Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.025
|
čitano: 16.553.707
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Auti - ultimativna tema
thedream kaže...

Svaka ti čast, al budimo realni, ošla mu je lamela u najgorem trenutku kada ovaj turčin dolazi u zg, pa su gužve i svi živčani ko cucki, pa nije ni čudo da trube, al opet žalosno da ljudi nemaju razumjevanja, mada nemre se lamela sam tak potrošit, njemu je sigurno već duže vrijeme proklizavala, al ju je zanemario dok ju nije dokrajčio, al baš danas, baš ima peh...

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.4.2016 17:36 (1BIT).
16 godina
neaktivan
1BIT kaže...
thedream kaže...

Svaka ti čast, al budimo realni, ošla mu je lamela u najgorem trenutku kada ovaj turčin dolazi u zg, pa su gužve i svi živčani ko cucki, pa nije ni čudo da trube, al opet žalosno da ljudi nemaju razumjevanja, mada nemre se lamela sam tak potrošit, njemu je sigurno već duže vrijeme proklizavala, al ju je zanemario dok ju nije dokrajčio, al baš danas, baš ima peh...

Ovo me podsjetilo... U svakodnevnoj vožnji kad vam netko svako toliko neminovno izleti iz sporedne, uzme prednost, napravi bilo koju treću retardiranu stvar koju svi rade bez pardona, je im svirate ili samo duboko udahnete jer nije vrijedno toga? 

The guy who wants too much risks losing absolutely everything. Of course, the guy who wants too little from life might not get anything at all.
16 godina
TIR669 kaže...

Ovo me podsjetilo... U svakodnevnoj vožnji kad vam netko svako toliko neminovno izleti iz sporedne, uzme prednost, napravi bilo koju treću retardiranu stvar koju svi rade bez pardona, je im svirate ili samo duboko udahnete jer nije vrijedno toga? 

Uglavnom se suzdrzim, ali ako je bas neka brutalna glupost onda i sviram+lightshow gratis

:D
11 godina
neaktivan
thedream kaže...

Sad sam gurao tonu i po težak Accord (nine ) 1999, 2.0i, čujem dečka kako jadan nasred ceste turira, a auto u brzini, otišla mu je lamela i fino ju je dokrajčio, cijeli kvart je smrdio.

Nisam ga mogao pustiti da se koprca, tresao se od frke, a seljačine trube u oba smjera nitko nema razumijevanja niti bi pomogao. Fino trenirku na sebe, i guraona tu srećom malo niže do Auto Trnave.

Dečki ga primili, sad je na sigurnom. Ali da nitko nije htio pomoći to mi je nevjerojatno, a ja ga sa trećeg kata zgrade čujem da drka i da će s*ebati sve do kraja.

Inače fina Accordica, tamnozelena, ful oprema čak mislim, bež koža i unutrašnjost, el. paket, čak i šiber el. Istina Bog iznutra i izvana je kao da je ispala iz preše auto-otpada, ali to je opet jbg na ponos vozača.

Poanta priče, izađite, pomozite kad vidite nekoga u nevolji, nikad ne znate kad će Vama trebati. Da naravno, i druga poanta. Honda je ćesme.  Joke.

Bravo, al nece tak svako pomoc. Sto sam se uvjerio sam bar je tak u zg. Prije cc 2 mj. bio sam u zg i stojim  na kvatricu na semaforu treci u redu, i zeni koja je bila prva na semaforu s corsom crko joj auto.

I nitko bas nitko da bi pomogo i to oko 16 h u najvecoj guzvi. Tako da sam jadan ja stranac u zg ostavio auto na sred raskrzija upaljenog mogo ga je otjerat ko god je htijeo.

Izaso i pomogo joj odgurat auto znaci ja i neka zena koja je stajala iza nje.A da napemenem toj zeni kojoj je auto crko bila je negdje cc 7-8 mjesec trudneoce.

KAd tad ce i meni trebat pomoc  i nadam se da če naici neka dobra dusa.

9 godina
neaktivan
thedream kaže...
 Joke.

voziš audia? :)

15 godina
neaktivan
TIR669 kaže...

je im svirate ili samo duboko udahnete jer nije vrijedno toga? 

ja osobno dosta rijetko sviram/trubim, to su sitluacije tipa di se netko prestrojava, pa krene na mene, a nemaš se kam maknut ili na parkingu ako netko krene, pa je baš blizu i ne vidi me, pa potrubim (kratko, čisto za upozorenje), da me ne lupi i na vjenčanjima naravno te sad u zadnje vrijeme kad sam u Zagrebu, križanje Av. Gojka Šuška i Maksimirska, jednom mi se dogodilo da sam u lijevoj traci koja skreće lijevo i produžava ravno, auto ispred mene koji je skretao lijevo se toliko pomaknuo da ga ja taman mogu zaobić i produžit ravno, a iz suprotnog smjera auto skreće lijevo i stane na pola moje trake i ja nemam kamo, a još par auta čeka iza mene, prvi put sam bio smiren i nisam trubio, al kada mi se to drugi put dogodilo, tako mi je tlak skočio, stisnul sam trubu i nisam prestao dok on nije prošao (kako mene nije pustio...), a ovaj maše nešto u autu, reko maši maši, možda poletiš i u toj sitluaciji na tom križanju od sada svaki put trubim, još bi imao razumjevanja da su to mladi vozači, ali čovjek valjda 50 godina ima, više vozačkog iskustva od mene, a takve gluposti radi...

Evo slika sa google mapsa, ovaj crni auto se odlično pomaknuo (kako i treba), njega zaobiđem i u suprotnom smjeru di je ovaj sivi auto (također pravilno stoji na slici), e tu je meni lik na moju traku izašao, plavo označeno strelicom i nije mi prvi put da mi se to dogodilo, a ne trubim iz gušta, već kako bi ukazao na prekršaj, prvi put nisam trubio i gledali su me tak blijedo, kao od kud sam se ja pojavio...

13 godina
neaktivan
jasmin1991 kaže...

KAd tad ce i meni trebat pomoc  i nadam se da če naici neka dobra dusa.

Nažalost, ja nisam praznovjeran kao kolega forumaš pa najčešće samo udaram po travi. 

Koristimo domaće automobile (Rimac inc.)
15 godina

Clio RS Monaco serie

Ima itko na ovom forumu da je vozio ovaj auto ili vozio Clia ove generacije(4.?).Znam da su stedjeli dosta na ovom,ali me zanima postoji li ovak' nes kompaktno na trzistu do ove cijene(davanja i to racunam normalno),ali ovaj auto je doslovce pun opreme i malo vozen.

Di2 & EPS FTW!
16 godina
thedream kaže...

Sad sam gurao tonu i po težak Accord (nine ) 1999, 2.0i, čujem dečka kako jadan nasred ceste turira, a auto u brzini, otišla mu je lamela i fino ju je dokrajčio, cijeli kvart je smrdio.

Nisam ga mogao pustiti da se koprca, tresao se od frke, a seljačine trube u oba smjera nitko nema razumijevanja niti bi pomogao. Fino trenirku na sebe, i guraona tu srećom malo niže do Auto Trnave.

Dečki ga primili, sad je na sigurnom. Ali da nitko nije htio pomoći to mi je nevjerojatno, a ja ga sa trećeg kata zgrade čujem da drka i da će s*ebati sve do kraja.

Inače fina Accordica, tamnozelena, ful oprema čak mislim, bež koža i unutrašnjost, el. paket, čak i šiber el. Istina Bog iznutra i izvana je kao da je ispala iz preše auto-otpada, ali to je opet jbg na ponos vozača.

Poanta priče, izađite, pomozite kad vidite nekoga u nevolji, nikad ne znate kad će Vama trebati. Da naravno, i druga poanta. Honda je ćesme.  Joke.

EDIT: Čini mi se jedino da mi je krivu godinu rekao, jadan. Prije da će biti starija, ovakva ista, samo felge druge i puno opremljenija iznutra. Šteta što je u apokaliptičnom stanju, da je održavana kako spada dan danas više nego pristojan auto.

Svaka cast, rijetko je vidjeti tako nesto na nasim cestama. Slicno se desilo kada sam sa dujom isao iz Lidla u jakomiru kod Porshe-a... Na sred rotora ispred King Crossa stoji mladi par u smartu Splitskih tablica  te im auto nije htio iz brzine izbaciti ili tako nesto pa sam ih sa legendarnom dvicom zakacio sa spagom i odslepao do parkinga.  Ako nista drugo nakon sto pomognes nekome se lijepo osjecas kada 'odlazis'... barem ja 

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
12 godina
Imam clia iz 2013,nazalost nije rs 😂
15 godina
ljubek kaže...

Kakva je unutrasnjost? Ove stvari koje su iste na njemu me zanimaju,lako za motor i to,ali jednom sam sjedio u DS3 i komplet unutrasnjost je klapala i cula se u voznji,bas zalosno za auto koji je imao 20ak tisuca km.

Prostornost iza?Problemi s elektronikom? 

Di2 & EPS FTW!
9 godina
neaktivan
ivanoile kaže...
ljubek kaže...

Kakva je unutrasnjost? Ove stvari koje su iste na njemu me zanimaju,lako za motor i to,ali jednom sam sjedio u DS3 i komplet unutrasnjost je klapala i cula se u voznji,bas zalosno za auto koji je imao 20ak tisuca km.

Prostornost iza?Problemi s elektronikom? 

mene isto zanima clio zadnja generacija, uzeo bi za sestru, posto sam davno prije i sam vozao II

15 godina
Auti - ultimativna tema

Već par puta viđam M4, ŠI table.

Odlično izgleda, pogotovo u onoj žutoj/zlatnoj boji. Ne znam, meni je boja odlična. Malo promjene u odnosu na dosadne bijele, crne..

http://www.njuskalo.hr/auti/bmw-m4-oglas-18110162

Ništa ne ostavljam nezavrš
17 godina
dv14 kaže...

Odlično izgleda, pogotovo u onoj žutoj/zlatnoj boji. Ne znam, meni je boja odlična. Malo promjene u odnosu na dosadne bijele, crne..

Da imam ovo samo bih bio u njemu

16 godina
dv14 kaže...

Bude parkiran na Meterizama ili kod restorana na mostu poviše Skradina.

9 godina
neaktivan
SHELBY_09 kaže...

Bude parkiran na Meterizama ili kod restorana na mostu poviše Skradina.

pomorac ;) kad je kala drill mislio sam da je skromniji, a on udrio jos zesce,biznis iđe dobro

15 godina
Auti - ultimativna tema

To sam i mislio 

Ja sam ga najčešće viđao na parkingu ispod pijacu. A i jedna žuta Carrera 4S 997 se često vozika po gradu. Vlasnik isto pomorac ako se ne varam.

Ništa ne ostavljam nezavrš
9 godina
neaktivan
dv14 kaže...

To sam i mislio 

Ja sam ga najčešće viđao na parkingu ispod pijacu. A i jedna žuta Carrera 4S 997 se često vozika po gradu. Vlasnik isto pomorac ako se ne varam.

je, al ne znači ti to ništa to niže rangirani,šef im vozi mazdu od 6 godina a na misečnom payslipu mu visilo 39k$.

16 godina
vito79 kaže...

pomorac ;) kad je kala drill mislio sam da je skromniji, a on udrio jos zesce,biznis iđe dobro

Koliko ja znam nije pomorac nego vlasnik tog restorana na mostu poviše Skradina.

EDIT: ... a moguće i da su dva :D

Jedan splitskih tabla...

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.4.2016 18:20 (SHELBY_09).
16 godina
Auti - ultimativna tema

Bome se i parkira klasicno BMW-ovski 

:D
17 godina
Auti - ultimativna tema

jebote padne malo kise i vec se ljudi ili voze 40km/h ili su saobracajke svakih 500m. pa koji k. imam do posla 24km i trebalo mi je danas 45min do doma. a inace sam za 15-20min. mislim fakat.

OLD FORDS NEVER DIE...THEY JUST GET FASTER /// Ride or die, remember? /// If Clarkson says that the Focus RS is brilliant, who am I to disagree..
10 godina
Lord_Marko kaže...

jebote padne malo kise i vec se ljudi ili voze 40km/h ili su saobracajke svakih 500m. pa koji k. imam do posla 24km i trebalo mi je danas 45min do doma. a inace sam za 15-20min. mislim fakat.

Nalukni se na eVaraždin, sve puno..

zbilja mi nije jasno kaj ti ljudi za volanom delaju..

14 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

eto u gorskom kotaru snjega.nis zimske nazad lol

xfact
17 godina
neaktivan
Lord_Marko kaže...

evo sad cu ja malo podje..t kako inace vole ovdje pojedinci radit... pa tribas ih razumit, nisu svi schumaheri, di ti se zuri, mozda imaju sasvim pristojne gume, a ne ko budale kupuju premium... mislim stvarno, pa di ti je razumijevanje za tako posebno nadarene u prometu... mislim da ih triba jos i vise! a ne tamo neki divljaci koji gradom jure 10 iznad ogranicenja, ko je to vidia... ili manijaci koji s litnjim voze po snigu... 

bas ono, koji k...c??? suti i trpi, svi su uredno polozili vozacki, svi imaju jednaka prava na cestu kako se to voli ovdje procitat... 

17 godina

Znam. Nalukni se na policija zaustavlja kr. Zabok 2 sudara, andračevec frontalka, sv kriz zacretje đip u kanalu na krovu... Mislim fakat...

Vozi mi se muž ispred mene s faking cliom 35km/h i normalno ga prestignem i lik mi bleda WTF???? kaj se vozis u 2 brzini u 3pm.

OLD FORDS NEVER DIE...THEY JUST GET FASTER /// Ride or die, remember? /// If Clarkson says that the Focus RS is brilliant, who am I to disagree..
17 godina
wifi kaže...

evo sad cu ja malo podje..t kako inace vole ovdje pojedinci radit... pa tribas ih razumit, nisu svi schumaheri, di ti se zuri, mozda imaju sasvim pristojne gume, a ne ko budale kupuju premium... mislim stvarno, pa di ti je razumijevanje za tako posebno nadarene u prometu... mislim da ih triba jos i vise! a ne tamo neki divljaci koji gradom jure 10 iznad ogranicenja, ko je to vidia... ili manijaci koji s litnjim voze po snigu... 

bas ono, koji k...c??? suti i trpi, svi su uredno polozili vozacki, svi imaju jednaka prava na cestu kako se to voli ovdje procitat... 

ma ne hebu mene uopce spori vozaci, mene hebe kad se vozi ispod ogranicenja a moze se komotno postovat ga ili 10+. Ali bokte kad mi se naseru 2 ili 3 pa onda ih nemres zaobic e onda me to hebe.

inace ja spore zaobilazim prvom prilikom, ali kad naprave kolonu onda je sranje. ili prestic komplet sve ili se patit s njima. 

a fakat dobre gume za prosjecnu 205/55/r16 dimenzuju kostaju 400kn-500kn pa mislim koji k. Mislim SportMaxx RT 510kn komad? WTF?

17 godina
neaktivan
Lord_Marko kaže...

ma ne hebu mene uopce spori vozaci, mene hebe kad se vozi ispod ogranicenja a moze se komotno postovat ga ili 10+. Ali bokte kad mi se naseru 2 ili 3 pa onda ih nemres zaobic e onda me to hebe.

inace ja spore zaobilazim prvom prilikom, ali kad naprave kolonu onda je sranje. ili prestic komplet sve ili se patit s njima. 

a fakat dobre gume za prosjecnu 205/55/r16 dimenzuju kostaju 400kn-500kn pa mislim koji k. Mislim SportMaxx RT 510kn komad? WTF?

nije ni mene brige za njih, dok god svojom voznjom, odnosno voznjom paralelno u vise traka ne idu na k...c tako da ih nemos proc... jos su mi drazi krelci koji to rade namjerno i kad ih napokon prodjes cili sritni, vidis u retrovozoru "e, jesam ga malo prca..."... pa pi..a ti ma...a retardirana, zaboli me ako ces se milit, ali to radi tako da se moze normalno proc, a ne j...t sve oko sebe... 

a gume, e to mi u glavu ne ide, pogotovo s ljudima koji imaju normalne dimenzije poput navedene - pa razlika izmedju govna i premiuma je 50-100kn po gumi. ne mogu virovat da itko ikad proda ista losije od najboljeg u toj klasi... a posebno su mi dragi oni koji zbog izgleda kupuju xxl felge, 18, 19, i onda aeolus ili slicne chang-shlang gume... 

11 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Pozdrav decki eto da vam ukratko podnesem izvjestaj kako je posla danasnka potraga za autom u zg,(u vezi teme koja je biila tu prije par starnica).

Znaci danas sam obiso 6 automobila koje sam stavio u uzi izbor. 

Od tih 6 samo su dva zadovoljila to sto sam ja htijeo i to sto je pisalo u oglasu, znaci nebo i zemlja auto na oglasu i auto uzivo.

Al uz sve te probleme danas jebena kisa ne staje padati.

Znaci ta dva koja sam odabro za malo bolju provjeru su WW passat 2.0 TDI model 2013 sa 103Kw, na njemu 120 tkm, uredna servisna iz ww servisa, od opreme znaci ima dosta toga.

od parkirgnih senzora,navigacije tempomat itd  da ne nabrajam.(nema kozu) UZo sam broj šasije, tablica i tako toga da mi kolega provjeri u muriji jel bilo neceg strasno s njim.

Druga opcija je : Audi a4 2.0 TDI 104KW Na satu 131tkm, isto servisna uredna malo je skuplji od ww al sad kad uzimam necu bas cjepidlaciti. ZNaci isto hrpa opreme od navigacije tempomata

senzora itd itd. 

IMam jedno 3 soluciju, sto sam iso vidjeti ali nisam bas raspitivo se o tom modelu pa ako neko ovdje zna nesta o dome da se izjasni o iskustvima.

Radi se o : Opel insingnia 2,0 CDTI 96 kw malo vise od 100tkm, isto servisna uredna, dva seta kotaca, od opreme sve cak i kozna sijedala.

Eto ako neko nesta zna o tim automa savijet. 

U svakom slucaju u petak idem nazad za prva dva auta idemo napravit malo detaljnije provjere i koji prode bolje vjerovatn odmah u pon kupnja jer imam kes nejdem preko banki itd.

Passat je bio 16500 eura, al s cijenkanjem i s ti mda mu odamh dajem na ruke pristo je na 16 t eura.

Audi: Auti isto tako nesta jos nismo dog citu cijenu cijenkamo se jos :)

Opel ravno 15 t eura

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.4.2016 21:09 (jasmin1991).
17 godina
Auti - ultimativna tema

Savjet: kada pada kiša auto se ne kupuje

11 godina
neaktivan
Ziga kaže...

Savjet: kada pada kiša auto se ne kupuje

Eto da oticu 700 km u ona smjera pa da ne odem pogledat aute nego se samo vratim doma. hmmm nebi islo

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice