Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.025
|
čitano: 16.548.052
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Auti - ultimativna tema
wifi kaže...
CroNk3r kaže...

BTW svaka cast wifi-u i iggy-u, svadati se sat i pol nije mala stvar 

a slusaj, Penryn je bacia udicu, Sum of all fears zacinia svojim podbadanjem, a ostalo je, kako kazu, povijest... 

uostalom, nema tu nikakve svadje, covik moze imat svoje misljenje o cemu god hoce, ne znaci da cu ga prihvatit niti da je ispravno... 

Ae.

No ispravnost ne definiramo nas dvojica.

17 godina
neaktivan
Old Iggy kaže...

Ae.

No ispravnost ne definiramo nas dvojica.

nego propisi 

16 godina
Auti - ultimativna tema

Vidim malo ste se smirili, pa da vam pomognem da jos koju stranicu popunite pa da dodemo cim prije i do 1500 stranica 

Sve ok sta ste napisali, je da krsis zakon, istina i da ovaj drugi nije tu da regulira promet i kroji pravdu...

Ali stvar vozacke kulture je da ako je netko brzi na lijevoj traci, krsio on zakon ili ne ti mu se maknes. To je ko da ode netko na autoput stavi tempomat na 130 i vozi po lijevoj i ne mice se nikome jer on vozi najbrze dozvoljeno zakonom.

:D
17 godina
neaktivan
CroNk3r kaže...

Vidim malo ste se smirili, pa da vam pomognem da jos koju stranicu popunite pa da dodemo cim prije i do 1500 stranica 

Sve ok sta ste napisali, je da krsis zakon, istina i da ovaj drugi nije tu da regulira promet i kroji pravdu...

Ali stvar vozacke kulture je da ako je netko brzi na lijevoj traci, krsio on zakon ili ne ti mu se maknes. To je ko da ode netko na autoput stavi tempomat na 130 i vozi po lijevoj i ne mice se nikome jer on vozi najbrze dozvoljeno zakonom.

ale-fuckin'-luja brother! 

16 godina
Auti - ultimativna tema

Jos jedan primjer vozacke kulture kod nas 

17 godina
neaktivan

to ti je za dobro jutro... uleti u krizanje, pa na kraju imas dead-lock... nitko ni naprid, ni nazad... 

17 godina
wifi kaže...

nego propisi 

Točno.

CroNk3r kaže...

Vozačka kultura ne postoji pravno gledano ni na koji način.

Ovo o čemu govoriš je kršenje ZSPC čl. 142. st. 1.

CroNk3r kaže...

Ni to nije vozačka kultura već kršenje ZSPC čl. 62. st. 1.

17 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Evo ti i primjer od danas... zenska je treca ili cetvrta na semaforu i skrece na glavnu cestu, iza nje je ovaj bili bmw, i onda ja... u trenutku kad se ona izravnala na glavnu cestu, prethodna tri auta su vec bila na semaforu 200m nize, a nas dvoje smo je obisli... naravno, opet je mobitel bia u pitanju... to sto sam joj svirnia, pokusa privuc paznju da se skine s tog govna, nula bodova (nikakve koristi za one koji ne razume), nesmetano je nastavila dalje dok smo stajali na tom doli semaforu dovoljno da i sam iscupam mob i proslavim tu starletu...

17 godina
neaktivan
Old Iggy kaže...
wifi kaže...

nego propisi 

Točno.

CroNk3r kaže...

Vozačka kultura ne postoji pravno gledano ni na koji način.

Ovo o čemu govoriš je kršenje ZSPC čl. 142. st. 1.

CroNk3r kaže...

Ni to nije vozačka kultura već kršenje ZSPC čl. 62. st. 1.

cije postivanje nije nadleznost dezurnih wannabe pandura, vec policije... 

čl.142, samo govori o voznji desnom trakom... bas kao i čl.48.

na autoputu on samo pretjece livom trakom maksimalno dopustenom brzinom, samim time, ako ces zakon tumacit kao sto si tumacia clanak 48, razlike nema... 

vozacka kultura je nesto sto u zakonu ne pise izricito, ali je puno bitnija od nerijetko mrtvog slova na papiru koje je u praksi sasvim drukcije.... 

16 godina
wifi kaže...

Evo ti i primjer od danas... zenska je treca ili cetvrta na semaforu i skrece na glavnu cestu, iza nje je ovaj bili bmw, i onda ja... u trenutku kad se ona izravnala na glavnu cestu, prethodna tri auta su vec bila na semaforu 200m nize, a nas dvoje smo je obisli... naravno, opet je mobitel bia u pitanju... to sto sam joj svirnia, pokusa privuc paznju da se skine s tog govna, nula bodova (nikakve koristi za one koji ne razume), nesmetano je nastavila dalje dok smo stajali na tom doli semaforu dovoljno da i sam iscupam mob i proslavim tu starletu...

Sad ce ti iggy reci koji clanak zakona krsis jer slikas prilikom voznje...

17 godina
neaktivan
CroNk3r kaže...

Sad ce ti iggy reci koji clanak zakona krsis jer slikas prilikom voznje...

nece, jer nisam slika tijekom voznje... za razliku od nje koja je nesmetano cakulala tijekom "voznje"... 

17 godina

Bože wifi podsječaš me na sve ove seljačine po Ze-Ge-u koji kreću na žuto, ostavljaju sve iza sebe crni dim od lože i onda opet koče kao budale na sljedećem semaforu. I onda ih opet svi stižu koji normalno voze.

Stari Iggy je u pravu htio ti to priznati ili ne, ti si taj koji krši zakon i ako bude kakva 3.14zdarija ti ćeš odgovarati, a ne onaj koji vozi po propisima. To što tebe yebe sve nije problem drugih, a najmanje zakona.

A i ovo za autoput ti je super usporedba, voziti 130km/h po lijevoj traci jer je to po ograničenju.  Poprilično sam siguran da se to ne smije jer lijeva služi za pretjecanje.

BTW, možda je ta ženska isto uhvatila pričati na mob kao i ti na semaforu ili gdje već, a ne tijekom vožnje 

Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
12 godina
wifi kaže...
CroNk3r kaže...

ale-fuckin'-luja brother! 

hahahaha, jedva si dočekao bar jednog....

CroNk3r

malo je ipak po gradu drukčija situacija, jer na autoputu nema semafora sa skretanjem lijevo i svi voze na duže staze, pa sporiji i trebaju biti u desnoj traci

no grad je ipak drukčija situacija, netko se vozi po lijevoj traci zato jer na sljedećem semaforu ide lijevo i zašto bi se micao bikonji koji turira od semafora do semafora

wifi

ti si malko prenabrijan, i mensčini da je više problem u tebi nego u drugima

da, naravno da ima kojekakvih pizduna po cesti, ima sporih usrova, ima sporih usrova koji blebeću na mobitel, ima sporih usrova koji te namjerno koče iz neke svoje sitnozube hirovitosti, no za ljude koji normalno voze takvi su susreti rijetki

za one koji se naganjaju po cesti svi koji se voze normalno su spori usrovi i tu je tvoj najveći problem

na kraju, kad jednom budeš odgovoran za nečije dijete koje ti je bezglavo (jbga, djeca su često bezglava) podletilo pod kotače, a nisi uspio stati jer si od semafora do semafora išao uštediti 2 sec i natjerao svoju pilu na 90 km/h ili više, umjesto da se voziš 40-60 ko i ostali usrovi i na posao stigneš čitavih minutu kasnije, sve ove rasprave će ti biti jasnije

...samo tada će biti kasno za to dijete, a i za tebe jer ćeš završiti vrlo loše i žderat se do kraja života ako imaš imalo savjesti

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.4.2016 10:11 (picajzla0707).
17 godina
neaktivan
Pero Dinamit kaže...

Bože wifi podsječaš me na sve ove seljačine po Ze-Ge-u koji kreću na žuto, ostavljaju sve iza sebe crni dim od lože i onda opet koče kao budale na sljedećem semaforu. I onda ih opet svi stižu koji normalno voze.

Stari Iggy je u pravu htio ti to priznati ili ne, ti si taj koji krši zakon i ako bude kakva 3.14zdarija ti ćeš odgovarati, a ne onaj koji vozi po propisima. To što tebe yebe sve nije problem drugih, a najmanje zakona.

A i ovo za autoput ti je super usporedba, voziti 130km/h po lijevoj traci jer je to po ograničenju.  Poprilično sam siguran da se to ne smije jer lijeva služi za pretjecanje.

BTW, možda je ta ženska isto uhvatila pričati na mob kao i ti na semaforu ili gdje već, a ne tijekom vožnje 

bolje i to nego da me podsjecas na kretencine kojima triba po ure da dodju do 30... i vec sam reka, suti i trpi, svi koji se jave kako im ubersoferi po gradu idu na zivce cim padne kisa pa voze 30... a sljedeci put kad netko napravi proser kako mu po snigu smetaju oni s litnjim gumama, onda cu ga uputit na ove postove u kojima mu ocito ne smetaju debili koji po suvom ili kisi rade jos goru stvar... 

usporedba je na mistu - jer ako je dosa u livu traku i pretjece, a ne smi pretjecat brze od 130 jer krsi zakon, onda vridi ista stvar i u gradu kad imas vise traka... dakle, ili pravilo vridi u oba slucaja, ili ne vridi ni u jednom... sto se mene tice, grad, brza ili autoput, desno sporiji, livo brzi i ma koliko brzo isli uvik oko na retrovizoru... a oni koji izricito ne zele ic u desnu i namjerno blokiraju promet su maloumne iskopleksirane spodobe cija je jedina satisfakcija u zivotu prcat ljude na cesti... bar dok ne dobiju metak u celo zbog toga kad netko po314zdi... 

citaj ponovo, s ceste (jedna traka) smo skretali u visetracnu (di smo zensku obisli), i jos tijekom prolaza ona je bila non-stop na mobu... ostali isprid nje su vec dosli do semafora 200m nize... od pocetka do kraja, ona se nije skinila, nije cak ni pogledala kad sam joj svira... a ti ako ne zelis razumit, nemoj, ali ne tribas se pravit blesav, osim ako stvarno jesi... 

17 godina
neaktivan
picajzla0707 kaže...

hahahaha, jedva si dočekao bar jednog....

CroNk3r

malo je ipak po gradu drukčija situacija, jer na autoputu nema semafora sa skretanjem lijevo i svi voze na duže staze, pa sporiji i trebaju biti u desnoj traci

no grad je ipak drukčija situacija, netko se vozi po lijevoj traci zato jer na sljedećem semaforu ide lijevo i zašto bi se micao bikonji koji turira od semafora do semafora

wifi

ti si malko prenabrijan, i mensčini da je više problem u tebi nego u drugima

da, naravno da ima kojekakvih pizduna po cesti, ima sporih usrova, ima sporih usrova koji blebeću na mobitel, ima sporih usrova koji te namjerno koče iz neke svoje sitnozube hirovitosti, no za ljude koji normalno voze takvi su susreti rijetki

za one koji se naganjaju po cesti svi koji se voze normalno su spori usrovi i tu je tvoj najveći problem

na kraju, kad jednom budeš odgovoran za nečije dijete koje ti je bezglavo (jbga, djeca su često bezglava) podletilo pod kotače, a nisi uspio stati jer si od semafora do semafora išao uštediti 2 sec i natjerao svoju pilu na 90 km/h ili više, umjesto da se voziš 40-60 ko i ostali usrovi i na posao stigneš čitavih minutu kasnije, sve ove rasprave će ti biti jasnije

...samo tada će biti kasno za to dijete, a i za tebe jer ćeš završiti vrlo loše i žderat se do kraja života ako imaš imalo savjesti

ma jedva... evo cek da malo ostavim razmaka od auta isprid pa cu updejtat status na fejs...  vidia sam da je to moderno i normalno, pa idem i ja... 

nema problema, skreces livo na sljedecem semaforu, slobodno se prestroji... ali netko se prestroji livo u Sucurcu i onda skreće livo u Solinu i/ili u Stobrecu... bogami nabavljam dashcam! pa da vidim kako cete pravdat te ljude ako pokazem i dokazem da se mogu vozit desnom trakom, dok budala blokira livu kilometrima... 

znaci ima svega i svacega, ukazujem na to jer konkretno se s njima redovito susrecem, ali opet je problem u meni... nice, very nice... znas kako kazu, "if you can't beat them, join them"... kad su oni pizduni, onda najbolje da i ja budem isti... 

ides od krive pretpostavke da brze vozim jer negdi zurim - idem brze jer me spora voznja ubija u pojam i iritira me voznja u koloni. srica, pa na posa uopce ne idem s autom jer mi je jako blizu, pa me nije ni brige. 

a pretpostavka ti je kriva, tamo di tribam usporim... tamo di mogu, vozim... 

10 godina
wifi kaže...
Pero Dinamit kaže...

wifi kaže...
picajzla0707 kaže...

Splitski Šumaher, smanji doživljaj. Naletel buš na prije-poslije na krivoga. Kojemu se nebu žurilo i koje te bu nafčil pameti onda. Pamet u glavu, noreti nije pametno.

12 godina
wifi kaže...

nema problema, skreces livo na sljedecem semaforu, slobodno se prestroji... ali netko se prestroji livo u Sucurcu i onda skreće livo u Solinu i/ili u Stobrecu... bogami nabavljam dashcam! pa da vidim kako cete pravdat te ljude ako pokazem i dokazem da se mogu vozit desnom trakom, dok budala blokira livu kilometrima... 

znaci ima svega i svacega, ukazujem na to jer konkretno se s njima redovito susrecem, ali opet je problem u meni... nice, very nice... znas kako kazu, "if you can't beat them, join them"... kad su oni pizduni, onda najbolje da i ja budem isti... 

ides od krive pretpostavke da brze vozim jer negdi zurim - idem brze jer me spora voznja ubija u pojam i iritira me voznja u koloni. srica, pa na posa uopce ne idem s autom jer mi je jako blizu, pa me nije ni brige. 

a pretpostavka ti je kriva, tamo di tribam usporim... tamo di mogu, vozim... 

rekao sam ti - kretena ima svugdje, no ako se voziš normalno i bar donekle unutar propisa rijetko će ti takvi smetati, ako se pak neprestano voziš iznad ograničenja onda ti svi drugi smetaju

vožnja u koloni iritira skoro sve nas, samo je pitanje koliko ćeš riskirati da se te kolone riješiš, koliko ćeš skakati u sjedalu od bijesa pa tako nabrijan opičiti po gasu i više nego si mislio, sve do jednom...

a za što? zato da stigneš par minuta prije drugih

...tamo di možeš voziš, da, isto tako sve do jednom, dok ne ispadne da si i tu mogao i trebao voziti sporije ...samo poslije jebanja nema kajanja

navrati do remetinca kad budeš u zg, pa pitaj onog lika s kvatrića što sad misli o ganjanju i koliko bi mu bilo drago da je u onom trenutku bio neki spori usrov da ga bar malo zakoči

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.4.2016 10:43 (picajzla0707).
17 godina
neaktivan
Karlek_19 kaže...

Splitski Šumaher, smanji doživljaj. Naletel buš na prije-poslije na krivoga. Kojemu se nebu žurilo i koje te bu nafčil pameti onda. Pamet u glavu, noreti nije pametno.

a ko? opet jedan od ovih retardinjosa, wannabe pandura kojeg cak ni panduri nisu tili primit u svoje redove... znaci, zato jer na cesti ima takvih majmuna koji svrsavaju kad ometaju druge na cesti, ja tribam se povinovat takvima... pizduni povridjena ponosa... 

picajzla0707 kaže...

rekao sam ti - kretena ima svugdje, no ako se voziš normalno i bar donekle unutar propisa rijetko će ti takvi smetati, ako se pak neprestano voziš iznad ograničenja onda ti svi drugi smetaju

vožnja u koloni iritira skoro sve nas, samo je pitanje koliko ćeš riskirati da se te kolone riješiš, koliko ćeš skakati u sjedalu od bijesa pa tako nabrijan opičiti po gasu i više nego si mislio, sve do jednom...

a za što? zato da stigneš par minuta prije drugih

...tamo di možeš voziš, da, isto tako sve do jednom, dok ne ispadne da si i tu mogao i trebao voziti sporije ...samo poslije jebanja nema kajanja

navrati do remetinca kad budeš u zg, pa pitaj onog lika s kvatrića što sad misli o ganjanju i koliko bi mu bilo drago da je u onom trenutku bio neki spori usrov da ga bar malo zakoči

a mislis? znaci kad netko vozi 40 tamo di je ogranicenje 60, a ja vozim 70, onda mi nece smetat? cak i kad se spustim na ogranicenje? jer jbga, ko sam ja da ometam njegov vazan razgovor ili milozvucne razgovore s federikom pored njega. 

ma daj ne izmisljaj... nadjes tipa mortus pijana i sad ti je to ogledni primjerak sto i kako... nadjes tipa koji pijan vozi vise nego duplo iznad ogranicenja... a ovdi sve neki uber pazljivi soferi koji se mogu kladit u vlastiti zivot i zivot svoje dice da se njima ne moze dogodit da im netko izleti, pa makar vozili po svim mogucim ogranicenjima i bili ultra pazljivi... svi neke moralne vertikale koje ne prelaze ogranicenje... nek se javi prvi na ovom forumu koji ne radi prekrsaje, nek se nadje jedan takav, a da je vozac... 

iznosim ono sto MENE smeta u voznji, ono sto me ne iritira... to sto netko misli da se prelaskom ogranicenja nesto dramaticno dogadja, think again... daleko veca opasnost su upravo ovi s mobitelima, alkoholom i porivima za provodjenje vlastite pravde na cesti... 

eto, sad lipo opalite jos koji TD 

10 godina
Auti - ultimativna tema

Ak ti se žuri idi pol sata ranije. EOD!

16 godina
odjavljen
wifi kaže...

Stvarno si se uživio. Daj malo oladi, ubit ćeš nekog na cesti.

I ako itko pokušava provoditi pravdu na cesti, to si ti. Imaš ograničenje, vozi po ograničenju i ne 3.14zdi ako netko ne zadovoljava tvoje uzvišene "standarde" vožnje. Jel ti se žuri nekamo? Kreni ranije. Živciraju te kolone i spora vožnja? Odi na Grobnik, tamo nema niti kolona niti tetki koje u drugoj plaze po gradu. Ili nemoj voziti uopće, odi pješice. A i onda bi ti smetale bake po pločniku i mame sa kolicima.

Baš si pravi zemljak, u nedostatku boljeg opisa.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina
CroNk3r kaže...

Dobre felge na smeđim kolima

17 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Ili ako te muče živci uzmi nekakve tablete za smirenje. 

Mislim da svakog ovdje živcira kad netko namjerno stane paralelno i ne da ti proći.. al takvih nema puno, nego većina jednostavno ne obraća pažnju ili nisu upoznati s tim da bi bilo lijepo dat se u desnu traku ako si spor. Mene osobno takvi ne živciraju, jer jbg, svatko ima svoj tempo i nisu svi upoznati s tim nepisanim pravilima. 

12 godina
wifi kaže...

ma daj ne izmisljaj... nadjes tipa mortus pijana i sad ti je to ogledni primjerak sto i kako... nadjes tipa koji pijan vozi vise nego duplo iznad ogranicenja... a ovdi sve neki uber pazljivi soferi koji se mogu kladit u vlastiti zivot i zivot svoje dice da se njima ne moze dogodit da im netko izleti, pa makar vozili po svim mogucim ogranicenjima i bili ultra pazljivi... svi neke moralne vertikale koje ne prelaze ogranicenje... nek se javi prvi na ovom forumu koji ne radi prekrsaje, nek se nadje jedan takav, a da je vozac... 

daleko veca opasnost su upravo ovi s mobitelima, alkoholom i porivima za provodjenje vlastite pravde na cesti... 

jedan od prvih linkova kad upišeš smrt i brzina, detaljnije imaš u službenim izvješćima mup-a  

brzina i dalje glavni uzročnik smrti

taj s kvatrića je najgori, a to što je pijan je samo dodatak

no prema čistoj statistici, ti si stari moj potencijalni ubojica na cesti i sa takvim stavom pitanje nije "ako" nego "kad"

pa pjevaj borbene o svojim pravima na brzu vožnju i kršenje propisa i dalje, opet ponavljam - sve do jednom

16 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Znao sam u što će se ovo pretvoriti.

Pričaš kako te iritiraju drugi vozači kad ti "namjerno" blokiraju da ih ne možeš zaobići, da bi onda jasno rekao da sam provodiš pravdu po cesti kad ti netko zasmeta. Jer u početku sam mislio da je u ZG i ST ovo češća situacija to što si ti pisao nego što ja to vidim u RI mada nisam često u centru grada, ali ispada da se to tebi događa stalno jer ti voziš 70, a smeta ti onaj koji ispred tebe mili 60 gdje je ograničenje 50.

A DALEKO veća opasnost od mobitela je prebrza vožnja, guglaj si malo najčešće uzroke teških prometnih.

I kad smo već na toj temi, dva fina filmića.

The guy who wants too much risks losing absolutely everything. Of course, the guy who wants too little from life might not get anything at all.
16 godina
Auti - ultimativna tema

Danas se ispred mene ubaci neka golf trojka i toliko dimi da sam se skoro ugusio, kao da vozi na trafo ulje.. Sad znam kako je ljudima iza mene

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
17 godina
neaktivan
Karlek_19 kaže...

Ak ti se žuri idi pol sata ranije. EOD!

i sto da radim po ure ranije kad tamo dodjem... zbog cega svi odreda mislite da je pitanje ustede vrimena ili zurbe... samo zato sto mi se nigdi ne zuri, ne znaci da cu poput ceha i poljaka vozit 30km/h magistralom i proucavat pticice u letu... 

Sum_of_all_fears kaže...

Stvarno si se uživio. Daj malo oladi, ubit ćeš nekog na cesti.

I ako itko pokušava provoditi pravdu na cesti, to si ti. Imaš ograničenje, vozi po ograničenju i ne 3.14zdi ako netko ne zadovoljava tvoje uzvišene "standarde" vožnje. Jel ti se žuri nekamo? Kreni ranije. Živciraju te kolone i spora vožnja? Odi na Grobnik, tamo nema niti kolona niti tetki koje u drugoj plaze po gradu. Ili nemoj voziti uopće, odi pješice. A i onda bi ti smetale bake po pločniku i mame sa kolicima.

Baš si pravi zemljak, u nedostatku boljeg opisa.

cime? aj mi objasni cime moja brža voznja ometa druge? objasni mi, na koji je to nacin moguce? s druge pak strane, ako se ti na cesti postavljas ko serif, onda takva voznja definitivno ometa sve osim eventualno neke na zescim drogama pa im je sve haj-faj-uzivaj... 

standardi su mi takvi da ocekujem da u trenutku kad sidnes za volan, onda vozis, a ne bavis se desetim radnjama i licis komplekse "trenirajuci" druge kako se vozi... sve sto meni prigovaras, primjeni na navedenu skupinu... 

Penryn kaže...

Ili ako te muče živci uzmi nekakve tablete za smirenje. 

Mislim da svakog ovdje živcira kad netko namjerno stane paralelno i ne da ti proći.. al takvih nema puno, nego većina jednostavno ne obraća pažnju ili nisu upoznati s tim da bi bilo lijepo dat se u desnu traku ako si spor. Mene osobno takvi ne živciraju, jer jbg, svatko ima svoj tempo i nisu svi upoznati s tim nepisanim pravilima. 

mozda je stvarno u tome problem - "normalni" vozaci kojima nista ne smeta ili su usrani ko grlice, ili pijani, ili drogirani, ili se u voznji bave desetim stvarima pa ih zaboli neka stvar... znaci da bi po tebi i sam triba bit poput njih? 

picajzla0707 kaže...

jedan od prvih linkova kad upišeš smrt i brzina, detaljnije imaš u službenim izvješćima mup-a  

brzina i dalje glavni uzročnik smrti

taj s kvatrića je najgori, a to što je pijan je samo dodatak

no prema čistoj statistici, ti si stari moj potencijalni ubojica na cesti i sa takvim stavom pitanje nije "ako" nego "kad"

pa pjevaj borbene o svojim pravima na brzu vožnju i kršenje propisa i dalje, opet ponavljam - sve do jednom

wow, sjedi - fizika 5! sad probaj glavom opalit o pod tako da ljosnes sa svog kreveta i onda pokusaj to s kreveta na kat... sto mislis di ce bit veci AUUU? 

stvarno tribas bit genijalac da otkrijes da su posljedice vece kako se povecava brzina. samo te malo j..u pojmovi uzrok i posljedica... ali da budem krajnje jasan, imas prijelaz preko pruge gdje vlak uvik vozi prakticki istom brzinom... vozia on 50, 80, ili 200, tebi je u konacnici isto, jer imas (valjda) toliko mozga da ne ides preko pruge kad vlak ide, kad su rampe spustene. Ako nemas mozga u glavi, onda kad te opali nekom brzinom, tek tada moze (ili ne mora) igrat ulogu kojom brzinom te opalia. Sa sve tri navedene brzine, sanse su velike da si mrtav. Uzrok nesrece si ti, jer si prosa priko pruge kada to nisi smia ili se nisi uvjeria da to mozes. Posljedice su takve kakve jesu, ali eto, da bi ti spasia svoj i tudje zivote, uputi u sabor zahtjev da se brzina vlakova u rh ogranici na 20-30km/h jer postoje kreteni cije zivote ipak triba spasit unatoc tome sto su glupi ko matun. Slijedom toga, u trenutku kad svim vozilima u RH ogranicis brzinu na 30km/h vise nece bit mrtvih na cestama, ali semafori ce postat nepotrebni jer cak i ako netko i prodje kroz crveno nije neka steta - koji put prodje, koji put pukne, ka u luna parku. Sad ces se moc nalit ko guzica i sist za volan, jer hej, sto ti se moze dogodit s 30km/h. U najgoru ruku, cak i da ne taknes kocnicu okupljeni ce te probudit iz alkoholnog sna. A i napokon ces u voznji moc neometano pisat poruke i nece te ometat divljaci poput mene. 

TIR669 kaže...

A DALEKO veća opasnost od mobitela je prebrza vožnja, guglaj si malo najčešće uzroke teških prometnih.

I kad smo već na toj temi, dva fina filmića.

filmici ti samo idu u prilog da brzina sama po sebi u vecini slucajeva nije uzrok nesreca. uzrok je oduzimanje prednosti, prolazak kroz crveno, mobitel, alkohol, divlje zivotinje... i kad smo vec kod njih, sto bi ti da ti pri 130 na autoputu izleti neka bestija? vozis po ogranicenju, ni kriv ni duzan ces nastradat jer netko nije popravia ogradu... brzina je u pravilu samo odgovorna za posljedice, a kojih nebi ni bilo da nije uzroka... a s cime se policija i dezurni forumasi ovdje obracunavaju? s brzinom! sve neki buduci politicki kadar - kupuj jeftine bodove tako da dignes 100kn socijalu, umisto da ljudima das posa i omogucis normalan zivot... 

a kad vec kadzes da je brzina puno opasnija od mobitela - imas pravo, pogotovo u ovom prvom videu - da je bus vozia 20, i da je ovaj na mob pisa poruke s 20km/h onda taj frontalni nebi uopce bia toliko pogibeljan... ono, "ups, izletia mi mob na pod... cekaj da rijesim osiguranje pa cu nastavit dalje"...

druga dva su samo ono sto i po splitu dozivim s mobitelasima, nista drukcije... 

ovaj zadnji je posebno zanimljiv jer kad takav krene ulivo pa ga pokusas izbjec i zbog toga odes u suprotni smjer, ti pogines, ovi iz drugog auta poginu, a on nastavi dalje bez da primjeti sto se dogodilo... 

15 godina
Auti - ultimativna tema

Već dugo nismo imali edukaciju da su svi nesposobni i ne znaju zakon i propise osim njega, uzvišenog, wifija. 

13 godina
neaktivan
wifi kaže... 

ovaj zadnji je posebno zanimljiv jer kad takav krene ulivo pa ga pokusas izbjec i zbog toga odes u suprotni smjer, ti pogines, ovi iz drugog auta poginu, a on nastavi dalje bez da primjeti sto se dogodilo... 

Dobar je ovaj drugi tip na motoru koliko psuje i živcira se jer je morao čekati par sekundi duže na semaforu.

Hahahaha, kakvi sve idioti imaju vozačku.

Koristimo domaće automobile (Rimac inc.)
16 godina
picajzla0707 kaže...

CroNk3r

To je takticka, boostas mu samopouzdanje i onda je duze na forumu, a ako je duze na forumu, nece biti na cesti 

Kuzim da je druga situacija, meni nije problem uopce voziti iza nekog u lijevoj tko vozi po ogranicenju, ako vozi i 10 ispod, sta da mu radim, lagano muzika i chill...

Veci problem su oni koji izmedu 2 semafora npr. na slavonskoj 5 puta promjene traku.

15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

ma moram reći da se u nekim stvarima slažem sa wifijem.. ako sjediš u autu onda ti glavna okupacija treba biti vožnja, poštuj potrebe drugih vozača, drži se ograničenja (ili ograničenje +10 još bolje), na semaforu nemoj dopustiti da ti se stvori 50m razmaka dok ti ubaciš u prvu i sve super.. prespora vožnja (ispod ograničenja), pogotovo u gradu poput zagreba stvara puno napetosti i živčanoće kod drugih vozača.

ja se odavno više ne živciram, jer jednostavno nema smisla.. previše puta dnevno prejašem zagreb uzduž i popreko i ispalio bi na živce do sada sigurno..

ali da se mene tipa ja bi uzeo vozačku jedno bar 30% vozača 

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice