bilo nikog iza mene, a na cesti sam još bio, malo sam se pomaknuo unazad i ušao, al ta garaža veze s vezom nema...

15 godina
neaktivan
Lord_Marko kaže...

faking 50 min od posla do doma za faking 24km. ja faking nemrem vjerovat. doslovce 30km/h se baba ispred mene vozi. 30!!! ja bum pukel!!! 

hehehe kad god ti dođe da kukaš zbog prometa sjeti se nas zagrepčana 

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
17 godina
nine kaže...

hehehe kad god ti dođe da kukaš zbog prometa sjeti se nas zagrepčana 

joj naj mi zagreb uopce spominjati. imate vec semafora nak zagorje inoxic. svakih 5m moram stati i cekati zeleno. koma. 

OLD FORDS NEVER DIE...THEY JUST GET FASTER /// Ride or die, remember? /// If Clarkson says that the Focus RS is brilliant, who am I to disagree..
15 godina
1BIT kaže...

EDIT:

@RuskeGTT položaj brisača ko da srednjaka pokazuju

Nego jel ti to dash cam furaš pored srednjeg ogledala?

noup, nosac za mobitel za navigaciju kad zatreba ili speedometer kad je potrebno mjeriti 100-200 :P

15 godina
Auti - ultimativna tema

Jedno glupasto pitanje, ne kužim se puno pa me zanima.

Dakle, crkla žarulja od lijevog stop svijetla. Kad se stisne kočnica, svijetli samo desno i ono gornje, središnje svijetlo.

Kupio duplu žarulju P21/5w međutim, stara je bila P21/4w.

E sad, kad sam zamjenio, sada to isto, lijevo stop svijetlo stalno svijetli, a kad se stisne kočnice, još jače svijetli.

U čemu je caka? Treba 4w ili?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice