Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.025
|
čitano: 16.549.778
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Auti - ultimativna tema
Lord_Marko kaže...

Ekipa dal od murije onaj vrag za mjerenje brzine slika i kontra smjeru od postavljanja? Prozujal sam kraj njega ko tornado al je bil okrenut kontra mene. Znaci nisam mu dolazil u susret. Ovi dva su me samo gledali nutra u skodi. A dobro da im nisam i tog vraga prehitil kak sam se dopeljal. Psmtr

Utvrdili smo da ipak mogu 

OLD FORDS NEVER DIE...THEY JUST GET FASTER /// Ride or die, remember? /// If Clarkson says that the Focus RS is brilliant, who am I to disagree..
11 godina
neaktivan
Lord_Marko kaže...
Lord_Marko kaže...

Ekipa dal od murije onaj vrag za mjerenje brzine slika i kontra smjeru od postavljanja? Prozujal sam kraj njega ko tornado al je bil okrenut kontra mene. Znaci nisam mu dolazil u susret. Ovi dva su me samo gledali nutra u skodi. A dobro da im nisam i tog vraga prehitil kak sam se dopeljal. Psmtr

Jel vrijedi jos ona caka da navedes kao vozaca rođaka iz Srbije ili Italije?
To sam cuo od par likova da tak nekog navedes i mogu se slikat ovi u policiji.

Isto tako ak imaju sliku trazi na uvid, navodno ak nisi jedini auto na slici, slika ne vrijedi.

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.5.2016 19:44 (Antonov047).
17 godina

ma jok. sutra idem jutro na banku, nosim policiji odrezak da sam platil i prst u uho i bok. kriv sam i tocka.

pa moraju i decki u plavom nekad zaradit koju kunu  

OLD FORDS NEVER DIE...THEY JUST GET FASTER /// Ride or die, remember? /// If Clarkson says that the Focus RS is brilliant, who am I to disagree..
16 godina
neaktivan
Lord_Marko kaže...
Lord_Marko kaže...

Nadam se da one kamere ne mogu. 

The guy who wants too much risks losing absolutely everything. Of course, the guy who wants too little from life might not get anything at all.
17 godina
Onjegin kaže...
solaris kaže...

Pozdrav svima, 

Gdje mogu u Zagrebu, ukoliko uopće mogu unajmiti automobil, a da nije uvjet jedna godina imanja vozačke dozvole?

Pridružujem se ovom, mogu li igdje na svijetu unajmiti automobil bez ikakvog vozačkog iskustva?

Gdje ti vidiš poveznicu tvog i njegovog pitanja?

On pita, pazi sada, je li moguće unajmiti auto ako imaš vozačku više od 0 (nula) dana, a manje od 1 (jedne) godine. Nigdje nije rekao da nema položen vozački, nije glup kao neki pa postavljaju de8ilna pitanja samo da bi nešto pisali.

Sry, ali loše trollaš u zadnje vrijeme. Sjedi u Up-a i vozikaj se bolje malo, nadam se samo da bolje voziš nego što seruckaš tu po forumu

Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
16 godina
odjavljen

Da ja vozim VWa i to još Up-a, i ja bi bio takav. Čak nije niti pravi VW (Passat, Golf....) nego... Nešto. Twingo sa VWovim znakom. Kako je Polo pola od Golfa, ovo je pola od nečeg, samo ne znam čega. Pola pokušaja? Prvi proizvod nekog turskog dizajnera u DDRu?

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
Auti - ultimativna tema

S obzirom da nisam baš često u ZG, noćas kad smo se vraćali primjetio jednu zanimljivu situaciju. Dakle, na E65, poslije mosta, kod odvojka za E70, stoji policija s radarima/kamerama na ono malo prostora što je oko odvojka. Bili su na obje strane, na svakoj jedna patrola, dakle i kad ideš prema VŽ/OS i kad dolaziš iz VŽ smjera.

15 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Da ja vozim VWa i to još Up-a, i ja bi bio takav. Čak nije niti pravi VW (Passat, Golf....) nego... Nešto. Twingo sa VWovim znakom. Kako je Polo pola od Golfa, ovo je pola od nečeg, samo ne znam čega. Pola pokušaja? Prvi proizvod nekog turskog dizajnera u DDRu?

A šta je onda lupo?

dvije trećine pola

BTW: up ti je novi lupo, samo su makli l i p lUPo

EDIT: a kako je ovo moderno doba, još su ga i klonirali, jedno te isti auto se prodaje pod tri naziva...

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.5.2016 22:08 (1BIT).
14 godina
Auti - ultimativna tema

80000 kuna za takvo malo govno od auta.

13 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Sta kenjate, svi isto rade, i to odavno (106 i saxo)a sad Pug 107, Citroen C1, Toyota Aygo, 

12 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Napadate čovjeka zbog upa koji je objektivno najbolji u klasi. U 8. mjesecu je u pojedinim mjestima golf ogroman, a veći auti teški mazohizam...

16 godina
Lord_Marko kaže...

Mislim da ce i meni doci cestitka, ali malo manja(na 50 sam vozio izmedu 60-70) i to na mjestu di znam da je fiksna kamera i to jos par dana nakon sto je Karlek_19 ovjavio tu da u trnovcu nasuprot pekare kamera...

Skroz sam zaboravio na to... 

:D
15 godina
CroNk3r kaže...

Mislim da ce i meni doci cestitka, ali malo manja(na 50 sam vozio izmedu 60-70) i to na mjestu di znam da je fiksna kamera i to jos par dana nakon sto je Karlek_19 ovjavio tu da u trnovcu nasuprot pekare kamera...

Ako misliš na ove nove postavljene, možda neće. Nisam siguran da li su spojene još i da li funkcioniraju.

14 godina
Auti - ultimativna tema

Pa ne shvacate covjeka, dosadio mu Up, hoće iznajmit neki pravi auto, izvozat se jedan da i vratit ga nazad

Ako sam nešto progriješio, ispravite me. :D Mlad sam, još učim! :D
13 godina
odjavljen
Auti - ultimativna tema

Meni je cura iz  VŽ, i baš smo ja i njen stari komentirali te kamere, nekako mi se čini da nije to spojeno na nikaj, bar ne zasada...

16 godina
Auti - ultimativna tema

Danas mijenjao 'prednji' kocioni sustav ( i lajtunge.. osim desnog koji je upekao ali to cu vec nekako rjesiti )... Da ne duljim sa slikama kako je ispalo, ali hocu podijeliti nesto sa vama sto se desi kada nikad ne mijenjate kociono ulje i ne reparirate kocione celjusti... Muka mi je kad vidim da netko ne 'mari' za auto kojem su dijelovi ako nista drugo onda JEFTINI. 

Na slici je prednja desna kociona celjust, inace u ovu rupu ide jedan cilindar koji pritisce plocice o disk i na taj nacin auto koci. Iza cilindra se 'stvara' pritisak ulja kada stisnete kocnicu, ali iza mog cilidra se stvarao? Mrtvi mulj  

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.5.2016 0:08 (Fake_Alert).
14 godina
Predator003 kaže...

Napadate čovjeka zbog upa koji je objektivno najbolji u klasi. U 8. mjesecu je u pojedinim mjestima golf ogroman, a veći auti teški mazohizam...

hyundai i10 je bolji.

13 godina
neaktivan
Lord_Marko kaže...
Lord_Marko kaže...

a u kurac, ja danas u suprotnom smjeru projurio sa 75-80 (ogranicenje 50, onaj kod poljanica). nesto se zamislio i kad se zeleno upalilo ja po gasu iza hitne, sad cemo vidit, ali isli su auti i u drugom smjeru, mozda budem imao srece

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. // When sex was safe and motor racing dangerous. // WRC is for boys, Group B was for men.
10 godina
CroNk3r kaže...
Lord_Marko kaže...

U Trnovcu su te poslikali? Pa tam ti je 70 ograničenje. 200m prije kamere je 70 znak, kod Dravske ulice. Tak da ak si se ispod 90 vozil, ne vjerujem da bu čestitka.

A mislim da je tek od jučer neki kabel prema kući obližnjoj.

17 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

Danas mijenjao 'prednji' kocioni sustav ( i lajtunge.. osim desnog koji je upekao ali to cu vec nekako rjesiti )... Da ne duljim sa slikama kako je ispalo, ali hocu podijeliti nesto sa vama sto se desi kada nikad ne mijenjate kociono ulje i ne reparirate kocione celjusti... Muka mi je kad vidim da netko ne 'mari' za auto kojem su dijelovi ako nista drugo onda JEFTINI. 

Na slici je prednja desna kociona celjust, inace u ovu rupu ide jedan cilindar koji pritisce plocice o disk i na taj nacin auto koci. Iza cilindra se 'stvara' pritisak ulja kada stisnete kocnicu, ali iza mog cilidra se stvarao? Mrtvi mulj  

To sto si ti na slici pokaza nema veze s vezom... to je najobicniji klipic kocione celjusti, a ta rupa iz koje si vadia mulj je s vanjske strane klipica koja dira same kocione plocice... ono sto je bitno, a sto po te dvi slike nisi rastavlja je unutrasnjost, a tamo takvog mulja ne smi bit jer je kocioni sustav na autu u upotrebi zatvoren. 

16 godina

Valjda ja znam odkud je vaden mulj 

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
11 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Zna li neko koji je ovo točno jack? mislio sam narucit sa ebaya ako ima takvih.

jack je za ovaj radio http://avtoru.org/_files/magnitola/Aiwa/CDC-R237.pdf

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.5.2016 11:05 (stipee98).
15 godina
neaktivan
stipee98 kaže...

Zna li neko koji je ovo točno jack? mislio sam narucit sa ebaya ako ima takvih.

tu pitaj, ziher ti ga imaju... http://www.dobar-zvuk.hr/

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
16 godina
Fake_Alert kaže...

Ovdje ulje nije mijenjano desetljećima.

16 godina
Karlek_19 kaže...

U Trnovcu su te poslikali? Pa tam ti je 70 ograničenje. 200m prije kamere je 70 znak, kod Dravske ulice. Tak da ak si se ispod 90 vozil, ne vjerujem da bu čestitka.

A mislim da je tek od jučer neki kabel prema kući obližnjoj.

I ja mislim da je 70 kroz full trnovec, ali mi je kolega rekao da je na tom djelu 50 di su kameru stavili.

Jer stvarno neznam tko se vozi preko 80 inace kroz naselje pa da bi bila potrebna kamera...(Jos pogotovo tamo di stalno ima ljudi)

EDIT: Sve ok, na google mapsima sam pogledao i 70 bi moralo biti, a ja sam vozio sigurno manje od 80(cak sam i poprilicno siguran da je bilo ispod 70) kad sam vozio iza nekog.

:D
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.5.2016 12:41 (CroNk3r).
15 godina
neaktivan
Predator003 kaže...

Vec sam rekao kruske i jabuke. Necu nosit istu odjecu cijeli zivot niti przit hranu na istom ulju, auto je stroj i to mu ne cini nikakvu razliku dok mom zelucu nije svejedno sto jedem.

Bucniji motor je samo prednost, jer ostavit ulje u motoru je jeftinije nego aftermarket ispusni sistem. 

Čini mu razliku, probaj ne mijenjat ulje i filter jedno 4, 5 godina, a da u tom periodu napraviš ajmo reć 60 tisuća km, stvorit će ti se takve masne naslage u motoru, papir u filteru će se počet raspadat pomalo, a i to ulje će se počet trošit jer će se "razbiti" aditivi..

Inače ulje ne služi samo za podmazivanje nego i za čišćenje motora (od gareži, metalne prašine koja se stvara trenjem i još koječega) te ujedno i hladi sam motor.

Corsa D benzinac i Polo 1.9 SDI imaju uložak uljnog filtera, na oba auta ulje nije mijenjano 2 godine, a napravljeno je 30-40 tisuća km, stari moj papir se pomalo počeo raspadat, prstom si ga odvojio bez problema, još malo pa bi taj papir završio u motoru, na Corsi je i lanac počeo zvonit zbog neredovite izmjene..

I sva ta potencijalna sranja imat zbog usranog troška od par stotina kn godišnje, nema smisla.

EDIT: I meni se čini da Predator malo pod.ebava

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.5.2016 14:01 (veki22).
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

pih nemate vi pojma, kupite fauve/audi i bez promjene ulja nakon 390k još kao nov 

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
15 godina
neaktivan
nine kaže...

pih nemate vi pojma, kupite fauve/audi i bez promjene ulja nakon 390k još kao nov 

Audi TT se ne složio s tobom

http://jalopnik.com/what-happens-if-you-dont-change-the-oil-in-your-audi-fo-1692660828

17 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

Valjda ja znam odkud je vaden mulj 

ti si stavlja slike, ne ja... a vidim da je na slikama jos uvik stoji gumeni semering i zastitna gumica klipica... iz slike ne mogu dokucit jeli klipic jos u celjustima ili si ga izvuka van, pa samo mogu pretpostavit da je klipic na svom mistu... 

ako si klipic izvuka pa onda isa slikavat, to je sasvim druga prica, ali tada je doista upitno na koji mot je taj auto uopce kocia i prosa tehnicki... 

15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Kako puno ljudi čita ovu temu, a neki sa manjim znanjem o automobilima, ali sa velikim interesom, još će i povjerovat ovom trolu...

Uglavnom ulje se mora mjenjati!!!

Ulje u motoru smanjuje trenje pokretnih djelova, kao npr karike na klipu, leteći ležajevi na radilici, rotacija bregaste osovine..itd, te ujedno omogućava ravnomjernu raspodjelu topline po čitavom motoru, naravno koliko god ulje bilo učinkovito, i dalje se javlja trošenje pojedinih djelova motora, ali je toliko malo, da se mjeri u nanometrima, te nano-čestice metala se sakupljaju u filteru ulja, kako on ima svrhu filtrirati ulje i vraća se čisto natrag u motor, tj cirkulira, ali ulje sa vremenom korištenja gubi svoja maziva svojstva, pa ga je potrebno mjenjati u deklariranim rokovima samog proizvođača. E sad, istina da postoje ulja koja su "reciklirana", tj kada servisi stara korištena ulja vrate u tvornicu, pa ih tvornica obnovi za ponovnu upotrebu, ali takva ulja nisu ista kao staro ulje tek izvađeno iz motora, nemaju ista svojstva, to se vidi u samoj prozirnosti ulja golim okom, a obično se prodaju po akcijskim cijenama...

Ja osobno znam jednu firmu u Zg-u gdje su kupili prije par godina novog vw transportera t5, nisu baš marili za njega, niti ga održavali, a vozio ga je svatko, odvozili su malo preko 100 000Km sa prvim uljem koje je tvornica ulila i onda se raspao motor, zadnje što sam čuo, da su dali ugradit drugi motor i da dalje vozi

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice