Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.025
|
čitano: 16.552.979
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Auti - ultimativna tema
jasmin1991 kaže...
Ziga kaže...

Savjet: kada pada kiša auto se ne kupuje

Eto da oticu 700 km u ona smjera pa da ne odem pogledat aute nego se samo vratim doma. hmmm nebi islo

Sve ok, ali jos jednom pogledaj okolo aute kad se vratis, kad pada kisa, pola ogrebotina se ni ne vidi, kao ni manja udubljenja.

U pravilu ista stvar zasto se ne kupuje auto koji ima vec zagrijan motor kad ga dodes pogledati.

EDIT: prva stvar sam mislio da napravis krug oko auta, ne da pogledas druge aute, sad tek vidim da je malo nejasno napisano

:D
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.4.2016 0:04 (CroNk3r).
12 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Netko ovdje ima insigniu i motor mu se raspo na 140km. Koliko vidim treba ti komotan, pouzdan auto koji te nece ostavit s strane. Opel to nije.

17 godina
Predator003 kaže...

Netko ovdje ima insigniu i motor mu se raspo na 140km. Koliko vidim treba ti komotan, pouzdan auto koji te nece ostavit s strane. Opel to nije.

Frendu jednom isto otišao motor na nekih 110-120K km, model Insignie iz 2011 ili 2012 je bio, a čuo sam to na još par mjesta. Očito su te serije imale problema s motorima što je sramotno za auto koji toliko košta

12 godina
Predator003 kaže...

Ti si dakle tako odlucio. Opel nije komotan niti pouzdan. To sto vjerojatno vozis neki Matiz ili neki stari merc sa podrapanim sicevima, nema veze. Ti znas sve o svim autima.

Ako se je jednom to dogodilo, ne mora znaciti da ce se svima tako dogoditi. Sto ti znas kako je taj auto bio vozen i odrzavan?

Senza cuore saremmo solo macchine
15 godina
neaktivan
MatijaZG kaže...

To sto vjerojatno vozis neki Matiz...

čisto sumnjam  prije bi rekao neki "bluemotion" TDI koji sa 400k ne pokazuje znakove zatajivanja dok iza njega ljudi padaju u nesvjest od smrada skurenog ulja 

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
16 godina
odjavljen

Ja sam imao dva Opela - Astru (1992. godina) i Vectru (1996). Astra je konstantno hebala sa strujom a Vectra je mogla popiti više od studentice filozofije na prvoj godini.

Nisu me ni najmanje dojmili. A i ta nova Insignia ima minijaturan gepek. Jako nizak.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
12 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

I ti matija kao da i.as nesto od toga ako ovaj lik baci u vjetar 15k eura... Opel je dobra opcija ako se razmislja između opela fiata i alfe, sa passatom i audijem ne moze doc u istu recenicu. Najbolje da je uzeo alfu za 5k, sacuvao 10k za servisirat 2 god i onda ga prodo zza 3k...

Opet, kakve veze ima moj auto s istinom koju iznosim? Vozio sam se u tom opelu i to je cisto smece. Bolje da su stavili kvalitetnija sjedala od tkanine nego tu jeftinu kozu. Ne znam zasto spominjes starije mercedese, jer ne postoji neudobniji mercedes iste klase. 

Kao dd koristim sestrin 1.4 blue polo, a za vece relacije a6 ili 221. Ne nisu moji, vec od sestre, brata i od starog tim redoslijedom. Svog auta nemam od zadnje totalke, a tog opela ne bi vozio da mi placaju a kanoli da bi svoje pare za njega dao...

A4 koji sam ranije spominjao nedavno dan pod racun za pola.

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.4.2016 17:59 (Predator003).
15 godina
neaktivan
MatijaZG kaže...
Predator003 kaže...

Ti si dakle tako odlucio. Opel nije komotan niti pouzdan. To sto vjerojatno vozis neki Matiz ili neki stari merc sa podrapanim sicevima, nema veze. Ti znas sve o svim autima.

Ako se je jednom to dogodilo, ne mora znaciti da ce se svima tako dogoditi. Sto ti znas kako je taj auto bio vozen i odrzavan?

Ne znam da li se Cammeo rješavao svojih, pa su možda našli sretne vlasnike po njuškalu, TRCZ-u itd. Vjerojatno ne postoje izjebaniji "službeni" auti od tih jadnih Insignija što su imali.. To definitivno nije do auta bilo. Prije održavanje i vozač.

In the name of tragedy...
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Da, opel definitivno nema efekt pred šabanija klubom kao passat i audi 

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
11 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

U svakom slucaju opel nije losa marka mozda je sam ta serija malo profulana. AL kako rekoh to mi je bila neka pod opcija al mislim da od nje odustajem.

Ostajem pri passatu i audiu al vise dajem prednost pasatu jer sam ga vozio nekih 3 mj sluzbeno isti motor ali 1 g je bio stariji.

U petak idem s njim na tehnicki, frend mi je  provjerio preko murije da nije neko sranje al nije oba auta su cista sto se tog tiče.

U svakom slucaju provjerit cu sve sta mogu jer 16 t eura nije malo. A i samnom ide od starog neki frend ja ga neznam osobno al lik radi u ww servisu u osijeku, nadam se da če mi on dosta olaksat odluku uzeti ili ne. 

12 godina
Auti - ultimativna tema

Ako ste povecali budget zasto ne razmislite o mazdi 6?

12 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Dobro si odlucio jasmine, na tvom mjestu savjete uopce ne bih trazio ovdje nego na nekom drugom forumu, jer je ovdje vecina ljubomornih zadrtih alfista koji bi iste sekunde mijenjali kljuc za kljuc svoje kante za passata kojeg razmisljas uzeti. To sto oni imajj fetis na placanje mehanicara ne znaci da i ostali imaju.

11 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Je naso sam 5 mazdi 6 all 3 su uvoz, jedna je preko 180tkm, a ova koja donekle ok izgleda je u dubrovackoj zupanije.

Ma je gledo sam malo i po drugim forumima mislim nema nekih vecih primjerki na toga pasata. 

Ma sluzit ce on mene, ak me moj clijic 8 godina sluzio bez ikakog kvara osim normalnog servisa i eto osla mi opruga amrtizera, Onda ce i ovaj slizit svrsi.

Hvala na savjetima

16 godina
odjavljen
Predator003 kaže...

Dobro si odlucio jasmine, na tvom mjestu savjete uopce ne bih trazio ovdje nego na nekom drugom forumu, jer je ovdje vecina ljubomornih zadrtih alfista koji bi iste sekunde mijenjali kljuc za kljuc svoje kante za passata kojeg razmisljas uzeti. To sto oni imajj fetis na placanje mehanicara ne znaci da i ostali imaju.

Ako ti imaš fetiš na te njemačke "mašine", ne znači da i drugi imaju. Kad-tad će ti do3.14zdit škriputavi, dosadni interijer koji se nije mijenjao od 80ih. Isti lik valjda dizajnira za Ladu i VW.

P.S. Nije ni čudo što se Golfovi trice prodaju po tipa 2k eura... Dokle god ima tipova ko ti (samo Das Auto), i dalje će cijene biti takve. Jbt, dobit ću po tome bar 1500 eur za svoga, prešao je samo 300k kilometara, "tek se razradio"

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.4.2016 12:23 (Sum_of_all_fears).
12 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Srecom, mozemo si priustiti i vozimo samo nove aute i skripnje nisam iskusio ni u jednom autu. Istina da vecinom vozamo njemacke masine, nk ne iskljucivo njemacken Stari je imao dvije rave i cruisera s kojima imam par tisuca i mogu rec da su odlicni terenci. Nisam nikad vozio dustera ali sam se vozio u jednom i sad da meni neko kaze da je dobar ko rava, ili da insignia bolja od opela, nije bolje i tu je kraj rasprave. Briga mene tko sta vozi, neka kupuju ljudi sta im pase, npr znam jednog doktora koji konzumira iskljucivo opela, a ima apartmana po istri, znaci covjek si sigurno moze kupiti bilo sto ali vozi opela. Ali ovaj jasmin je rekao da je vozio passata i da mu pase, sta lazno navodite covjeka bezveze.

16 godina
Predator003 kaže...

Ti kolko si zatucan bi trazio savjete samo na vw forumu...

:D
16 godina
odjavljen

Boli te briga što tko vozi, ali zato pišeš da bi ljubomorni i zadrti alfisti mijenjali svoje alfe za Passata? Ili si podvojena ličnost ili malo lažeš.

11 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

JA nemam nikake predrasude njemac je bolji fracuz nije itd. Koliko sam skonto po forumu svi npr pljuju francuze, al oped ja da mi ne treba veci auto oped bi si kupio clia ali noramlno novoga.

Jer 8 godina sam bio s njim i iskreno nikad al nikad kvara,nikad me nije ostavio na cesti nista. Sad mu je 8 godina ima skoro 200 tkm na satu i eto prodo sam ga i mislim da covijek nece imat problema s njim.  Tako dda meni nije bitno jel to njemac,francuz,tlijan itd.

vozio sam pasata 2011 i nista nije skripilo itd a 3 mje sam se vozio u njemu.

Pricali su po forumu da je i focu jako neudoban itd al po meni nije isto ga dosta cest vozim od punca je i auto je sasvim ok( s time da sam ja iz os, tocnije barnje a tamo su ceste svaki metar 1032 rupe).

Ako ne uspijem jos nesta naci do sutra onda idem na toga pasata naravno ako prode ok na provjerama,

Iskreno ja sam htijeo mondea 2.0  jer stari mi ima toga i auto je super isto tako imo je starijega 1.8 td 1996 isto auto puno km super je radio. MAlo je teze palio po zimi na -10 al nakon 10 sec vrtenja je upalio i onda nemas brige cijeli dan :)  Al kolko vidim i dizelima od 6-7 g nije bas lako upalit na -10 cijelu noc vani.

15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Isti k...

In the name of tragedy...
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.4.2016 13:10 (thedream).
17 godina
neaktivan
wifi kaže...

Wifi jel se ti uredno mičeš u desnu traku kad ima netko brži iza tebe? 

16 godina
odjavljen

Nema bržeg od njega.

17 godina
neaktivan
Penryn kaže...
wifi kaže...

Wifi jel se ti uredno mičeš u desnu traku kad ima netko brži iza tebe? 

uvik, uz samo jednu iznimku... ukoliko me netko prisilia da ga prodjem po desnoj traci, taj isti vise livom trakom nece proc... 

mene ne diraju brzi, samo spori... 

Sum_of_all_fears kaže...

Nema bržeg od njega.

ima, itekako ima... ali s tim brzim nikad nisam ima problema, uvik s nekim majmunima koji namjerno blokiraju cestu... 

16 godina
odjavljen

Namjerno blokira tako da vozi po ograničenju?

17 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Namjerno blokira tako da vozi po ograničenju?

tako da vozi suprotno cl.48,st.1,t.2. http://propisi.hr/print.php?id=8177 

2) na cesti u naselju s kolnikom na kojem za promet vozila u istom smjeru postoje najmanje dvije obilježene prometne trake, vozač se može za kretanje svojeg vozila koristiti i prometnom trakom koja se ne nalazi uz desni rub kolnika ako time ne ometa ostala vozila koja se kreću iza njegova vozila.

ako zeli glumit pandura, nek upise pandursku skolu i onda provodi svoj teror na cesti... a to sto ti svrsavas na ogranicenje brzine, a ne razmisljas da na tom vozacu nije da odredjuje hoce li netko vozit preko ogranicenja ili uopce jeli iza njega netko u civilnom sluzbenom autu, tvoj je veliki problem... 

17 godina
wifi kaže...
ako time ne ometa

ZSPC, čl. 2., st 81) »ometanje prometa« je radnja u prometu kojom se nekoga suprotno prometnim propisima prisiljava na promjenu dotadašnjeg načina sudjelovanja u prometu,

17 godina
neaktivan
Old Iggy kaže...

ZSPC, čl. 2., st 81) »ometanje prometa« je radnja u prometu kojom se nekoga suprotno prometnim propisima prisiljava na promjenu dotadašnjeg načina sudjelovanja u prometu,

od kojih je jedan od prometnih pravila definiran clankom 48. 

a ako smatras da voznja po propisu nije ometanje, onda mi reci da nikog necu ometat kada sa 20km/h i nekolicinom prijatelja blokiramo primjerice domovinskog rata ili poljicku od pocetka do kraja, ili primjerice slavonsku u zg. jer kao sto znamo, 20 je dopustena brzina u gradu. 

cak i pijani pirevi s hrpom auti, ma koliko god zakona krsili, imaju toliko mozga da blokiraju SAMO jednu traku... pojedinim retardima u normalnom prometu, to je pak znanstvena fantastika... 

17 godina
wifi kaže...
Old Iggy kaže...

od kojih je jedan od prometnih pravila definiran clankom 48. 

a ako smatras da voznja po propisu nije ometanje, onda mi reci da nikog necu ometat kada sa 20km/h i nekolicinom prijatelja blokiramo primjerice domovinskog rata ili poljicku od pocetka do kraja, ili primjerice slavonsku u zg. jer kao sto znamo, 20 je dopustena brzina u gradu. 

cak i pijani pirevi s hrpom auti, ma koliko god zakona krsili, imaju toliko mozga da blokiraju SAMO jednu traku... pojedinim retardima u normalnom prometu, to je pak znanstvena fantastika... 

Ajde i dalje prouči što kaže članak 51. stavak 2.

17 godina
neaktivan
Old Iggy kaže...

eto procitaj ga i ti... pa vidi da se odnosi na otvorenu cestu... jer u gradu, kad stanes na semaforu, brzina ti je 0km/h... a hocu li se ja od semafora do semafora milit s 20, ubrzavat od 0 da 20 za 20 sekundi i onda usporavat do sljedeceg semafora jednako sporo, je upravo ono na sto se bunim, a pametnjakovici ovdje odma spominju brzinu i ogranicenje... a isto tako, ako padne kisa, onda prilagodim brzinu uvjetima na cesti, i mozes mi stavit soli na rep. ako netko zeli drkat po cesti, onda mu ne samo zakon, nego i pojedinci poput tebe to odobravaju... 

tako da me iskreno zaboli za j...no ogranicenje, ako si sporiji, mici guzicu u desnu traku i necemo imat problema ni ti ni ja... inace, ako volis drkat, onda ces osjetit i sam kako je to... vozit po ogranicenju, u paraleli s drugima... 

s obzirom na to sto se ovdje da procitat, ocito se neki prepoznali... 

17 godina
wifi kaže...
Old Iggy kaže...

eto procitaj ga i ti... pa vidi da se odnosi na otvorenu cestu... j

Odnosi se na cestu, bez ikakve navedene iznimke.

ZSPC, članak 2., stavak 1) »cesta« je svaka javna cesta, ulice u naselju i nerazvrstane ceste na kojima se obavlja promet,

17 godina
neaktivan
Old Iggy kaže...

Odnosi se na cestu, bez ikakve navedene iznimke.

ZSPC, članak 2., stavak 1) »cesta« je svaka javna cesta, ulice u naselju i nerazvrstane ceste na kojima se obavlja promet,

znaci li to da imas ukljucena sva 4 zmigavca dok ujutro u 7.30 ili u 16h ides na/sa posla, jer je ogranicenje barem 50, a ti vozis upola manje od toga... 

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.4.2016 20:45 (wifi).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice